joi, 19 decembrie 2019

FACEREA LUMII ! SE APROPIE TIMPUL FACERII LUMII !

  30  Octombrie 2001, zori de zi !

Dragii mei, ştim cu toţii că, atunci când ceva nu mai merge sau nu ne mai place, încercăm să facem o schimbare în bine; şi este firesc ca să procedăm asa.

 Iată dragilor, ce spune cu fermitate un glas venit din Cerul sfant:

           "Într-adevar se apropie !
               Într-adevar se apropie !
              A venit timpul FACERII LUMII !"


Clipă în care , am în faţa ochilor închişi pe MÂNTUITORUL ,care avea Chipul Său Prea Sfant foarte trist, iar pe cap ,avea bine înţesată o coroană  de spini ,fiind imbracat cu veşminte grena.
MÂNTUITORUL nostru scump si drag ,suferea enorm de mult, iar fruntea Lui, sângera de la Coroana înfiptă prea adânc pe frunte.
Dragii mei, când va veni ZIUA  refacerii LUMII, numai Bunul DUMNEZEU  stie .
Ceea ce pot eu să vă spun, este faptul că, în veacul acesta vom asista şi vom trăi  în ROMÂNIA, în ŢARA noastră, vom trai MINUNI  DUMNEZEIEŞTI, asa precum au trăit oamenii din IERUSALIM, la NAŞTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS şi la RĂSTIGNIREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Aşa vom trăi şi noi în acest veac ! 
Mulţi dintre Semenii noştri se vor căi, şi vor regreta amarnic viaţa pe care au trăit-o în huzur şi în destrăbălare, şi nu s-au apropiat prin Rugăciune de BUNUL  DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Dar iata că, în clipa următoare aud un alt glas care, face o afirmaţie extrem de dureroasă. 
Citez :

              " În Romania,vor fi multi copii bolnavi de SIDA !"


Fapt ce a devenit în toţi aceşti ani ,un crunt şi dureros adevăr !

Tot mai mulţi copilaşi au virusul HIV şi mor unii după alţii! 
Motivul ?Îl cunoaştem cu toţii ! 
Neglijenţa şi superficialitatea cadrelor medicale, precum şi dezmăţul mamei înainte de a rămâne însărcinată, apoi în timpul sarcinii şi după naştere. 
Toate acestea ,duc la moartea prematură a copiilor noştri; la suferinţa cumplită şi -apoi ,la moarte sigură.
       DRAGOSTEA faţă de Aproapele ne va ajuta să ne întărim în CREDINŢĂ, să devenim mai buni şi mai înţelepţi.
                           Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. Din pacate asa este doamna Maria nu mai sunt copii cum am fost noi te căsătoria cu logodnă si nunta.
    Acum este căsătorie de proba etc.Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Văd că acest mesaj este scris din 2001.Acum l-ați repostat sau ați avut din nou acea viziune? Mulțumesc!Vă îmbrățișez cu drag, Dna Maria,SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE! 🤗 😘💐🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut mie foarte mult si avem de invatat din el, si l-am repostat! Doamne ajuta !

      Ștergere
  3. sida a fost perpetuata prin seringi nesterilzate corect pe timpul raposatului nu neaparat prin relatii sexuale neprotejate-sau prin nastere de la mame infectate-exista si un destin pt fiecare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SIDA este un virus,inalt patogen,creat 100% in laborator si imprastiat,mai intai in Africa si-apoi in lumea a 2-a si a 3-a dar si in occident pentru "jumulirea"prostimii de bani pentru tratamente si medicamentatie dar,mai ales,pentru reducerea numarului sclavilor "goiymi" platitori de taxe si impozite!!!

      Ștergere
  4. UN VEAC ESTE 100 ANI asadar suntem in 2020-mai sunt 80 ani-CINE PRINDE VREMURILE NOI-copii copii;or nostri-in Romania media de viata este de 65-70 ani-e drept ca ghetarii polilor se vor dezgheta cam in 20 ani-DUMNEZEU STIE

    RăspundețiȘtergere
  5. De la 1 septembrie 2019 (Anul Domnului Iisus Hristos) suntem in anul 7528 de la Adam (anul facerii omului). In biblie veac înseamnă mileniu. Suntem in veacul/ mileniul al optulea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul 7528 este dupa potop. Adam a fost din prima omenire,cea distrusa de Dumnezeu prin potop( de fapt prin bombardament atomic). Primii oameni au fost creati acum 20000 de ani,

      Ștergere
  6. D-zeu stie cînd va venii vremea dar stiu un lucru ca vor fi multe schimbari care nu toata lumea accepta realitatea și se prefera deformarea realității impotriva copiilor lui d-zeu precum politicienii prefera de a se alia cu creaturile iadului pt a dezbina și asemăna teroare și haos. Singura modalitate este lumina lui d-zeu pt a deschide noi cărări spre plăcintă.

    RăspundețiȘtergere
  7. in DEX-100 ani =veac-in biblie 1 veac=1000 de ani-oricum timpul nu exista este inventat de om pt orientare pe spatii

    RăspundețiȘtergere