joi, 7 mai 2020

A CINCEA APOCALIPSA !!!


                                       6 Mai 2020,ora 6,34 !

                Hristos a Inviat ,dragilor!

                    Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI

Imagini pentru ingerii din cer suna din trambita.În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:

       "Bine ,dar eu de unde sa-i dau?
Iar un alt glas, îi raspunde asa:
         A cincea Apocalipsa !"
După care,glasul nu mai spune nimic !
Dragii mei, iata ca este foarte posibil ca a 5 a Pecete a Apocalipsei sa fie rupta,sa fie pusa in aplicare.
Care este aceasta,veti vedea ca este chiar aceasta perioada a BISERICILOR inchise de politicieni in frunte cu seful Statului Român.
Iata:
A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11). Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor. Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14). Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).
Înca mai avem timp de căinta si de pocainta fratilor.
Înca mai avem timp ca sa cerem iertare Lui Dumnezeu si Maicii Domnului si sa se redeschida Bisericile Sale pentru credinciosi.
Am spus-o si o voi spune pana se vor redeschide Bisericile Domnului>
Asta nu e ocrotire ca sa nu ne imbolnavim de Covid 19, domnilor politicieni,ci este razvratire impotriva credinciosilor, este razbunare impotriva LUI HRISTOS DOMNUL si impotriva MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA!
Chiar ne credeti atat de redusi mintal, incat sa ne indrugati tot felul de povesti ?
DESCHIDETI BISERICILE LUI HRISTOS,altfel,ne vom pierde ca Tara romaneasca ,ca Popor iubitor de Cele sfinte.Urgia Lui Dumnezeu se va revarsa peste noi toti, de veti mai tine zavorate BISERICILE DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru IISUS HRISTOS!
Va mai amintiti de un mult asteptat CUTREMUR mare,despre care s-a tot grait in mass-media si despre care eu am tot scris ca nu vine,că incă nu vine?
Si vreti sa stiti ,de ce nu a venit inca acest Cutremur mare despre care a vorbit si vorbeste toata Romania de ani de zile ?
Dumnezeu nu a ingaduit ca sa aiba loc, pentru CREDINTA nestramutata a acelor credinciosi care, ţin BISERICILE LUI HRISTOS cu prezenta lor la Sfintele si dumnezeiestile Liturghii! V-ar placea domnilor care ne-ati inchis BISERICILE, sa va inchidem si noi locurile unde va place sa stati cel mai mult ?
Chiar vreti sa -L mâniati pe DUMNEZEU ,iar acest Cutremur pentru care ati facut si multe exercitii, sa vina peste Romania?
DESCHIDETI SFINTELE BISERICI pentru toti crestinii,pâna nu e prea tarziu!Nu va jucati de-a Dumnezeu !!!
  Iata care sunt cele 7 Peceti din Apocalipsa:

Ce sunt cele șapte peceți și cele șapte trâmbițe din cartea Apocalipsa?


Întrebare: Ce sunt cele șapte peceți și cele șapte trâmbițe din cartea Apocalipsa?

Răspuns: 
Cele șapte peceți (Apocalipsa 6:1-17, 8:1-5), cele șapte trâmbițe (Apocalipsa 8:6-21, 11:15-19) și cele șapte potire (Apocalipsa 16:1-21) reprezintă trei serii succesive de judecăți (urgii) din partea lui Dumnezeu de la sfârșitul veacurilor. Judecățile devin în mod progresiv tot mai grele și mai distructive pe măsură ce sfârșitul timpului înaintează. Cele șapte peceți, trâmbițe și potire sunt conectate unele cu celelalte. A șaptea pecete introduce cele șapte trâmbițe (Apocalipsa 8:1-5), iar a șaptea trâmbiță introduce cele șapte potire (Apocalipsa 11:15-19, 15:1-8).

Primele patru dintre peceți sunt cunoscute sub forma celor patru călăreți din Apocalipsa. Prima pecete îl prezintă pe Antihrist (Apocalipsa 6:1-2). A doua pecete cauzează un război mare (Apocalipsa 6:3-4). A treia dintre cele șapte peceți cauzează foamete (Apocalipsa 6:5-6). A patra pecete aduce ciumă, mai multă foamete și mai mult război (Apocalipsa 6:7-8).

A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11). Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor. Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14). Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).

Cele șapte trâmbițe sunt descrise în Apocalipsa 8:6-21. Trâmbițele sunt „conținutul” celei de-a șaptea peceți (Apocalipsa 8:1-5). Prima trâmbiță cauzează grindină și foc, care distrug o mare parte din plantele pământului (Apocalipsa 8:7). A doua trâmbiță aduce ceea ce pare un meteorit care lovește oceanele și cauzează moartea unei părți mari a viețuitoarelor mărilor (Apocalipsa 8:8-9). A treia trâmbiță este asemănătoare cu a doua, dar afectează lacurile și râurile, nu oceanele (Apocalipsa 8:10.11).

A patra dintre cele șapte trâmbițe cauzează întunecarea soarelui și a lunii (Apocalipsa 8:12). A cincea trâmbiță rezultă într-o plagă cu „lăcuste demonice”, care îi atacă și îi torturează pe oameni (Apocalipsa 9:1-11). A șasea trâmbiță dă drumul unei armate demonice care ucide o treime dintre oameni (Apocalipsa 9:12-21). A șaptea trâmbiță cheamă șapte îngeri care țin șapte potire cu mânia lui Dumnezeu (Apocalipsa 11:15-19, 15:1-8).

Cele șapte potire ale mâniei sunt descrise în Apocalipsa 16:1-21. Aceste potire ale mâniei sunt chemate de a șaptea trâmbiță. Primul potir cauzează răni dureroase oamenilor (Apocalipsa 12:2). Al doilea potir rezultă în moartea oricărei vietăți din mare (Apocalipsa 16:3). Al treilea potir face ca râurile să fie de sânge (Apocalipsa 16:4-7). Al patrulea dintre cele șapte potire duce la intensificarea căldurii soarelui și astfel la dureri mari (Apocalipsa 16:8-9). Al cincilea potir duce la întuneric mare și intensificarea durerilor determinate de primul potir (Apocalipsa 16:10-11). Al șaselea potir rezultă în secarea râului Eufrat și adunarea armatelor lui Antihrist în vederea bătăliei din Armaghedon (Apocalipsa 16:12-14). Al șaptelea potir rezultă într-un cutremur mare urmat de grindină uriașă (Apocalipsa 16:15-21).

Apocalipsa 16:5-7 declară despre Dumnezeu: „Drept ești Tu, Doamne, care ești și care erai! Tu ești Sfânt, pentru că ai judecat în felul acesta. Fiindcă aceștia au vărsat sângele sfinților și al prorocilor, le-ai dat și Tu să bea sânge. Şi sunt vrednici… Da, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, adevărate și drepte sunt judecățile Tale!”

CELE ȘAPTE TRÂMBIȚE ȘI TREI VAIURI ALE APOCALIPSEI

Picture
Pentru a ajunge la o înțelegere cât mai corectă a tot ce e legat de escatologie, trebuie să analizăm un volum mare de informații. Numărul de evenimente care sunt legate de vremurile sfârșitului, precum și semnificația și efectele lor este enorm. Cea mai plauzibilă metodă, este analizarea lor pe secțiuni. Pe măsură ce veți studia secțiunile de pe acest site, veți începe să vedeți imaginea de ansamblu. În secțiunea Grafice, găsiți o prezentare schematică a întregii perioade, pentru a vă putea forma o imagine cât mai clară. 

Primele cinci, dintre cele șapte peceți, includ evenimentele premergătoare Răpirii Bisericii, în timp ce a cincea și a șasea pecete, cuprind de fapt și evenimentul Răpirii. După ce au loc evenimentele corelate cu Răpirea, urmează evenimentele asociate cu cele șapte trâmbițe ale judecății Lui Dumnezeu și apoi cele șapte potire ale mâniei Lui Dumnezeu, sunt vărsate peste Pământ.

Un aspect unic legat de cele șapte trâmbițe, este faptul că ultima trâmbiță este păstrată pentru Marele Scaun Alb de Judecată. Când se va sufla din a șaptea trâmbiță, TOTUL se va sfârși, și o veșnicie sfântă și fericită îi va aștepta pe sfinți, în timp ce pentru cei răi urmează aruncarea lor în iazul de foc, care este moartea a doua și va fi veșnică. (primii 3 ½ ani = 7 Peceți // ultimii 3 ½ = 6 Trâmbițe & 7 Potire. Din a șaptea trâmbiță, se va sufla după încheierea celor șapte ani ai Necazului cel Mare și după Domnia de o mie de ani – Mileniul - finalizate la Marele Scaun de Domnie și Judecată)

Un alt aspect unic al celor șapte trâmbițe, este că ultimele trei sunt de fapt și „cele trei vaiuri”.

Odată înțeleasă această legătură, ea devine o parte importantă în descoperirea profunzimii evenimentelor în ansamblul lor.

Pe măsură ce Ioan relatează despre primele patru trâmbițe, el scrie:„Al patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare şi a treia parte din lună şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei şi noaptea, de asemenea.M-am uitat şi am auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului şi zicea cu glas tare: Vai, vai, vai de locuitorii pământului din pricina celorlalte sunete de trâmbiţă ale celor trei îngeri care au să mai sune!” (Apocalipsa 8:12-13)

Deci când Ioan scria ce a văzut legat de a cincea trâmbiță, a încheiat cu „Cea dintâi nenorocire a trecut. Iată că mai vin încă două nenorociri după ea.” (Apocalipsa 9:12)

Când relata despre a șasea trâmbiță și era gata să încheie cu „aceasta a fost a doua nenorocire (sau vai, sau urgie)”, după Apocalipsa 9:21, a fost din nou întrerupt de apariția unui înger, relatată în Apocalipsa 10:1. Se întâmplă multe pe parcursul acestei sfinte întreruperi, iar după ce se încheie, Ioan se întoarce unde a rămas, adică la: „A doua nenorocire a trecut. Iată că a treia nenorocire vine curând.” (Apocalipsa 11:14). A doua urgie a fost la a șasea trâmbiță și tot ce se întâmplă de la Apocalipsa 10:1 până la Apocalipsa 11:13, face parte din sfânta întrerupere. Imediat după Apocalipsa 11:14, Ioan scrie că cea de-a șaptea trâmbiță și a treia urgie (vai, nenorocire) au loc când Dumnezeu va judeca morții în Ziua Sfârșitului.

Acest articol, însumează evenimentele celor șapte trâmbițe. Este interesant de remarcat, că cele șapte peceți au fost rupte de Domnul Isus și introduse de cele patru făpturi vii, după cum ne relatează Ioan ce i s-a arătat despre viitor. Cele șapte trâmbițe ale judecății și cele șapte potire ale mîniei, toate sunt duse la îndeplinire de îngeri.

CELE ȘAPTE TRÂMBIȚE ALE JUDECĂȚII & CELE TREI VAIURI (URGII, NENOROCIRI)

Şi am văzut pe cei şapte îngeri care stau înaintea lui Dumnezeu; şi li s-au dat şapte trâmbiţe. Apoi a venit un alt înger, care s-a oprit în faţa altarului cu o cădelniţă de aur. I s-a dat tămâie multă, ca s-o aducă, împreună cu rugăciunile tuturor sfinţilor, pe altarul de aur, care este înaintea scaunului de domnie. Fumul de tămâie s-a ridicat din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor. Apoi, îngerul a luat cădelniţa, a umplut-o din focul de pe altar şi l-a aruncat pe pământ
. Şi s-au stârnit tunete, glasuri, fulgere şi un cutremur de pământ. Şi cei şapte îngeri care aveau cele şapte trâmbiţe s-au pregătit să sune din ele.” (Apocalipsa 8:2-6) Acești Îngeri vin de la Altarul de Aur de unde tămâia și rugăciunile sfinților sunt aduse înaintea Tronului Lui Dumnezeu.

Prima Trâmbiță Apocalipsa 8:7 „Îngerul dintâi a sunat din trâmbiţă. Şi au venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ: şi a treia parte a pământului a fost ars şi a treia parte din copaci au fost arşi şi toată iarba verde a fost arsă.”Grindină și foc amestecat cu sânge. Va arde a treia parte din copaci și iarba arde.

A Doua Trâmbiță Apocalipsa 8:8-9 „Al doilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare şi a treia parte din mare s-a făcut sânge şi a treia parte din făpturile care erau în mare şi aveau viaţă au murit şi a treia parte din corăbii au pierit." Ceva ca un munte de foc a căzut în mare și 1/3 din mare s-a transformat în sânge distrugând 1/3 din vietăți și din nave.

A Treia Trâmbiță Apocalipsa 8:10-11 „Al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor. Steaua se chema „Pelin”; şi a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare.” Steaua „Pelin”, în flăcări a transformat 1/3 din apele dulci în ape amare, ucigând mulți oameni.

A Patra Trâmbiță / Apocalipsa 8:12 „Al patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare şi a treia parte din lună şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei şi noaptea, de asemenea.” O treime din Soare, Lună și dintre stele au fost lovite pentru ca să nu mai lumineze, ca urmare s-a pierdut 1/3 din lumina zilei și a nopții.

ULTIMELE TREI TRÂMBIȚE & CELE TREI VAIURI (URGII)
 / Apocalipsa 8:13 „M-am uitat şi am auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului şi zicea cu glas tare: Vai, vai, vai de locuitorii pământului din pricina celorlalte sunete de trâmbiţă ale celor trei îngeri care au să mai sune!

(Cele trei vaiuri sunt corelate cu ultimele trei trâmbițe )

A Cincea Trâmbiță Primul vai - Apocalipsa 9:1-12 Îngerul al cincilea a sunat din trâmbiţă. Şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia fântânii Adâncului şi a deschis fântâna Adâncului. Din fântână s-a ridicat un fum ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii. Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pământ. Şi li s-a dat o putere ca puterea pe care o au scorpiile pământului. Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii care n-aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu. (NOTĂ: Cei 144000 de evrei sunt păziți de pecetea Lui Dumnezeu pusă pe frunțile lor) Li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei când înţeapă pe un om. În acele zile, oamenii vor căuta moartea şi n-o vor găsi; vor dori să moară şi moartea va fugi de ei. Lăcustele acelea semănau cu nişte cai pregătiţi de luptă. Pe capete aveau un fel de cununi care păreau de aur. Feţele lor semănau cu nişte feţe de oameni. Aveau părul ca părul de femeie şi dinţii lor erau ca dinţii de lei. Aveau nişte platoşe ca nişte platoşe de fier; şi vuietul pe care-l făceau aripile lor era ca vuietul unor care trase de mulţi cai care se aruncă la luptă. Aveau nişte cozi ca de scorpii, cu bolduri. Şi în cozile lor stătea puterea pe care o aveau ca să vatăme pe oameni cinci luni. Peste ele aveau ca împărat pe îngerul Adâncului, care pe evreieşte se cheamă „Abadon”, iar pe greceşte, „Apolion”. Cea dintâi nenorocire a trecut. Iată că mai vin încă două nenorociri după ea.” O stea a căzut pe Pământ și I s-a dat cheia fântânii Adâncului de unde au fost eliberate lăcustele ucigașe. Ele au chinuit timp de cinci luni prin înțepăturile lor, pe cei fără pecetea Lui Dumnezeu pe frunte (adică doar cei 144000 de evrei au scăpat). Oamenii ar fi dorit să moară, dar nu puteau.

A Șasea Trâmbiță Al Doilea Vai Apocalipsa 9:13-21 Îngerul al şaselea a sunat din trâmbiţă. Şi am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur care este înaintea lui Dumnezeu şi zicând îngerului al şaselea, care avea trâmbiţa: „Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare Eufrat!” Şi cei patru îngeri care stăteau gata pentru ceasul, ziua, luna şi anul acela au fost dezlegaţi, ca să omoare a treia parte din oameni. Oştirea lor era în număr de douăzeci de mii de ori zece mii de călăreţi; le-am auzit numărul. Şi iată cum mi s-au arătat în vedenie caii şi călăreţii: aveau platoşe ca focul, iacintul şi pucioasa. Capetele cailor erau ca nişte capete de lei şi din gurile lor ieşeau foc, fum şi pucioasă. A treia parte din oameni au fost ucişi de aceste trei urgii: de focul, de fumul şi de pucioasa care ieşeau din gurile lor. Căci puterea cailor stătea în gurile şi în cozile lor. Cozile lor erau ca nişte şerpi cu capete şi cu ele vătămau. Ceilalţi oameni, care n-au fost ucişi de aceste urgii, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor şi idolilor de aur, de argint, de aramă, de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble. Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de vrăjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtişagurile lor.” 
(Aici intervine întreruperea pe care o face Domnul, arătându-i altceva lui Ioan, și ține până la Apocalipsa 11:14) Patru Îngeri Speciali au fost eliberați, care inițial au fost legați la râul Eufrat și li s-a dat în subordine o armată de 200 de milioane de cai și călăreți. Aceștia, prin trei feluri de urgii: foc, fum și pucioasă, care ieșeau din gurile lor și prin mușcăturile cozilor lor care erau ca niște șerpi, au ucis o 1/3 din omenire. Cei care au supraviețuit, NU s-au pocăit de păcatele lor.

A Șaptea Trâmbiță Al Treilea Vai - Apocalipsa 11:15 „Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Cristosului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.” Şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu feţele la pământ şi s-au închinat lui Dumnezeu şi au zis: „Îţi mulţumim, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare şi ai început să împărăţeşti. Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!” Şi Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis şi s-a văzut chivotul legământului Său, în Templul Său
.Şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ şi o grindină mare.”  FINALUL. Taina Lui Dumnezeu a ajuns la final. Împărățiile Pământului au ajuns ale Domnului Dumnezeu și ale Lui Isus Cristos. A venit timpul pentru răsplătirea sfinților și pentru judecata celor morți.

                            Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 







62 de comentarii:

  1. Adevarat a Înviat doamna Maria
    Ma gândeam acum când va scriu ca ati avut un mesaj cu frigul care este acum nu mai stiu cum începea dar sa adeverit.
    Pe munții Buzăului la granița cu Vrancea este zăpadă.
    Bine ca BUNUL Dumnezeu a dat ploicica bună.
    Ma rog la Dumnezeu și Maica Domnului sa ne deschidă sfintele biserici.
    Dumnezeu sa le dea înțelepciune și credința celor care au facut acest lucru.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. DA,Vin vremuri tulburi cu mari dezechilibre planetare.
    Scapa mai usor cei bine pregatiti,nu e suficient doar sa stii,trebue sa si actionezi ca atare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i suficient sa vrei, trebuie sa și poți! 😂

      Ștergere
  3. OMS face apel la statele lumii sa investeasca in sanatate. Dar OMS nu a vazut in toti acesti ultimi ani ca statele lumii, milionarii si miliardarii, investesc in fotbalisti, in media, in cu--ve, pardon vedete, in salarii imense la cohortele de bugetari inutili care nu produc nimic, in institutii create doar pt clientela politica, in festivaluri, zile ale oraselor, in tot felul de lucruri neimportante. Si acum se mira ca nu se gaseste antidotul acestui virus. Pai nu s-a gasit inca antidotul HIV-ului, al virusurilor de hepatite, al cancerelor, al HPV, etc etc. Dar bagam banii in cretinitati. Aceasta clasa politica nu ne mai reprezinta. Toti trebuiesc schimbati cu oameni noi, nepatati, chiar si fara experienta caci nici putorile care sunt in parlament de la revolutie incoace nu au avut experienta in anii 90. Prioritatile romanilor sunt altele, banii bugetului trebuiesc investiti cu folos. Virusul nu va dispare pana la anul. Toti ar trebui sa tinem cont si sa nu uitam, ca depindem de medici si de medicamente, mai devreme sau mai tarziu, si ca cu totii vom dori sa gasim medici si spitale ca afara, nu niste oameni care, asa cum am constatat acum, nici masti nu vroiau si nu au folosit multi dintre ei, cu toate ca se stia cat de contagios este acest virus. Multi medici au infectat pacientii care aveau alte boli, multe greseli s-au facut, demonstrand ca, conducerea spitalelor de catre politicienii medici este un dezastru. Toate ministerele, toate institutiile, toate firmele, trebuiesc sa-si adapteze funstionarea la vremurile pe care le traim, pana acum fiind conduse aberant din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nostri ca brazii taiati fara de numar, au taiat la inceputul anului de la sanatate doua miliarde pentru plata in avans a vechiturilor militare ale stiu ei cui. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Microbii sunf facuti de Dumnezeu si au rolul lor in organism. Nu ei provoaca boli

      Ștergere
  4. Vreau sa va spun ceva și nu mint.Acum trei săptămâni am însemnat în biblie cu pixul despre îngerul care rupe pecetea a patra. Este vorba despre calul gălbui pe care se afla moartea și locuinta morților era după ea.Ea are putere să lovească a patra parte a pamantului cu molima foamete și fiarele câmpului.Si iată că tot pământul este lovit de aceasta boala și iată că au început să moară foarte multi oameni apoi urmează foametea .Deci urmează după asta pecetea a cincea așa cum a spus doamna Maria.Eu mi- am spus părerea după cum vad eu lucrurile.Cine are înțelepciune trebuie sa- și de-a seama de ceea ce va urma.Dumnezeu sa ne ajute și să ne dea putere.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pandemia de coronavirus face ravagii in America de Sud (in special Brazilia, Peru, Ecuador)
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/purtatorul-de-cuvant-al-presedintelui-bolsonaro-testat-pozitiv-brazilia-a-depasit-125-000-de-cazuri-1303324
    Urmeaza Africa (nordul Africii, Maroc Algeria Nigeria Egipt etc)
    Sa ne rugăm lui Dumnezeu sa ne protejeze de această pandemie care va mai dura cateva luni bune___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Africa virusul va face prapad. Rugam parerologii de la tv sa nu ne mai exaspereze cu emanatiile lor aberante, caci virusul face ravagii si in tarile cu temperaturi f mari, nefiind afectat. Acum va ajunge in tarile sarace, sa vedem cati vor scapa, caci mai marii lumii sunt nepasatori la ce se intampla cu oamenii de acolo.

      Ștergere
    2. Eu am auzit ieri dimineata,cam pe la 11 o trîmbița sai trompeta,ca a sunat de doua ori.Nu mi-am dat seama de unde ar fi putut veni sunetul si pe urma am citit aici.Cu citeva sapt.in urma am văzut pe fb.si un filmulet înfricoșător cu 4 călăreți venind din nori,filmați cu mobilul,nu stiu de unde era filmul dar nu părea photoshop

      Ștergere
  6. Continuă exodul românilor la muncă in străinătate.
    Cine aranjează aceste transporturi? Cine le aprobă?
    De ce se permite acest lucru? Când oare se va stopa acest fenomen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii se infecteaza cand sunt transportati. Nu se poarta masca obligatoriu nici in tren, nici in avion, nici in autobize si microbuze. Astea sunt focarele de infectie. Dar nu-i nimic, guvernele tampite ale lumii vor sa dea bani companiilor aeriene, caci ele nu trebuie sa piarda. De ce? Cand va reveni virusul, sau va apare peste cativa ani alt virus mult mai periculos, sa va duceti la patronii companiilor aeriene sa va trateze, nu la medici si la spitale. Cred ca suntem condusi de guverne putrede de corupte, ca sa nu zic schizofrenice.

      Ștergere
    2. Când va vrea SPARANGHEL - VODĂ!

      Ștergere
    3. Solutia este sa revina in tara, sa- si re- vina la radacini. Pa.pa.

      Ștergere
    4. Care e treaba ta? Poate ca tu ai din ce trai...

      Ștergere
    5. Io unul supra- vietuiesc ma copil prostut. Ma puiut, mai trage de rama.

      Ștergere
  7. Măi dar sunteți în război cu Dumnezeu Pământul....ușor ușor se curăță de voi...io v-am zis....și mai zic...gata cu joaca....

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe eter si pe aer chiar. Sunt necorupte. Si focul este curatel ca doar el purifica. Apa, apa e neagra. Aceasta este pentru ca nu s-a linistit. Cand incepe sa se linisteasca, incep sa se depuna mizeriile si vine/aduce ceva claritate. Iar pamantul stim ca este sub apa. Pamantul nu este o problema. Problema este cum rezolvam socialul. Cine curata apele murdare?
    Uite clopotul lui Daniel face mizerie ca imprastie pe Daniel in Univers, nu pe Domnul Iisus. El nu este reinviat. Degeaba ne aruncam sa urmam lui ca el nu va fi inviat ca Domnul. Nu a lucrat sa fie inviat sa fie vazut de mironosite si sa dea invataturi ca Domnul Iisus.

    Daniel mai are pana ajunge sa manifeste corp de curcubeu.
    Dl. Iisus este maestru ca el a manifestat acest corp iluzoriu.
    Toma a bagat chiar degetul in rana sa si a simtit ca este adevarat. Deci credeti in Iisus! Lasati pe Daniel ca nu se urca el pe nici-o cruce sa faca gestul final al patimilor, si transcenderea mortii!
    Daniel nu poate. E si batran, chiar daca milionar.

    RăspundețiȘtergere
  9. poate nu cunoasteti faptul ca pustnicii si calugarii nostri sunt numiti "ciorile din Carpati" de catre cei care I se impotrivesc Domnului Hristos; probabil vor sa-i starpeasca pe acesti luminatori ai nostri; sa nu-i lasam sa-si bata joc de sufletul nostru! sa nu-i lasam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:20, sunt uimita! Este prima data cand citesc/vad o astfel de informatie! Cine si cum isi poate permite cineva sa aiba o astfel de atitudine fata de calugari/calugarite!? No, pe la noi este-o vorba: " Ai de steaua lor!" Cred ca deja ajunge...

      Ștergere
    2. "Masonii cer practic descreştinarea totală a Europei, deplângând faptul că în unele ţări Sfânta Scriptură este mai cunoscută decât scrierile iluministului Voltaire. Ne dăm seama că cei vizaţi suntem mai ales noi, ortodocşii, căci în România bisericile sunt pline, religia se predă în şcoli şi încă se spune Tatăl Nostru în Parlamentul ţării, chiar dacă numai de formă. Vestul Europei este deja în mare măsură rupt de Dumnezeu, deci nu de acesta le pasă lor.

      Ca argument sprijinitor, ei declară că politica preşedintelui CE, Herman Van Rompuy, este dictată de „puternice convingeri religioase”. Acesta este personajul despre care se spune că ar fi făcut o adevărată criză atunci când a pus pentru prima oară piciorul pe pământul României. „Trebuie să terminăm odată pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpaţi”, scrâşnea el din dinţi atunci, referindu-se la preoţii şi călugării ortodocşi. Evenimentul a rămas ne-raportat de către mass-media, dar martori oculari au fost cu zecile. Tactica de a te folosi de unul de-al tău, dându-l ca exemplu de inamic, este veche, băieţii doar o regurgitează."

      Sursa: internet

      Ștergere
  10. Maroara surioara, bucur pentru tine ca tu chiar de chiar ai rochita de nunta inflorata. Te iubesc tot mai mult, asa cum stiu io, fratiorul tau mai mic cu exact trei ani. Te pup pe suflet. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Serpalaii care ne conduc vremelnic destinele, degaba naparlesc, ca tot serpi raman. Le vom arunca pieile la toamna la alegeri in groapa de gunoi a istoriei cand va fi adevarata revolutie. Ce o fost in 89 , ai nimica. Vor cadea multe kapete de balauri, bau, bau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara, acum doispe ani m- am intalnit cu al paispelea director care m- o bagat afara, io fiind atuncea in plin proces de divort, da fara drept la somaj macar. Mai esti suparat pe mine, ilie? Nu domnule, ca m- ai facut la comanda lui. Ilie. Carabulea care- mi tot repeta: la timpuri noi, oameni noi. Mi- ai facut un bine. Hai sa- ti dau niste bani. Multumesc, chiar i- mi trebuiesc pentru copii. Schepsisul vine odata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacă vreți să aflați adevărul despre această fake pandemie urmăriți NASU tv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.15 daca vreti sa asistati la nebunia in evolutie a unuia care isi spune Nasul, uitati-va la Nasu-tv. Omul asta a decazut intr-un hal fara hal. A ramas si fara nevasta din cauza asta. Nu mai cascati gura la toti descreieratii!

      Ștergere
  14. Pandemia a îngropat sezonul estival. Nu se mai lasă dusă. Oare se termină intr-o lună?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa trei mutari ale dansului. Va raspunde bill gates, va asteapta vaccinarea pe toti credulii.

      Ștergere
  15. Martirii sunt orice credinciosi in pocainta de toate pacatele si nascuti din nou din orice religie,credinta,rasa,etnie si neam!Pana la pecetea 6 a Inceperii Maniei Finale a Lui Dumnezeu,trebuie sa fie martiraj global cum n-a mai fost pe fata Pamantului vreodata si nici nu va mai fi pt ca e martirajul final condus de antihrist,profetul mincinos si fiara mecanica-imaginea fiarei ce va fi creata sau un sef al robotilor,vor fi martiri milioane sau sute de milioanbe de oameni pt Domnul Iisus Hristos,iar Mania Finala A Lui Dumnezeu incepe dupa uciderea ultimului martir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma pocanitulele, chiar de chiar? Pe. Sfanta. Maica o faceti ca pe una oarecare. Ma mucarilor, mucles.

      Ștergere
    2. Ultimul martir sunt doi ma mucarule. Ilie si
      Enoh. Voi mucarii, ce martiri aveti? De exemplu de conduita. Zero barat.

      Ștergere
    3. Fecioara Maria m-a primit in Rai,sunteti vrednici de iad ortodocsilor mandri si falsi cu inchinatul la icoane,moaste si cruci,si cu Duminica,falsul Sabat,nu fac referire la adevaratii ortodocsi ca parintele Arsenie Boca,asta e caderea voastra si e mare de tot,impreuna cu adventistii mandri care predica mizerii cum ca iaduul n-ar fi vesnic,sau ca Domnul Iisus ar fi Arhanghelul Mihail,cu penticostalii mandri,iudeii mandri,catolicii mandri,si toate religiile si credintele Satanei care ii face sa amestece adevarul cu minciuna,ratacind de la Sfanta Scriptura sau amestecand-o cum minciuni si falsuri,cum am spus caderea voastra e pana in fundul iadului pt ca nu stiti ce spuneti,si l-ati rastigni si iL rastigniti mereu si mereu cu placere pe Domnul Iisus Hristos,pt ca nu cunoasteti Sfanta Scriptura,ca fara pocainta de toate pacatele si fara nastere din nou din Duh Sfant si Foc Ceresc,NIMENI NU VA MOSTENI IMPARATIA CERURILOR,HULITORILOR PLINI DE DUHUL SATANEI,ULTIMUL MARTIR E UNUL DIN OAMENII REPREZENTATI DE ILIE SI ENOH,ANTIHRITUL SI PROFETUL MINCINOS NU SUNT 2 PERSOANE CI ORGANIZATII MONDIALE,LA FEL CUM SI ILIE SI ENOH NU SUNT 2 PERSOANE CI 2 GRUPURI DE OAMENI,IUDEI ADEVARATI SI CRESTINI ADEVARATII,NU FALSI IUDEI,NU FALSI ORTODOCSI,CATOLICI,ADVENTISTI,EVANGHELISTI CA VOI STAPANITILOR DE DUHUL DIAVOLULUI,ORTODOXIA ADEVARATA E O RAMASITA;II NUMERI PE DEGETE CARE INTRA IN CER,LA FEL CUM SI PE ADVENTISTII II NUMERI PE DEGETE,SI PE IUDEI,SI PE CATOLICI SI PE EVANGHELISTI,ETC II NUMERI PE DEGETE CARE INTRA IN CER SI VOR FI MANTUITI,DIN APROAPE 8 MILIARDE DE OAMENI DOAR CATEVA MILIOANE,MAXIM ZECI DE MILIOANE VOR FI MANTUITI!

      Ștergere
    4. Si tu ala cu mucii,tu personal esti pregatit sa fii martir?IL iubesti pe Domnul Iisus Hristos si pe Dumnezeu din toata inima si pe aproapele si vrajmasii ca pe tine insuti?Te intereseaza cine are mai multi martiri,da pe tine nu te intrebi daca esti pregatit sa mori pt marturisirea Domnului Iisus!Te intereseaza cati martiri au alte credinte,toti au martiri,da nu se lauda,sau nu se falesc ca ei sunt ortodocsi sau acatolici,sau adventisti,etc,daca ar fi fost ortodocsi,ar fi inchis doar bisericile care apartin iluminati,nu pe toate,ci pe majoritatea,da din princina necredintei au fost inchise toate,si vina nu-i doar a iluminati si antihristilor si profetilor mincinosi,ci a tuturor!Eu stiu ce cutremur catastrofal urmeaza in Romania,si stiu si ca Romania va trece prin revolutie si Al Treilea Razboi Mondial!Decat sa arunci cu piatra in unu si altu,care oricum se intoarce la tine,in tine,mai bine te-ai ruga sa fii vrednic la foarte apropiata Dreapta Judecata a Domnului Iisus Hristos,mai bine te-ai pregati in pocainta de toate pacatele si sfintenie sa scapi de iadul vesnic!

      Ștergere
    5. Dacă ești așa de perfect spune si ce religie ai? Vad ca credința ta este deosebita, așa că vreau să știu și eu ce credința este deasupra ortodoxie? Cunosc o mulțime de pocăiți care îți țin lecții de religie dar își ascund adevarata lor credința și vin la biserici ortodoxe din interese obscure. Te lauzi ca știi viitorul! Da, este posibil! Întreba-te cine te inspiră?

      Ștergere
    6. Sau cei 2 martori pot fi si 2 persoane,insa care conduc aceste 2 grupuri,iudei adevarati si crestini adevarati!Spre deosebire de restul martirilor care trebuie sa moara,Ilie si Enoh vor fi inviati inainte de judecata vesnica a tuturor oamenilor,inainte de invierea mortilor!Martirii impreuna cu toti pruncii avortati care striga dreptate la Tronul Lui Dumnezeu,nu sunt Ilie si Enoh,ci oameni care au murit pt credinta lor in Domnul Iisus Hristos,si care L-au marturisit pe Domnul Iisus Hristos ca Domn si Mantuitor,Ilie si Enoh vor fi inviati inainte de Invierea celorlalti martiri sfinti la rasplatile si viata vesnica,si inainte de invierea pacatosilor la chinurile vesnice!Ilie si Enoh vor fi inviati ca lumea sa creada cu adevarat sau sa se impietreasca mai rau,la vederea acelei minuni facute de Dumnezeu prin Duhul Sfant!

      Ștergere
    7. Anonim 11:45,nu sunt perfect,ci stiu ca prin Domnul Iisus Hristos merg pe calea desavarsirii spirituale,pe calea mantuirii,pe calea perfectiunii spirituale!Eu pana la 21 de ani in 2013-2014,credeam ca pot trai cum vreau in sistemul meu religios,adica ortodox-adventist,da era al lui Satan,de la 21 de ani acest sistem ortodox-adventist al meu, a devenit al Lui Dumnezeu,al Duhului Sfant,prin nastere din nou,botez pe care l-am primit din Cer de la Dumnezeu,prin Duhul Sfant trimis de Domnul Iisus Hristos,asa cum L-a trimis peste cei 12 apostoli in Ziua Cincizecimii,deci sistemul,credinta si religia mea nu mai e condusa cu inima si mintea mea,adica a lui Satan,ci sunt conduse cu Mintea si Inima Lui Dumnezeu,si daca ma laud,cu si in Domnul Iisus Hristos ma laud,nu ma slavesc pe mine pt ca e desertaciune,e slava adusa diavolului slava de sine,mandria!Mantuirea nu e meritul nostru,al faptelor noastre proprii,ci al faptelor Domnului Iisus prin Duhul Sfant,roadele Duhului Sfant,nu faptele firii pamantesti!Domnul Iisus Hristos si-a dat viata pt noi,ca oricine crede,se pocaieste de toate pacatele,si se naste din nou cu Duh Sfant,sa nu fie osandit vesnic,ci sa fie mantuit vesnic,sigur mai facem greseli,da important e sa ne straduim sa ne para rau,sa plangem si sa ne indreptam,sa fim sfinti,sa perseveram pe calea pocaintei de toate pacatele si pe calea sfinteniei,sa-L primim si sa-L marturisim pe Domnul Iisus Hristos ca Domn si Mantuitor al vietii noastre,implinindu-I toate poruncile cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei,cum ne-a invatat Domnul Iisus sa le implinim in iubire de Dumnezeu,de aproapele si de vrajmasii nostrii,de asemenea implinind si macar una din Cele 9 Fericiri explicate de Domnul Iisus Hristos!Nu ma laud ca stiu viitorul,Lui Dumnezeu ii dau lauda,slava si inchinaciune pt parti din viitor care mi Le reveleaza din cand in cand!

      Ștergere
    8. 23:23 ,hei,hei ai grija la vocabular ortodoxule care te crezi..unde ti-e înțelepciunea dreapta ? Pui de naparca,ai grija ,ca Valentin e mult mai sus decât tine ,nu exista grad de comparație intre tine și el,și asta ar trebui sa știi și tu .Si mai ușor cu judecata ,ca nu ești în măsura sa vorbești și sa dai indicații.

      Ștergere
    9. Multumesc anonim 22:15!Domnului Dumnezeu sa-I dam slava,cinste,multumire si inchinaciune,iar Maicii Domnului Iisus si tuturor sfintilor oameni si ingeri multumire ca se roaga pt noi!Eu intotdeauna imi voi face datoria de suflet de a spune binelui bine si raului rau,dreptei drepte si stangii stangi dupa Sfanta Scriptura!Nu judec pe cei ce tin si Duminica,nu e un pacat,pacat e impunerea fortata a Duminicii ca zi de odihna,ca Sabat fals in locul Sambetei prin care iluminati,antihristii si profetii mincinosi,cu aceasta si cu microciparea vor sa ne ia ultimele picaturi,sau farame de libertate,sa nu ne lasam inselati de ei!Cineva spune ca a inceput Noua Ordine Mondiala si cam asa este cu folosirea de acest virus Covid!Sa ne iubim unii pe altii indiferent de religie si credinta,indiferent de neam,de culoarea pielii,etc insa sa nu ne lasam inselati,sa spunem adevarului pe nume si minciunii sau inselarii pe nume!Daca nu iubeam ortodocsii nu credeam in profetiile parintelui Arsenie Boca.daca nu iubeam adventistii nu credeam in profetiile lui Ellen White,daca nu iubeam catolicii nu credeam in profetiile lui Padre Pio,daca nu iubeam evanghelistii nu credeam in profetiile lui David Wilkerson,si etc si la alte credinte si religii!Au fost adevarate toate aceste profetii ale celor enumerati de mine,nu,insa cele mai importante sunt implinite cu adevarat!Nu se implinesc toate din mai multe motive,1 ar fi ca Dumnezeu decide in functie de deciziile noastre daca o profetie se implineste sau nu,iar 2 ar fi ca profetul a slabit in credinta sau a fost amagit de diavol si astfel e fals sau mincinos,insa e vai si amar de el daca a facut asta cu buna stiinta si intentionat!Arsenie Boca,Ellen White,Padre Pio,David Wilkerson,Nostradamus,Baba Vanga si altii intr-adevar sunt renumiti pt cate au profetit,si multe se adeveresc,dar nu toate,am explicat in ce situatii se implinesc sau nu se implinesc!Faptu ca nu se implinesc unele profetii nu transforma neaparat profetii respectivi in falsi sau mincinosi,decat daca au facut intentionat asta!Insa cei care promit prosperitate,bogatie lumeasca financiara etc,sunt 100% profeti mincinosi!

      Ștergere
  16. Zisa. Domnul: priviti aici. Eu sunt. Domnul din eternitate si cum ma aflu printre voi? Eu va numesc copiii mei, prietenii. Mei, fratii. Mei si ceea ce voi sunteti pentru. Mine, orice om are chemarea sa fie, iar aici nu exista notiunea de superior sau inferior! Caci fiecare om este. Opera. Mea desavarsita, care trebuie sa se re- cunoasca si sa se respecte ca atare, si sa nu se re- nege pana intr- atat incat sa se dis- pretuiasca de parca ar fi cea mai odioasa dintre creaturi, caci cel care, stiind ca este. Opera. Mea, totusi se dis- pretuieste, acela. Il dispretuieste in mod necesar pe. Creator, adica pe. Mine. Si la ce ar sluji asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca un om este constient de faptul ca a pacatuit, el sa seimpace cu cel impotriva caruia a pacatuit si sa nu mai pacatuiasca alta data, iar atunci pacatele sale ai vor fi iertate; insa nu- i vor fi iertate nimanui pacatele numai pemtru ca s- a rugat, a postit, sau s- a mortificat, atata timp cat nu a renuntat sa le mai comita. Iar atata vreme cat un om este robit pacatelor, el nu poate fi primit in. Imparatia. Mea, care este a. Adevarului, caci pacatul este intotdeauna rodul minciunii si al inselatoriei. Vedeti, asa trebuie sa intelegeti aceste aspecte de viata.... Mura-n guritele voastre surioare si fratiori. Va iubiresc pe toti. Pa.pa.tai. tai.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. OFICIAL - CCR îi face de râs pe parlamentarii care au votat eliminarea pensiilor de serviciu: Gafe în lanţ în Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.07 eu cred ca tu te-ai facut de ras! Platim in continuare pensii speciale nemernicilor din parlament si inclusiv CCR. Cu alte cuvinte razi tu insuti de propria ta prostie.

      Ștergere
  20. Alta frantura faina, ma copii: de prea multa falsa veneratie, tu nici nu vei mai cuteza sa- l iubesti pe. Dumnezeu, si exista la ora actuala( acum doua mii de ani) , un mare numar de oameni si de popoare, pe acelasi principiu, care, desi sunt in mod evident. Operele. Iubirii si. Intelepciunii. Dumnezeiesti, cred si considera, ceea ce estte desigur total gresit, ca. Dumnezeu este atat de maret in raport cu. Creaturile. Sale, incat doar vreun preot cu rang inalt i sar putea adresa. Lui!, si aceasta doar prin anumite rugaciuni rostite in momente speciale in cadrul unor ceremonii somtuase. Dupa care, acest mare preot se considera deja pe sine atat de maret si de sfant, incat nu se mai poate apropia de el nici macar un preot de rang inferior lui, necum vreun profan; caci exista credinta ca aceasta ar constitui o profanare a sfinteniei supreme a lui. Dumnezeu si din asta s- a creat pentru oamenii cei sarmani si orbi un pacat atat de ingrozitor, incat pacatosul trebuie pedepsit prin ardere pe rug. Vai, orbirea aceasta incapatanata si atat de prosteasca a oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  21. Priviti aici. Eu sunt. Domnul din eternitate si cum ma aflu printre voi? . eu va numesc. Copiii. Mei, prietenii. Mei. Fratii. Mei, si ceea ce voi sunteti pentru. Mine, orice om are chemarea sa fie, iar aici nu exista notiunea de inferior sau superior!. Caci fiecare om este. Opera. Mea. Desavarsita, care trebuie sa se re- cunoasca si sa se respecte ca atare, si sa nu se re- nege pana intratat incat sa se dispretuiasca de parca ar fi cea mai odioasa dintre creaturi; caci cel care, stiind ca este. Opera. Mea, totusi se dispretuieste, acela. Il dispretuieste in mod necesar pe. Creator, adica pe. Mine. Sila ce ar sluji asa ceva? ....
    Ce sa va mai graiesc iubitilor? Va iubesc pe toti si pe tine surioara ca ma mai rabzi, dragostea noastra. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Toti cei care incercati sa comentati aiurea, mai bine taneti apa in gura si scuipati- o, da nu aici, ca- i o casa cu gazda omenoasa si onesta, care voieste binele neamului crestin ortodox roman. Hristos a. Inviat pentru. Tine. Neam. Roman in primul rand, ca. Tu esti. Noul. Israel cel din romani. Cu. Dumnezau inainte, ma iubitilor. Ca habar n-aveti voi cat va iubeste. Tatutul. Ceresc, ma frumosilor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Alta faina, daruiti unui copilas flamand o praji dulce ori un fruct si faceti. Sfanta. Cruce peste pentru ingerasul vostru de paza de om si mare bucurie faceti si copilasului si ingerelelului vostru. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:49, "o praji dulce" nu-i sanatoasa, dar un fruct este, daca-i cu adevarat eco.

      Ștergere
    2. Ai uitat copilaria cu bobo praji lichie cozonaci gris cu lapte si sirop si cate si mai cate. Ingerul de paza de om si- a dorit asa ceva si nu o avut parte. Acuma se rasfata si el cu ce dai copiilor.

      Ștergere
    3. Ma. Valentine's. Day,. Arsenie. Boca nu merge la ghiveci ecumenist, si dupa la aceeasi hazna de idei putrefacte. Nu stiu ce fel de botez ai avut, da in nici un caz cu. Sfantul. Duh. Tai bun cu cine te imparasesti.

      Ștergere
    4. Nici eu nu fac ecumenism lumesc,ci Dumnezeiesc!Profeții falsi promit pace si prosperitate lumească,satanica,cei adevărat i promit pe cele ale Lui Dumnezeu spre mântuirea noastra!Si nu țin Valentine Day,pt că e sărbătoare păgână,satanică!

      Ștergere
  24. DOAMNE tare ne lasi de izbeliște uitate si iertate sa ne fie gafele pe care le scriu unii dintre noi ,iar ceilalti tare sînt nevinovați, oricum ai fi izbăvirea va veni si prost de-ai fi

    RăspundețiȘtergere
  25. Oameni buni, vine sfîrșitul pocăiti-vă. Cutremurul poate fi unul de pămînt și unul politic. Oricum nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa am grija la ce ma hulitori de cele sfinte? Luati apa- n gura ma mucarilor ma.

    RăspundețiȘtergere
  27. pentru an 8 mai 17:11-corect comentariul d-stra-imi plac oamenii documentati- sa-i vada DUMNEZEU PE CEI CARE DORESC RAUL LUMII

    RăspundețiȘtergere
  28. pt Madus-!pe cine ameninti tu cu Dumnezeu-pamantul?-pai virusurile ,bacteriile etc sunt create in laboratoare -unii microbi se transmit prin focare-DAR NU LE TRIMITE DUMNEZEUL CERULUI-CE INSEAMNA GATA CU JOACA-de partea cui esti reptilianule care te ascunzi sub pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonima 5,scuză-mă dar cred că ai o problemă gravă la .....ți-am mai spus:eu sunt felinian...

      Ștergere
  29. nu sunt anonim 5-n-am nici o problema grava dar tu fiind ce spui categoric =felinian esti sigur agresiv-se vede clar cum gandesti mai ales de DUMNEZEU pamantul-inseamna ca nu esti creatia DUMNEZEULUI CREATOR AL UNIVERSURILOR!

    RăspundețiȘtergere
  30. ce are de spus Madus ca raspuns pentru ANONIM 5 care este barbat-sa ai parte de ce minuni pe viu am avut eu si multi care au vazut-eu il iubesc pe IISUS HRISTOS DUMNEZEUL DIN TREIME- tu poti sta cu nasul in pamant

    RăspundețiȘtergere