sâmbătă, 21 decembrie 2019

DE 15 ZILE A ÎMPÂNZIT PĂMÂNTUL !


                                             21 Decembrie 2019,ora 5,33 !

                                      Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva de neinteles pe deplin.
Glasul spunea asa:
             "Pare de 15 zile !
              A împânzit Pămantul !
           Gata! S-a terminat cu...(si nu am mai inteles cuvintele).
Prieteni dragi, din păcate, se va intampla ceva rău pe Pămant.
Ceva ce va împânzi tot pămantul. Poate fi vorba de vreo molimă,Doamne fereste.
Trebuie ca sa avem Credinta fierbinte si curata in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului!
Trebuie sa mergem la Sfanta Biserica ca sa ne plecam capul si genunchii nostri si cu lacrimi fierbinti, sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi fiii Săi, si sa ne calauzeasca pe calea mantuirii sufletului.
                                Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Un virus gen West Nile sau microb gen Ebola si noi tot fara Institutul Cantacuzino functional sintem oprit cu contributia unui UDMR-ist-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa vedem despre ce e vb. cind o fi sa fie bun sau rau..e prea vag acum..acel 15 zile poate fi real sau doar o aparenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Ebola s-a descoperit vaccin.
    In Romania nu exista interesul de a eradica boli,din contra. Exista interesul de a-ti vinde cat mai multe medicamente, exista interesul de a eradica cat mai multi oameni sanatosi dispusi sa lupte contra genocidului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este. Ordinele vin de afara. Nu trebuie sa mai avem nici un institut de cercetare. Iar dacă totusi va fi ceva de mica importanta în nici un caz cum am avut odata

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi impanziti pamantul...Voi chiar credeti ca entitatile din lumina vor trece prin desișul vostru informational de pe net ca sa coboare printre noi? Tot acest paienjenis informational construit pe internet este o rețea ce impiedica Lumina sa patrunda. De aceea si mesajele aproximative, ca sa nu spun trăznite.
    Sa imaginam un sistem normal. Ca toate sistemele create de Dumnezeu. Cu oameni, natura, animale si soarele dădător de lumină si caldura, fara de care am muri pe loc. In acest sistem normal se infiltreaza niste smecheri diabolici care urăsc Creatia si pe Dumnezeu. Si care vor sa determine omul sa distruga Creatia. Diabolicii ii stimuleaza mental pe oameni sa construiasca un sistem de tip panza de paianjen deasupra capetelor tuturor, cu atat mai dens cu cat oamenii emit mai multe ganduri. Cu timpul, intre om si Dumnezeu se creeaza straturi- straturi informationale. Ca si cum intre om si soare cineva ar construi o cupola uriasa, înlocuind soarele cu un sistem de iluminat artificial. Ca in incubatoare. Omul devine o marioneta in mainile sforarilor, se inchina la cei ce ii sacrifica si uita ca Dumnezeu e Iubire.
    Va spun asta ca sa nu dati vina vreodata pe altcinceva pentru inchisoarea pe care voi singuri o construiti. Iohannis si politicienii sunt vinovati pentru sistemul defectuos din viata de zi cu zi. Pentru ceea ce mintile voastre construiesc in astral voi înșivă sunteti vinovati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia,esti la fel ca new age-istii pe care-i critici,numai ca aia sint realisti

      Ștergere
  6. Sa fie anatema data. Și ai lui

    RăspundețiȘtergere
  7. Satan sa fie anatema și ai lui acoliți.

    RăspundețiȘtergere