miercuri, 25 decembrie 2019

SFANTA CRUCE DIN IESLEA MINUNATA, SI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUTUL IISUS HRISTOS !

                                      Dragii mei,

Mă rugam cu dragoste şi cu smerenie  la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI când , ochii mi se închid fără voia mea şi astfel,  văd o Iesle din Lumina alba si orbitor de stralucitoare ,Iesle in care, se afla la orizontal o Sfanta Cruce din Lumina aurie ce stralucea precum Soarele pe Cer. 

Pe aceasta Sfanta Cruce ,sta rastignit in carne si oase Insusi Domnul si Mantuitorul nostru drag si scump,Iisus Hristos!
Avea Trupul roziu, părul castaniu inelat şi coroana de spini pe fruntea Sa însângerată. 
La mijlocul Trupului Său, IISUS avea infasurata si legată o pânză albă.
În următoarea clipă, totul dispare şi apare în locul Sfintei Cruci  ,chiar MAICA DOMNULUI nostru Iisus Hristos,care imbracata cu veşminte ca de argint şi care ,ţine pe braţul Ei stâng ,pe PRUNCUŢUL  IISUS, îmbrăcat tot în veşminte ca de argint.
Maica Domnului Îsi legăna PRUNCUL pe braţul Său  stâng ,aşa cum şi noi ne-am legăna noi pruncul care plânge.
Totul era aievea şi orbitor de strălucitor. 
Şi aud glas care spune aşa :

              "Aminteste-ti Doamne ,
de toate cate ne-ai daruit Tu Doamne !  
           Pe toate le impartim Doamne !
                Fie mie după Cuvantul Tău!
            Si mai inainte de toate....!"
După care,glasul nu mai continua.Dragii mei, să ne amintim şi noi că nu suntem singuri ! 
Acolo sus în CERURI , DUMNEZEU vede tot , aude tot,şi cunoaşte până şi gândurile noastre.
 i dacă ne rugăm cu multă dragoste, cu multă Iar daca ne rugam cu smerenie, cu dragoste si cu nadejde Lui Dumnezeu si Maicii Domnului vom simţi în inima şi-n sufletul nostru, Dragostea Sa,precum şi grabnicul ajutor la Rugaciunile Maicii Domnului catre Fiul Său Iisus Hristos ,pentru noi păcatosii.
DUMNEZEU este Dragoste fratilor ,şi cere de la noi,numai Dragoste! 
Dragostea pe care EL ne-a sădit-o în inima si-n suflet încă de la naşterea noastră, iar noi, trebuie s-o înmulţim şi dăruim din ea Aproapelui nostru.
Şi ca întotdeauna, spun şi eu:
                                  Cu  dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Nu ați specificat ora când ați avut viziunea aceasta sau poate este mai veche și ați uitat sa treceti data!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea asteapta sa apara Mesia, insa cum anume va aparea este necunoscut sau cunoscut doar in parte, sa zicem asa! S-ar putea ca sa fie un soc puternic si Mesia sa fie chiar prezenta pe Terra a cineva intrupat deja, Dumnezeu de esenta feminina...!
    Om trai si om vedea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul este divin! Numai bunul Dumnezeu știe ce o să fie! Totul este o taină, preoții știu despre ce este vorba, (totul este o taină)

    RăspundețiȘtergere
  4. Putini preoti stiu ..dar multi Episcopi in afara de cei din R.Moldova.
    Este vb de doua veniri divine respectiv Cineva Savaot (tronul promis din versiunra originala, izvorul si copacul vietii si Duhul Sfint promis dar rastalmacit ulterior) identitate asociata cu cea a Fecioarei in Apoc fiind tot Femeie si tot cu misiunea de a reprezenta pe Duhul Sfint care este Mana noastra divina asa cum a spus Iisus cind a poruncit real8zarea acelei borduri aurite interioare dupa nodel hindus din bis.Sf.Mormant cu mentiunea ca "este pt proslavirea Duhului Sfint care e Mana tuturor."
    La cintarile din Sion vom vedea aceasta venire la TV iar cea a lui Iisus care desi va fi prezent in multimea sfintilor va fi anuntat deocamdata doar ca prezenta anonima dar cu oromisiunea de a ne fi prezentata organizat abia dupa urgie.
    Punerea dusmanilor la picioarele lui Iisus din partea lui Cineva Sacaot prin invingerea dusmanilor este oprirea razboiului jihadist contra noii Lor rekigii si obtinerea majoritatii religioase care in scurt timp dar etapizat va ranane unica pina la sf secerarii a doua.
    Toate religiile se vor scibda la fel ca vechiul mozaism numai ca acum ortodoxia va avea Marele Sinod panortidox de partea adevarului fiind atunci convocat de urgenta de catre Patriarhia Moscovei..conf citorva profetii majoritatea ruse care sint insa rastalmacite deja de episcopii din R.Moldova care blasfemiaza si anatemizeaza deja la adresa rusilor. Acest Mare Sinod va avea loc la Bucuresti si mari multimi violente vor demonstra contra provocind devastari mari pe o seama de bulevarde si strazi fiind veniti si din tari vecine insa Episcopii vor reusi sa scape cu viata desi va exista dorinta arzatoare sa fie mattasiti. Va exista o v8ctima a celor mai violenti dar dintro eroare de traducere victima fiind tot din rindurile lor cetatean roman o femeie care va veni cu gogosi de acasa .

    RăspundețiȘtergere