luni, 8 martie 2021

8 MARTIE ! LA MULTI ANI MAMĂ ,BUNICĂ,SORĂ ,FIICĂ ,PRIETENĂ,COLEGĂ ,MATUSĂ,VECINĂ etc !

 


.



                  ..


                         
                    Image result for la multi ani de 8 martie
                      LA  MULTI  ANI,
    multa sanatate, multe  bucurii sufletesti si duhovnicesti !
               Vă iubesc cu sufletul, va imbratisez cu dragoste întru IISUS  HRISTOS DOMNUL si întru MĂICUȚA  DOMNULUI !
                              Cu dragoste si prețuire,Maria.

14 comentarii:

  1. Mulțumim Maria, La mulți ani cu toate cele bune!🌹🍀😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara, io va menesc la toate sa aveti parte de sanatate si pace alaturi de cei dragi.Serb Ilie- Sorinel.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cu drag, Doamna Maria!sa fiti sanatoasa si sa aveti parte de tot binele. Va imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  4. Si vreau sa mai tineti minte un lucru scris in unul din Paterice care va fi de trebuinta celor care chiar sint determinati sa caute adevarul despre Sion dupa ziua Sionului: Anume ca cel rau desi poate si ii este permis sa imite unele calitati si sa determine in altii chiar si efuziuni sentimentale ca o iubire totusi nu ii este permis sa induca si recunostinta inimii. noastre. Nu se explica de ce asta.
    Dar are o logica pt ca inima este implicata in credinta alaturi de minte si are nevoie de o certitudine a ei nealterabila prin care sa ne arate sa simta doar catre Dumnezeu recunostinta nu si catre cel rau sau oameni sireti darnici din interes.
    Altminteri la o analiza mai atenta avem nevoie de repere in deosebirea diferentierea celui rau de de Dumnezeu pt ca mintea omului necredincios are tendinta sa confunde si sa atribuie calitati si puteri ambilor pe care nu le detine decit Dumnezeu .. cel rau nu e un alt Dumnezeu si nu poate mima chiar orice ..cei profunzi sa nu poata fi pacaliti ci sa aiba repere in baza unei experiente si lectii deja invatate de caracterul lor pe cind altii inca au nevoie sa dea cu capul de sus sa le invete.
    Nu vb de oameni cu har care au si alte daruri de cunoastere.
    Vb de oameni si clerici fara har in rindul carora unii din ei aubinceput sa creada ca cel rau are puteri ca ale lui Dumnezeu de genul vindecarii fara sa cunoasca in detaliu lucrurile fiind gata sa acuze ca si mozaicii ca Cineva noua Venire ar vindeca cu demoni sau ca ar fi demon fiara in ideea ca si altii care incalca dogma prin vindecari in numele lui Iisus invatate in afara Bisericii vechi ar vindeca cu demoni.
    E adevarat ca uneori demonii pot lupta si intre ei dar doar pt a ocupa locul in noi concurential.
    Efectul de vindecare fizic nu este decit o mutare a posesiunii prin atragerea ei in akta zona a corpului incit cea afectata de mai mjkta vreme se vibdeca fizic si doar partial spiritual urmand ca boala in alta forma similara sa apara la alt organ in timp.
    Cel rau nu poate curati in mod real nu are cu ce adica har si nu poate imbunatati omul nu il poate sfinti chiar daca mai da si sfaturi bune ca sa se poata ascunde. Iar Dumnezeu nu da doar sfaturi ci implineste si lucrari harice spre sfintire noblete pace etc
    Cel rau poate pacali in unele aspecte dar minciuna are picioare scurte nu dureaza in timp omul se prinde chiar si prin efectele daunatoare Dar daca il cobfunzi pe Dumnezeu cu cel rau doar pe ideea ca e strain sau ca aduce o noua invatatura mai bogata care nu se potriveste chiar in toate detaliile va fi mult mai grav si mai greu de iesit din cercul vicios al inchiderii inimii si mintii prin care tinzi sa pui efectul hulei contra DuhuluibSfint resimtit instant si progresiv pe seama presupusei Sale naturi demonice in virtutea aparentelor si defaimarilor si a convingetii ca rabdarea pt clarificare nu e nici ea buna.
    Si asa te arunci fanatic cu capul inainte in ideea ca Dumnezeu nu ar lasa incercarea asta umanitatii. Ca sigur treb sa fie vb de un fals Duh Sfint cu infatisare materna care ar vrea sa ne pacaleasca caruia i se pot lipi mediatic orice teorie a conspiratiei si orice vina posibila unor credibile de miltimi pe fondul nesigurantei prejudecatilor etc.
    Degeaba te feresti de fiare daca nu recunosti vocea lui Dumnezeu venit sa revolutioneze sa judece sa secere sa calauzeasca si sa uneasca nu sa se fereasca sa nu dea de banuit.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  6. 'Este un mit ca numai elefantul nu uita nimic'-Mesajul SRI-ului pentru femei de 8 martie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar parca mai era o profetie despre o moneda ..o moneda batuta si suflata sa arate ca de aur special cu semne religioase la initiativa unei factiuni fanatice majoritare ortodoxa folosita ca element de propaganda pt a pretinde detinerea exclusiva a adevarului impotriva deciziei Marelui Sinod si a celor care il vor urma pt ca va fi f greu credibil la inceput ca noua incercare a credintei pt despartirea calauzirii scrisilor de cea a nescrisilor care nu pot purta mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. LA MULTI ANI!tuturor femeilor dar sarbatoarea nu este celebrata in crestinism

    RăspundețiȘtergere
  9. La inceput de primavara, La multi ani dragele care infruntati valurile vietii cu atat curaj!
    https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2019-01/28/13/asset/buzzfeed-prod-web-05/sub-buzz-2769-1548698442-1.jpg

    RăspundețiȘtergere
  10. La spitalul de psihiatrie Craiova un nebun de la parter a aprins o saltea iar 3 medici de la etaj au sarit fracturindu-si picioarele.
    Acum se pune problema cine e mai nebun,nebunul sau medicii???
    In timp ce medicii de la ATeI Sibiu anchetatii de procurori dupa ce un fost angajat a declarat si documentat cu poze ca bolnavii erau legati de pat si sedati si in acelasi timp aveau procentul de75 la suta decedati,cel mai mare din tara.
    Aici or fi da- vina doctorii urmasi ai ministrului sanatatii pus de Iohannis cu ATeI de la USR=USSR=URSS???- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. La Multi Ani doamna Maria
    La multi Ani tuturor mamelor ,cu întârzierea am zis aceasta urare,dar cum se spune,niciodată nu e prea târziu.
    Va doresc din tot sufletul sanatate si iubire divină 💐🌹🌹

    RăspundețiȘtergere