luni, 23 septembrie 2019

NOUĂ PREVIZIUNI SACRE , PENTRU ROMÂNIA !


                                                      Image result for steagul romaniei
                 
                                         Image result for HARTA ROMANIEI.

                                     23 Noiembrie 2017,ora 15,23 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce ma odihneam putin,dar nu dormeam,îmi aud propriul glas al Sufletului meu, care se roaga asa:
                     "Daţi-mi fără să văd si fără să aud ,să scriu Puterea Ta Doamne !
Doamne ,să scriu PUTEREA  TA din care reversi asupra mea!
În aceasta clipă dragii mei, am auzit glas din Cer care a grait asa :

            "Din nouă Previziuni Sacre, pentru România !"
Dragii mei, cu adevarat eu nu am nevoie de ochii firesti ca sa vad toate aceste MINUNI DIVINE. 
Cu ochii sufletului meu,vad toate câte scriu aici pe Blog.
Si tot cu adevarat dragilor, nu am nevoie de urechile firesti pentru a auzi Glasul DUHULUI  SFANT,Glasul LUI DUMNEZEU si al MAICII  DOMNULUI ! Sufletul meu aude toate acestea ,cu VOIA si cu PUTEREA  DUHULUI SFANT,după care,din PORUNCA MÂNTUITORULUI  HRISTOS le scriu în caietele mele de suflet . Si tot din PORUNCA  MANTUITORULUI HRISTOS scriu toate aici pe Blog,pentru ca Semenii nostri ,atunci când vor vedea ca se adeveresc ,ei să creada ca sunt de la DUHUL SFANT si nicidecum de la mine.
Dragii mei, fara nicio indoiala ca ne vor fi descoperite  una câte una,din cele 9 PREVIZIUNI SACRE, pe care BUNUL  DUMNEZEU le-a promis pentru ROMÂNIA  SA,pentru ROMÂNIA VIITORULUI NOU AL DOILEA IERUSALIM.
Sa ne rugam dragii mei, pentru ca DUHUL SFANT  să ocroteasca România ,sa ocroteasca Poporul ales care este Poporul român,si de care, nimeni nu are voie sa se atinga,asa cum scrie si-n articolele de mai jos:

Dumnezeu există - Mărturii.: POPORUL ROMÂN , ESTE DE VÂNZARE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../poporul-roman-este-de-vanzare-ia...

Translate this page
Apr 1, 2017 - IAR EU  SPUN : POPORUL ROMÂN, ESTE POPORUL ALES DE DUHUL SFÂNT !SĂ NU VĂ ATINGETI DE ROMÂNI ,CĂCI SE CHEAMA ...

Dumnezeu există - Mărturii.: IISUS HRISTOS ŞI POPORUL ALES ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../iisus-hristos-si-poporul-ales-roma...

Translate this page
Jan 6, 2017 - Poporul român, să se scuture de Istoriile Lumii ! Să nu vă atingeti de româniCăci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !" Dragii mei, chiar nu ...
Missing: cheama
                                            Cu dragoste,Maria.
                

26 de comentarii:

  1. Ce previziuni mai clare:batranii bolnavi,cei buni de munca plecati din tara,tinerii blegiti de internet si droguri iar mai nou copii rapiti si ucisi de bestii .Vai de tine Tara -Romania-Ma doare sufletul ca Romanii dorm pe ei-suntem spalati pe creiere !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce e Ro raiul pedofililor si a proxenetilor ??? Nicidecum pt ca pedepsele sunt blande sau minciuna cum ca institutiile statului nu au bugete( sa NU UITAM CA AVEM CEL MAI MARE NR DE AGENTI SRI 60 DE AGENTI LA 100.000 LOCUITORI in timp ce Germania are 6 la 100.000, bugetul SRI este dublu fata de cel al Germaniei sau Frantei). Ro este RAIUL PEDOFILILOR SI A PROXENETILOR TOCMAI DIN CAUZA MAFIEI DIN INSTITUTII. TOATA PLANETA STIE CA IN RO SE RAPESC COPII SI SE NEGOCIAZA MINORI/MINORE TOCMAI SUB PROTECTIA MAFIEI DIN INSTITUTIILE DE FORTA. Toata planeta stie ca in Ro copiii sunt rapiti si vanduti de catre clanurile interlope protejate la nivel inalt, tocmai de aceea pedofilii vin si "cumpara" copiii rapiti de catre aceste retele. Asta e problema in Ro. MAFIA DIN INSTITUTII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronata de cine aceasta mafie???

      Ștergere
    2. Si de cand SRI.ul se ocupa de pedofili?! N-ati sarit voi ca va asculta securitatea cand schimbati intre voi retete de zacusca?! Nu zbierati voi ca securitatea face anchete?
      Ba, in halul asta ne-a adus guvernarea ultimilor ani, deciziile aberante ale CCR.ului, legiuitorul, adica Parlamentul plin de lichele analfabete si infractorii care sunt in fruntea statului.
      Nu v-ati prins ce nu ii intereseaza siguranta voastra ci doar stampila din mainile voastre, intr-o anumita zi?!

      Ștergere
    3. SRI-ul sa asculte pe cine trebuie! Nu e cazul sa ne puna microfoane si in dormitoare. Ca nu ar fi nicio diferenta intre ei si securitatea lui Ceausescu. Si, crede-ma, informarea populatiei este cea mai buna arma impotriva pericolului. De exemplu, eu am aflat de pe internet că Romania este jefuita chiar de masonii nostri. E lista pe net. Facuta chiar de SRI. Asa am inteles de ce suntem colonie de sclavi. Masonii apartin unor loje externe. Nu lucreaza pentru poporul roman si Dumnezeu, asa cum mint. Este si motivul pentru care nu am dat bani pt Catedrala sacrificarii neamului romanesc. Nu le dau bani masonilor din vârful ierarhiei bisericesti. Dau direct Lui Dumnezeu, atunci cand cineva are nevoie de ajutorul meu. Intermediarii intre mine si Dumnezeu imi folosesc banii pentru biserici? Cand atatia copii sunt bolnavi?!

      Ștergere
    4. 23.02 stai jos . N-ai inteles nimic. 18.33 a zis ca politicienii,procurorii, judecatorii,politistii, chiar si SRI sunt mana in mana cu clanurile interlope care rapesc minore pt placerile lor sexuale( prospaturile), pt prostitutie,pt trafic de organe etc. Cei din sistem adica procurori,judecatori,politisti sristi primesc cota parte din profitul pe care il fac clanurile interlope de pe urma minorelor sau primesc prospaturi.
      De ce nu sunt oprite taierile ilegale de paduri de catre austrieci? Pt ca austriecii ofera sacose cu bani politicienilor,judecatorilor, procurorilor ca sa-i lase in pace. La fel se intampla cu restul resurselor romanesti,etc
      Nu era vorba ca nu asculta SRI. Era vorba ca banii tarii sunt irositili inutil si pagubos in tradatorii de neam si tara din justitie politica servicii

      Ștergere
  3. Doamna Maria nădăjduim in dragostea lui Dumnezeu și Maicii Domnului.
    După furtuna o mai veni si vreme buna. BUNUL Dumnezeu sa ne aibă în pază sa cu mila si cu îndurare.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. tot asteptam, si... nimic
    nu vad ce protectie avem la cata mizerie inghitim de 30 ani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat mai jos ne vom prabusi cu atat gloria lui Hristos va fi mai mare cand ne vom ridica din mizerie si disperare...

      Ștergere
    2. Întoarce-te pe partea cealaltă, vezi să nu cazi din pat visătorule. A da stai că e o bancă în parc. Și ce frumos visai se făcea că erai bogat și locuiai într-un palat dar lătratul maidanezilor ți-a întrerupt visul și te-a trezit la realitatea de boschetar care dormi pe o bancă în parc.

      Ștergere
    3. Si victimele nevinovate ce glorie asteapta? Sunt ucisi oameni zilnic, sunt mutilate vieti si familii distruse din pricina nemernicilor de pe strazi.
      Despre ce glorie imi vorbesti tu mie? Aia din lumea de apoi pe care o vor avea victimele lui Dinca sau fetita din Dambovita?
      Avem dreptul la viata, la integritate fizica si psihica - Constitutia spune asta si Statul ( Politia, leguitorul, instantele de judecata ) trebuie sa vegheze !

      Ștergere
    4. "Constitutia spune asta si Statul ( Politia, leguitorul, instantele de judecata ) trebuie sa vegheze !"

      S-a distrus o tara sub supravegherea celor mentionati + servicii si tu tot astepti sa se respecte Constitutia?!
      DNA + serviciile sunt o gluma proasta. In 10 ani Dinca si proxenetii din toata tara au racolat zeci de mii de fete si ei nu stiau nimic desi asculta mii de persoane.

      Statul de drept e doar o lozinca in realitate avem un stat mafiot agresiv indolent. A trebuit sa moara oameni ca sa vedeti si voi asta si tot nu vreti sa vedeti.

      Tot o ardeti cu lozinci... trebuie sa vegheze, drepturi, constitutie, UE. Constitutia drepturile nu sunt respectate si nici nu vor fi respectate. Banul dicteaza.

      Pana nu ii vom lua in furci totul va merge la fel.

      Ștergere
    5. Trandafir Galben -foarte bine ați zis

      Ștergere
    6. 20:15Iisus spune:"Cine răbda până la sfârșit, se va mântui"Avem de răbdat 40de ani(că și evreii acum 3000de ani pt că am rătăcit de la calea lui Dumnezeu).
      Deci, 1990+40=2030.Totusi, cu aproximație,căci numai Dumnezeu știe exact.

      Ștergere
  5. 21,15 Nu era comentariul meu ,dar i-ti raspund eu de cine e patronata.
    De cel care trebuia sa-l numeasca pe Chirila Daniel IMEDIAT interimar la interne,chiar pe cel ce i-a prezentat luiIohannis un Raport despre Retelele de crima organizata dar acesta nu a reactionat in nici un fel desi prin CSAT conduce toate institutiile de forta si de Dez-Ordinea Publica pentru protejarea '' dreptului cetateanului la Viata fizica si psihica'' cum scrie in Constitutie pe care el a incalcat-o de zeci de ori ca si acum cu numirea' Imediata' ceruta lui imperativ de atitea ori de Curtea Constitutionala si mai spune cu nerusinare ca mai vrea un mandat.
    Ca sa ce??Sa doarma si sa incurce buna Guvernare ca si pina acum cu ministerul de interne fara ministru,ca apoi sa spuna ca premierul pus de el fara nici o consultare in doar doua ore e o 'CATASTROFA'...
    .

    RăspundețiȘtergere
  6. pai care sunt cele 9 previziuni?-daca acestea vor veni dupa dezastre la ce mai folosesc-stim ca Romania va fi al doilea Ierusalim dar mai dureaza-ce promisiuni face DUMNEZEU pt aceasta tara?- nu cred ca vom primi raspuns- asteptare dureroasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuscrul lui Dinca inregistrat de un reporter sub acoperire pe care incerca sa o duca la produs in Italia prin reteaua lui Dinca si fiul acestuia Dani folosita de mai bine de 10 ani pe ruta Ineu -Vincenta.
    Deci teoria Parchetului cu simple crime fara retele cade total si exista si marturisire inregistrata,inclusiv cu marturia ca Dinca si-a abuzat sexual fiica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania fara scandal si conducatorii numarul 1 si 3 in stat plecati la ONU,din pacate si fara ministri de baza nenumiti de arogantul Bete-n Roate Iohannis caruia ii tine interimar locul batrinul Melescanul.
    Poate avem norocul ca Iohannis sa nu se mai intoarca deloc din New York si sa ramina sa-si viziteze casele care se spune ar fii cumparate pe numele finului sau in SUA.
    Daca se intoarce inseamna ca averea ascunsa de aici prin interpusi este mai mare ca cea din SUA estimata de un FOST prieten de al sau din SIBIU la sute de apartamente [ca si al lui Maricuta fost primar din Selimbar de linga SIBIU] ,dar care acum il uraste considerindu-l TRADATOR..
    Tot asa proceda acum mai bine de 200 de ani inaintasul sau Brukenthal numit baron si Guvernator al Transilvaniei de imparateasa habsburgica Maria Tereza construia 3 palate la Simbata de jos,Avrig si SIBIU ultimul umplut cu tablouri scumpe cumparate prin exploatarea pina la Revolta al motilor de la minele si baile de Aur si Argint din Apuseni si ulterior deportarea baiesilor si minerilor revoltati si tragerea pe roata a lui Horia,Closca si Crisan.
    Culmea e ca nici Bruchental nici Iohannis nu au avut mostenitori copii,a avut Dumnezeu grije.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate intamplarile din ultima perioada ma determina sa imi pun o intrebare simpla....toata monitorizarea si supraveghetea prin intermediul camerelor de luat vedeti cui foloseste mai mult? Celui supravegheat ,, spre binele lui '' sau raufacatorilor care pot avea acces la imagini , stiu ei cum , pentru a alege victimele perfecte? Eu la concluzia asta am ajuns. O fi gresita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot asa cred si eu, este in favoarea infractorilor protejati de statul mafiot basescu-verner!!!

      Ștergere
  10. Bunicul Alexandrei spunea acum;'Orasul Caracal a fost mereu sub TEROAREA acestor Militieni, procurori''...

    RăspundețiȘtergere
  11. Am răbdat din dragoste pentru APROAPELE nostru,din dragoste pentru Dumnezeu și aceasta răbdare in curând se va termina si pentru poporul roman.
    Este un fel de adormirea si de nepăsare, nu pot spune,mai degrabă omul a ajuns la saturație sii lasă in plata domnului.
    Aici nea adus ce mâncăm,ce bem si ce inspiră aerul nu mai este curat apa nu,de unde stim noi ca nu suntem anihilati,tocmai ca sa nu putem face nimic?
    Umbla cu avioanele pe sus cu tot felul de otrăvuri,credeti ca trebuie mult sa te faca sa te simti fără putere.
    Sunt capabili de orice pentru folosul lor.
    Uita in schimb un lucru care este si mai important.MOARTEA,MOARTEA NU IARTA PE NIMENI,APOI CE VINE DUPA MOARTE?
    MOARTE,SI VIATA VESNICA,DUPA FAPTE SI RASPLATA ACEST LUCRU SA NU UITE NIMENI.
    Cu mult drag si mântuire iar mântuirea fără SUFERINTA,dragoste si credința nu este.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mărturia unui membru al familiei Dincă despre rețelele de prostituție la care sunt conectați.
    În această seară, de la ora 21.00, la Sinteza zilei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut. A spus că primul băiat a lui Dincă si fata lui Dincă fac parte dintr-o rețea de trafic de fete ,unele minore,duse în Italia . Fiul lui Dincă a spus că nu o să fie anchetat pt.ca are ,,spate" puternic !!! Firele duc la parlamentarul Iordache sau cum îi spun la tv. CIORDACHE.

      Ștergere
  13. In SUA se desfasoara un scandal-razboi intre Trump si Joe Biden ambi candidati anul viitor la alegerile prezidentiale din SUA,razboi pe care deocamdata Trump il poarta indirect cu unul din fii lui Biden ,tatal acestuia fiind viitorul candidat al democratilor in lupta cu republicanul Trump-craciun

    RăspundețiȘtergere