miercuri, 4 decembrie 2019

VINE IISUS SALVATORUL ! DUMNEZEU TATAL GRAIESTE CU FIUL SĂU ,SI DUMNEZEUL NOSTRU !

   17 Decembrie 2018,ora 6,17 dimineata !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma  trezeste un glas care spune asa:
             "Coboara Cerul în jos !
              Vine Salvatorul !"

Imagini pentru isus pantocrat imagini
Clipă în care. mi se arata interiorul Turlei din Sfanta Biserica cu IISUS HRISTOS PANTOCRATOR,asa ca in imaginea de mai sus.
Cercul cu inscrisurile era de un alb orbitor.
Fiecare litera ,fiecare cuvant pulsa precum inima noastra din piept.
Pe marginea Cercului cu inscrisuri albe, orbitor de stralucitoare,vad un INGER care sta asezat ca pe un scaunel,si cu mâna Sa dusa la obraz cu ingrijorare .
Chiar acum cand scriu dragilor, in acest moment,mi se arata USILE SFANTULUI ALTAR, si SFANTA TREIME deasupra Mesei Sfinte.Adica,in aer deasupra Mesei sfinte.


.

Si vad dragilor,stand in pat cu ochii inchisi,vad pe Dumnezeu TATAL imbracat cu vesminte rosii -grena, si cu o barba alba si lunga pana la cosul pieptului.
Dumnezeu Tatal era vesel si vorbea cu Fiul Său mult prea iubit.
DUMNEZEU TATAL arata exact asa ca in SFANTA ICOANA cu SFANTA TREIME.

Imagini pentru DUMNEZEU TATAL.
Totul era foarte aproape de mine,totul era viu si dumnezeiesc de frumos.
Asadar fratilor,pana la urma, Dreptatea ne este numai la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului. IISUS HRISTOS Salvatorul Lumii intregi, Vine ! 
Va veni cat de curand ,ca sa salveze omenirea de la pieire.
Sa ne rugam si noi fratilor,Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului si sa multumim cu inima si cu sufletul ,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă.
Sa fim fericiti ca DUMNEZEU ne-a ales ca sa fim NOUL IERUSALIM, si sa fim buni cu Aproapele nostru,daruindu-i iubire si dragoste sufleteasca .
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S


                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.








11 comentarii:

  1. Da, vine Marele Avertisment....care nu este a doua venire a lui Isus ci este o venire "intermediara" a lui Isus, o noua si mare sansa data oamenilor pentru mantuire.
    http://profetieavertisment.ro/marele-avertisment/

    RăspundețiȘtergere
  2. De ceva timp urmăresc să văd dacă doamna Maria primește mesaje in legătură cu Avertismentul.Din cei cunoscuți de mine nimeni nu a auzit de acest fenomen .O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Are un an de când vine probabil vine cu căile ferate române de nu a reușit să ajungă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.02 stai sa vezi pana vom ajunge „al doilea Ierusalim!„

      Ștergere
    2. Vine impreuna cu Mos Craciun ?

      Ștergere
  4. Sa nu luam in deradere anonim 20;02 nu ca te ilustrez nu pot sa fac acest lucru,sa nu te superi dar Mântuitorul când va veni oare suntem toți pregătiți?
    Eu cred ca nu suntem pregătiți toți si noi amânăm venire,în dragostea lui nemărginită fata de creația sa ne lasa ca sa ajungem cât mai mulți la pocainta.
    Sper ca nu te superi.

    RăspundețiȘtergere
  5. NICIODATA NU VOM FI PREGATITI DE VENIREA DOMNULUI-pentru ca suntem duali -la mila LUI suntem

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am auzit am citit si am scris despre Avertisment. Va fi un mesaj amplu ce poate fi 8mpartit chiar si in 12 capitole citit de prezentatori Tv din partea lui Cineva Savaot cu putin timp inainte de aducerea Chivotului in locasul sfint din Ierusalim bis.Sf.Mormant care si acest moment va preceda tot in aceeasi zi cintarile din Sion.
    Biblic Avertismentul are legatura cu citeva contexte profetice ..imi vin in minte acum 6 :
    1 "cele doua strigari" context scos sinodal in 2005 aplicat in 2006 din versiunile ortodoxa si catolica in conditii dubioase legate de Vatican care vor fi date si ele in vileag. Posibil tot atunci sa se fi umblat si la alte contexte dar oricum ceva nu e in regula nici cu Isaia 40 pe linga alte probleme mult mai vechi.
    2 Cel din Ieremia in care Dumnezeu spune ca va mustra pe Israel in vazul tuturor popoarelor si ii va cere socoteala de toate pacatele.
    3 In Ieremia 23 acolo unde este precizata rastalmacirea unui cuvint a lui Dumnezeu prin folosirea cuvintului Amenintare in ciuda faptului ca Dumnezeu a interzis pronuntarea lui.
    4 In Ez.38.14 acolo unde spune ca Dumnezeu va scoate dusmanul din granitele lui ca cu un cleste de nas sa vina peste Israel corelat cu
    5 Zah.1.15 in fondul contextului sf celor 70 de ani metaforici in care Dumnezeu spune ca El desi S.a intaritat numai un pic asupra lor acele popoare s.au inversunat in rele..
    6 contextul darii in vileag a celui rau care va fi un capitol din cele 12 care va necesita trimitere la o noua carte cu mai multe detalii la subiect desi nici ea nu contine maxim de detalii nefiind de tip ancheta jurnalistica ci doar eschatologica pe intreaga tema a Apocalipsei dar talmacit verset cu verset presarat contextual cu alte revelatii din toata lumea si toate timpurile.
    Deasemenea fara a da nici un detaliu concret despre continut ci doar despre rrstul amanuntelor zilei a scris intrun capitol un fost consilier cercetator papal in baza cercetarii indelungate in Vatican intro carte cu reeditari Ronald Conte Jr cartea fiind numita " The true about Medjugorje and Garabandal".
    Deasemenea exista si o revelatie oarecum vaga si in Bazs indeosebi in zona Constantei in care Cineva Savaot este numit pe ocolite metaforic Dumnezeu din Orion cu sensul de Dumnezeu Suprem sau Trinitar fara insa a le da inca de inteles clar ca e vb de fapt de o venire divina Suprema. Desi Bazs detine si alte profetii inclusiv cea numita Dogma Adevarului si in versiune integrala completata si cu noul nume al lui Iisus dar momentan sectetizate trecute la categoria "In cercetare" care se vor dovedi utile la dezamagirea doctrinara profetita lor care va veni chiar in ziua Avertismentului inclusiv prin continutul lui. Aceste noi revelatii le.au venit tot incepind cu 2005 dar Dogma Adevarului venise in 1910 la virfurule celor 3 mari denominatiuni credtine de la acea vreme insa fara cererea sa fie secretizata temporar ci dimpoyriva cu indemnul sa fie catehizata iar daca nu macar pastrata integral lucru care nici el nu a fost impkinit nici macar de papalitate care desi nu a taiat nimic din text totusi nu a notat ultima propozitie venita prin al 64 -lea calugar. Ea fiind regasita in versiunea ortodoxa cel putin si este despre venirea Duhului Sfint intrupat pe Pamant zis clar cu subiect si predicat ca o concluzie esentiala care trebuia deja trasa.
    Dealtfel si ultima fraza din Apicalipsa tot la Duhul Sfint intrupat se refera cind spune ca Duhul si mireasa vor zice acel Vino chemarea la unitate si calauzire care va trebui sustinuta sprijinita ..chemare care si ea are legatura tot cu Avertismentul.
    Alt context este cel din Matei24.14 unde in loc de "Evanghelia imparatiei" trebuia scris corect tradus pina la capat "vestea buna a Imparatiei" care se va propovadui la toate neamurile caci atunci termenul de evanghelie nu avea intelrsul de carte si nici nu e vb de vestirea lui Mesia ci de vestirea venirii Imparatiei promise (care "a si venit") adica a Venirilor divine atunci venite care urmau sa mai vina o data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai va fi un pic diferit, nu va fi ceva scris ci va fi ceva ce vom trai toti la acel moment. Avertismentul va dura putin (minute) si il vor percepe absolut toti. Va fi un fel de trezire pentru scurt timp. Toti vom vedea si percepe adevarul, urmand apoi sa revenim la starea noastra limitata, ca apoi sa alegem sau nu sa ne schimbam, depine de fiecare. Va fi dat "vălul" limitarii noastre la o parte foarte putin timp dar suficient sa constientizam atat cine suntem si care este starea noastra.

      Ștergere
  7. 4 dec 20:02-razi tu razi HARAP ALB-da si cand o veni DOMNUL-ca si la IERUSALIM a fost anuntat cu sute de ani inainte-dar a venit la timp potrivit-atunci sa vezi tremurat de pantaloni

    RăspundețiȘtergere