duminică, 14 martie 2021

ADAM SI EVA ! UNDE ESTE ADEVARUL EVEI ?

  Image result for maria ghiorghiu rtv antena 3     2 APRILIE 2007, ORA 0, 10 !


                                        Dragii mei,

Ma rugam la acesta ora târzie în noapte si citeam în şoaptă RUGĂCIUNILE din Cărticica Sfântă, când, fară voia mea, fara sa deschid eu gura mea, îmi aud propriul glas care întreabă aşa :

            "UNDE  ESTE  ADEVĂRUL  EVEI ?"

Clipă în care, văd cu ochii închişi, (fară voia mea se închid)vad un Cer  senin bleu stralucitor ca de oglindă, iar în Cer vad o Bolta  de verdeaţă multă, de vegetaţie multă.
Spun Boltă,deoarece, arăta ca o boltă, ca o poarta pe care se intra într-o gradină neasemuit de frumoasă, dumnezeiesc de frumoasă.
Din aceasta Bolta verde ,iese o tanara înalta, subţirică si cu un păr lung împletit într-o coadă de culoare castanie, păr ce-i ajungea  până la fund.
Image result for adam si eva in rai imagini religioase
Tânăra era cu spatele la mine şi era goala, goluţă, precum suntem noi oamenii când ne naştem.
Tânăra era  înaltă, suava la mers si la trup si se plimba prin GRADINA RAIULUI, prin GRADINA LUI DUMNEZEU fără ca să se ruşineze de goliciunea trupului Ei.
Şi aceasta era EVA care ,s-a mai bucurat de GRADINA RAIULUI până ce a mâncat, atât ea cât şi ADAM din FRUCTUL oprit pe care, i l-a dat lor şarpele păcălindu-i că ,dacă vor mânca din acel măr vor fi şi ei ca Dumnezeu.
Acesta este FRAŢILOR, ADEVĂRUL EVEI !
Aveţi mare grijă şi voi ca să nu vă lăsaţi amăgiţi de diavol care ,vă îmbie cu tot felul de bunătăţi trupeşti sau materiale până îşi atinge scopul, şi anume, acela de a pune stăpânire pe suflet.
RUGĂCIUNEA, POSTUL ŞI FAPTELE BUNE, sunt VIRTUŢILE care ne ajuta sa urcam si noi in GRADINA RAIULUI.
Iata dragilor si un alt articol tot despre Eva:
                                       
Zori de martie 2007, cand ,ma trezeste un glas care spune asa:

         "Am crestinat o concluzie !
         Pedepsele lui Adam si Eva sunt mult mai frumoase decat ale lui...!"

Iar glasul dispare si eu am in fata ochilor inchisi o  GRADINA neasemuit de frumoasa acolo SUS in CERURI, plina cu flori rosii care ,aveau frunze mari iar in mijlocul FLORILOR ROSII catifelate, se afla o TANARA goala, goluta, cu parul negru ca abanosul si lung pana la fund, strans la spate ca intr-o coadă.
 Era o tanara foarte frumoasa, inalta si subtire, si care ,se ruga asa in picioare si facea continuu semnul SFINTEI CRUCI. 
Era EVA, stramoasa noastra fericita, cand inca ,nu gustase din FRUCTUL OPRIT de DUMNEZEU si nu se rusina ca era goala.  
Putin mai tarziu, aud din nou glas care ,spune asa:

" Ingeri,Îngerasi ce cânta în Pavecernita !"
Iar un alt glas, spune asa): 

" Sa-i pui pe undeva ,sa-i bagi intr-un nor ...!"

Clipa in care, vad cu ochii inchisi cum de la PAMANT la CER se ridica sub forma unui " U "intors in jos ,INGERASI multi,foarte multi ce aratau ca niste PRUNCI cu CHIPURI adevarate din carne si oase, si care,straluceau de LUMINA, avand ARIPIOARE de LUMINA alba ,iar Ei aveau TRUPUL ca din SOARE rupt. 
INGERII urcau la CERUL SFANT sub forma unui U intors, asa precum urca pasarile CERULUI in inaltul CERULUI. 
Asadar dragii mei,Eva si Adam au existat cu adevarat si sunt stramosii nostri.
Eu am scris mai multe articole despre ADAM si EVA, articole pe care le voi cauta si le voi republica.
Sa nu va indoiti niciodata de existenta stramosilor nostri, de faptul că suntem urmasii lui ADAM si EVA.

                             Cu pretuire si cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Problema relatiei dintre Adam si Eva dintre barbat si femeie ridicata de doua comentatoare pe o pagina anterioara poate avea si comform Bibliei doua cai.
    Prima ar fi Calea Larga si usoara promovata de opozantii referendumul pentru Familia Crestina de Dictatorul Eunuc fara copii Iohannis si promotorii ideilor prefabricate din Vest neomarxiste cu traiul lor in GRUP, Sodomistii, USR-istii care duce la PRAPASTIA celor fara copii in Final.
    Cealalta este Calea tot mai grea si ingusta dar naturala promovata de Biblie prin filozofia si morala Crestina a familiei traditionale a Casatoriilor Barbat -Femeie singura care poate duce inainte societatea prin urmasi ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei care ne conduc sunt de vina pe acest pamant pentru ca nu si-au invatat lectia si tot ei sunt devina pentru ceea ce se intampla pe acest pamant.Prostia intotdeauna se plateste in loc sa faca fapte bune pe acest pamant.Eva este de vina din cauza sarpelui care a manipulato impotriva lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria cred si majoritatea oamenilor cred,crestinii cred.
    Ce pot spune nu a știut să ceară iertare lui Dumnezeu atunci când au greșit.
    De aceia Dumnezeu ia alungat din rai si a zis creșteri si va imultiti si stăpâniți pământul.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Acum nu mai găsesc cuvintele potrivite
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Ce se întâmplă acum este de plâns.
    Este groaznic sa auzim pe primăria Clotilde ca Occidentul nu are nevoie de religie.
    Doamna Maria am rămas fără cuvinte.
    Ma tem ca va veni Mantuitorul cu mare mânie peste noi.😭

    RăspundețiȘtergere
  4. De fapt acea concluzie este o invatatura mai avansata fata de nivelul de atunci partial ramas pina azi de tipul ca Pamantul e plat si nu rotund si ca Soarele se invirte si nu planeta plus alte animale crezute adevarate in acele vremuri care de fapt nu au existat niciodata. Nu era momentul ca lumea sa fie contrazisa in lucrurile neesentiale ca sa te poata asculta pe mai departe cu aceeasi incredere.
    Dar in istorie nu a fost si nu va fi mereu asa cu riscul asumat ca majoritatea sa Te respinga.
    Adevarul Evei este ca ea reprezinta partea emotionala cea a nazuintei doribtei curate din om fara de care nici partea actiunii zisa masculina nu poate actiona
    In realitate nu a fost niciodata o punere la incercare mai ales fu o aparenta nestiibta a rezultatului dinainte "Pentru ca omul sa lase pe mama si tatal lui si sa se alipeasca de sotia lui cu care va fi un singur trup"
    Coasta aceea nu e coasta e o zona a anatomiei spirituale care raspunde de legatura de cununie ca parte din partea feminina a barbatului.
    In realitate nazuinta de inteleptire este buna de dorit ca proces al indumnezeirii insa asta presupune vieti incercari dari cu capul de sus izbanzi invieri pina la desavirsire. Sint mai multe simboluri acolo in paralel dar esentialul care trebuia inteles imediat fusese transmis anume ca omul este nedesavirsit deci supus pacatului lucru care cere o stradanie si nu indiferenta.
    Iar in procesul de slefuire din greu din ce in ce mai greu a caracterului pe masura cresterii incercarilor odata cu apropierea fiecarei Judecati nu era in general constructiv ca "vina" pt suferintele inerente sa fie puse pe seama unei hotarari nemiloase a lui Dumnezeu aparent fara motiv ci pe vina unui ipotetic cuplu de stramosi comuni care explica totodata la acel nivel copilaresc si aparitia omului raselor neamurilor etc.
    Cei care insista sa creada ca ar fi existat un Eden si Adam (tradus om sai barbat ) si Eva (tradus femeie) cu aceste nume da ei ar fi putut exista cu acea genealogie dar fara a fi primii oameni si fara Eden ci ca borna temporala de intrare intro noua Epoca de crestere a incercarilor pe masura apropierii de urmatoarea Judecata cind deja trecuse Potopul in urma cu inca o Epoca. Incit acea genealogie nu tine decit de o parte din neamuri zonal.
    Cite secole a trebuit omenirii sa isi dea seama ca planeta nu e plata si ca nu Soarele se invirte ?
    Increstinarea concluziei inclusiv genetica dar si revelata inseamna ca adevarul creatiei al Epocilor planului de mantuire etc este deja cunoscut in alte zone religioase si va fi adoptat si de lumea crestina cu ajutor de la Dumnezeu ..nu musai ca unic adevar nou invatat deja existent pe glob si nici ca musai toata populatia crestina sa le accepte fi doar selectiv cei scrisi mai putini cei destinati sa supravietuiasca Judecatii ca sa mosteneasca planeta binecuvantarile promise si calauzirea promisa in tot adevarul.
    Alt inteles si mai secundar este ca pe linga cele spuse anterior simultan cu ele nici el nou este ca nu fusese inca vremea ca multimile sa beneficieze de lucrarea Duhului Sfint interior asa cum se implineste in urma botezului sfint.


    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant este ca Eva a fost ispitita de catre sarpe in Rai, deci sarpele este un locuitor al Raiului. Ceva este gresit....

    RăspundețiȘtergere
  6. 15 martie 23:04-nu este gresit-DUMNEZEU are drept de viata si moarte este STAPAN iar noua ni s-a dat acest exemplu ca omul este dual are pozitiv dar si negativ-sa privim comportamentele si vedem de ce sunt in stare unii-ADAM SI EVA SUNT SFINTI-EVA este exemplul MAICII DOMNULUI care nu a fost crezuta de IOSIF, iar ADAM este este barbatul care sfinteste si reprezinta preotul din biserica de unde a pornit sf liturghie-sunt ANONIM 5 si asa mi-a explicat duhovnicul meu-sanatate si binecuvantari de la DOMNUL si MAICA SA

    RăspundețiȘtergere