sâmbătă, 25 aprilie 2020

CUTREMURUL S -A ADEVERIT ,DIN NEFERICIRE !

   fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!! 

 Cutremur de 5 grade produs în județul Galați 

ULTIMA ORĂ: Cutremur în România în această noapte ©

Acum 18 min. - În ziua de 25 Aprilie 2020 la ora 01:04:14 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, GALATI un cutremur mediu.         
                               Dragii mei,

Scriam in urma cu exact 24 de ore, despre un Cutremur intens de pămant sau despre un Cutremur politic.
Iata articolul :
          Noapte de 23 -24 Aprilie 2020,ora 1,30 !

                          Hristos a Inviat !
       
                              Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Rasarit un camp uscat si nearat, un camp care avea in mijlocul lui, un gard din beton.
Nu erau case; nu vedeam case,decat numai acel camp uscat de seceta si gardul de circa 2 m inaltime din beton.
Brusc,intreg gardul din beton incepe a se cutremura puternic si era gata sa se rastoarne.
Eu nu stiu dragilor da ca va fi un Cutremur intens de pamant,pe undeva,inspre Rasarit,sau va fi un puternic cutremur politic care ne va afecta si pe noi toti.
Vom vedea cu siguranta impreuna.
Doamne ajuta si fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va bincuvinteze,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

Si a fost un Cutremur de Pămant in noaptea aceasta la 1,04,destul de intens,deoarece ,s-au miscat dulapurile in camera unde statea si scriam ,iar vitrina ,am crezut ca se va face zob.
Chiar mi-a dat fiori acest Cutremur.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca nu a fost mai mare si mai de lunga durata,si ca am trecut cu bine si peste acest Cutremur.
Aceste Cutremure dragii mei, chiar daca sunt usor mai intense,au rolul de a reseza pamantul si astfel,riscul producerii unui Cutremur dezastruos sa fie mai mic ,pana la aproape deloc.

Rezultate Căutare


Rezultate de pe web

Acum 36 min. - Cutremur Romania Constanta. ... un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade a avut loc, în această noapte, la 30 de kilometri adâncime, la ora ...

23 de comentarii:

  1. Da,exact doamna Maria,acum a fost pe la ora 1.00 noaptea,25 aprilie,si chiar la noi in Romania,de 5 grade...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 25.04.2020, la ora 01:04:18 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, GALATI un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.0, la adâncimea de 22km.

      Ștergere
  2. Doamne apara-ne si ne păzește.
    La noi nu sa simtit nimic,dar au fost mai mereu de intensitate mica.
    Sa manifestat cate-o smucitura.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare de ce sunt doar noaptea cutremurele??? Cine le produce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 24.04.2020, la ora 16:06:19 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 2.9, la adâncimea de 137km.


      ZIUA

      Ștergere
    2. Cum cine?
      Maica Rusie cu armele geofizice, ca sa provoace deruta si resemnare, in zona Marii Negre , zona de influenta.Seamana panica,in zona , ca bani nu are ...
      Razboiul asimetric.

      Ștergere
    3. Anonim 07:02 cum nu știi cine produce cutremurele noaptea? Le produce Moș Ene care vine pe la gene. El umblă doar noaptea și când baba lui îl servește câteodată seara la masă cu fasole, Moș Ene mai produce și cutremure. Acesta este adevărul științific. Nu te lua după cei care vor să te amețească cu plăci tectonice, efectele lunii asupra plăcilor tectonice sau alte prostii ei sunt doar oameni ai masoneriei care te vor cipciripuit.

      Ștergere
  4. E militarizata Marea Neagra, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine a facut Basescu cand l-a adus pe Bush pe plaja de la Constanta. A fost un mesaj pt. ruși.

      Ștergere
    2. Anonim 07:04 cam așa jumătate de ruși și restul pe bucăți de alții. De ce te gândești să o pui la vânzare pe Amazon?

      Ștergere
  5. În ziua de 25.04.2020, la ora 03:07:04 (ora României), s-a produs în CRISANA, BIHOR un cutremur cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 5km.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce repede s-a adeverit.Chiar aseară spuneați și iată că azi noapte s- a produs.Sa fiți binecuvantata pentru harul care îl aveți că puteți să avertizati oamenii.Cine vrea asculta cine nu va vedea la urma.Chiar a ieșit și o proorocie într-o biserică că această boala va dispărea așa ca și cum nu a fost dar Dumnezeu a avertizat să avem grijă cum trăim de acum înainte căci dacă nu vom asculta vor veni alte nenorociri mai mari decât această pandemie.Sa luam seama că anul acesta vor fi încercări grele pentru pământ și chiar mânia lui Dumnezeu se va dezlănțui așa cum scria doamna Maria in articol.Exista și proorocii adevarate care ne avertizează sa ne îndreptăm până nu este prea târziu căci venirea lui Isus este foarte aproape .Judecata a început deja și Dumnezeu vrea să încheie socotelile cu acest pământ care este plin de spurcăciune și păcat.Creatorul nostru nu mai poate vedea nelegiuirile care se fac.Sa luam bine seama că nu ne putem juca cu Dumnezeu.De la el nu vine Raul dar are pedepsele lui pentru păcatele omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da a trecut.Isus ne apără apăra țara
    Amin.mihail1964

    RăspundețiȘtergere
  8. Da a trecut.Isus ne apără apăra țara
    Amin.mihail1964.mersi Isuse

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a simtit tare langa Tecuci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Întocmai cum a-ți prezis. Gardul reprezintă situația actuală de țări închise. Îmi aduc aminte cum a-ți zis într-un mesaj despre arestarea lui Dragnea cu un an sau doi înainte. Nimeni nu credea și râdeau și făceau miștouri. Însă au rămas muți când s-a întâmplat. Mă amuză acum agitația unora care cred ei că vor face și vor drege și vor rămâne veșnic țintuți în scaune și asta după ce am văzut mesajele primite de la Dumnezeu de dumneavoastră despre ce va fi. Dații înainte doamna Maria câinii latră ursul trece!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ma mir doamna Maria si restul cum de nu inchid si blogul asta ca pe biserici, cred ca le e frica de dumneata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim25 aprilie 2020, 19:48
      De ce sa/l inchida ? Aici lumea sta la distanta,nu e pericol de COVID 19 !

      Ștergere
    2. Rautati gratuite... cine doreste ca Bisericile sa fie inchise... acest lucru spune multe despre ce fel de "persoana" esti, dar asa sa-ti ajute Dummezeu, 20.47! Daca bunul Dumnezeu iti va inchide si tie usa Imparatiei Sale asa cum vrei tu sa-I inchizi Biserica lui Iisus, nu-ti va fi bine deloc!!! Daca nu-ti convine si nu esti de acord cu acest blog de ce iti pierzi timpul tau "pretios" pe aici????? Si la TV daca nu-ti convine, schimbi postul; nu te obliga nimeni sa stai pe un post tv care tie nu-ti place! Valabil si pentru site-uri! Nu cred ca te-a obligat cineva sa intri aici. Atunci ce cauti pe acest blog?

      Ștergere
    3. Toti prigonitorii lui Iisus si si ai Bisericii Sale Preasfinte vor da socoteala aici si in viata de Apoi! Daca stii ce e aia, 20,47! Fereasca Dumnezeu sa ajungi sa cunosti mânia lui Dumnezeu pentru ce blasfemii tot debitezi tu acolo! Dar fiecare prigonitor al Mantuitorului si al Bisericii Sale va plati daca nu se trezeste la timp si sa revina la dreapta si adevarata credinta.

      Ștergere
  12. Eu nu l-am simțit deși stau la etajul 12 in bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria,20:47,cu umorul salvam poporul si viitorul! An.23:36,23:47,citindu-va,mi-a fost mult mai clara sintagma"analfabet functional"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, dar la cat de "alfabetizat" esti, nu reusesc nici eu sa te inteleg... ce vrei, de fapt? Ce cauti aici daca nu iti convine nimic? Toti cei de care te iei vorbesc corect si drept, doar tu esti ciudatel. Dar Dumnezeu are grija si stie cine are dreptate, mai a(na)lfabetizatule (functional sau nu, nu conteaza!). :))))

      Ștergere