marți, 21 aprilie 2020

BOR 15 ??? LUCRAM IMPREUNA CU BOR - UL 15 !


                                         21 Aprilie 2020,ora 21,16 !

                               Hristos a Inviat!

                                    Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea asa:
                 "Noi am lucrat din ce in ce mai des, Credinta in care este Patriarhul!
Dar un alt glas, adauga dragilor :
              Lucram impreuna cu BOR -ul 15 !"
Dragii mei,ce inseamna aceste cuvinte,eu nu stiu a va spune.
Dar cu siguranta in timp vom afla !
Dragilor, nu uitati sa fiti buni si milostivi,nun uitati ca sa aveti CREDINTA si IUBIRE pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,si nu in ultimul rand,nu nu uitati ca sa va iubiti Aproapele ca pe voi insiva!
                                Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 




18 comentarii:

  1. Numarul mortilor de luna trecuta la New York de patru ori mai mare ca anul trecut in aceiasi perioada iar la Paris de doua ori mai mare .
    Concluzia e clara, nu toti cei omoriti de coronavirus sint raportati corespunzator.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt persoane bolnave internate la urgenta si acolo se infecteaza sau mor din lipsa medicatiei-au ajuns semenii sa se omoare intre ei -greeeeu

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul este lup pentru om. BOR stia din 2015 ,sau pe 15 mai fac vreun pact...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i nimic greu. Greul va să vină curand

    RăspundețiȘtergere
  5. IN DATA DE 14 MAI Papă a cerut TUTUROR liderilor de culte de pe intreg mapamondul o întrunire pt a stabili noua religie pe care so impună in lume.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un studiu facut de americani la Los Angeles pe un esantion arata ca in oras sint 320 000 bolnavi de coronavirus fata de cei 8000 oficiali cunoscuti sint de 4o de ori mai multi.
    Asa e in toata lumea ,si la noi si lotul sparanghelului Iohannis-Hurezeanu trimis inghesuiti cu avioanele,autobuzele in Germania in baraci comune,unde cei bolnavi sint obligati sa munceasca si nu sint vazuti de medici desi doar in 8 ani in Germania au plecat 14 mii de doctori scoliti in Romania pe banii Romanilor mult mai multi decit valoarea Sparanghelului Iohannis-Hurezeanu.
    Vor fi mare reasezari si in conducerea romaneasca a BOR dar si in cea politica care a distrus si sclavagizat tara facind-o colonie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate, 10.55. Nr celor infectati este mult mai mare. Si nr celor care se vor infecta de la acestia va creste exponential. Nu va fi nici o scadere a nr de infectati in urmatoarele luni. Doar bezmeticii astia de la noi, din 2 in 2 ore isi dau cu parerea despre relaxarea masurilor, despre cum va fi dupa 15 mai. Nimeni nu stie nici maine ce va fi. In loc sa taca si sa schimbe lucrurile in toate domeniile de activitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care BOR? Aia care il trimite pe Pimen la Bucuresti, cu elicopterul, in conditiile in care la Suceava au murit 94 de oameni? Nici in fata mortii nu mai suntem egali bag seama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucurăm că Pimen a fost dus la București cu elicopterul! Ar fi o mare pierdere...dar nu vrem să ne gândim la așa ceva...(un medic din Suceava)

      Ștergere
  9. Este simplu, dupa plecarea la Dumnezeu a episcopului. A mai scris cineva la comentarii anul trecut aceasta. Vor ramane in conducere 15 prelati.
    ______

    RăspundețiȘtergere
  10. BOR este politizat se știe, se fac înțelegeri la minut. În legătură cu ,,sclavii,, de sparanghel cine dacă nu ei ca niște oi fără păstor au plecat. Este o mafie în spate și ambele țări știu. Cîștigul e mare. Mă întorc și accentuez, avem nevoie de legi fără virgule. ,,guvernul meu,, nu face față sunt impotenți.

    RăspundețiȘtergere
  11. 11.17 OK, de cand ai tu guvern? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  12. 11.17 vezi ca antena 3 topaie de zor la tine in cap.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se spune în cărțile sfinte ca:
    Biserica se va unii cu Statul,ce mai vreti?
    Tot cuvântul lui Dumnezeu se împlinește.

    RăspundețiȘtergere
  14. care patriarh si ce credinta?-uitativa cum face crucea - in sila-ce exemplu da crestinilor!

    RăspundețiȘtergere
  15. unde este mesajul despre patriarh?!

    RăspundețiȘtergere