sâmbătă, 12 ianuarie 2019

PARIS ! EXPLOZIA CRUNT S- A ADEVERIT !

                            Dragii mei ,

Scriam noaptea trecuta un articol cu titlul :
              O EXPLOZIE  IN AER  !
Şi din păcate dragilor, ceea ce mi s-a aratat, s-a intamplat la PARIS, prin Explozia cunui centru de patiserie,din cauza scurgerilor de gaze naturale.
Sunt si morti sunt si zeci de raniti.
Iata dragilor tragica informatie :


Acum 40 min. - explozie puternică a avut loc, sâmbătă dimineața, în Paris. Pompierii au intervenit de urgență la o brutărie, iar pompierii au intervenit de ...
Ați accesat această pagină în data de 11.01.2019.
Acum 22 min. - explozie foarte puternică a avut loc sâmbătă dimineaţă pe strada Trévise, în arondismentul IX din Paris, relatează presa locală.

Iata si articolul meu mai pe larg:

           11 Ianuarie 2019, ora 23,44 !

                                                     Dragii mei,

Tot in aceasta noapte,cand scriam la articolul anterior,vad la un moment dat un Cer de noapte,iar jos pe o strada doi,posibil trei oameni care mergeau linistiti.
Brusc,in aer la mare inaltime,are loc o Explozie,iar oamenii ridicau privirea si-au ramas inmarmuriti.
Vedeam si eu lumini rosii si galbene,posibil flacari, care au împânzit atmosfera.
Dragii mei, care va fi cauza acestei Explozii sau unde se va produce,eu nu stiu a va spune.
Dar,(din nefericire)vom afla impreuna si sa nadajduim cu nu vor fi si victime.
                             Cu dragoste,Maria.
Iata si Informatia tragica mai pe larg :
Doi pompieri au murit şi alte 48 de persoane au fost rănite în urma exploziei de la Paris 12 ianuarie 2019, 11:10

Citeste mai mult: adev.ro/pl7nkb



Doi
pompieri au murit şi alte 48 de persoane au fost rănite în urma exploziei de la
Paris.

O explozie foarte puternică a avut loc sâmbătă dimineaţă pe strada Trévise, în arondismentul IX din Paris, relatează presa locală.
UPDATE Patru persoane, între care doi pompieri, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei de la o brutărie din Paris, şi alte 48 de persoane au fost rănite în urma exploziei de la Paris Doi pompieri şi-au pierdut viaţa şi alte peste 40 de persoane au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa într-o explozie puternică produsă în urma unei scurgeri de gaze accidentale, potrivit agerpres.ro. Zece persoane au fost grav rănite, a indicat Parchetul din Paris, indicând că alte 37 au răni uşoare. Autorităţile anunţaseră la un moment dat că bilanţul ar fi de patru morţi - doi pompieri şi două persoane civile - rectificându-l apoi. A fost o „explozie gravă clar legată de o scurgere de gaze, evident accidental“, a declarat ministrul de interne Christophe Castaner, care s-a deplasat la locul accidentului, la fel ca premierul Edouard Philippe şi primarul Parisului, Anne Hidalgo. UPDATE 14.22:  Ministrul de Interne al Franţei, Christophe Castaner, a anunţat că cel puţin 4 oameni au murit în explozia din Paris. Potrivit presei, până acum ar fi 36 de răniţi. 12 dintre ei, în stare critică. ŞTIREA INIŢIALĂ: Explozia s-a produs cu puţin timp înainte de ora locală 09.00 (10.00 ora României), într-o brutărie situată la parterul unei clădiri. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, între care trei pompieri. Două dintre persoanele rănite sunt în stare gravă. Autorităţile suspectează o acumulare de gaze.  Potrivit primelor informaţii, explozia a avut loc după izbucnirea unui incendiu în brutărie.  Mai multe etaje ale clădirii au fost afectate de această deflagraţie, dar şi opt maşini parcate în apropiere. Circa 200 de pompieri au fost trimişi pentru a interveni la locul exploziei. Premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne Christophe Castaner şi primarul Parisului Anne Hidalgo s-au deplasat la faţa locului.
Mai multe etaje ale clădirii au fost afectate de această deflagraţie, dar şi opt maşini parcate în apropiere. Circa 200 de pompieri au fost trimişi pentru a interveni la locul exploziei. Premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne Christophe Castaner şi primarul Parisului Anne Hidalgo s-au deplasat la faţa locului.
Circa 200 de pompieri au fost trimişi pentru a interveni la locul exploziei. Premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne Christophe Castaner şi primarul Parisului Anne Hidalgo s-au deplasat la faţa locului.

Citeste mai mult: adev.ro/pl7nkb

b

9 comentarii:

  1. Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I am
    inspired! Very useful information particularly the final phase :) I handle such information much.
    I used to be looking for this certain information for a long time.
    Thanks and good luck.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria si s -a adeverit si articolul care spuneati de RUJEOLA
    CAZURI DE RUJROLA LA IASI SIBIU PRAHOVA.
    SA NU MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE ADEVARAT TOT CE SPUNETI.
    CU DRAG DOAMNA MARIA SI SANATATE VA DORESC

    RăspundețiȘtergere
  3. M-as mira sa fie asta cauza-scurgere de gaze; iar daca a fost, mai degraba cred ca a fost provocata aceasta scurgere ca sa aiba un efect atat de puternic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce spuneti insa abia on seara aceasta politia de la criminalistica a preluat cazul.

      Pericolul e foarte mare in jurul acestei immense cladiri caci si alte imobile au fost afectate

      Ștergere
  4. Citiți despre previziunile Babei VANGA ..care a spus pana cand se va sfârși pamantul...Si ceea ce a spus pana acum A fost adevarat. Mari Președinți au fost la ea . Exact ca si Nostradamus si Arsenia Boca care si ei au spus aceleasi lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. 21.13 spune-ne si noua despre baba Vanga-previziuni

    RăspundețiȘtergere
  6. o explozie in aer se presupune ca este in atmosfera nu de la scapari de gaze!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. 12 ian 21:13-baba Vanga spune de sfarsitul lumii acesteia peste sute de ani-cate generatii vor trai pana atunci?--iar pt 13 ian 10:47-previziunile Vangai le gasesti pe net-doar ai internet altfel nu postai pe blog-ce-i asa greu!?

    RăspundețiȘtergere