marți, 14 aprilie 2020

DISTRUGEREA ROMANIEI ???

Sfântul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei | Obiectiv ...,

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte de 13 -14 Aprilie 2020,desi scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
               "Romania!
         Distrugerea Romaniei !"
Clipă in care,vad inspre rasarit,jos pe pămant, un Sfant care, arata exact precum Sfantul Ierarh Nicolae.
Sfantul Ierarh Nicolae era inconjurat de oameni,iar vesmintele Sale aurii straluceau precum Soarele pe Cer.
                   Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Doamne ajuta!”
Sfantul IERARH NICOLAE era viu,in carne si oase si vorbea cu oamenii din jurul Său.
Dragii mei, cum va fi distrusa Romania la propriu,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu cu fermitate,este faptul că, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne iubesc ,iar impreuna cu SFANTUL IERARH NICOLAE si cu toti Sfintii Săi,ne vor ocroti si apăra de toti cei care vor incerca sa distruga Romania sfanta a Duhului Prea Sfant,Caruia ne inchinam cu inima,cu sufletul,cu intreaga noastra fiinta,Amin!
                        Cu dragoste,Maria.
          

38 de comentarii:

  1. Doamnă nu mai speriați oamenii cu vedeniile dumneavoastră. Mai nou faceți și politică?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bee... ca sa faca astia nr de infectati sunt trimise teste infectate deja anumea. E clara mafia globala. Nu mai puneti botul. ATENTIE!!! covid e o maaaare pacaleala
      https://www.bugetul.ro/informatii-bomba-bill-gates-ar-fi-trimis-kituri-de-testare-deja-infectate/

      Ștergere
    2. 00.04 ai mare grija sa nu te covidezi si tu ca soferul acela de tir care nu credea ca exista si in 8 zile a murit de corona. Tare v-au mai tampit rusii cu fake knews-urile lor! Asta este razboi informational iar fraierii pun repede botul! Intoxica populatia cu stiri false si slabeste increderea in autoritati ca sa provoace destabilizare si haos!

      Ștergere
    3. 00.55 si ce sa credem ??? Numa' ce se zice la tv si ce vrea mafia imputita care de zeci de ani a cucerit tot,au cucerit toate institutiile: justitie,politie,sistem de sanatate,politica,servicii,etc.... asta vrei tu sa credem ca daca e vreo unu care vede diferit situatia, nu e bine !!!???? Hai ma lasi... asta doreste mafia: controlul suprem al populatiei !!!!!!!!!!! TREZIREA

      Ștergere
    4. Doamna Maria, vad ca nu aveti niciun respect pentru cititori. De ce nu dati drumul la comentarii?

      Ștergere
    5. 11.46 hahaha! Pai singurul care doarme esti TU! Complet ridicol!
      Pe ce te bazezi cand afirmi ineptiile alea?
      Du-te in spitale, du-te la caminele de batrani unde se moare pe capete, du-te in Italia sa te convingi cu ochii tai, du-te la mormintele medicilor care au murit. Lasa prostiile ca nu ajungi nicaieri. Altfel soarta sau Dumnezeu te va forta sa crezi ceea ce este evident, numai tu nu ai ochi sa vezi.

      Ștergere
  2. Distrugerea Romaniei s-a incercat de doua ori in secolul trecut de aceiasi Rusia si Germania in primul si al doilea Razboi mondial si acum nu e nici o mirare ca doar cind astia au batut palma stim ca o fac totdeauna in dauna tarilor Tampon ca Romania,Polonia si mai nou Ucraina.
    Ca vine de la rasarit o stim, de sute de ani tot asa a fost mereu ,ori migratorii ,ori Rusia cu cele 14 Invazii si furturi de Tezaure, cu atit mai mult cu cit PUTIN vrea refacerea URSS si lucreaza virtos la subrezirea Vestului,iar figura cu BREXIT-ul le-a reusit si poate si cea cu coronavirusul.
    De la Petru cel Mare 'citire' mereu acelesi scopuri cu haine diferite,vor sa fie a treia Roma si viseaza la Tarigrad=Istambul,dar nu pot decit peste Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că dacă a fost imaginea Sfântului Ierarh Nicolae ori este vorba de luna decembrie ori de Rusia. Aș merge pe a doua variantă Sfântul Ierarh Nicolae reprezintă ca imagine Rusia. Acest mesaj reiterează zicerile lui Nostradamus,din Rusia vor năvăli în masă, violentă distrugere Roumanie va suferi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfântul părinte Arsenie Boca a spus clar cine va ocupa România și cred că după 17.12.2020,după ce trece razant asteroidul. Fratele orb Puiu(YouTube) a văzut în vedenie flăcări uriașe peste București,iar altcineva a văzut și Deveselu bombardat tot cu rachete rusești.Dar la un moment dat se va mânia Domnul Isus și-i va nimici pe cotropitori,cum a spus și Padre Pio !

      Ștergere
  4. Romania se distruge de mult timp! Spiritual, prin masonerie, new age, reiki magie neagra cabalistica. Fizic, prin otravire si distrugere. Si saracirea copiilor nostri. Copiii crescuti in lipsuri vor fi viitorii sclavi ai copiilor celor ce jefuiesc. Dar..dormiti pe voi si asteptati...Stiati ca A Doua Venire e diferita de prima! A Doua Venire trebuia sa vină in voi, in inimile voastre! Adevarul nu intra in inimile celor lași!
    Ce cauta in Gradina Maicii Domnului masonii?! Masonii sunt anticrist, pentru ca sunt elitisti. Iisus nu a venit sa ne imparta in caste de privilegiati si sclavi! Tot ce e piramidal e faraonic. Si preotii au calcat pe șarpe si au intrat in masonerie.
    Multi chemati, putini alesi!
    Pe unii anticrist i-a ales ca sa distruga Creatia!
    Si...nu te supara, Maria, dar padurile s-au ras si in timpul PSD! Si in timpul PSD copiii au fost traficati, iar reteaua de prostitutie din Caracal, Dolj, Mehedinti si toata țara exista si pe vremea lui Dragnea, a lui Firea, a Olgutei Vasilescu si a baronilor PSD care au jefuit si ei cot la cot cu strainii. Politicienii nostri sunt căpușe!
    Si nu va suparati, romanilor, dar se jefuieste in Romania ca in codru! Chiar si romanul simplu. Nu doar firmele straine. Daca nici macar cele zece porunci nu se respecta, Iubire de unde vreti sa aveti?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.20 vaaai, cum sa spui tu ceva de PSD care da bani la saraci? :)))))))))))))))))
      Pe blogul asta, dupa Dumnezeu vine PSD-ul ca ierarhie.

      Ștergere
    2. Al. Ioan Cuza cel care a înfăptuit Unirea a fost Mason, știai?!

      Ștergere
    3. Din 30 de ani , dupa 1989, PSD a fost la putere cam 25 ani ! Asta este motivul pt. care Romania a fost nedezvoltata, PSD partidul hotilor.
      O democratie inseamna rotatia partidelor la guvernare ,nu partid unic !

      Ștergere
    4. 10.52 mai mult decat corect!

      Ștergere
  5. România este țara cu cel mai mulți oamenii preocupati de aurul fizic dar si de cel spiritual. Vor s a ne împiedice sa le deschide -m mintile si altor nații. PROFEȚII DIN SECOLE DIFERITE SAU DE AZI fac referire la potențialul acestui POPOR

    RăspundețiȘtergere
  6. Radu Morar ieri pe Nasu TV;Ioha ,o alta mizerie a istoriei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.45 radu moraru a ajuns rau de tot. Nu-mi vine sa cred in ce s-a transformat.

      Ștergere
  7. https://a1.ro/lifestyle/health/un-aliment-ar-ajuta-organismul-in-lupta-cu-noul-coronavirus-id980862.html?utm_source=Notificari&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Browser&utm_content=980862

    RăspundețiȘtergere
  8. https://a1.ro/lifestyle/health/inca-un-simptom-al-coronavirusului-semnalat-de-pacientii-cu-covid19-id980942.html?utm_source=Notificari&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Browser&utm_content=980942

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria nu m ai înțeleg nimic ! Cum asociați prezența sfântului Nicolae( un sfânt deosebit de bun) cu DISTRUGEREA ROMÂNIEI???

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce paradox îl roagă o mulțime de oameni pe facebook pe V Ponta și pe Tăriceanu să nu semneze prelungirea ordonanței că mor de foame în case în timp ce Hohanis prelungește ordonanța ca să îi salveze cică. Chestia asta cu salvatul de coronavirus în România a devenit ca inchiziția Spaniolă care te salvează din ghearele diavolului prin schingiuire și ucidere iar astfel purificat sigur vei ajunge în rai. Domnilor vă anunț oficial că România este condusă de niște cretini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ARE DREPTATE IOHANNIS. De data asta il sustin.
      Starea de urgenta trebuie prelungita atat cat este necesar. Altfel riscam sa nu incapa bolnavii in spitale, atat de multi ar putea fi daca se ridica starea de urgenta. Ca romanul nu stie sa respecte reguli numai daca este obligat. Iar cum spitalele nu sunt suficient dotate ar fi vai si amar de capul romanilor. Nu este de joaca.
      Decat oameni bolnavi si multi morti din cauza la coronavirus, mai bine acasa, mancam mai putin dar de foame nu va muri nimeni... insa decat multi bolnavi mai bine prelungirea starii de urgenta.
      Nu ne permitem acum masuri de relaxare, caci in Romania inca nu am atins nici macar varful in ce priveste infectia asta care e prezenta in multe tari.

      Ștergere
    2. 03.29 de-ar avea toti de pe blog convingerea ta, bine ar fi! Darr unii vor sa se deschida bisericile, sa zburde ei in voie pe acolo ca sa cultive covid in toata tara.

      Ștergere
    3. 01:06, or zburda anul viitor dupa ce trece infectia asta. Anul acesta trebuie sa fim prevazatori si sa nu ne jucam cu vietile noastre. Caci tot secretul in asta sta: sa ne protejam, sa fim foarte atenti la acest aspect si sa avem rabdare ca va trece si asta asa cum au trecut si alte pandemii peste umanitate. Dar sa avem rabdare, ca altfel nu va fi bine.
      Intre viata si alte lucruri materiale, omul sa aleaga viata si sanatatea. De foame nu va muri nimeni, nu va speriati si nu va ingrijorati legat de acest aspect. Importanta este santatatea si grija pe care ne-o purtam fiecare.
      Guvernul sa se asigure ca populatia are la indemana mijloace de protectie si le aplica. Au mare nevoie medicii de acestea dar de asemeni cei infectati provin din mijlocul populatiei. Populatia are nevoie de mijloace de protectie eficiente si foarte ieftine (asta e treaba guvernului cum compenseaza, asa ar trebui). Ca degeaba vrem sa ne protejam daca nu avem toti cu ce. Este nevoie de sapun de buna calitate (care sa faca ce trebuie), de solutii dezinfectante biociode avizate la un pret corect, de masti (care nu se gasesc deloc la farmacii, manusi care si acestea sunt o problema... pe internet la gasesti la preturi foarte mari) si de ochelari de protectie. Guvernul sa se asigure ca toate acestea sunt la farmacii din plin sau in alte puncte comerciale astfel incat sa ajunga pentru toata lumea, si la preturi cat se poate de mici sa si le permita fiecare persoana. Ca altfel nu scapam degraba.
      Cei care mai vin inca din afara Romaniei, trebuie pusi in carantina cu maxima protectie. Lasati sa se amestece cu populatia numai dupa ce exista siguranta 100% ca nu sunt purtatori.

      Ștergere
    4. In rest, mai spun ca Hristos este in inima omului. Daca simti ca IL ai acolo - ai Lumina Adevarului in suflet si esti Viu. Cine-L are pe Hristos in suflet are Viata. Iar de EL nu ne poate separa nimeni si nimic, caci este in locasul inimii noastre.
      Deci cautati-L in voi, in inima voastra si reintalniti-L, caci asa spune Hristos: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nu-L cautati pe afara ca EL este Viu in inima noastra, a fiecaruia. Dati deoparte toate poverile lumii materiale ce tin inima captiva si omul inrobit si IL veti intalni pe EL, iar o mare bucurie va va umple sufletele. Caci EL ne este de ajuns iar cu EL vom izbandi totul. Aveti credinta adevarata in suflete nu o falsa credinta care depinde de materie, caci falsa credinta nu duce la mantuire, dar Adevarul ne face liberi.

      Ștergere
  11. La spitalul militar București sunt amenajate rezerve de lux cu aparatură și personal pentru eventualii bolnavi de covid din rândul conducerii. Asta în timp ce românii obișnuiți sunt lăsați să moară ca niște câini sau vezi abatorul groazei din Arad păstorit de Tătaru Măcelaru. Ciuma galbenă și maimuțoii ei cu țambalul, Horeste Slugotericul, Țărănușul Cartian și maimuțica cheală cu harfe de Goebbels, Răvășitul Bogdănel hai băgați o cântare cine vorbește despre măcelul făcut de ciuma galbenă este troll rus. Dacă nu acceptați să slugăriți la sparanghel pe moșia Marghioalei sunteți vânduți Rusiei este noua manipulare a trădătorilor României.

    RăspundețiȘtergere
  12. Romania a fost distrusa de pesedei

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi este 1 an de cand Luiza a disparut rapita de interlopii din Caracal .
    Ce puteti sa ne mai spuneti doamna , ce sanse mai sunt ca aceste fete sa apara vreodata ? Cum mai rezista acesti copii in mainile nenorocitilor , mai ales ca nimeni din autoritatile locale nu le cauta .

    RăspundețiȘtergere
  14. Strimtoarea nu o dorește nimeni ce vom face că nu știm să apelăm la Dumnezeu șinu acceptam adevărul lumea că frunza că vintul că iarba

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria,

    nu vad pe nimeni sa distrugă Romania in urmatorii 6 ani. Apoi țara noastră o să treacă printr-o perioada foarte grea, însă vom trece cu bine.

    Nu trebuie sa fie induse idei negative.

    Trebuie sa înțelegem cu toții că tara noastră este sub protecție divină. Vom fi aparati de Dumnezeu, fiindca sunt foarte multe persoane care se roagă pentru integritatea țării si pentru binele nostru.
    ______

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai deschideti ochii o data, poate "vedeti" distrugerea in plina floare! Lasati "alintaroma" New Age. Doamna Maria "induce" dezvaluiri de intentii/planuri distructive si avertismente, deopotriva dezvaluiri de fapte concrete si rezultate concrete ale acestor intentii/strategii cu miza foarte mare. Unele efecte ar putea fi evitate, pentru altele este deja tarziu, vom suporta cu totii consecintele. Trebuie constientizare si multa rugaciune si, mai ales, curaj. Multi contribuim la distrugerea tarii prin pasivitate si printr-o filosofeala de genul "Dumnezeu ne ocroteste orice-am face". Credinta nu este sinonima cu blegeala lacramoasa, nici cu superstitia, este Iubire in actiune, veghe si lupta duhovniceasca. Romania nu va pieri, dar este deja secatuita in mare parte, in primul rand spiritual.

      Ștergere
    2. 10.03 unde vezi new age, omule, in ce a spus anonim 20.12? Mie mi se pare foarte pertinent ce spune! Cat despre ce „vede” Maria, nu sunt prea convins ca vede ce spui tu si, mai ales, ca se poate preveni ceva cu aceste mesaje ambigui, care pot fi interpretate cum ii trazneste fiecaruia.

      Ștergere
  16. vi se pare ca nu a fost distrusa ...cred a mai ramas un zid de sustinere ..se duce si ala

    RăspundețiȘtergere
  17. 01,54 Ca sa nu te sperii inchide calculatorul si culca-te devreme,sau esi la post?.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tara asta ,a fist distrusa din 89 incoace de toti cei care s-au perindat la putere.Toti si-au urmarit interesele lor...
    si de nepasarea noastra .Cine este fara prigana sa arunce primul cu piatra

    RăspundețiȘtergere
  19. DIN TOATA NENOROCIREA ROMANIA SI ROMANII VOR FI ZDRENTUITI-asa se vrea de mai marii lumii-usor nu va fi

    RăspundețiȘtergere