joi, 16 aprilie 2020

IISUS HRISTOS VINE CATRE OMENIRE !

                         13 Aprilie 2018,ora 6,12 dimineata !


                                                Dragii mei,

Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva uimitor, ceva divin si curat.
Glasul spune asa:

                    "S-a pornit Cuvantul !
Dar un alt glas intervine si corecteaza :

                     S -a îndreptat Cuvantul !
                 S-a îndreptat Cuvantul către ei !
               Şi-am zis : 
           Venirea Lui Iisus Hristos, este aproape !"
             

                           Related image.

Prieteni dragi, am scris adeseori despre VENIREA LUI IISUS HRISTOS ca este foarte aproape. Si chiar este dragilor  foarte aproape. Aceasta insemnand ,conform MESAJULUI DIVIN  de astazi că MANTUITORUL va veni spe Omenire mai curand decat credem.
Sa credem si noi in MÂNTUITORUL HRISTOS, in venirea Sa in Romania Duhului Sfant, sa ne rugam Lui si Maicii Sale Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,Carora Li se cuvine toata Slava,cinstea si inchinarea ,Amin !
                                           Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile




mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...


Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE 

ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

12 comentarii:

  1. De mii de ani se spune asta! Cat timp ne mai amagiti, voi prorocii mincinosi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A venit,in anul 1973

      Ștergere
    2. anonim 16 aprilie 2020 01,20,se vede clar ca tu nu ai citit biblia,nu-ti mai da cu parerea,pune mana si citeste biblia ca sastii ce spune despre a doua venire a lui IISUS

      Ștergere
    3. Cine a venit in 1973?

      Ștergere
    4. 10.49 desteptule, am citit-o si am rascitit-o dar nu spune cand vine. Prorocii nu fac decat sa amageasca lumea. Tu ce te bagi daca nu raspunzi la intrebare? Raspunde tu daca ai citit biblia si ai aflat, minte scurta ce esti!

      Ștergere
  2. Așa este Iisus Hristos va veni și se va întâmpla foarte curând. Dacă din nefericire te-ai îmbolnăvit de coronavirus nu dispera te poți vindeca cu arnică. Aveți însă grijă că arnica este toxică dar ceaiul din comerț conține cantitatea sigură de arnică pentru consum . Arnica este singura care îi pune capac coronavirusului din ea se pot extrage compușii din care se poate face un tratament eficace în lupta cu acest virus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce este Arnica utila, va rog explicati

      Ștergere
    2. 01.40.Fii mai explicit!

      Ștergere
    3. 01.40 cand foarte curand? Tu mai traiesti pana atunci? De unde stii ca e foarte curand? CE INSEAMNA FOARTE CURAND?

      Ștergere
  3. va fi iar ca în vremea lui Noe, şi tu să fii ca Noe, cu toată casa ta, că iată, precum atunci oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau şi nu credeau pe Noe, aidoma şi acum este, şi tot aşa se va întâmpla, dar tu îndeletniceşte-ţi toată casa să fie găsită aşa cum a fost casa lui Noe, sub curăţenie, sub ascultare şi plină de credinţă şi de lumină cerească. Fii aşa cum a fost Iov şi nu sta nepăsător şi roagă-te Domnului pentru cei ce nu ascultă din casa ta, şi dacă Domnul vede că nu se ridică spre sfinţenie şi spre ieşire din duhul lumii, vine ceasul alegerii, şi va fi tras fiecare acolo unde trage, şi voi lucra prin rugăciunea ta şi voi scoate de la tine pe cel ce nu ascultă de legea sfinţeniei, care pregăteşte slava lui Dumnezeu, că vremea este aşa cum scrie: «Cel ce este sfânt, să se sfinţească încă, iar cel ce se spurcă, să se spurce încă».

    Dacă nu vrea copilul tău să iasă azi din lume şi din ale lumii, mâine nu mai poate ieşi, tată, şi rămâne lipit acolo unde trage, şi va fi găsit acolo. Scoală-te şi strânge casa ta şi spune-i de la Dumnezeu şi vezi ce alege casa ta, şi fă început nou şi curat şi tainic în ograda ta şi despică binele de rău la dreapta şi la stânga şi stai de veghe cu Mine în dreapta Mea, tată, şi nu te apleca spre cel ce stă în stânga Mea. Stai de-a dreapta Mea până ce voi pune pe cel potrivnic sub puterea Mea. Când faci curăţenie în casa ta, tu dai afară praful şi gunoiul şi ce este alterat şi stricat, care împrăştie miros rău, şi scuturi şi mături şi speli murdăria. Aşa să faci şi pentru Domnul, şi pentru locul Său din casa ta, din ograda ta, şi să miroasă a smirnă şi a tămâie în casa ta, copil al Edenului care vine cu Mine.

    Am trimis cuvânt ceresc peste poporul Meu şi am spus să se întoarcă la hrana cea din Eden creştinul, ca să rămână viu şi ca să se sfinţească. Eu aşa am lucrat cu tine, popor cules din lume, şi ţi-am adus de ştire una câte una, cu uşorul, ca să nu ţi se pară greu. Şi când era calea mai largă, Eu strigam şi îţi spuneam că vine vremea să fie uşa strâmtă când va fi să intri în odaia slavei lui Dumnezeu, Care va veni înaintea ta ca să te întâmpine în necazul cel mare. Eu ştiu ca Mine şi nu ca tine. Eu ştiu, tată, de ce-ţi cer şi această treaptă. Eu nu vreau să te las să-ţi fie greu atunci când nimeni nu-ţi va mai da nimic, şi vreau să fii pregătit bine şi din vreme, ca să te cunoască Dumnezeu şi să-ţi trimită atunci hrană cerească, aşa cum i-am dat lui Israel în pustie, că şi atunci am voit cu tot dinadinsul să-l fac curat pe cel ce era binecuvântat, dar el a poftit de pe pământ şi a picat din cer, şi nu s-a bucurat de mana care venea din cer. Aşa este şi acum: nu se bucură creştinul ca să înveţe cum să se întoarcă acasă, şi vrea ca pe pământ, dar Eu voi face cer pe pământ, şi va fi precum în cer aşa şi pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  4. 01.40 asta de unde ai mai scos-o?

    RăspundețiȘtergere
  5. Rugaciunea si sfanta cruce fac minuni.

    RăspundețiȘtergere