sâmbătă, 2 mai 2020

RĂZBOIUL PENTRU UNIRE! UNIREA CU PSD ! PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT,VA DEVENI O ADEVARATA FORŢĂ !!!


PSD va contesta la Curtea Constituțională asumările PNL ....

                         Hristos a Inviat, dragilor !

                        2 Mai 2020,ora 4,51 !

În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas care spune asa:
            "Razboiul pentru Unire!
            Unirea acum, cu PSD!
         Să ne unim cu PSD!
Dar un alt glas dragii mei,spune cu bucurie mare asa:
            PARTIDUL  SOCIAL DEMOCRAT a unit o Forţă; o adevarata Forţă!"
După care,glasul dispare!
Dragii mei,daca cineva a crezut ca va ingenunchea PSD-ul,atunci,a crezut bine.Numai ca, PSD -ul intotdeauna a fost o Forţă in Romania,o Forţă care si-a aplecat urechea si la omul cu bătături in palme, si la cel care sta in namol pana la genunchi.
Cine a crezut ca va face ca PSD-ul sa dispara pur si simplu, s-a inselat amarnic!
PSD -ul a cazut de "n "ori din pricina alegerilor neinspirate pe care le-a facut in propriul Partid, si nu numai.Dar,a avut rabdare de fiecare data,ca in final sa se ridice precum Pasarea Phoenix din propria-i cenusa.
Fie ca unora ne place si altora nu le place,PSD -ul va redeveni o Forta; o Forţă si mai puternica decat pana acum.
Dar sa vedem ce s-a mai intamplat si ce se mai intampla prin "vecini",prin tabara adversa care ar dori ca PSD -ul sa dispara intr-o secunda de s-ar putea si sa nu mai revina niciodata.
Dar ,au acestia dreptate,care doresc "moartea"PSD-ului?
I-a sa ne documentam puţin:


Acum 3 zile - Oameni pe care presedintele Iohannis si Guvernul i-a abandonat. ... presedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent si periculos: ungurii ne iau Ardealul. ... Mai tineti minte de ce era in stare mafia PSD ca sa-si treaca modificarile ...

.
.
Serios dl Presedinte Iohannis?
Chiar vreti sa va credem ?
Eu una nu va cred,nici daca ar fi ultima zi din viata mea !
Si va mai spun ceva dle Presedinte: eu nu v-am votat niciodata si nici nu o voi face,pentru ca-mi iubesc TARA asta bogata si cu oameni buni si primitori.
Saraca TARĂ bogata, cum ai ramas tu fara cele mai de nepretuite valori:fara de Biserici,fara conducatori care sa-si iubeasca poporul, si fara de puterea de a grai liber,fara ca cineva sa-ti puna  pumnul in gura. 
Iata dle Presedinte Klaus Werner Iohannis , iata ADEVARUL adevarat,dar nu inainte, de a spune si eu PSD -ului cateva cuvinte frumoase si nicidecum in batjocura cum v-ati exprimat dvs:
"Bravo PSD,ridica-te si arata romanilor ,tuturor romanilor. ca-i iubesti,ca-i respecti,ca nu le vei vinde niciodata TARA, si ca-ti pasă ce se intampla cu viata lor si in viata lor !"
Citez:


Libération dezminte declarațiile președintelui Iohannis cu privire la «experiența ratată a redeschiderii școlilor din Franța» în plină pandemie de Covid-19

Acum 3 zile - În cazul lui Klaus Iohannis cred că acest lucru va fi accelerat de pandemia COVID-19, ... Franța a testat peste 460.000 de persoane, România doar 150.000. ... Reacția oficială a României după atacul Ungariei la Iohannis!

iohannis.jpg

Presedintele României Klaus Iohannis
Presedintele României Klaus Iohannis
Image source: 
AFP
Site-ul francez de fact-checking «CheckNews», unul dintre cele mai cunoscute din Franța și aparținând ziarului Libération, revine azi asupra afirmațiilor președintelui României ca să-și justifice închiderea școlilor până la toamnă. Intr-o declarație făcută luni, Klaus Iohannis afirma că «într-o provincie din Franța s-a deschis experimental școala și experimentul nu a decurs foarte bine: zeci de elevi au fost testați pozitiv și mai mulți profesori au ajuns în terapie intensivă». «CheckNews» arată că șeful statului român a făcut o confuzie. 
Pentru început, «CheckNews» spune că nu a găsit nicio informație în presa franceză cu privire la «experimentul» evocat de președintele României. In plus, Ministerul francez al Educației, contactat de «CheckNews», a dezmințit formal acest lucru. «Nicio școală nu a deschis experimental. De când s-au închis școlile, singurii elevi care sunt primiți în școli sunt copii personalului medical și al celui indispensabil pentru securitatea internă».
«CheckNews» a contactat așadar serviciul de presă al președinției României care a răspuns explicând că Klaus Iohannis se referea la «un studiu realizat între 30 martie și 4 aprilie de Institutul Pasteur, Universitatea din Paris și Agenția franceză pentru sănătate publică. Acest studiu s-a realizat asupra elevilor și profesorilor din departamentul Oise, o zonă afectată de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 și de spitalizări ale unor elevi și profesori, din această cauză».
Site-ul de fact-checking din Franța confirmă că acest studiu serologic a avut într-adevăr loc la un liceu din Crépy-en-Valois din Oise. Contrar a ceea ce a înțeles însă președintele român în declarația sa din 27 aprilie, această campanie de teste s-a făcut o lună după închiderea liceului, liceu care de la începutul lui martie nu și-a mai deschis deloc porțile, nici măcar experimental. Acest liceu fusese ales de cercetători pentru că se situa într-una din cele mai afectate zone la începutul epidemiei.
Rezultatele studiului, făcute publice și reconfirmate lui «CheckNews» chiar de epidemiologistul care l-a condus, arată că 41% dintre persoanele care au frecventat liceul din Crépy-en-Valois au fost infectate. La cei apropiați liceenilor – părinți, frați, surori – procentul de contaminare a fost de 11%.
Iata un alt Adevar adevarat:
Acum 1 zi - Premierul ungar Viktor Orban a reacționat vineri la declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD că vrea "să dea Ardealul ...


Premierul Ungariei, despre declarațiile lui Iohannis: Nici în cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit așa ceva din România / Dacă vom fi nevoiţi, vom ridica mănuşa aruncată. Deocamdată nu recomand să ne aplecăm după ea

de I.H.     HotNews.ro
Vineri, 1 mai 2020, 12:38 Actualitate | Politic


Viktor Orban
Viktor Orban
Foto: Flickr


Premierul ungar Viktor Orban a reacționat vineri la declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD că vrea "să dea Ardealul ungurilor". Orban spune că nu a auzit din România astfel de fraze "nici măcar în cele mai tulburi perioade antidemocratice". "Dacă vom fi nevoiţi, vom ridica mănuşa aruncată. Deocamdată nu recomand să ne aplecăm după ea", a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado.hu, care citează MTI.

Premierul ungar Viktor Orban a fost întrebat vineri, la postul naţional de radio Kossuth, despre declarațiile preşedintelui României, Klaus Iohannis, pe tema proiectului de lege privind autonomia ţinutului secuiesc și despre acuzațiile că PSD vrea "să dea Ardealul ungurilor".

Viktor Orban a spus că îl cunoaşte pe preşedintele României drept un om demn de respect, care îşi susţine principiile, iar prin urmare Ungaria respectă România şi pe preşedintele ei.

Premierul ungar a spus că tocmai din acest motiv este nedumerit ce se întâmplă, afirmând că asemenea fraze nu a auzit venind din România "nici măcar în cele mai tulburi perioade antidemocratice".

"Eu aştept să se clarifice situaţia, să înţelegem ce s-a întâmplat. (...) Bineînţeles, dacă vom fi nevoiţi, vom ridica mănuşa aruncată, dar deocamdată nu recomand să ne aplecăm după ea", a apreciat premierul ungar.

El a mai spsus că nu se ştie dacă este vorba despre o provocare, un "accident" sau despre mişcări ale unei noi strategii naţionale româneşti.

Orban a făcut apel la calm în aşteptarea unei clarificări a situaţiei şi a recomandat ca Ungaria să încerce mai degrabă să menţină relaţiile de bună vecinătate, să-i respecte pe români, aşteptând totodată aceeaşi atitudine faţă de maghiarii care trăiesc în România, faţă de maghiarii din Ungaria şi statul ungar, mai scrie hirado.hu.

Președintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzând partidul că vrea "să dea Ardealul ungurilor" și spunând că este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlament.

"E incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României. În timp ce noi, eu, Guvernul, ne luptăm cu pandemia de coronavirus, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete ale Parlamentului ca să dea Ardealul ungurilor”, a spus Iohannis.

​UDMR i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să-și ceară scuze pentru declarația făcută de la Cotroceni referitoare la legea privind Ținutul Secuiesc, Kelemen Hunor susținând că este un mesaj tipic PRM-ist care instigă la ură împotriva maghiarilor.

​"Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul. Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare. Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, a scris Klemen Hunor pe Facebook.

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, a reacționat și el după declarațiile dure ale președintelui Klaus Iohannis și i-a amintit acestuia că maghiarii din Transilvania, în marea lor majoritate, l-au votat la prezidențiale. "Acest lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea. De aceea cererea, mesajul și apelul nostru către președintele României este simplu: mai mult respect pentru maghiari”, a spus Szijjarto Peter, într-un mesaj video postat pe Facebook.

După replica critică a ministrului ungar de Externe la adresa lui Klaus Iohannis, MAE român a reacționat calificând drept "provocatoare și inadecvate” declarațiile oficialului maghiar privind incitarea la ură a președintelui.

"Oficialul ungar deturnează, în mod absolut regretabil, sensul afirmațiilor Președintelui României cu privire la proiectul de lege privind statutul așa-zisului ”Ținut Secuiesc” – o temă care se circumscrie exclusiv unei dezbateri interne din România cu privire la un demers legislativ care contravine Constituției române, partea ungară neavând a se pronunța asupra acestui subiect. Așadar, MAE consideră provocatoare și inadecvate afirmațiile oficialului ungar privind calificarea discursului Președintelui României ca fiind incitare la ură și apreciază că este necesar ca partea ungară să își revizuiască propriile atitudini și acțiuni care denotă lipsă de respect la adresa României și înalților oficiali români”, se arată într-un comunicat al MAE.

72 de comentarii:

  1. Draga Maria, ai tot respectul meu, dar ceva nu mi se pare a fi de actualitate. În unele mesaje ți se vorbește de Republica Socialista Romania. În altul de rezervele de mâncare...etc. Oare unele mesaje vin din trecut?? Aștept și alte păreri. Îți doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vine iar la guvernare PSD ,o sa pierdem Transilvania. Acest partid e format numai din profitori care negociaza cu UDMR ruperea Romaniei.
      Doamne fereste-ne de tradatori si hoți.

      Ștergere
    2. Anonim 3mai,01:45,mai informeaza-te, și apoi comentează!

      Ștergere
    3. 11.29 cu ce sa se informeze? A spus un adevar! Esti pesedista?

      Ștergere
    4. Da adevărat Să vina PSD.la putere cel puțin șanț romani deai noștri de ce sa ne conducă un străin care nu-l interesează decât buzunarul lui jos cu el cat mai repede

      Ștergere
    5. Anonim3 mai 2020, 01:45 !!!!

      Șeful SRI, chemat în Parlament pentru problema înaltei TRĂDĂRI. Cucșa EXPLICĂ: "Românii trebuie să știe adevărul"

      Șeful SRI este chemat în Parlament pentru a da explicații în ceea ce privește autonomia Ținutului Secuiesc.

      Eduard Hellvig, șeful Serviciului Român de Informații, va fi chemat în Parlament pentru a da explicații cu privire la informațiile deținute de președintele României, Klaus Iohannis, privind predarea Ardealului, Ungariei.

      Astfel, șeful SRI va fi întrebat dacă există probe și date clare că Marcel Ciolacu a colaborat cu liderul de la Budapesta, Viktor Orban.

      Ce a declarat Marian Cucșa. "Românii trebuie să afle adevărul"


      Întrebat când ar urma să vină șeful SRI în Parlament și care sunt lucrurile pe care vor să le afle, depuatul Marian Cucșa a răspuns:

      "Am ascultat declarațiile președintelul Klaus Iohannis în ceea ce privește predarea Ardelului către Ungaria și presupuse înțelegeri secrete și consider că e de datoria noastră, ca și Comisie de Control asupra Serviciului Român de Informații, să invităm la audieri directorul SRI, să ne pună la dispoziție, dacă are date despre asemenea date, pentru că românii trebuie să știe adevărul, să se facă lumină în acest caz și să știm dacă integritatea statului este pusă la îndoială sau este amenințată. Pentru marți voi propune chemarea acestuia în Parlament.

      Consider că este o responsabilitate foarte mare și trebuie să se prezinte în fața comisiei pentru a aduce lămuriri pe acest subiect. Nu cred că se pune problema de un refuz din partea unui instituții care are atribuții în domeniul securității naționale. Vorbim de inegritatea statului și consider că același demers trebuie să-l facă și comisia SIE. Românii trebuie să știe dacă există asemenea înțelegeri", a declarat Marian Cucșa, în direct la Antena 3.

      https://www.dcnews.ro/seful-sri-chemat-in-parlament-pentru-problema-inaltei-tradari-cucsa-explica-romanii-trebuie-sa-stie-adevarul_746374.html

      Ștergere
    6. Toți sunt trădători și hoți, se folosesc de UDMR pentru interesele lor. Ascultati-l pe Cumpănasu și care bine informat și cu dovezi va spune despre ceia ce se întâmplă cu adevărat. Avem trădători precum șeful ALDE Tăriceanu care a făcut de toate împotriva RO împreună cu șleahtă de trădători udemeristi.Asta se urmărește din păcate dezmembrarea țării...

      Ștergere
    7. A mai aparut un proiect de lege , votat de PSD,in care limba maghiara devine obligatorie ! Chiar nu vedeti cine sunt cei din PSD?! Hoți , tradatori si corupți. Unde sunt "realizarile" in 8 ani de guvernare ?! Autostrazi nu ,spitale nu , numai furturi din banii publici.Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
  2. Favorit ca cel mai activ PONTA..

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. „I-a sa ne documentam puţin:” vai de gramatica ta de scolita la facultati de doi bani!

      Ștergere
    2. Vai ce-ti iubesti tara,Maria! De atata ura te-ai aliat cu cei care ataca tara, cu ungurii! tTe-a chemat partidul la datorie? „Binele” care il doresti tu tarii ti-l doresc si eu tie! Baiatul tau ala destept ce zice de asa o mama dusa cu pluta ? Mi-ar fi rusine sa fi mama mea.

      Ștergere
    3. HAHAHA, te-a trezit duhul ca sa-ti spuna sa ne unim cu PSD! Ceva mai ridicol nici c-am auzit! NU TI-E RUSINE, LEPRA SA MINTI IN HALUL ASTA?

      Ștergere
    4. Dragi concetateni, Maria Ghiorghiu a stabilit ca Dumnezeu e PESEDIST! Va dati seama ce face femeia asta cu mintile voastre?

      Ștergere
    5. Anonim 3 mai 2020,03:04 ,03:06 ,03:09 ,03:10, 03:12, Cap de Paie dati foc ca sa nu mai mananci kkt din gura... Cap de Paie,sper ca nu te-ai inmultit ! Dar daca totusi da,stirpeste-i ba,sa nu ramana nici unul!

      Ștergere
  4. Se va întări, vremurile și sondajele o arată. Ce nu au înțeles ageamii care guvernează acum este felul de a fi și de a gândi a acestui popor greu încercat. Se râdea de modul de gândire al votanților psd,, a furat domnule dar ne-a dat și nouă.. Ei bine românul a fost pus în fața lui a furat dar ne-a dat și nouă, nu ne-au biciuit și nu ne-au tratat ca pe ultimii oameni cu actualul partid de guvernământ care a furat, ne-a și biciuit și ne-a și tratat ca pe ultimii oameni. Se știe că nu a existat partid politic prin România care ajuns la conducere să nu fie prins cu mâna în sac,exemplele de corupție sunt nenumărate din toate partidele. Problema vine atunci când ne și calci în picioare. Românii au umblat prin europa au rude care sunt prin toată europa și au fost informați de felul cum au abordat alte țări această perioadă. Românii știu de amenzile care în majoritatea țărilor erau de 200 sau 250 euro în raport cu salariile acestora și amenzile din România de 500 sau 1000euro în raport cu salariul mizer de la noi. Romanii știu de polițiștii din alte țări care îți dădeau dacă nu aveai declarație ba ți-o și completau în raport cu personajele din România care te amendau cum vroia mușchii lor. La toate aceste gesturi de teroare ale statului împotriva propriilor cetățeni și percepția acestora ca a unor infractori se adaugă gestul de o aroganță nesimțită pe care îl întâlnești doar la stăpânii de sclavi ca în timp ce pe unii îi ții în lanțuri alții să poată merge nestingheriți la cules de sparanghel. Faptul a fost consumat lumea le-a văzut amatorismul și tirania și sondajele o arată. Asta nu cunosc ei românul, mi-ai furat banii și am tăcut dar de ce a trebuit să mă și înjosești? Să vină psd și ăștia să stea în opoziție 50 de ani că așa merită satrapii.@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca nu toata lumea gandeste asa. De aceea cei care voteaza PSD isi fura singuri caciula. PSD-u nu mai iese decat poate in cincinalu urmator.
      In localitatile unde a castigat PSD-u lumea e foarte saraca si se multumeste cu putin. Oameni stiu ca la ei acolo partidu e-n tot si toate si nu au incotro. PSD-istii si-au pus in functii de conducere rude, amante, cunostinte, obligatii, prieteni, cunoscuti, iar daca vrei sa faci ceva pe cont propriu nu poti ca dai de ei. Acolo ei conduc totul si cat sunt stapani oamenii stiu ca nu se va intampla niciodata nimic.
      Iar asta cu furatu e patima veche la romani. Au vazut ca asa merge treaba si a devenit obicei care deja sa impamantenit. Si cine sa-i dezvete, cei de la care au invatat? - Bizantinum -

      Vedenie
      Mare chin și suferință e pe-al României plai,
      Se ridică jale multă din al Maicii colț de Rai,
      Pălămida și ciulinul falnice-au crescut în țară
      Năbușind cu-a lor odrasle florile de-odinioară

      Hoții și tâlharii lacomi, la Putere au ajuns
      Iară țara geme toată, sub al mafiei cuprins.
      Împilați ca niciodată, gem românii sub nevoi
      În bejanie plecat-au, ca să scape de ciocoi

      Toată lacrima și chinul, Sus la Maica au ajuns,
      Iară Ea, la rugăciune, cu spor grabnic a răspuns
      Alergând degrab la Fiul ce pe tronul Lui domnește
      Și cerandu-I să nu-l uite pe cel ce se chinuiește

      Zis-a Domnul cu-ndurare: Maica Mea, nu te-ntrista,
      Șterge-ti lacrima căci mâine, pe români voi cerceta
      Și-a trimis atuncea Domnul, la români, un sol de-al său
      Ca să-i cerceteze-n cuget, care-i bun și care-i rău

      Îngerul s-a pogorât dar, pe al României plai,
      Ce fusese –odinioară, pe pământ, un colț de Rai
      Și s-a întristat sărmanul, găsind codrii secerați
      Satele pustii și câmpii cu gunoaie-mprăștiați

      Traversând in grabă țara, ca o stea strălucitoare,
      A văzut doar sărăcie, de la munte pân la mare
      Si- ascunzându-și trăsătura, sub un chip de om sărman,
      El a poposit agale, la o casă de țăran.
      Ziua bună – ii dete, solul Domnului, binețe
      Bun-o fi la alții dară, că la noi e doar tristețe,
      Îi răspunse-atunci țăranul, cu o mină încruntată
      Vezi de drumu-ți, că la mine, găsești poarta încuiată

      Om bun, lasă supărarea, zi-mi necazul ce te-apasă,
      Și-om găsi noi alinarea chinului ce nu te lasă.
      Păi ne fură bunăstarea cei ce țara o conduc
      Iar copii noștri cată prin străini, a lor coltuc.

      Tu te plângi c-ai voștri lideri fură țara-n lung și-n lat,
      Dacă tu de mâine însă, ai avea putere-n Stat,
      Ce ai face cu averea ce pe mână ți-a fost dată ?
      Ai fi gospodar cu țara sau ai prădui-o toată ?

      Îi zâmbi viclean țăranul și răspunse cu năduf,
      Ce sunt prost să nu-mi fac parte, să trăiesc și eu în puf ?
      Lumea s-a-nvățat cu greul, fiecare se descurcă
      Si-atunci fură cine poate, cine nu, o dă pe muncă

      S-a-ntristat atunci preasfântul înger coborât din Cer
      Și degrab s-a-ntors la Domnul, ca un vrednic mesager
      Și plângând cu-amar, vestita Domnului cele ce-aflase
      Cum ajunse, ce văzuse și ce gânduri cercetase

      Domnul ascultă-n tăcere vestea care I se-aduse,
      Apoi zise către Maica, care în genunchi căzuse
      Înțelegi acuma, scumpă Mamă care-i treaba,
      Cu românii cei sărmani, care-ți plâng că ei degeaba
      Suferă cu nedreptate a stăpânilor hoție,
      Când în ei, in fiecare, zace-un hoț ce nu se știe ?!

      Tatăl nu le-a dat să ducă crucea grea a sărăciei,
      Dacă nu aveau în dânșii, greaua patimă-a hoției
      Până nu vor înțelege că furând, pe ei se fură
      Bogăția nu va crește în a țării bătătură.

      De aceea, să se teamă omul hoț de-a Mea mânie,
      Căci atuncea când se roagă milostenie să-i vie,
      Va primi spre îndreptare din nemărginitul Cer,
      Doar mustrarea și năpasta pentru faptele de ieri

      Teme-te deci tu, creștine, care Mie mi te-nchini
      Când pleci la furat cu sacul, la avutul din vecini
      Roagă-te ca bunătatea și dreptatea să n-ajungă,
      Pân la capătul răbdării Tatălui, și cu osândă
      Să plătești nelegiuirea ce-ai făcut din neam în neam
      Și la dreapta judecată, de Apoi să n-ai reazăm.
      Căci e mare bunătatea Domnului ce se arată
      Dar e numai pentru-aceia ce se vor opri odată !

      Ștergere
    2. Subscriu 19:36,!!!!!!!!

      Ștergere
  5. Se unește cu ProRomania și Alde

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un gunoi cu alt gunoi! a mai ramas ceva de furat! iar maria joaca tontoroiu de bucurie!

      Ștergere
    2. Ponta si Ciolacu, Palamida si Ciulinul.

      Ștergere
  6. MA doare sufletul pt. tara asta si acest popor lipsit de empatie fata de tara De treizeci de ani fura,vand ,murdaresc isi tradeaza Tara in frunte cu acest partid al distrugerii.Ce spuneti dumneavoastra ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Ajuta am spus si eu tot aici pe blocul doamnei Maria ca PSD-UL va fi singurul partid care va fi la alegerile viitoare.
    Lucrurile mergeau destul de bine până iau dat jos de la guvernare,probabil ca au avut protectie divină ca a venit acest covid 19 si cred ca erau acuzați si arestați pe capete si nu era nici stare de urgență ca de,nu dădea,ci se opunea si nu se putea face nimic exact ca înainte bloca tot si,sa fim seriosi Dumnezeu ia ocrotit pe cei din PSD.
    Am spus mai spun va iesi singurul partid.
    Doamna Maria îl vede întărit și mai puternic.
    Ma rog la Dumnezeu și Maica Domnului sa iasa cei care tin cu adevarat la popor si la România. Multi isi dau seama tarziu si mai bine mai tarziu decat niciodata.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate. Sa fim uniți ca asa vom fi o putere de neînvins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza celor care scriu pe "bloc" traim in halul asta si isi bat joc de noi politicienii!

      Ștergere
    2. Nu este deajuns 8 ani la guvernare cu PSD ?! Vrei sa fie partid unic ?!
      Alege comunismul ,daca vrei un singur partid la guvernare.

      Ștergere
    3. MASINACA, biata de tine! Cum te aliezi tu cu Satana!

      Ștergere
  8. Toate partidele politice sunt organizatii mafiote si psd-ul nu face exceptie. Oameni buni veniti-va in fire si nu va mai lasati inselati de politicieni. Nadejdea noastra este doar in Hristos nu in ratacitii din politica.

    RăspundețiȘtergere
  9. poate ca rezervele de apa si de mancare ale RSR inseamna AURUL, rezervele de aur, tezaurul Romaniei, pentru ca e clar ca nu avem rezerve de apa si de mancare de acum 30 de ani. aurul, bogatia, poate semnifica in plan material posibilitatea de a achizitiona apa (curata) si mancare, foarte necesare si pretioase intr-o perioada de seceta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca PSD-u este ca o pedeapsa trimisa asupra romanilor spre a fi incercati.In timp ce Premierul Romaniei Ludovic Orban trimite o echipa medicala in Republica Moldova si un sprijin de 16,5 milioane de lei, PSD-istii il aproba si aplauda pe Premierul Ungariei Victor Orban, bucurosi ca il ataca pe Presedintele Romaniei.De 30 de ani acest partid sta la putere si rezultatele le stim cu totii. Se poate vedea cum toate judetele in care conduce PSD sunt cele mai sarace. Acolo functioneaza un sistem ce l-au mostenit cu Pile Cadre si Relatii.
    Atunci cand romanul se va scutura si spala de acest pesedism inselator va fi bine si tara va prospera.Deocamdata PSD-u va reveni tot asa cum a iesit la vot Viorica Vasilica Dancila Presedintele Romaniei, Victor Ponta, etc...
    Posibil ca PSD sa isi revina candva, pentru ca avem foarte multe mesaje cu ruperea tarii: Romania restransa (30 Martie 21017); Transilvania rupta de Romania! Bombe si foc in romani (17 Februarie 2017); Romania! Harta Romaniei "Desfiintata" (11 Octombrie 2016); Transilvania! Fierbe inima insangerata a Romaniei! (31 Decembrie 2015); Transilvanie indurerata, unde-ti este vocea ta? Transilvanie ranita, tu esti pamant romanesc! (24 Decembrie 2015). Si mai sunt multe mesaje care ne avertizeaza ca se intampla ceva.In timp ce Premierul Romaniei Ludovic Orban trimite o echipa medicala in Republica Moldova si un sprijin de 16,5 milioane de lei, PSD-istii il aproba si aplauda pe Premierul Ungariei Victor Orban, bucurosi ca il ataca pe Presedintele Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste.

      Ștergere
    2. Dna Maria daca faci parte din PSD inseamna ca ai pensie speciala si ti-e frica ca PNL-ul te lasa fara ea de aia le faci propaganda si te bucuri atat. PSD este pedepsa pentru popor. Nu tu drumuri, nu tu spitale, nu tu trai mai bun, numai hotie, analfabeti si inapoiere. Asa de mult iubesti tu poporul incat ii doresti distrugerea? Dumnezeu te va pedepsi amarnic! Nu uita ce ti-am spus acum! Deja familia ta se imputineaza.

      Ștergere
    3. PNL egal cu PSD și toți rozatorii cei mici din jurul lor cu care fac alianțe, ai interesează doar să-și adune bani pentru 7 vieți, să invrajbeasca poporul că ei să poată "lucra" neobservati. Dece suntem proști sa ne certăm între noi ? Voi vedeți ce face acest parlament? legi împotriva poporului. Acum in pandemiei ei aprobă legea educației sexuale la copii de grădiniță și clasele mici. Voi Va dati seama ce ticăloși??? legea vaccinării obligatorii, apoi 25 de ordonanțe date noaptea că hoții a-ți uitat? Nu va mai certați oameni buni că ei asta vor. Sa le cerem să respecte viața noastră, demnitatea și bunăstarea. Așa sa le ajute Dumnezeu!!!

      Ștergere
  11. Imi pare rau eu nu sint de partea nici unui partid, dar sint de partea tuturor acelora care vreau binele tarii indiferent din ce partid e pt ca in toate partidele se gasasti si citeva persoane cu frica de Dumnezeu si cu dragoste si mila de batrini si saraci, dar imi pare rau pt cei cu mii de euro si cui pensi speciale pt ca in toate partidele sint din astia farà suflet nu le ajung bani si averile, si atunci oare noi trebuie sa ne uitam la un partid sau la altul ?, Sau ar trebui sa alegem pe cei mai buni din cei buni si forma un partid nou si nu corupt , un partid nationalist care sa fie de partea poporului romin cu ADEVARAT nu sa se mute dintrun partid in altul doar pt interese proprii si nu pt tara. PREASFINTA TREIME SI MAICUTA SFINTA, STIU CA AM PACATUIT MULT ATUNCI CID CEAUSESCU A FOST IMPUSCAT CHIAR IN ZIUA SFINTA, DAR VA ROG MULT POPORUL ROMIN A SUFERIT DESTUL IN TOTI ACESTI 30 DE ANI BATRINI CARE PLING, COPII FARA PARINTI , FAMILII SARACE CARE NU AU O BUCATA DE PINE CE PUNE PE MASA SI NU AU UN LOC DE MUNCA, SINTEM INVRAJBITI PRIN TARA SI PRIN LUME DE LA NORD LA SUD DE LA EST LA VEST SI NU NE GASIM LINISTEA DIN CE IN CE ESTE MAI GREU ACEST JUG CARE APASA TARA NOASTRE VA RUGAM DIN SUFLET INTINDETIVA BRATUL PESTE NOI SI ROMINIA SI RIDICATI ACESTE GREUTATI DE PE SPATELE NOSTRU , VA MULTUMIM SI VA ROG SA NE IERTATI.AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai spus un roman care e pentru noi oameni saraci sa ne iubim poporul roman doamne ajuta

      Ștergere
  12. Până nu o să se schimbe toată gloata politica de hiene și amatoristi România noastră și noi nu vom fi bine, copiii și tinerii noștri nici atât, suntem condamnați la sclavie pe veci de nu ne vom trezi.... Ăștia suntem, niște idioți ca acceptam toate rahaturile clasei politice. Vorba cuiva neam de trădători și de curve...

    RăspundețiȘtergere
  13. HRISTOS A INVIAT!

    Daca poporul roman,s-a trezit dupa aceasta pandemie,si cu adevarat se gandesc cat a suferit IISUS HRISTOS,pentru pacatele noastre pe SFANTA CRUCE,ca noi sa ne iubim ca fratii,nu sa nemintem si sa ne manipulam unii pe altii,si sa distrugem tara MANTUITORULUI LUMII,si sa fim sclavii altor tari,sau gunoiul lor,sa aducem numai vechiruri si fapte rele,sa nu mai apreciem viata,care este cel mai scump dar de la DUMNEZEU.In zadar plange scumpa noastra MAICA DOMNULUI SFANTA FECIOARA MARIA,pentru noi pacatosii,sa ne intoarcem la credinta,si sa-l urmam pe fiul EI,iubit IISUS HRISTOS,cu fapte bune.
    Fiecare este liber sa faca ce doreste cu viata lui.Multi ne rugam pentru toti cei care: doresc razboi,mint,manipuleaza omenirea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pedeapsa divina ..nu va bucurati ca nu o sa curga lapte si miere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, Dumnezeule...fereste-ne de hoti! Nu-i mai lasa sa conduca tara asta, sa vanda petroul Romaniei ( Nicolae Vacaroiu), fabricile la fier vechi ( Petre Roman), Mostenirea Gojdu ( Tariceanu)...nu mai continui.Fereste-ne doamne de inculti la conducere, pile si neamuri, infractori in functii inalte, tradatori care vand Romania!

      Ștergere
  15. Acum intelegeti cine e Maria Ghiorghiu si de ce e pusa aici? Ca sa prosteasca lumea si sa faca propaganda PSD. Pai unde s-a mai pomenit om ales de Dumnezeu sa faca politica cu atata inversunare? Ne prosteste pe toti cu PSD-ul ei de pe urma caruia are de profitat mai mult ca sigur. Nu-i asa, Maria? Ai curaj sa raspunzi? Eu cred ca nu! Iar daca o vei face vei fi plina de ura asa cum NU trebuie sa fie „aleasa” lui Dumnezeu!!!!
    Esti o IPOCRITA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma kaskatuleee, are o pensisoara de 700 de ron
      . keine problem hast du.

      Ștergere
    2. 13.56 atunci inseamna ca e prea stupida ca sa faca propaganda unui partid de hoti. ASTA NU E DE LA DUMNEZEU! TREZITI-VA!

      Ștergere
    3. 13.56 Iar tu, cretinule, vezi-ti de psd si de ungurii tai si nu mai stalci limba germana ca nu ti-a facut nimic!

      Ștergere
    4. 14.56 - fir n-are vechime completa daca are pensia minima, fie e pensionata medical.
      Apropo, e vina noastra ca n-a invatat, nu a avut un serviciu decent pe vremea comunistilor si acum nu are pensie indestulatoare?
      Ii da PSD.ul pensie mare? Asa crezi tu?

      Ștergere
  16. Maria, nu te-ai putut abtine! Cred ca plangi rau dupa PSD-ul tau! Plangi dupa furaciunile si minciunile lor si incerci sa smintesti lumea pe blog. Masinca e deja smintita! Ea aproba toate gogoritele tale, una mai fantezista ca alta. Esti extrem de periculoasa pentru cei care refuza sa-si foloseasca creierul de fel. Nu te obosi sa publici comentariu. E pentru ochii tai pesedisti care viseaza trandafiri rosii in loc de Dumnezeu.Blestemata fie ziua in care s-a zamislit acesta adunatura de demoni cu numele de PSD!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria intreb si eu de cind se ocupa Bunul Dumnezeu de partide de primiti viziuni despre psd si alte partide?ori credeti ca Dumnezeu nu stie cit au furat cei din psd impreuna cu dragnea si acolitii lui?erau gata sa dea Ardealu nostru Scump degeaba la unguri si dupa ce au furat si vindut toata Romania din '89 incoace tot psd-ul este bun??sunteti orbiti oameni buni de nu vedeti adevarul?nu cumva iliescu si cu roman,nastase si altii erau la putere inca din '90 ?cine a vindut toate combinatele si au dezmebrat si furat tot ce se putea din tarisoara asta?despre ce psd vorbim dragilor?treziti-va din adormire pinz nu e prea tirziu!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. PSD-ul,adunătură de hoti,iar dvs.susținătoarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dumnezeu nu a spus tot inca..acea Forta este dictatura rusa..exista profetii.. asa va fi dictatura psd parlamentara etc si la noi cu Romexit cedari teritoriale si de resurse etc ..ne vor vinde lor pt un beneficiu dunlu pt praduitorii cei mari din tara..
    Noroc ca nu va dura mult ..doar pina la urgie inclusiv in Rusia care va fi tot la toamna. Acestea vor fi acele "culise" paguboase cu efecte uneori si dupa urgie (lipsa tezaur BNR vindut cum sa mai vrut).
    Pina atunci vor fi doar alegeri locale dar tot prin culise facut sa nu fie validate si in loc sa fie dat spre cercetare si judecare Justitiei conf Legii se va da spre judecare cui credeti? ..unei comisii parlamentare.. pai ce credeati?
    Inca nu am scapat ..dar incercarea are un rost necesar pt dupa urgie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Mihai35, asa ai spus si despre Iohaha ca vezi doamne alegerile prezidentiale nu vor fi validate...ai aparut iar pe aici sa mananci kk din gura ?

      Liberalizarea preţurilor la utilităţi. Zamfir: Îi cer public premierului Ludovic Orban

      Senatorul PSD, Daniel Zamfir, i-a solicitat premierului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi printr-o hotărâre de Guvern, pentru că "aceasta va avea consecinţe extrem de grave", scrie Agerpres.

      "Îi cer public prim ministrului Ludovic Orban să amâne liberalizarea preţurilor la utilităţi. Guvernul Cioloş a decis ca liberalizarea preţurilor la utilităţi să se facă cu un an mai devreme decât era prevăzut. Noi solicităm urgent ca prim ministrul, printr-o hotărâre de Guvern, să decidă amânarea liberalizării preţurilor întrucât această liberalizare va avea consecinţe extrem de grave", a declarat Zamfir, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

      Legi adoptate în Parlament


      El a anunţat, pe de altă parte, că în următoarele săptămâni vor fi adoptate în Camera Deputaţilor "mai multe legi importante" care au trecut deja de Senat şi care se referă la "protecţia oamenilor împotriva abuzurilor băncilor, IFN-urilor, recuperatorilor".

      "În săptămânile următoare PSD va vota în Camera Deputaţilor legea plafonării dobânzilor, va vota legea privind protecţia oamenilor împotriva executărilor silite şi legea care priveşte faptul că preţul contractului la utilităţi şi prestări servicii se va exprima numai în lei. Suficient populaţia României a suportat nemeritat devalorizarea monedei naţionale în raport cu monedele străine. Ca atare, preţul la utilităţi şi servicii va fi exprimat în lei", a explicat Zamfir.

      https://www.dcnews.ro/liberalizarea-preturilor-la-utilitati-zamfir-ii-cer-public-premierului-ludovic-orban_746457.html

      Ștergere
  20. PSD, udmr, alde, pro, rom vor vinde și distruge aceasta tara. Sunt atrași de averile ilicite dobândite sau în curs de dobândire. Hoția și minciuna a triumfat în România. Vom trai și vom vedea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:52, nu se vede ca asa-zisii politicieni de mucava au vandut si distrus tara ??????
      De 30 de ani in toata clasa politica au fost si sunt niste LICHELE, IUDE SEMI-ANALFABETE puse pe capatuiala bietului popor roman sclav...DAR vor da socoteala cat de curand Supremului JUDECATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  21. Biblia scrie sa te feresti de politica si politicieni .Nunpoti sluji si la Dumnezeu si la Mamon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.10 asa este! Cu atat mai mult cu cat atunci cand a spus ca se va alege praful si pulberea de PSD, Maria a facu si urmatoarea remarca: „sa mai suna cineva ca sunt pesedista”, pai uite ca ai dovedit a mia oara ca esti pesedista si credinciasa de carton. De fapt, esti aliata satanei!

      Ștergere
  22. Astazi ZIUA INTERNATIONALA a Presei Libere iar Libertatea de exprimare este INGRADITA de ORDONANTE Militare, ziarul Justitiarul .ro este TOT oprit,principalul Opozant al DICTATORULUI Iohannis unde lucra ziaristul Marius Albin Marinescu cel ce a descoperit cele 6+1 case ale lui Iohannis si multe altele.
    In acest timp DICTATORUL Iohannis cel cu Paltonul ROSU a trecut de la ura de Clasa contra PSD la DIVERSIUNEAUra etnica cu secuii si cea extena contra Ungariei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.13 ce bine! Poate asa nu mai vantura minciuni si calomnii gratuite! Asta nu e ziar, e o mizerie si trebuie starpita inainte sa faca rau!

      Ștergere
  23. Sa nu uitam ca iOHANNIS nu a restituit nici acum cei peste 300 000 Euro pe care i-a promis dupa pierderea proceselor cu cele 2 case prin sentinte Definitive..

    RăspundețiȘtergere
  24. Si cine sa gasit sa faca DIVERSIUNEA sisa arunce gratuit manusa Ungariei un surogat de SAS care se da german dar nu e ,el find luxemburghezo -evreu in timp ce tara e condusa de PNL securisto-evreu cu premierul ORB[un ]AN fiul evreului ungur al comandantului securitatii regiunii STALIN=Brasov.
    Cita IPOCRIZIE la minoritarii astia care imprastie URA Etnica..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.28 vaaai ce patriot esti! Nu ti-e rusine sa te intorci contra propriei tale tari? Sarpe veninos!

      Ștergere
  25. Cite pierderi economice au facut Dictatorul Iohannis pentru anticipate si setea lui de Putere si Dictatura intiziind masurile de Carantina care se impunea imediat ,dar el era ocupat cu fosta sa sinecura de SIBIU, ministrul Costache cu NAVETA si cu facut Bani ,Bani,BANI iar tara va suferi pentru blocarea economiei si omorirea oamenilor de Coronavirus pentru care cei doi au miinile Patate cu SINGE,Criminalii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.35 daca il ataci atata pe Iohannis inseamna ca esti mic, mic de tot si neputincios, lepadatura!

      Ștergere
  26. Cad oamenii si Doctorii ca mustele contaminati de Coronavirus pentru ca Criminalii Iohannis si Costache i-a trimis Tirziu in lupta cu Coronavirusul fara echipamente minime iar farmaciile-s goale de cele mai elementare medicamente Siofor,Euthyrox,Plachenil ca sa nu mai vorbim cele de Cancer furate ani in sir de sibianul Vonica pe retete false de asiguratide sanatate, condamnind bolnavii la MOARTE sigura.
    CRIMINALII,nu au nici drept preot ca Vonica cel care s-a SINUCIS la SIBIU pentru ca a fost descoperit,iar sotia lui inchisa nu a venit la inmormintare la cimitirul bisericii din Groapa unde la intrare nu are drept la CRUCE.
    CRIMINALII..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.57 noua nu ne plac tiganii care nu canta joaca sau cersuiesc, asadar dute n India

      Ștergere
  27. Nu ca usr pnl niste cinstiti

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamne ajuta😀👍😇🙏 Dintre 2 rele alegem pe cel mai puțin rău. Vedeți ce face PNL ul și tot dați cu mucii n balta. Bravo romani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.25 ce face PNL-ul? Nu va mai lasa sa furati?

      Ștergere
  29. Cata ura in comentariile voastre? Nu cumva, in Biserica, preotul se roaga pentru conducatorii nostri? Se roaga si pentru puscariasi ce-i drept, dar vad ca pe aia nu ii insultati si nu aruncati cu laturi in ei.Eu asa tin minte!
    Bateti degeaba metanii! N-ati inteles nimic din slujbele alea la care, cu evlavie, participati!

    RăspundețiȘtergere
  30. Agentii Dictatorului Iohannis la distanta de un minut la ;15,06,;15,07;.15,08 carte au pus si pumnul in gura presei si incalca drepturile din Constitutie inchizind Justitiarul.ro..

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu va mai certati degeaba ca oricum nu decideti voi, votul e o vrajeală, mereu s-au rotit intre ei ,,stanga-dreapta" D-na Maria spune ce vede si e de așreptat: se rotesc iar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04/20 s-o crezi tu! Dumnezeu a spus ca de PSD se va alege praful!

      Ștergere