marți, 24 decembrie 2019

ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !

                             Noapte de 1 - 2 Decembrie 2015,ora 1,25 !
                          
                                                Dragii mei,                           

               "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! 
     Că Slava Domnului peste Tine a răsărit !" 

Aşa spunea un glas Divin,un glas ce venea din Cerul Sfânt!
Moment în care ,văd cum coboară din Cer  un nor albastru violet,un nor catifelat si transparent , care mă-nconjoară chiar daca eram în faţa calculatorului.
Acest nor,m-aprins în mijlocul lui,si-l vedeam peste tot în jurul meu.
                                          
Apoi , văd cum deasupra capului meu,mai sus de plafonul care nu mai era,văd nor oval,rupt ca din Soare, un nor auriu -argintiu din care începe a ploua asupra mea,cu stele aurii-argintii.  
Simteam o căldură sufletească Divină, şi îmi doream ca această Minune sanu se mai termine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra capului meu,ploaia de stele aurii-argintii,care m-au învăluit.
Glasul Divin,răsuna atât în Cer,cât şi pe Pământ, rostind aşa : 

                    "România,viitorul  al Doilea Ierusalim!
                Luminează-te,Luminează-te ,Noule Ierusalime,că Slava  Domnului peste Tine a răsărit!"  
                     
Iar pe Cer,în locul norului ca de Soare care se transformase în Stele,a apărut O Sfanta Cruce alba,si foarte stralucitoare.
                                                ,
Crucea Sfanta  a rămas pe Cer preţ de câteva secunde ,după care a disparut ca si prin topire.
Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie în caietul de suflet,dar acum ,v-am împărtăşit şi vouă aceasta mare si uimitoare Minune.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să reverse asupra voastra si a noastra a tuturor,Mila si Dragostea Sa si să ne întărească în Credinţă,ca să putem a avea răbdare si sa asteptam cu dragoste infinită,Venirea  Sa în Noul Ierusalim - România.Amin!
                                     Cu dragoste,Maria. 

11 comentarii:

  1. Craciun Fericit tuturor!Romania din pacate doarme inca...cind se va trezi,nu se stie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta poporului român.
    Doamne fie mila ta cu noi,acum si pururea.
    Doamna Maria Nașterea Domnului s-a va aduca sanatate bucurie și fericire alături de cei dragi.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nou centru mondial al spiritualitatii in cadrul noii religii va deveni dupa urgie din ziua cind Cineva Duhul Sfint promis se va muta in Bucuresti zi din care tara va fi acoperita suplimentar de binecuvintari pe intreg tetitoriul. Acestea vor fi un motiv in plus al organizarii de sejururi de turism ecumenic cautate de toata lumea prin dezvoltarea unui turism masiv cu toate felurile de infrastructura si unitati de cazare si masa specializate pe cite o limba straina cu parte din angajati emigrati din acea cultura. Tinta va fi de 80 de milioane de locuri de cazare si va fi in timp atinsa. Necesarul de forta de munca (pe fondul scaderii masive justitiare a intregii populatii a globului) va fi acoperit de emigranti selectionati si de romani reveniti in tara cu o tinta de populatie totale insumate de 22 milionane pe o suprafata a tarii mai mare decit acum. Restul necesarului va fi acoperit de dezvoltare tehnologica si robotizare inclusiv in muncile agricole.

    RăspundețiȘtergere
  4. Crăciun binecuvîntat! Domnul să ne binecuvinteze ,cu mila si iubirea lui !🎅

    RăspundețiȘtergere
  5. Lumineaza-te si lasa televizorul deoparte, romane, pana nu-ti consuma si utimul firicel de energie. Leapada-te de idolii tv.caci ei sunt intruchiparea Satanei. Bucura-te de soare, de aer, de flori caci toate aceste sunt de la Domnul lasate.
    O zi minunata sa aveti, plina de lumina in viata si-n suflet!

    RăspundețiȘtergere
  6. 10,16 NU sint deloc deacord cu tine.
    Cind Iisus a coborit in lumea materiala el a dus la indeplinire un SCOP prin LUPTA de IDEI si mai ales el nu s-a ferit de DEZBATERE pentru ca omul si viata sint Vi si deci in plina Dezvoltare si Evolutie in Timp.
    De aceia cred ca daca Iisus ar fii acum pe Pamint eu cred ca El ar fi dezbatut nu numai pe Televiziuni dar si pe Internet sau pe Bloguri ca al Doamnei Maria situatia si evolutia Omenirii in general si ale Omului in special conform noilor dezvoltari ale societatii.
    Ba mai mult cred ca asta e si Scopul mesajelor trimise de El prin Doamna Maria si puse aici pe Blog ca o pregatire a venirii si viitoarei sale Misiuni pe Pamint spre a fi inteles si nu alungat si Omorit din nou cum sa intimplat acum 2000 de catre EVREI.
    Prima data Iisus a avut precursori pentru ai pregatii Calea pe Ioan Botezatorul=Bavtistul ,iar acum are mult mai multi precursori ca Doamna Maria,pentru ca Omul si Pamintul trebuesc salvate dintr-o situatie mult mai GRAVA in mult mai mare Pericol decit acum 2000 de ani,vorba lui Shakespeare ;'A fi sau a nu fi' ,o problema existentiala care sa impinga omul intr-o perioada care conform Bibliei ar trebui sa dureze 1000 de ani de Pace-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta ca Divinitatea este o prezenta activa chiar si pe internet...

      Ștergere
  7. O spunea in feliul lui si Arsenie Boca cam asa;Romanul sa se obijnuiasca a nu tine capul prea mult timp plecat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sa se luminezze romanul!-majoritatea sunt sclavi in tara lor de nu mai stiu ce sa faca cu viata lor-luminarea mintii vine dde la DOMNUL DACA II ESTE DAT-asa ca sa asteptam venirea LUI cine mai apuca-trist dar se vede clar

    RăspundețiȘtergere