miercuri, 29 aprilie 2020

ROMÂNIA ! REZERVELE DE APĂ SI MÂNCARE A ROMANIEI ,VOR FI CONSUMATE !

   31 Mai 2019,ora 15,23 !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "Mergi la Rezervele de Apă si mâncare.
Dar un alt glas spune:
             Da,dar sunt Rezervele Republicii Socialiste România (RSR).
Şi iarasi i se porunceste:
              Se va umbla la Rezervele de Apă si mancare,ale Romaniei;ale Republicii Socialiste România."
După care,se asterne linistea.
Dragii mei, stim cu totii faptul că, la Rezervele de Apă si alimente ale unei Tari,se apeleaza numai in caz de Razboi, numai in caz de mare Calamitate.
Deci, ne putem gandi la un mare Dezastru ce paste Romania sfanta.
Cred ca ,acum Mesajele se leaga intre ele, iar aici ma refer si la cel cu :
  • SĂRĂCIE ! URMEAZA CEA MAI CUMPLITĂ SĂRĂCIE !
  • Dragii mei, este timpul ca sa chemam multa Rugaciune ,si sa daruim multa dragoste sufleteassca si celui mai aprig dusman al nostru.
  • Sa cerem de la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sanatate,iertare de păcate si mantuire.Numai de acestea avem nevoie. Celelalte ,se adauga de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
  •                             Cu dragoste,Maria.
  • P.S
                                                                  Prieteni dragi,
    Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
    Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
    Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
    Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
    Nu va lasati pacaliti!!! 
    Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
    Acesta este: 0747226236 !
    Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
    Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
    Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
    Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
    Insist dragii mei:
    Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
    Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
    Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
    Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
    Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
    Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
    Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
    Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                                  Va multumesc !!!

        Dragilor,
     Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
    fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
    volum doreste,iar eu sa pot strange 
    banutii pentru urmatoarele doua volume 
    pe care urmeaza ca sa le editez.
    Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
    ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

    Adevarul Duhului Sfant 



    Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
    Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
    Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                     20 Lei                  20 Lei           10 lei

    Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                          
    La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
    DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
    Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
    Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
    De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
    Va multumesc din inima !
    Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


32 de comentarii:

  1. No asta iar ii Bai.Anticipatele seceta si ORB[un]AN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No , mai " craciune" , daca acum esti ardelean , spune-ne ce primeste PSD de la Viktor Orban si Putin pt. Autonomia Tinutului Secuiesc ? Suntem curioși.

      Ștergere
  2. Se vor seca si barajele construite in vremea lu Ceausescu,
    Se vede clar ca ne indreptam spre seceta se foame

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de unde sti tu?! Te-ai uitat pe stocurile de apa ale hidrocentralelor?

      Ștergere
  3. Vor fi taiate mii de hectare de padure in munții Apuseni.
    Sa ne rugăm la Dumnezeu pentru tarisoara noastră draga!
    ______

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba va fi bai mare la urgie prin poluarea acida sulfurica vulcanica care va desfiinta anul agricol ducind la foamete chiar si pt animale cum ar fi acele vaci care pling dupa iarba din Ier.30. Dar mai mare bai este daca ne va prinde urgia cu Rezerva ciuntita sau injumatatita si fara tezaurul Rezervei BNR care vor fi fi folosite pt acoperirea unor gauri de neacoperit in urma Romexit cedari teritoriale si de resurse mari etc plus alte praduieli nevazute de ceata marilor si multor probleme create intentionat pt a scapa doar ei prin dictatura cu reptesiune cu promisiunea ca dupa o sa fie si noua bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Întradevăr aveți câteva mesaje primite în acest sens un lucru la prima vedere îngrijorător dealtfel. Aș dori să lămuresc un aspect. Am văzut că de multe ori unii în comentariile lor se înfurie și îi reproșează doamnei Maria că a anunțat nu știu ce prăpăd care nu s-a întâmplat. Este ceva normal ca unele lucruri să nu se întâmple. Cei care cunosc cât de cât cuvântul lui Dumnezeu știu că Dumnezeu nu dorește să îl piardă pe om așa că Dumnezeu de multe ori ne atenționează de pericolul spre care ne îndreptăm și că putem evita aceasta luând măsurile cuvenite. Așadar criza covid cu blocarea economiei va duce la foamete ceva normal când consumi dar nu produci nimic. Nu este nici o problemă scăpăm de covid dar murim de foame important este să murim sănătoși. Apropo OMS a lăudat modelul suedez care funcționează, adică fără izolare în casă. Un fel de țapă fraierilor care și-au ruinat economia speriați de bau bau. Bine ei nu au auzit de România în care din spusele aiuriților din guwerner economia duduie chiar dacă stăm acasă. Arabia Saudită a devenit invidioasă, - pei cum mo că până și eu dita șeicul mai trebuie să trag de vană când livrez petrolul spre deosebire de boierii de români care stau acasă și le duduie economia! Stai liniștit șeicul singura care duduie în țară este prostia care conduce România ! Desigur pe noi ne va lua și foametea prin surprindere dar nu vă impacientați că își va trage iar chiloții peste pantaloni superwerner și va salva Ardealul din ghearele maghiarilor la nevoie și de trei ori pe zi la micul dejun, prânz și la cină și ne vom ridica cu burta plină de colaci ardelenești. Cât de infantil poți să fii să crezi că o mascaradă naționalistă va șterge cu buretele dezastrul de până acum? Și răul cel mare încă nu a venit peste România adică efectul balului coronavirus pământ pârjolit și dezastrul social și economic pentru care vor plăti guwerner și președintele Matereale. Lasă că vă salvează Oresotericul care pe televiziunea cu rating zero vă crește în sondajele umflate în capul lui,de la nașu pentru finu fără număr fără număr! Deh trebuie să strângă bani să-și plătească amenda pentru zurbageala șovină din capul lui. Esoteric bineînțeles. Revenind la statistici România stă bine la capitolul covid și stă bine și la capitolul sărăcie suntem printre cele mai sărace țări din UE. Da ce face președintele nu iese să smulgă din România sărăcia așa cum smulge Ardealul din ghearele ungurilor? Hai lasă nu te mai deranja de la bronzul din izoletă lasă că o să te deranjeze masele înfometate când îți vor cânta sub fereastră Chioraiala a 4-a din Burtolină de Wolfgang Amadeus Mațolină.@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erai bun de textier pentru Stela Popescu

      Ștergere

    2. NU URMEAZĂ NICI O FOAMETE.

      Nu vad nici o FOAMETE in perioada următoare, mai precis anul acesta.
      Nu cred ca este necesar să inducem o stare de neliniște la populatie.

      Este destul de greu incercat poporul român lunile acestea.

      Ar fi mai ÎNȚELEPT si mai bine daca ne-am ruga pentru cei care in această perioada sunt/sau vor fi infectati cu coronavirus

      Acum este momentul pentru RUGĂCIUNE.
      Sa ne mai rugam sa fie PACE in lume.

      Doamne ajută!

      Ștergere
    3. O sa avem mancare sa dam si la altii mai mari ca noi.

      Ștergere
    4. Dragos,ai zis ca nu mai postezi! Eu ma bucur ca esti prezent,esti plin de optimism

      Ștergere
  6. Se vede doamna Maria ca deja au început a se huli din nou și de economie nu le pasa de oameni nu le pasa.
    Dacă ne mai tine mult acolo se ajunge și da vina unul pe altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea si Veorica erau mai buni?! Este Stare de Urgenta. Armata conduce si Guvernul se ocupa de Pandemie nu de economie . Trebuie sa fi greu de cap sa nu intelegi ca acum nu este o perioada normala.Sunt vremuri grele economia este oprita.Compari vremuri normale cu Starea de Urgenta.
      Cine si cum vrei sa guverneze ?

      Ștergere
  7. Cred ca rezervele vechi la care se va apela sint barajele cu apa riurilor si posibil la cele de AUR a carui cotatie a crescut mult si va mai creste-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Milionarul CATARAMA-liberal Veritabil, tocmai a anuntat ca se va contamina cu coronavirus pentru a demonstra ca Auroritatile gresesc cu situatia de Urgenta Distrugind economia si capitalul Privat Roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.25 noroc cu nevasta-sa care nu-i da voie sa fie iresponsabil. Tu ce crezi, craciune, cum trebuia sa procedeze autoritatile?

      Ștergere
    2. In Suedia nu e densitatea de la noi si sunt mult mai responsabili oricum iar sistemul lor sanitar e bine pus la punct asa ca nu se potriveste cu Romania. Suedia are unul dintre cele mai inalte niveluri de trai din Europa.

      Ștergere
  9. Cultivati-va gradinile si terenurile pe care la aveti !!!
    Nu e tarziu nici acum sa arati un ogor si sa puneti tot felul de legume ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu tot am scris parerea lui Basescu de care nu s-a prea tinut cont,s-a ationat binisor desi tirziu acum nu prea mai avem loc de intors .
    Dar de bine de rau am cistigat ceva timp si stim de niste tratamente cit de cit mai bune pentru coronavirus si trebue speculat momentul pentru economie dar si aici sintem in plop cu seceta si irigatiile iar rominii trimisi la munci sezoniere in focare de coronavirus ,Anglia ,Italia si chiar Germania o sa aduca al dolilea Val mai ales de decese si nemultumiri date si de acumularea unor greseli in timp care acum se vor 'razbuna'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.52 Craciune, nu te-am intrebat de parerea lui Basescu ci de parerea TA, proprie si personala. Sau nu ai niciuna?
      Basescu vorbeste prostii! Daca era el nici acum n-ar fi facut nimic. Guvernul a actionat cand s-a declarat pandemia adica nu dupa presupuneri ci dupa fapte concrete ca de aia e guvern si nu mama omida.

      Ștergere
  11. Milionarul e posibil sa fie imun deja comform analizelor pe care probabil avea bani sa le faca !
    Nu crede ti in milionari.

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt ANONIM 5 si va spuneam de la duhovnicul meu ca cine are posibilitate sa stea la casa si curte sa aibe strictul necesar dar mai ales apa cu pompa de mana-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stia si duhovnicul de seceta asta. Sa vezi surpriza pe cei care au stat in casa cind o sa vada cimpurile pirjolite de seceta

      Ștergere
  13. 03,13Vorbesti aiura,OMS declarase Pandemie iar la noi se luptau pentru Anticipate abia dupa citeva zile bune au vrut sa recunoasca dar nici acum tot cu mult si-i declarau bolnavi de inima.
    Si dupa recunosterea si aici a pandemiei faceau tot Raportari false la Sibiu si mai ales Suceava din cauza minciunilor s-au infectat si Doctorii si acum tot asa se minte pentru a arata situatia buna .
    MINCIUNI,MINCIUNI,MINCIUNI ,chiar si acum mor romani neraportati prin tara dar SI afara din tara,stirea cu cei bolnavi 200 la o singura ferma din Germania s-au chinuit sa o ascunda,asa fac si Italienii,Spaniolii asta e cauza intirzierii masurilor.
    MINCIUNA sta cu regele la Masa ca tot vrea desi Are Iohannis drepturi ABSOLUTISTE mai multe ca regina Angliei,si NEGLIJENTE CRIMINALE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.58 serios? Hai nu mai spune! Cand s-a declarat pandemie s-a actionat. Lasa vrajeala de psd-ist ca nu merge. Am mai auzit placa asta!

      Ștergere
  14. Din cauza asta l-au destituit pe Doctorul Cercel ca voia avind 20 000 teste sa le faca la multi sa arate toata situatia dar le era frica si ar fi iesit la iveala MINCIUNA si NEGLIJENTELE Criminale ascunse INTENTIONAT.
    Practic aceiasi situatie ca si la COLECTIV dar la o scara mult Mai Mare,de aceia inchid site-urile si incalca Libertatea Cuvintului si mereu,mereu si sistematic CONSTITUTIA ABUZIV-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.13 nu l-a desfintat nimeni pe cercel. E tot manager la Bals. Cap patrat.

      Ștergere
    2. Cit ar fi cistigat din 20 000 teste X 50 euro=1 milion euro= 60 milioane de kg. de griu,care nu vor fi secerate pentru a fi date pe teste

      Ștergere