marți, 3 decembrie 2019

VIAŢA SAU PĂMÂNTUL ?


                                       3 Decembrie 2019,ora 16,23 !

                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog ,aud un glas care spune asa :
                  "Întrebarea este asta :
               Oare,Viaţa ? Pământul ?"
Prieteni dragi, acesta a fost Mesajul si Intrebarea!
Acum ma intreb si eu :
            Oare ,este vorba despre Viata de pe pămant ca ar putea disparea? Sau este vorba despre Planeta Pămant care ar fi intr-un mare pericol ?
Oricare ar fi intrebarea,raspunsul este trist si totodata tragic.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca atat Viata noastra cea de toate zilele ,cat si Pămantul pe care ni l-a daruit frumos si neintinat ,ca sa traim cu totii in pace si liniste,in Credinta si-n iubire faţă de Aproapele.
Dar oare,am pastrat noi acest Pămant asa cum l-am primit cand BUNUL DUMNEZEU ne-a creat?
Dar oare, ne-am trait si ne traim noi Viata,după PORUNCILE LUI DUMNEZEU?
Categoric nu !
Nu ne ramane decat, sa cerem indurare de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului , sa ne caim pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie,si niciodata dragilor, sa nu rasplatim răului cu rău.
Sa -ncercam sa mergem cat mai des la Sfanta Biserica, sa ne spovedim la Părintele Duhovnic dragilor, ca apoi, sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                        Cu dragoste,Maria.


P.S.

                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


16 comentarii:

  1. Viata si pamintul sint pe acelasi loc,as spune ca si sinonime, mai ales intr-o tara ca Romania cu peste un milion de oameni cu salar minim care nu asigura subzistenta.
    Astazi a inceput la Madrid summitul pentru schimbari climatice care vor face ca in viitor pamintul sa fie sinonim cu viata,mai valoros decit aurul.
    De aceia tot spun, cumparati pamint de preferat lingaun riu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. PENTRU ce Domnul Craciun langa un riu. Poate daca puteti sa ne spuneti va multumesc anticipata vazand ca sunteti f pregatit si citesc cu interes comentariile dumneavoastra .Va asteptam cu noi mesaje.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa e vitala, fără apa nu poți face nimic, e la fel de necesara și plantelor.

      Ștergere
  3. Viața sau pământul.Este un mesaj care trebuie inteles.Nu știu la ce se referă.Pentru mine este complicat că sa dau un răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. 20,32 Pentru ca riul,apa asigura o recolta stabila si sigura si in plus sint terenuri bogate si cu acces usor pe drum ,ferite de secete si desertificarile care se anunta cu incalzirea globala a caror efecte se vede deja si in Romania inclusiv la scaderea productiei in piete si cresterea preturilor,in plus au pinza freatica cel mai sus-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. si in plus 20,32 sint cele mai apropiate terenuri de drumurile de acces si transport de pe vai si de obicei si de liniile de curent electric pentru pompe electrice pentru apa in cazul puturilor pentru apa din fintini din pinza freatica in verile secetoase-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. La sfărșit cine caută să își scape viața o va pierde. Lăsați toate în mîna Domnului Isus toate îngrijorarile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnul Craciun va multumesc mult pentru modul explicit in care ati raspuns la intrebarea mea .Deci nu am gresit cand sm spus ca sunteti o persoana pregatita si repet citesc cu placere si interes mereu comentariile dumneavoadtra ad spune chiar ,ca sunteti unicul care commentati absolut pe subiect .Felicitari si multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  8. 20,32 Mai conteaza calculul economic al pretului terenului vizavi de pozitia acestuia si diferitele valente-valorificari ale terenului in prezent si perspectivei din viitor.
    Suprafata lui trebue sa fie peste 30 ari pentru a beneficia de subventiile de la APIA.
    De exemplu la o suma mai mare sa zicem 10 000 euro tinuti la banca 30 de ani vor ajunge 0 prin comisioanele bancii si dobinzi sub rata inflatiei.Dar in acelasi timp investita in pamint cu un plasament de pozitie bun in apropierea oraselor ,linga centuri si noduri de autostrada pamintul cumparat cu 2-5 euro metru patrat de aceiasi suma poate ca in 30 de ani sa ajunga la un milion de Euro si in plus valoarea achitata poate fi recuperata din productie si subventia APIA.
    In cazul acestor terenuri mai scumpe ele au si o valorificare mai sigura pentru ca in timp pot deveni terenuri pentru locuinte sau obiective economice in folosinta proprie sau prin vinzare sigura la preturi in crestere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. pamantul e viu si prin darul SF DUH este datator de viata-plante, paduri. animale, pasari si omul-toate le-a creat DUMNEZEU pt ca omul sa fie multumit din ce roade da pamantul -dar noi umblam dupa himere-am stricat echilibrul vietii si vedem dezastrele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedem doar efectele. Catastrofele sunt efectele a ceea ce omul a facut. Dar vad ca putini se inghesuie sa repare

      Ștergere
  10. A murit cintareata de folclor DE la ansamblul Doina Gorjului, Ileana Bacitea a murit ieri sau astazi,Dumnezeu sa o ierte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnul Craciun dati dovada de multa omenie si noblete .Va multumesc pentru detaliile date in legatura cu pamantul langa riu .Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot locul .Eu nu voi putea cumpara niciodata o bucata de pamant ,eu si sotul avem varsta de 60 ani si nu mai avem nici timp nici Bani sa construim dar e bine de stiut si sm indraznit sa va intreb ca nu strica niciodata sa invatam cat traim. Mii de multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu placere,dar nu disperati Japonezii in vizita in Romania le-au spus comunistilor ca ''nu conteaza viteza ci sensul miscarii'',dar cei ce conduceau Romania nu i-au prea luat in seama,aceasta a adus Romania in situatia de Astazi.
    Iar in situatia actuala e valabila si zicala si altfel;;Nu va vindeti pamintul' care il aveti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Probabil se va pune intrebarea oarecum retorica ce este mai important pe lumea adta din prisma contextelor politice si militare tensionate sau mocnite din lume Oare viata ? Oare pamantul?
    Din punctul de vedere al lui Dumnezeu si al celor intelepti nu este nici viata omului nici pamantul pt care se razboiesc multi. Ci sfintirea omului care da sens vietii si fara de care nici viata nici prosperitatea nu au nici o valoare. Oamenii deci se lupta pt lucruri de prea mica importanta uitind ce e important cu adevarat.
    Asa incit Dumnezeu conduce lucrurile tinind cont de ce este important incit noua ne par lucruri nedrepte. Si ca e timpul sa tinem cont de ce este cu adevarat important in viata noastra si in judecatole noastre inclusiv in politica cultura educatie economie etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. 4dec 06 :34-de reparat repara DOMNUL ca a lui sunt toate-inteligenta CREATORULUI o intrece muuult pe cea umana-asa ca noi pamantenii suntem in mare pericol si urmarile faptelor noastre au dus la schimbari majore pe glob-sa dea DUMNEZEU IISUS HRISTOS SI MAICA LUI sa fim ocrotiti ca sa ne refacem viata cat suntem aici-dar pentru o mana de nesatui de avere si putere sufera multimea de oameni-asa ne-o fi scris!

    RăspundețiȘtergere