marți, 24 decembrie 2019

CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,PENTRU ATEI !

                    Image result for NASTEREA DOMNULUI

              23 Octombrie 2001, ora 3,15 noaptea !

Dormeam la această oră, dar o LUMINĂ puternică îmi strabate întreg trupul şi astfel, mă trezesc dar nu deschid ochii, şi aud glas puternic ce răsună în CER şi pe pământ. Citez :

                "Pentru cei care vor respinge întreaga Forţă, acestia vor auzi CUVANTUL  DOMNULUI !
Cugetati la tot ce se intampla !
Cugetati la tot ce spune DOMNUL !"

Clipă în care, am în faţa ochilor închişi, în plafonul camerei mele care nu mai exista ca si plafon, am o LUMINĂ  aurie ca de soare, iar în mijlocul LUMINII ca de soare, era scris cu un alb orbitor de strălucitor, un singur CUVÂNT subliniat cu două linii, iar acesta era :
                  
                                   "VEZI "!
                                =========

Şi am văzut o Balanţă (cantar)aşa cum arată ea firesc, cu un băţ la mijloc la vertical, altul deasupra lui la orizontal, iar la un capăt şi la celălat era agăţat câte un talger, ca un coşuleţ cu mâner. 
Aceasta era BALANŢA lui DUMNEZEU, formată din ceară galbenă curată şi care strălucea în întuneric, precum un Soare.
Dragii mei ! 
Trebuie ca s -avem mare grijă ,deoarece ,toate faptele noastre bune si rele vor fi puse în această BALANŢĂ ! 
Într-o parte se vor pune faptele rele, iar în cealaltă  se vor pune faptele bune .Faptele bune ne vor duce în Rai, faptele rele si fara Credinta in sufletul nostru,ne vor duce în Iad!
S-avem mare  grijă ca partea in care vor fi puse faptele bune, să tragă mai greu decât partea cu faptele rele.
Credeti fratilor ! Credeti cu toată inima şi cu toată fiinţa voastră  în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA DOMNULUI !
CREDEŢI în SFINŢII  LUI  DUMNEZEU şi rugaţi-vă lor !
Vă asigur că nu veţi greşi  ! Iar Sufletul vostru se va veseli, atât în viaţa aceasta scurtă şi plină de ispite, dar mai ales în viaţa veşnică !
                         Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria.
    Cum sa nu-i MULTUMIM pentru toate cate nea dăruit si ne dăruiește BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului, nu suntem in stare sa multumim cum se cuvine.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuvintul lui Dumnezeu va fi auzit cam de toata planeta la stiri in ziua cintarilor in Sion si in aceeasi zi va fi simtit in suflete de toti inca de dimineata cind va incepe cu o scurta revelatie justitiara fara cuvinte.
    Pt unii atei va fi in sfirsit o dovada ca Dumnezeu exista iar pt inca unii un motiv sa aplice practic sfatul mergind pe noua oportunitate spirituala in care vor fi binecuvintati cu noi certitudini si credinta.
    Aceasta zi este f apropiata probabil inainte de Revelion duminica sau luni. Vor fi 5 mari lucrari in acea zi prima fiind acea revelatie generala daruita tuturor cu f f rare exceptii. Efectul va dura intreaga zi ca o mare apasare de vina si imens regret prin contientizarea cu maxima sinceritate a diferentei imense intre desavirsirea potentiala si starea actuala pacatoasa.
    A doua mai catre prinz va fi semnul crucii pe cer in 7 locuri de pe planeta din care unul in Romania pe cerul judetului Fagaras asa cum a zis si Arsenie Boca. 6 cruci vor fi din puncte iar una va fi materiala din fier ridicata dar app inrosita pina la starea de lumina.
    Catre seara la ore de maxima audienta celelalte 3 din care un mesaj textual citit de prezentatori din partea lui Cineva intitulat "Avertisment" format din mai multe subcapitole in adresari punctuale pe mari religii uneori si pe mari denominatiuni dar si altele generale pe citeva teme esentiale (una fiind darea in vileag) ..unele fraze fiind explicative altele critice mustratoare sau demascatoare. Unele teme vor atinge si aria culturala educationala economica stiintifica sau politica. Per total e un mesaj de prezentare explicare demascare judecare chemare si avertizare asupra iminentei celorlalte faze ale Judecatii.
    A patra lucrare va fi intrarea Sa pt citeva minute in bis.Sf.Mormant pt a primi Chivotul adus de paznicii ascunzatorii lui la porunca Sa si pt a jura cu mina pe Tablele Legii ca a inceput Judecata. Iisus revenit va fi prezent ca anonim in locas amestecat prin alaiul de insotire unul ales intentionat din propria Lor religie cea a sfintilor Sionului.
    A cincea va fi desigur cintarile in Sion ca procesiune devotionala interna a noii religii cu participarea celor mai sfinti citeva mii bune veniti din alte tari. Pacatosii vor fi deranjati de bucuria sfintilor la fel ca indoliatii dintrun cortegiu funerar care trec pe linga o hora de nunta.
    Niste preoti fanatici deja au in plan sa organizeze o contra-cintare in Sion in aceeasi zi sperind ca vor ajunge inainte impreuna cu macar citeva sute de enoriasi dar desi vor ajunge cu bine la Tel Aviv se vor trezi dupa citeva ore de mers catre Ierusalim ca de fapt au mers in directia opusa si ca nu vor mai ajunge la timp incit vor renunta. Preotii vor avea grija sa musamalizeze incercarea pretextind chiar anateme si amenintari pt cei care divulga. In realitate ei vor ramane fara har mai ales ca este vremea luarii harului pt cei care vor refuza chemarea la unitatea de credinta de calauzire si de infratire a tuturor popoarelor. Fiind si prima pedeapsa pt hula contra Duhului Sfint Cineva.
    Tema adunarii devotionale a cintarilor in Sion va fi aceeasi cu a Sarbatorii Corturilor adica celebrarea unitatii de credinta. De aceea adunarea cintarilor din Sion din Apocalipsa a fost exprimata in 2Mac.2.4-11 ca "adunarea Adunarii popoarelor" ca element al temporalitatii aducerii Chivotului si al prezentei cel putin teofanice a lui Dumnezeu in ochii popoarelor "slava aratata" cu amintirea fostelor situatii cind a mai fost aratata lui Moise pe munte si lui Solomon in templu ca sa nu fie dubii pt cei care nu cred ca e macar teofanie mai ales ca e promis si norul care fusese numit anterior cu acasi termen "slava" incit nu s.a retinut ca norul doar a insotit teofania.
    Norul ca si cele 4 fapturi vii nu vor fi vazute de oricine si oricum nu cu ochiul liber. Asa ca treb pus accentul pe informatiile din Avertisment care invita la o noua oportunitate de practica harica care incepe cu botezul haric. Practica care contine nu doar evidente psihologice dar si senzoriale specifice cu rol de informare.

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde știm exact că așa va fi! Așa putem vb fiecare persoana în parte, ce ne trece prin cap! Tu de unde le știi mihai35? Putem avea încredere în tine, sau vb să te afli în treabă! Iartă-mă pt neîncredere totală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu mai citesc ce scrie acest mihai35, nu are rost sa-mi pierd timpul, nu-mi aiureli scrie.....

      Ștergere
  4. SOTIRIOS CHROTOS ucenicul lui HRISTOS-era medic grec si cand IISUS propoveduia multimilor la zeci de km ,el auzea ce spunea -asadar nu este imposibil ca multi sa aibe viziuni si clarauditii la a doua venire A DOMNULUI-suntem mici pe globul acesta-miracole au fost si vor mai fi-numai sa avem credinta

    RăspundețiȘtergere
  5. 27 dec 09:57-traiete in lumea ta si lasa ironiile-habar nu ai ce inseamna credinta,buna cuviinta si miracole de la IISUS DOMNUL-pune mana pe carti si citeste dar mai ales scriptura si uita-te la cer sa vezi noaptea creatia DOMNULUI -gaza fara minte! creaza si tu cu mainile o furnica si-apoi sa vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  6. am raspuns pt 27 dec 09:57-va rog publicati

    RăspundețiȘtergere