duminică, 10 mai 2020

OAMENI REPTILIENI PRINTRE NOI ? OZN URI -EXTRATERESTRI !

Reptilieni pe Pământ?



O specie de extratereștri, care face subiectul multor teorii ale conspirației, este cea a reptilienilor. Această rasă se numără printre puținele de a căror existență aproape toți entuziaștii fenomenului sunt convinși, dar ale căror origini nasc dezbateri aprinse. Cine sunt, de unde vin și care le este scopul? Multe subcategorii de extratereștrii sunt încadrate ca fiind de proveniență reptiliană. Unii dintre cei mai cunoscuți sunt Draconienii sau Draco, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis.

Reptilienii prezenți din antichitate?

Unii sunt de părere că reptilirnii ar fi însămânțat Terra și văd în noi proprietatea lor biologică. Să recunoaștem că legenda în care Eva a fost tentată de șarpe și apoi a gustat din fructul oprit, interzis ei de Dumnezeu însuși, ne poate duce cu ușurință la luarea în serios a acestei ipoteze. În plus, odată cu nașterea ulterioară a lui Cain, a intrat în lumea noastră crima și seminția criminalilor, lucru ce nu fusese dorit inițial pentru umanitate. Ar fi posibil ca tatăl lui Cain să nu fie Adam? Căci Biblia spune că atunci pe Pământ erau doar Adam, Eva și șarpele. Iar acesta din urmă a fost pedepsit pentru fapta sa, să se târască pe Pământ (o interpretare ar fi „să nu mai poată părăsi planeta Pământ”!) ceea ce până atunci fusese altfel.
Indiferent de motiv, reptilienii îi percep pe oameni ca fiindu-le inferiori. Sunt o rasă veche, antică, fiind cruzi și abili.
Escaladând subiectul, miturile spun că reptilienii își pot schimba forma (shape shifting), simulând aspectul uman. De aici, mai e un pas până la închegarea unor comunități întregi adepte ale teoriei că acești extratereștri ne conduc în secret lumea, chiar de sub ochii noștri.
Aceste ființe s-ar fi deghizat în oameni și ar trăi printre noi ca lideri, regi, președinți, patroni de concerne media și oameni de afaceri; s-au poziționat în toate punctele de putere și dețin controlul popoarelor, creându-și un mediu propice înainte de a putea să își arate adevărata față și de a se proclama, în mod oficial, stăpânii Terrei. Mai mult chiar, există o teorie conform căreia unii reptilieni nu ar fi părăsit niciodată Pământul. Unii cred că aceștia sunt „extraterestrii” doar pentru că nu sunt umani, însă împart planeta cu noi în sferele ei subterane, ascunși de ochii oamenilor (în interiorul unor baze subterane sau subacvatice secrete). În această accepțiune, reptilienii ar fi fost forțati să se retragă în galerii subpământene, iar guvernele noastre știu despre existența lor, făcând uneori alianțe secrete cu ei.

Autori celebri cu dovezi despre reptilieni

Astfel de teorii întâlnim la autori celebri, cum ar fi Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Alex Jones, David Icke.
Cel mai vocal autor, David Icke, prezintă un interviu șocant cu o femeie ce avea mari tulburări psihice ce constau în apariția unor perioade de ore sau zile despre care nu își putea aminti absolut nimic. Arizona Wilder a recurs la tratamente de explorare a subconștientului profund pentru a putea descoperi sursa acestor „black out”-uri. Ceea ce a descoperit mărturisește în interviul acordat lui David Icke, pe baza căruia Icke a publicat best seler-ul „The Big Secret” – „Secretul Suprem” ce dezbate pe larg acest subiect în două volume. Oferim o mică parte din acest interviu.
Merită să mai amintim că în basmele multor popoare apar lupte între erou și zmeu, balaur sau dragon, ceea ce poate întări aceste păreri avizate.



imagine preluată de pe
descopera.ro
Cu dragoste,Maria.

64 de comentarii:

  1. Oamenii cu piele solzoasa sint adaptati la o viata in mediu acvatic sau terestru pe o planeta cu un soare a carui radiatie afecteaza pielea asa cum o avem noi. Daca traiesc pe Terra si sint mai evoluati,vor ca noi sa fim inapoiati,ca sa nu-i atacam,in rautatea noastra

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat spune Sf Duh! Buna dimineața. Am citit despre ei,confirm pozele pe care le ai postat.Sintem conduși de reptilieni. Dar, o vrea Dumnezeu sa scăpăm de ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi da,ce vă tot spune anonima 5.ia spus ei odată fisa și duhovnicu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ce a spus ? Nu citesc de mult tîmp blogul si așa vrea să știu și eu ...

      Ștergere
    2. Că eu aș fi reptilian....si multe chestii despre reptieni si planurile lor de a curata planeta de virusi...

      Ștergere
    3. Pan la reptilieni....hai sa vedem ce se intampla in Ro, cu o populatie ignoranta, care doar sta si se uita la tv ,nimic dar absolut nimic nu fac romanasii.

      „Să vină nemții și austriecii să ne ucidă animalele”. GuWernerul și LODOVIC LIBER la Vânătoare după 15 mai. Cadru Universitar Veterinar de la Cluj: „majoritatea vânătorilor sunt austrieci și germani. Mai vin și cehi”
      Pe langa faptul ca padurile sunt distruse,acum se distruge si fauna,dar romanasii...la tv si mici.

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/05/10/jagerchor-prima-masura-de-relaxare/

      Ștergere
    4. 21.37 mai sunteti multi din astia?

      Ștergere
  4. Genetic sunt asemanatori cu noi . Locuiesc foarte aproape . Problema principala e ca nu putem trai fara ei . As putea detalia dar ma opresc aici . Ce planuri au. Ei stiu ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10,48 dacă tot sunteți anonim de ce nu continuați să știm și noi. Curaj......sunt și persoane care vor să afle ce știți dvd.

      Ștergere
    2. Ce planuri au și ce știți despre ei ?

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere


  6. Trebuie sa înțelegem cu toții că tara noastră este sub protecție divină. Vom fi aparati de Dumnezeu, fiindca sunt foarte multe persoane care se roagă pentru integritatea țării si pentru binele nostru.
    ______

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e site-ul in care Arizona explica:
    http://antinewworldorder.blogspot.com/2011/06/open-missive-from-jennifer-ann-kealey.html
    Cat despre descopera.ro este o prostie amestecata

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca a fost un atac cibernetic pt. Ciolacu. nenorocitii si vedeti pt aceasta trebuie sa actionam contra sistemului 5 G. Pt ca intro buna zi vom fi pusi toti la tacere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-au atacat cei care sunt împotriva vaccinării obligatorii lege propusă de el...

      Ștergere
    2. Corect...a pierdut semnalul!Cipul era chinezesc,contrafacut dintr-un cip 2G si unul 3G.

      Ștergere
    3. 00.06 :))) Am ras cu lacrimi.

      Ștergere
    4. 20,29,legea vaccinării nu-i propusa de Ciolacu, nu mai manca kakao ca te murdărești la bot!

      Ștergere
    5. 16.59 kaka-o mananci tu, pesedistule!

      Ștergere
  9. Sunt expresia transformării omului din ființa de lumina, binecuvântată, in dihanie, in animal, datorita răutății și pactului, care l-a făcut cu Satana, sunt oameni în stare de orice răutate, care s-au vandut pentru putere, bogatie și faima.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vad mesajul in august anul trecut,inseamna ca mai aveti surprize pentru carti, precis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Campania de Otravire a populatiei prin asa zisa Stropire contra insectelor s-a intensificat.
    ACEASTA STROPIRE ESTE CEA CARE BAGA LUMEA IN SPITALE SI CHIAR O OMOARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aceste substante cu care se stropeste POT avea ca efect boli extrem de grave, chiar si Moartea !
    Tusiti, stranutati, va ard ochii, va irita ca o mancarime in gat ? Este efectul acestor stropiri !
    Sant gaze toxice de nivel 1, 2 sau 4 !
    Adapostiti-va minim o ora-doua cand masinile ca de gunoi cu furnale stropesc, inchideti geamurile.
    De asa zisul corona v-am scapat, de astia e mai greu pentru ca nu-mi Place sa atac oameni, prefer sa nu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupul Alb...salonul 10...

      Ștergere
    2. 23.45 :))) Nu mai pot de ras!!!

      Ștergere
    3. Orice simtome aveți,sunt doar ca sa va reglati la fregventa Dumnezeului Pământ...

      Ștergere
  12. Eu nu cred doar in un ADAM si o EVA. Oare Chinezii, Coreeni, Japonezii etc, aveau un alt ADAM si o alta EVA? Indienii, Pakistanezii si SriLanka, au un alt ADAM si o alta EVA? Voi ce zicetii? Daca luam 100 de africani (barbati + femei) si ai ducem in Rusia si din Rusia luam 100 de pearsoane si le aducem in Africa, dupa al al 9-lea neam al fiecaruia (aprox 900 de ani) Rusii for fi ca Africanii si Africanii ca Rusii. Atmosfera schimba culoarea pielii dar nu si trasaturile. Chinezul tot Chinez ramane si europeanul tot european ramane chia dupa schimbarea culorii de piele. Sunt si Chinezi ft bruneti dar tot chinez este. Deci in biblie este vorba despre Adam si Eva Evreilor si a arabilor ca sunt neamuri dar, nu si a tuturor neamurilor. Deci testamentul vechi este scris de Moise pt Evrei ci nu pt toti. Cristosul cel viu a venit pt Evrei ci nu pt toti dar, pt ca ai Lui nu l-au vrut atunci, Cristos a spus ucenicilor Lui sa duca acest DAR la toata lumea. EL si-a dat seama ca cei straini il vor mai mult decat ai Lui atunci cand o femeie din alt neam i-a cerut ajutorul. Deci, testamentul vechi este pt Evrei si cel nou este pt oricine vrea sa creada in viata vesnica. Cristosul cel viu este in acelas timp si cel mai sigur conducator spiritual pt cei care fac meditatii Yoga si calatorii astrale. Daca va speriati candva, strigati dupa Cristosul Cel viu si indata sunteti eliberati de rahaturile spirituale. Daca faceti calatorii astrale, este bun sa il chemati pe Cristos ca ghid spiritual si ca sa fiti siguri si sa nu luati tzeapa de la spiridusi si ca este EL insusi, ceretii sa va arate gaurile din palme pt ca altii nu pot arata treaba asta ca trebuie sa treaca prin ce a trecut Cristosul cel viu. Daca Evreii provin din Adam si Eva atunci, celelalte neamuri de unde provin? Toti provenim du pe alte planete. Am fost adusi aici de navele extraterestre si incetul cu incetul, ADN-ul nostru s-a schimbat. Suntem cei mai frumosi oameni din UNIVERS. Din toate planetele locuite in univers s-a adus cateceva pe aceasta planeta. "Ce este sus este si jos".Toate miliardele de suflete de pe alte planete s-au reincarnat din paminteni. Toti suntem aici. Fostele planete locuite, acum sunt goale. Din cauza vietii poluate si mincarurilor avem ochii inchisi. Cei care sunt vegani, postesc ft mult si stau ft mult in meditatie sau rugaciuni, pot vedea de aici ce se afla pe alte planete ex: Peotul Arsenie. El a vazut si a stiut totul pt ca a postit mult timp in Athos. La inviere vom fii toti la fel. Centura fotonica va face tot mersul pt a aduce la viatza trupurile mortilor adica, din ADN-ul fiecarui mort (osul sacru) va lua nastere noile trupuri hranite si crescute cu ajutorul centurii fotonice ceea ce este o lumina rosiatica, caldutza si hranitoare. Aunci toti vom fi ca niste frati gemeni dar nu va exista sexul. Nici femei si nici barbati, toti vom fi la fel. Cand vom minca din fructul vietii, toate abilitatile creierului nostru se vor activa, se vor activa si celelalte 10 spirale inactive ale ADN-ului si se va intimpla ceva frumos. Oare ce se va intimpla? Scieti pe Google "activarea celor 12 spirale ale ADN-ului ce se va intimpla" si veti afla. Atunci vom fii precum ingerii Domnului. Doar in biblie spune: Luna va fii rosie, Soarele nu se va mai vedea. De ce Luna Rosie? Pt ca centura fotonica este rosie. Nimeni (om normal) nu va trece de acea zi. Pt ca acea zi va fi de aprox 2000 (doua mii) de ani. Atita are nevoie si Marte pt a se putea traii. Nu mai puneti botul la poze si videouri trucate. Mai bine invatati Testamentul Nou si meditatie Yoga. Cei care vor sa fie super inteligenti treb sa manince numai vegetariana cruda. A fost pastele. Cristos a inviat (acum 2000 de ani in urma). Sa pasteti fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doresc sa reamintesc, ca sa retina toti cititorii dumneavostra ca nici un extraterestru si nici un OZN nu va intervenii pe planeta noastra_____

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi, 17:0, se spune ca vor interveni si ca vor aparea cat de curand!

      Ștergere
    2. 19.11 da. Vezi ca vin cu metroul si sunt distantati social. Au si masti ...la bot.

      Ștergere
    3. Da de aia de sub pamant ai auzit? Pa.pa

      Ștergere
  14. pai Madus ai recunoscut CA TE-AM PRINS ca esti de partea reptilienilor-tot ii dai cu DUMNEZEU pamantul-pai repet DUMNEZEU ESTE UNUL SINGUR= CREATORUL TUTUROR UNIVESURILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am recunoscut ca sunt felinian...

      Ștergere
    2. Miți miți nu stiu ce fac felinianii, dar ramai enigmatic, numele pe care il ai pe acest blog ar trebui citit de la dreapta la stanga?

      Ștergere
    3. 00,17 Nu, de sus in jos!

      Ștergere
    4. Nu,doar "d" tre privit in oglinda...

      Ștergere
    5. Te salut Madus ! Si toate cele bune iti doresc ! Daca te rog, poti sa-mi raspunzi la cateva intrebari ? 1). Care este planeta ta de origine ? In ce constelatie se afla ? 2). Cum ai ajuns sa fii trimis pe Terra, cu ce misiune ? Sau e pedeapsa ? Ce amintiri ai din viata de felinian ( de pe planeta de origine ) si la ce varsta ti-ai reamintit cine esti de fapt ? 3). Cum a fost prima "intalnire " cu Constiinta Vie a Terrei ? Cu ce difera Constiinta planetei noastre de Constiinta planetei tale de origine ? 4). Avand in vedere ca pe Pamant sunt fiinte cu diverse origini stelare ( ma refer la cei in trup omenesc ), cum recunosti un...felinian ? 5). Cum a fost perceputa de Constiinta Vie a planetei Pamant, aparitia acestui virus foarte contagios si periculos pentru oamenii maturi, dar mai putin periculos pentru cele mai nevinovate fapturi, copiii si animalutele ? Iti multumesc anticipat, Madus, pentru eventualele raspunsuri.

      Ștergere
    6. 20.56 raspund in dupa amiaza asta.

      Ștergere
    7. 20.56 glumesc,nu sunt felinian.de fapt sunt teranian.felinian îmi place mie sa mă alint deoarece daca trasezi cu o linie continuă conturul tuturor continentelor de pe Terra vei observa că ele descriu proiectia in relief a unei feline,mai exact un râs(sai linx).deci sunt teranian pentru că m-am născut pe Terra si felinian pt căci continentele descriu o felină.
      2)pe Terra am fost întrupat de conștiința acesteia(e o poveste lungă).sunt o entitate venită din conștiința Terrei și întrupată în grădina ei.misiunea mea este de a observa comportamentul oamenilor în raport cu Terra.sunt un fel antivirus la virusii umani.Eu nu am avut niciodată liberul arbitru.am crezut că îl am pânâ în clipa în care totul m-i s-a relevat.si pentru mine totul a inceput acum 7 ani pe data de 22.04.2013(ziua Terrei)când s-a născut fica mea(pe această cale îi mulțumesc Mariei pentru Șapte al meu).deci atunci cand fica mea s-a nascut a fost trezita in mine constiinta cristica.dupa acest eveniment usor usor am inceput sa evoluez,astfel incât dacă la inceput ,pentru ca,conștiința mea sa devina o extensie a trupului meu trebuia sa urmez anumite reguli,astazi nu mai este nevoie de asa ceva.
      Intr-un fel eu sunt "sifonarul" vostru catre conștiința Terrei.sunt ochii ei.treaba cu virusul este o reactie a ei la ceea ce vede la voi oamenii.cei batrâni sunt vinovati caci nu si-a educat urmasii in conservarea gradinii Terrei....

      Ștergere
  15. Noua Reclama UNICEF
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=728091957949210&id=100022452362353

    RăspundețiȘtergere
  16. LA ORA ACTUALĂ ,ÎNTREAGA LUME MONDIALĂ E SUB TEROAREA DICTATURII NAZISTE IMPLEMENTATĂ DE GRUPUL CRIMINAL MONDIAL......DUPĂ CUM CONSTAT ,PRESEDINTELE IOHANNIS,GRUPUL NAZIST PNL,ARMATA SI SECURITATEA DECIMEAZA CU BUNĂ ȘTIINȚĂ NATIUNEA,STATUL DE DREPT,CONSTITUTIA,ECONOMIA......LA TOATE ACESTE ACTIUNI CONLUCREAZĂ CU BUNĂ ȘTIINȚĂ SI SĂNĂTATEA ,....PAS CU PAS PUTEREA E LUATĂ DE LUCIFER.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi,Lucifer asta e sau nu e nazist?! Ca sa stim,iar securitatea e aia a lu' Cească?

      Ștergere
    2. 23.52 nu, e securitatea aia din capul lor. Cu ea vor muri. Nimic nu-i mai face bine.

      Ștergere
  17. Are dreptate doamna Maria cu acest mesaj primit
    Acești oameni pe care îi vedem fac parte din OCULTA MONDIALA Si slujesc lui Lucifer
    Formează o piramidă
    1)Lucifer
    2)Sfatul celor 13
    3)Sfatul celor 33
    4)Clubul celor 300
    4)Marile Orient
    5)Comunismul
    6)Ritmul Scoțian 1-33 Gr.
    7 Ritmul York
    8 Rotaru,Lionel,Ymca
    9 Lojă Albastră
    10 Francomasoni cu șorț.
    11 Umanism
    Aceștia au ca obiectiv in planul lor diabolic ca doar slujesc sub conducerea lui Lucifer,este planul de pornire celui de al 3 -le război mondial,acesta este obiectivul lor.
    Divergente între sionisti si arabi.
    O declarație făcută Wesley Clark care a fost comandantul suprem al Forțelor Armate NATO
    Spune că avertizează Europa ca in cadrul NOII ORDINI MONDIALE,SUA ar avea scrupule sa intervină militar si in Europa,prin toate mijloacele,inclusiv cu arme atomice,dacă interesele noastre sunt periclitate.
    Deci aici SUA va ține va cauta sa tina mai multe țări în sărăcie,cu regimuri corupte,dar supuse.
    Sunt multe de spus este adevarat ce vede si aude doamna Maria.
    Sa ne rugam La Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Majoritatea reptilelor simbolizeaza un caracter insuficient de evoluat spiritual.
    Mai tirziu o sa afli numele aceluia si o sa ne spui.

    RăspundețiȘtergere
  19. Doresc sa reamintesc, ca sa retina toti ca nici un extraterestru si nici un OZN nu va intervenii pe planeta noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 mai 2020, 21:50
      Nu este nevoie sa reamintesti cuiva acest lucru neadevarat! EXTRATERESTRII vor veni pentru prima oara pe pamant romanesc si vor sta faţă in faţă cu românii ! Adica, îi vom putea privi si vorbi cu ei ! Acum ti-am reamintit eu tie ! EXTRATERESTRII sunt deja pe Terra ,dar nu vor inca sa se arate faţă catre faţă cu oamenii.Asadar,ţine pentru tine aceste neadevaruri !

      Ștergere
    2. 22.55 dar tu de ce nu le tii pe ale tale pentru tine si intoxici prostimea?

      Ștergere
    3. Aveti dreptate doamna Maria,extraterestrii vor fi trimisi de Dumnezeu pe pământ sa ii ajute pe copiii Lui impotriva satanelor care ne vor sufletul.Adevaratul razboi se duce nu pentru putere ci pentru sufletul omului.

      Ștergere
  20. pai daca-l avem pe DUMNEZEU de ce ne mai trebuie extraterestri-pamantul este scoala pentru noi-ei n-au sentimente deci nu vad ce sa ne apropie de ei-ca se cred mult evoluati?- vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vin sa salveze lumea de la autodistrugerea.
    Nu vedeti ce se intampla ne autodistrugem singuri,prin tot felul de viruși fabricați,care inseamna otravă,prin ce fabricam si mâncăm,este totul la vedere.
    Acele semne lăsate pe câmpuri in lanurile de greu,porumb,ETC. Dacă le-ar citi deștepți pământului ar descoperi ca nu ne vor raul,nu lasa cum spun ei gaze toxice,otravă,nu ar vedea ADEVARUL si sar schimba omul,dar ce te faci cu cei mai mari ai lumii bogății,lumi,ar păli in fata învățătorilor,extraterestre ar aruncă cărțile lor la gunoi,și nu vor acest lucru,și atunci spune nu va apropiati,nu a vazut nimeni nimic,totul trece la secret.
    Pe timpul inchizitiei ardeau femeile pe rug dacă citeau sau aveau o carte și știau sa citească,le făcea vrăjitoare si le ardeau pe rug.
    De ce? Ca sa nu se deștepte și să învețe și pe alții ce citeau si asa si aici cu extraterestrii nu vor in ruptul capului să avem contact cu ei,o sa va arate o buruiana care VINDECA cancerul,alzaimarul,ETC.
    Ce fac fabricanții de medicamente,care iei cu sacoșa si nu te vindeci atatea reclame ca te îmbolnăvește,
    Sa avem nădejde si sa ne lăsăm în voia lui Dumnezeu stie el ce este bine pentru fiecare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma cine ne salveaza de la autodistrugere Extraterestii sau Dumnezeu? In cine sa ne punem nadejdea? Ma crucesc can va citesc postarile? Aveti putina credinta! Mai bine cititi Filocaliile pt. ca acelea sunt farmacie pentru suflet. Sfatul este si pentru altii care scriu pe aici si sunt cam confuzi.

      Ștergere
  22. Mda...incredibil ce citesc aici! Sa caz pa jos, ca proasta sunt! Auziti? Da'de unde stiti voi toate chestiile astea? Reptilieni, "fenicieni", extraterestri..
    Moamaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma. Cicerone. Adam ai mosul nostru, nu al popoarelor de culoare. Ai inteles? Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da autori celebri care au scris despre reptilieni,Serpilieni,bratacieni sunt mai multe specii,Gregorieni care sunt cei buni.
    Reptilieni sunt cei mai rai.
    Citiți,JAN VAN HELSING Cu titlul
    SA NU ATINGI ACEASTA CARTE.
    Vad ca a menționat si doamna Maria acest mare autor chiar celebru,am citit si este exact ce spune și vede doamna Maria prin mesajele primite de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce autor celebru este Jan van..,ăsta, eu citesc de 50 de ani din toate domeniile si nu am auzit de el? Dar de Sf. Ioan Hrisostom, de Sf. Simeon Noul Teolog ați auzit? Le-ati citit cărțile? Nu, pt. ca ei nu va spun povesti fantastice. Am crezut că pe site-ul acesta scriu oameni credincioși. M-a înselat titlul " Dumnezeu exista". Am găsit aici oameni care se roagă la extraterestri si mai stiu eu la cine. Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  26. vezi cum minti Madus!-pai esti felinian sau teranian=reptilian-te contrazici-ce ai esti bipolar?

    RăspundețiȘtergere
  27. 23.45 salon sectie , cand se vor face rapoartele o sa figurezi ca Motiv pentru neimplicarea mea in Nenorocirea viitoare !
    Daca erai un om normal si nu un securist care esti nu era nici o problema dar asa ma deranjezi si ma bate gandul, ma adie asa un pic sa-ti arat despre ce salon e vorba...Te cam joci cu focul si o stii, como credi ca tot iti plac italienii.
    Nu mai ma provoca, chiar si in interes de serviciu, Du-te, pune-i punct.

    RăspundețiȘtergere
  28. pt an 11 mai 20:56-ti-a raspuns Madus punctual?-nici sa nu te astepti o da cotita- el este un spirit de joasa frecventa -se raporteaza doar la pamant si multe altele-sa se uite la fotografiile d-nei Maria de mai sus ca sa se vada pe el

    RăspundețiȘtergere
  29. pt 11 mai 21:14-esti olteanca fii DASTEAPTA ca ai internet -pune mana si citeste despre tot ca sa ai viziune vasta despre TOT

    RăspundețiȘtergere
  30. cine doreste si este interesat sa o asculte pe youtube pe CLAUDIA MESEA PARASCHIVESCU despre o intanire cu extraterestrul-TERANIAN -LACERDA ca sa va faceti o idee despre intentiile lor nu tocmai oneste asupra omenirii

    RăspundețiȘtergere
  31. despre reptilieni fenicieni si babilonieni puteti sa cititi cartile lui DAVID ICKE SECRETUL SUPREM-dovezile aduse sunt uimitoare

    RăspundețiȘtergere