joi, 23 aprilie 2020

LA MULTI ANI ACTRITEI, DOAMNEI CAMELIA GEORGETA MITOSERU !

                               Mitoseru si mama sa, imagini de colectie! - Kanal D Romania.

La Multi Ani ,multa sanatate ,multe bucurii si impliniri sufletesti Actritei - dnei CAMELIA GEORGETA  MITOSERU astazi la zi onomastica!


                   Pin by alex ionut on Adriana | Happy birthday, Happy aniversary ....

Prieteni dragi, foarte puţini stiu ca, pe dna CAMELIA MITOSERU o mai cheama si Georgeta.Astazi 23 aprilie 2020, la Sfanta si Marea Sarbatoare a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul de Biruinta, am dorit neaparat, ca sa-i dedic Actritei CAMELIA GEORGETA MITOSERU aceasta pagina din Blogul Dumnezeu Exista -Marturii.
De-a lungul anilor, dna CAMELIA MITOSERU in toate aparitiile Tv,atunci cand intram si eu in direct, m-a sustinut intotdeauna alaturi de Cristi Brancu.D-na Camelia Mitoseru,in timp ce altii ma criticau si ma contestau cu o violenta verbala iesita din comun, d-na CAMELIA spunea mereu asa:
     "Cine sunt eu ca s-o judec pe Maria?
       Daca ea spune ca asa vede,inseamna ca asa este!"
                               fara descriere     .
Intotdeauna, dna Camelia Mitoseru a avut pentru mine o vorba de suflet,un sfat, si m-a invatat multe din tainele televiziunilor.
D-na Camelia Mitoseru a fost prezenta trup si suflet,inima si cuget,la ambele mele lansari de Carte si pentru care,îi multumesc din toata inima si o pretuiesc mult.
Timpul a trecut foarte repede,iar noi doua am devenit foarte apropiate, incat acum, pot spune cu mâna pe inima,ca dna CAMELIA MITOSERU imi este cea mai buna prietena de suflet si o iubesc foarte mult!
Va multumesc din suflet dna Camelia Mitoseru,pentru ca mi-ati fost si-mi sunteti aproape de inima si de sufletul meu, si pentru faptul că, intotdeauna ma incurajati si-mi dati putere ca sa merg mai departe si sa nu tin cont de rautatile oamenilor.
V-am urmat intotdeauna sfatul si va promit ca voi face acelasi lucru in continuare,indiferent de cate piedici mi-ar sta in cale.
Atat dvs,cat si Mihai,faceti parte din inima mea,din sufletul meu si va iubesc si va pretuiesc foarte mult.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca pe dvs si pe Mihai ,si sa fiti sanatosi,bucurosi si plini de viata asa cum va stim, asa precum va cunoastem cu totii.
Sa ne traiti multi ani de-acum incolo, si sa ne bucurati impreuna cu Mihai.
              Cu iubire si recunostinta, cu pretuire,Maria Ghiorghiu!

3 comentarii:

  1. Așa sunt cei nedotati intelectual. Nu accepta critica. Este specific subspeciilor care vor doar lingușeli. Doar cei dotați intelectual accepta TOATE punctele de vedere, indiferent cât de virulente ar fi. De ce? Pentru ca au capacitatea intelectuala pentru a le susține sau nu cu și prin puterea cuvintelor și a argumentelor. Insa tu, biata molusca...

    RăspundețiȘtergere
  2. 21.51, in sfanta zi de sarbatoare chiar nu te poti abtine si tu? E un efort prea mare? Daca nu-ti convine, nu esti obligat sa-ti "pierzi" timpul tau mult prea prerios aici pe blog, nu crezi??? Asa si cu televiziunile/persoanele publice: Nu-ti convine, schimba canalul sau nu te mai uita!!! Nu te obliga nimeni sa te uiti la alti semeni de-ai tai pe care nu ii suferi!

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani si din partea mea doamnei Mitoseru este in aceiasi zi cu nora mea.
    Sa le dea Dumnezeu și Maica Domnului sanatate si bucurii lângă cei dragi.
    Le pup si va pup si pe dv.doamna Maria cu mult drag

    RăspundețiȘtergere