joi, 14 mai 2020

LUMEA INTREAGA IMPARTITA IN DOUĂ PĂRTI !!!


                                                     13 Mai 2020,ora 5,11 !

                             HRISTOS a INVIAT !

                                     Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
            "Avem doua directii:
            Unii după săracie si altii după bogatie !"
Clipă in care,vad oameni pe strada care merg agale si cu mainile in buzunare ,imbracati saracacios si vad si oameni pusi la patru ace cu masini de lux .
Dragii mei, din păcate spre aceasta ne indreptam !Sa ne punem nadejdea in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI dragii mei,si nicidecum in oameni.
Sa fim buni si milostivi, si niciodata fratilor, niciodata sa nu ne pierdem CREDINTA !
                                     Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Tocmai din cauza asta nu trebue vindut pamintul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNL NU VA REUSI NICI UN PIC SA UMBLE LA PENSIILE SPECIALE, DAR SA LE MAI SI ANULEZE

      https://www.stiripesurse.ro/guvern-pnl-pensionare-anticipata-magistrat_1464664.html

      Ștergere
    2. Prea tarziu!Toate pamanturile valoroase pentru agricultura din Romania le-au luat pe 2 lei jidanii,arabii si mafiotii italieni!!!Inclusiv perla agriculturii romanesti,Insula Mare a Brailei!!!

      Ștergere
    3. Si tu de ce ai stat pe net, scarpinandu-te in cap? Dumnezeu lucreaza prin oameni si omul sfințește locul. Lipsa de acțiune a romanilor convine de minune celor ce alearga dupa chilipiruri prin țările unde oamenii se lasa mereu prostiți.
      Mămăliga ce nu explodeaza niciodata, decat la comanda unor forțe straine ce au interes sa schimbe un sistem corupt si ineficient cum a fost comunismul, cu un alt sistem, la fel de corupt dar eficient pentru unii? Stiti cu totii ca Revolutia a fost provocata. Altfel, mamaliga era tot mamaliga.
      Popoarele lipsite de conștiință si curaj sfarsesc tot timpul cu gatul in laț. Chiar vreti sa vina mereu cineva din afara voastra care sa produca o scanteie necesara iesirii din starea vegetativă?!
      Apoi, va plangeti ca strainii fac si dreg...
      De ce permiteti? Nu aveti sânge in vene?
      N-aveti curaj?
      Au murit bărbații?!
      O fi adevarat ce a scris odata Ana Blandiana, ca suntem un popor vegetal?
      Atunci, sa nu aveti pretentii de popor ales!
      Un bolovan se misca din loc cu un efort colectiv. Sunteti mai dezbinati decat oricand. Dezbinati de partide si politicieni.
      Hristos e Unu si nu are culoare politica! Si nu e nici membrul unei loje masonice!
      Si nu cantareste cu doua cantare!
      Si nu este cu unii muma si cu altii ciuma!
      Vreti dreptate de la politicieni? Atunci de ce mai mergeti la biserica daca nu pricepeti nimic din crestinism? Stati acasa si proiectati cai verzi pe pereti! Si plangeti-va inca 2000 de ani ca sunteti prigoniți! Va fura copiii, taceti si va scarpinati in cap. Va fura minorele si le transforma in prostituatele lor, taceti si fluierati. Va fura pădurile, resursele, va otravesc pamanturile cu deseurile lor, voi stati tot in stare vegetativa.
      Stati si fluierati a paguba si plangeti ca sunteti niste lasi! Veti transmite caracterele voastre genetice urmasilor care vor fi tot sclavi ca voi!

      Ștergere
  2. PSD dupa saracie si furt generalizat si PNL ,PMP si USR spre bogatie.
    Ne-am saturat de minciunile si coruptia PSD in ultimii 8 ani de guvernare .Vrem o Romanie moderna si prospera .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.12 Anul asta mai greu dar de la anul, Romania va incepe sa progreseze.

      Ștergere
    2. Chiar crezi anonim 21:14 că ne vom redresa la anu?
      Pe hârtie poate, dar practic nu cred, cât timp patria și patriotismul sunt doar vorbe goale, cât timp legile sunt respectate doar de "prosti", iar nesimțiții șmecheri le respectă cum vor ei, cât timp de la "vladică până la opincă" alerga numai după bani, cât timp deciziile importante pentru țară se iau la Washington și Bruxelles, nu la București, cât timp avem peste 5.000.000 de conaționali care slujesc la doi stăpâni având dublă cetățenie, pe unul îl laudă și îl slujește, iar de altul se folosește la necaz.
      Să de-a Domnul să mă înșel!

      Ștergere
    3. Veti vedea ca vom avea de castigat din conflictul cu China. Fabricile vor fi relocate in Europa de Est ,respectiv Romania ! Autostrazile trebuie construite repede si vom avea multe de castigat.

      Ștergere
    4. 01.51 si Cristina Demetrescu a spus ca de la anul Romania va incepe sa se dezvolte.

      Ștergere
  3. Pai aia grașii .sunt oarbanii cu p n l.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbesti?! Toti baronii PSD sunt multimilionari in euro ! Au fost 8 ani la guvernare si au devalizat economia.

      Ștergere
    2. Si tot ei au vandut si pamantul si padurile, chiar si cele virgina (vezi legile date de Serban Nicolae).

      Ștergere
  4. Totul depinde de noi. Daca punem pret muncii noastre, daca incepem sa ne respectam si sa impunem respectul pe care il meritam, de care am fost privati atatia ani de catre cei care stiu cum sa exploateze(si doar asta stiu, si doar asta au facut, ca de-asta s-a ajuns aici, au transformat oamenii in sclavi), daca stim sa ripostam in fata celor care tind sa ne posede, daca ripostam cu pumnul, cu orice ii va sparge fata si capatanile mari de bulgari prosti, impotenti, libidinosi, pedofili, escroci, si mizerabili sau puturoase cu pretentii...atunci nu se va ajunge la nicio imparteala a societatii de genul acesta. Astora, nici ,,buna ziua,, sa nu le dati gratis. De cate ori merg la medicul de familie, o vad pe amarata aia de asistenta alergand ca proasta de colo-colo, tinand piept revoltei oamenilor ca medicul(cu salariu baban) nu se deranjeaza sa vina la program, inventand tot felul de cacaturi(de regula, ei sunt ,,pe teren,,). Si idioata aia lucreaza pe 2 lei. Sunt foarte multi in aceasta situatie. Sunt persoane care muncesc pe o farfurie de mancare(de ce acceptati asta?). Altii muncesc pe promisiuni. Aceste modele de oameni, cu suflet bun, harnici, milistivi, sunt prazile cele mai valoroase pentru criminalii imbogatiti fara sa depuna vreun efort. Soarta trebuie sa stea in mainile noastre, nu in ghearele lor.In baza justitiei, puneti mana pe barda si dati fix in moalele capului! Doar asa va veti salva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:52,imi place mult ce-ai zis...ai pus punctul pe I !!!!!
      Felicitari !!!! Dar cine sa faca asa ceva ???babele sau mosii ???

      Ștergere
  5. Sa nu uitam ce-au spus Sfintii Parintii nostri:

    "Cei ce va conduc va vor vinde!"

    Nu ma mai mir de nimic!

    Binecuvantari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. America si China.
    Urmează marele razboi?
    Sa ne pregătim că urmează marea confruntare___

    RăspundețiȘtergere
  7. Prof de drept constitutiona Ggeorghe Iancu;''Ce fac liberalii e un talmes balmes,starea de alerta legala se ia pe judete'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Radu Morar il acuza pe Iohannis de a fi provocat intentionat manifestatia si violentele din 10 august 2018.
    Dar incendiul de la COLECTIV care a schimbat Guvernul legal,deci acelasi SCOP cu metode naziste?

    RăspundețiȘtergere
  9. In final TOATĂ LUMEA va fi impartita in doua: vindecati si decedați din cauza coronavirusului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. O nouă serie de cutremure in zona balcanica. Urmează in doua luni un cutremur cu victime si cu foarte multe pagube materiale.

    14.05.2020, 01:16:10 4.2 ml ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA 80km
    13.05.2020, 21:08:16 2.9 ml POLAND 5km
    13.05.2020, 12:09:45 3.7 ml SLOVENIA-CROATIA BORDER REGION 10km
    13.05.2020, 10:43:14 4.0 ml SERBIA, GRANITA CU ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  11. A început să se pogoare Duhul Sfânt peste noi și au început și minunile. Hocus-pocus în ultimele 24 de ore s-au vindecat 1000 de bolnavi de coronavirus. Cum se vindecă ăștia în masă și la comandă când se termină starea de urgență că trebuie terminată mascarada. Vine fomica așa că coronavirusul intră înapoi în unitate platoul cu dinți de fierăstrău începe să de-a înapoi și ne vindecăm brusc. Orașele ies de sub carantină la comandă. Hai că începe să se arate în toată splendoarea ei făcătura covid. Dar să avem grijă că ni s-a arătat nuielușa dacă nu suntem cuminți vine valul 2.... peste noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @-pe masura ce trec 14 zile, se vindeca toti cei pozitivi care nu au murit

      Ștergere
    2. Va veni si Valul 3,4,5... s.a.m.d. cat va fi necesar...

      Ștergere
    3. 13.27 Daca tot ai citit despre aceasta stire de ce nu ai dezlegat si misterul vindecatilor.? Nu e niciun mister. Suceava a uitat sa declare vindecati de ceva timp la fel ca si morti „ca sa nu se interpreteze”. Astfel, vindecatii sunt vindecati cu mult timp in urma dar nu au fost raportati la numaratoare.Ai inteles acum? Il loc sa carcotesti si sa inventezi rautati mai bine ai cauta sa te informezi mai corect.

      Ștergere
  12. Nu stim ce va fi in lume dar la noi deja a inceput batalia pe ciolane. Nici de-al dracului, niciunul nu da drumul la ciolan. Toti sunt patroti dar niciunul nu e de acord cu desfiintarea pensiilor speciale,toti isi fac griji cu viitorul Romaniei dar niciunul nu se lasa de furat prin tot felul de parghii create cumva legal, dar inutile, tocmai pentru a secatui tara asta fara sa-i deranjeze nimeni. Tot inainte, patrihotilor! Sa vedem pana cand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNL a pierdut si pe LEGEA PENSIILOR SPECIALE. Trebuiau sa dea ordonanta de urgenţă si ar fi câștigat. Ponta le-a spus si tot nu au înțeles-craciun

      Ștergere
  13. Atentie la vremea schimbatoare!
    Vijelii si caderi de grindina, tornade de praf.

    https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vreme-calda-in-toata-tara-dar-si-ploi-torentiale-vant-si-posibile-caderi-de-grindi_521598.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar s-a trezit impostorul-fals 13,22-'craciun',de fapt mercenar pupincurist de-al lui Iohannis din server-ul din Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu ați înțeles mesajul, ce folos daca alergi în viața după bogăție, sau ce folos daca te resemnezi in sărăcia ta, făcând alte rele. Se pare că nimeni nu mai aleargă după Dumnezeu, nici săracul care a uitat de Dumnezeu și nu se roaga , nici bogatul care la fel a uitat de Dumnezeu și nu face milostenie.

    RăspundețiȘtergere
  16. "vad oameni pe strada care merg agale si cu mainile in buzunare ,imbracati saracacios si vad si oameni pusi la patru ace cu masini de lux. Dragii mei, din păcate spre aceasta ne indreptam!". Asa ne arata Dumnezeu ca desi au trecut mai mult de 2000 de ani de crestinism, oamenii n-au devenit mai buni si nici nu-l au pe Dumnezeu. In lume banii au acaparat sufletele oamenilor si le-au subjugat ca sa adune comori pe pamant uitand de comoara din cer. Lumea a uitat de Dumnezeu sau mai bine zis nu are timp de Dumnezeu. Sa nu ne miram de ce se intampla fiindca Dumnezeu nu uita de oameni asa cum uita oamenii de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  17. PNL dezamageste. Nu mai votez cu nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Răspunsuri
    1. Puscariasul cu copilul milionar in euro. De unde ,daca nu din furt?!
      Socialistul cu casa de 1500 metrii patrati in Alexandria ,piscina si teren tenis cu nocturna....Ali Baba si cei 40 de hoți.

      Ștergere
    2. 23.36 pai pioasele si crestinii de pe blog pe el il vor. Nimic nu le mai astupa gura pacatoasa.

      Ștergere
  19. Vulcanul din Filipine care anul acesta va erupe si va produce un mare dezastru ecologic va fi urmat de Merapi din Indonezia ___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si nu numai acei vulcani...

      Ștergere
    2. In lume se confrunta doua forte, Binele si Raul.Din cate se spune, Binele va invange!

      Ștergere
  20. Asa este doamna Maria asa este,lumea chiar este împărțită,bogați,și saraci.
    Este trist ca cei care au mult nu zic si nu am nimic impotriva lor dacă bogăția au dobandit-o prin munca,dar majoritatea bogaților nu dau plata muncitorului care trudeste din greu și atunci acest păcat este păcat strigător la cer,este mare păcat Sa opresti plata muncitorului
    Ne uităm la noi bogății unde sunt in fruntea tarii.
    Tot ce nu este facut din munca cinstită Dumnezeu va darama la un moment dat.
    Dacă ai mai mult da si la cel care nu are,sa fim milostiv și DUMNEZEU ne va milui

    RăspundețiȘtergere
  21. Lumea este impartita intre oculta si Q.

    RăspundețiȘtergere