miercuri, 4 decembrie 2019

IISUS HRISTOS PE TRONUL SĂU ,IN CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI !

 2 Decembrie 2018,ora 6,38 dimineata !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu mai bine
toate Minunile ),vad o SFANTA BISERICA mare înspre Sud, cu un interior ce stralucea deo Lumina aurie care venea prin peretii Sfintei Biserici.
Întai mi se arata partea stanga din interiorul Locasului sfant,care era reprezentata de SFINTII Săi,pictati dumnezeiesc de frumos.
Totul era minunat,totul era la locul lui,nimic nu lipsea,nimic nu mai trebuia adaugat.
Interiorul asa cum mi-a fost aratat semana ca doua picaturi de apă cu,CATEDRALA MANTUIRII Neamului omenesc.
Forta nevazuta,după ce mi-a aratat partea stanga a interiorului Sfintei Biserici, imi lumineaza acum Sfantul Altar cu tot cu,Catapeteasma ,tot de la stanga la dreapta.

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI.

Părea ca tot interiorul Sfintei Biserici,era imbracat in aur.asa de tare stralucea.
In dreapta din faţa Usilor Imparatesti Il vad pe Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase,stand pe un Tron inalt,ca la JUDECATA particulara. 
Sfanta Biserica era plina de credinciosi care priveau la MANTUITORUL si la SFINTII SĂI care Il inconjurau.
                  Image result for IISUS PE TRON.

Fara nicio indoiala dragilor, Sfanta Biserica in care IISUS HRISTOS statea pe scaunul de Judecata,era interiorul (terminat ca lucru )Sfintei CATEDRALE a MANTUIRII Neamului.
Asa cum straluceste de lumina aurie CATAPETEASMA Sfintei Catedrale, tot la fel straluceau si peretii  care erau la gata,din punct de vedere al picturii.

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI.
Nimeni din  cei foarte multi prezenti in Sfanta Catedrala, nimeni nu clipea macar,toate privirile erau spre IISUS HRISTOS !
O Lumina aurie,orbitor de stralucitaore invadase Locasul sfant, iar linistea divina se asternuse in orisice coltisor.
IISUS HRISTOS fratilor,era pe Scaunul judecatii particulare,avand in Mana Sa,Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca.
Asadar fratilor, sa nu mai aruncam cu piatra in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, sa nu mai cartim ca s-au cheltuit multi bani,din care se puteau face spitale. Dar oare,vrem sa fim un popor bolnav,sau vrem sa avem plin sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos?
Ce tot se tipa in gura mare,ca vrem spitale?
Nu vrem spitale,avem destule! Si cu ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI vor fi si acestea înbunatatite, aduse la nivel european ca aparatura. Medici avem foarte buni, doar sa le asiguram totul acolo unde ei isi desfasoara activitatea.
SFANTA CATEDRALA a MANTUIRII NEAMULUI,s-a ridicat numai cu Voia,cu Puterea si cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Ridicarea Locasului sfant,a fost hotarat de Dumnezeu cu multi ani in urma, si nicidecum nu a fost un moft al BOR.
Cei care au hulit si criticat acest Sfant locas al Catedralei Mantuirii Neamului, sa nu o mai faca niciodata, si sa mearga la PARINTELE duhovnic ca sa se spovedeasca,ca sa ia iertare pentru păcatele pe care si le-a atras prin ură si prin tot felul de cuvinte jignitoare ,varsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS si a PREOTILOR SĂI.
Va veni vremea,si nu este departe,cand vom bate la USILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS,si nimeni nu ne va putea deschide,deoarece, vor fi zavorate.
Vom cauta sa ne ascundem de Apocalipsa care va veni,si nu vom avea unde. Vom cere Pămantului sa se deschida ca sa intram de vii in el,dar Pămantul nu se va deschide. Si vom fi lasati pe dinafara in mana vrajmasului care,ne va chinui trupul si sufletul.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa iubim BISERICA LUI HRISTOS, sa respectam PORUNCILE DOMNULUI  si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                       
                     Cu dragoste,Maria.

P.S



                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.




11 comentarii:

  1. Oare scrie in biblie ca preotii trebuie sa aiba haine de lux? si aurite dumnezeu nu cred ca iar place ca popii sa fie cu aur si alti sa nu aiba o coaje de pita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:32, treaba lor, oricum nu sunt cu aur doar par a fi. Anonimule, nu te uita in exterior ci cauta inlauntrul tau, caci acolo este Dumnezeu.

      Ștergere
  2. sunt de aceeași părere cu dvs. in legătură cu Catedrala. scopul nostru pe pământ nu este ca sa trăim cât mai mult cu ajutorul spitalelor, ci sa dobândim cât mai multa înțelepciune, credință si putere de a iubi si ierta. degeaba trăiește un om 80 sau 90 de ani cu ajutorul medicilor dacă după ce moare ajunge in iad. mult mai importante sunt bisericile decât spitalele, prin biserici cunoaștem pe Dumnezeu, pe Creatorul nostru. si apoi când îți este scris sa mori, vei muri in cel mai bun spital și cu 10 dintre cei mai buni medici lângă tine, ca tot nu au ei cum sa te vindece de absolut orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-ai aflat despre Dumnezeu in biserica? Ca a pregatit iadul vesnic pentru pacatosi?

      Ștergere
    2. mai citește odată de la început ce am scris dar încet. sa vezi pe ce am pus accentul la început, pe înțelepciune, iubire, iertare, credința.
      e greu de înțeles si explicat ceea ce te macină pe tine si anume iadul veșnic, existenta lui, cum de a fost creat... etc.

      Ștergere
  3. Doamna Maria, cand va veni Domnul nostru Iisus Hristos, slavit sa fie in veci Numele Lui, va veni intr-o Sfanta Biserica si va vindeca pe toti bolnavii, asa cum a facut si acum 2000 de ani, de aceea trebuie sa ne apropiem de Sf Biserica si sa fim in permanenta impartasiti cu Sf Trup si Sange al Domnului care s-a rastignit pentru noi, iar cei care nu inteleg acum despre ce este vorba in ceea ce numiti dvs Romania Duhului Sfant, sa nu deznadajduiasca, deoarece Domnul Dumnezeu, in marea Sa milostivire, le va mai da o sansa, pentru ca Dumnezeu nuare nici un suflet de pierdut!Amin !

    RăspundețiȘtergere
  4. IISUS HRISTOS sta in toate bisericile in altar-nevazut mai ales la sf liturghie-cat despre vesmintele preotilor sau ridicarea de catedrale si biserici este voia LUI-NOI VORBIM DESPE CREDINTA SI RELIGIE NUMAI PENTRU SUFLET-trupul este dat la sfarsit pamantului-ajutorul spiritual si trupesc pana la urma vine tot de la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Ajuta poporului român creștin de pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Personal nu am detalii profetice despre faptul ca Iisus ar incepe iar sa vindece oameni ..nu il vad stind 24 din 24 la capatul unei cozi imense continentale la care stau la rind toti bolnavii globului cind de fapt are alte misiuni.
    Adevarat vindecari se vor face dar doar ocazional si indeosebi din partea lui Cineva Savaot. Iar in rest vor exista apostoli si credinciosi care vir vindeca si mai ales vor invata oamenii sa se vindece singuri prin punerea palmelor prin conduita rugaciune meditatie si alte metode de purificare ritualice si naturale.
    Misiunea lui Iisus nu tine nici de detalieri nesfirsite pe teme teologice si spirituale desi ocazional va da unele explicatii. Misiunea calauzirii in tot adevarul promis revine Duhilui Sfint Cineva Femeie care este Dumnezeu insusi. Asa incit Iisus a putut spune ca atunci cind va veni nu ll vom mai intreba nimic.
    Misiunile Lor au 3 fatete de revolutionare a lumii una spiritual religioasa una politico-economica si una demografica prin scaderea selectiva justitiara a populatiei globului pina la o treime. Prin acestea 3 se va crea acea unitate a tuturor popoarelor adunate laolalta intro singura calauzire o unica si noua religie cu adevarat in tot adevarul promis si intro songura si dreapta orinduire politica prin care se face dreptate sociala intre oaie si oaie capta si oaue leu si vitel intekrs metaforic deci de tip socialist cooperatist centralizat fara razboi economic cu clase sociale exploatatoare maximizarea profitului cu orice pret etc. Orinduire catre care va exista o tranzitie care trebuie si coordonata si dorita si sustinuta asumat.
    Deci ne asteapta inca si incercari dure si binecuvintari mari.
    In privinta reducerii populatiei ea se va face in doua mari transe principale impartite intre Ei una fiind razboiul si urgia care il va si incheia care va fi musiunea Duhului Sfint iar a doua zisa tot zi infricosatoare in Ioil este injumatatirea celor doua treimi supravietuitoare ca un hot prin morti subite rind pe rind misiunea lui Iisus revenit care va incepe chiar in ziua venirii Sale vizibile.
    In rest organizarea si unitatea religioasa va fi apanajul Ei iar conducerea tranzitiei si reirganizarii planetare ecopolitice va deveni misiunea Lui din ziua prezentarii Sale in fata lumii din partea Mamei divine (Cineva Savaot Duhul Sfint).
    Misiunile care tin de Ea (unitatea popoarelor si urgia) sint pomenite si separat dar impreuna sint in Isaia 66 care nu se refera la Iisus cita vreme Dumnezeu prin urgie invingind dusmanii ii pune astfel la picioarele lui Iisus prin cistigarea majoritatii asa cum treb sa reiasa din Psalm 109.
    Iar autoritatra lui Iisus revenit una politica asupra conducatorilor lumii este exprimata in Daniel 7 acestia ascultind de El El fiind numit cel asemeni Fiului Omului atit pt a se face diferenta fata de prima venire cit si ot ca acum trupul Sau fizic nu este unul nascut ci revenit la fel de miraculos cum a fost atunci urcat desi cu alt nume in acte si ele miraculoase.
    In ebraica expresia fiul al cuiva sau a ceva desemneaza de fapt categoria din care face parte. Data trecuta fiind nascut acum nu.
    Iar contexteke cu pacea intre oaie si oaie , oaie si capra ,leu si vitel sarpe etc sint in unele capitole din Isaia.
    Referitor la speranta unora ca dupa urgie va mai exista inca o revolutie o alta cadere a Israelului care sa inlature noua religie ea se va spulbera treptat cind vor vedea nu numai ca Israelul se repopuleaza cu diaspora ca ii merge bine prospera este rezonabil dar in plus realizeaza si o Federatie care include si Egiptul si zona Siriei mult mai grav devastate pe care le va ajuta si coordona. Lucrare pe fond promisa de Dumnezeu intrun context in care adauga "Lucrul mainilor Mele ..ca o floare in mijlocul Pamantului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare bine daca Mântuitorul alege catedrala,este,într-adevăr,foarte frumoasa in interior.Si in aceste vremuri incerte,cred ca era nevoie de o catedrala pentru a reafirma credința si unitatea neamului.In ce priveste sfârșitul vremurilor,Mântuitorul a zis,judecata este a Mea,deși noi nu încetăm de a emite judecăți de doua mii de ani.Insa eu,cu mintea omenească,admit cu greu ca de data asta va fi după meritul fiecăruia,având în vedere că la toate urgiile trecute au pierit întâi cei nevinovati,iar nemernicii au prosperat.

    RăspundețiȘtergere
  8. 7 dec 14:41-corect ce spuneti-numai ca incercarile si greutatile omenirii sunt date pentru despartirea graului de neghina-daca noi credem ca IISUS HRISTOS RASTIGNITUL NOSTRU este fiul lui DUMNEZEU TATAL atunci trebuie sa primim si durerile lui pe corpul nostru fizic doar asa vom primi lumina LUI dincolo-si nu putini au confirmat viata vesnica din ceruri

    RăspundețiȘtergere