miercuri, 4 decembrie 2019

BUCURIE !!! SUNT TARE FERICITA PENTRU FAPTUL CA ,SUNTETI ATÂT DE MULTI CITITORI !


                                             Prieteni dragi,

Chiar daca inima-mi plange pentru moartea fratelui meu, sufletu-mi este tare fericit vazand ca,in 7 ani de zile de cand am infiintat acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,nu am avut niciodata mai mult de 70 000 de vizualizari intr-o singura zi, si din asa de multe Tari.
Iar astazi dragii mei,astazi 4 decembrie 2019,pana la aceasta ora de 23 ,50 vizualizarile au ajuns la 109.937  si peste 33 de milioane de vizualizari in 7 ani de zile si din foarte multe TARI!
Va multumesc din suflet si din toata inima dragiii mei, si va promit ca nu o sa va dezamagesc niciodata.
Urmariti cu toata Credinta si cu toata Nadejdea Blogul Dumnezeu Exista -Marturii,si veti dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
Iata dragii mei,Graficul cu Vizualizarile dar si cu Tarile din care se acceseaza acest Blog:

Afișări de pagină astăzi
109.937
Afișări de pagină ieri
43.889
Afișări de pagină luna trecută
804.382
Istoricul general al afișărilor de pagină
33.092.638


Afișări de pagină după țară

1.052147.041
IntrareAfișări de pagină
România
147041
Statele Unite ale Americii
91557
Regatul Unit
9122
Italia
6264
Germania
3152
Canada
2319
Spania
1630
India
1589
Regiune necunoscută
1252
Austria
1052

P.S.





















Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.




24 de comentarii:

  1. Foarte bine .Bravo.Tot înainte ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei mai multi americani ,aproape de trei ori cit romanii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate blogurile sunt tinute sub observatie de serviciile secrete. Nu-ti face iluzii ca esti vreo aleasa. In functie de ceea ce postam si comentam isi fac urmatoarele planuri de manipulare a romanilor. Eu am incetat sa mai scriu pe blog cand am vazut atat de mare atentie din partea americanilor, rusilor, nemtilor si chiar acea regiune necunoscuta ce apare si la tine. Probabil o zona unde se bruiaza semnalul.
    Cred ca ii intereseaza mai mult comentariile celor inteligenti de pe pagina ta decat elucubratiile pe care tu le numesti " profetii". Mai ales ca e plina lumea de " profeti" ca tine. Numai in Romania cati sunt...
    Vor sa vada daca ne trezim si vorbim despre illuminati, masonerie si rasa draco, arhonți. Ca in jocul " foc si apa", ei stiu ca atunci cand numarul trezitilor atinge o masa critica imperiul lor intunecat este in pericol. Din pacate, cu toate prostiile tale, ai tinut romanii in adormire. Nu i-ai ajutat sa se trezească. Asa ca...felicitari, ai lucrat pentru anticrist! Cred ca te vor si rasplati demonii...Un sejur in iad😂. Si o coroana de aur pe capu-ti de găină. Poate si un sceptru...😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce limbaj ai ... cu siguranta nu se vorbeste asa in Rai ... poate in ... stii tu ... asa ca ... ai grija de cine vei fi rasplatit !

      Ștergere
    2. Ai dreptate anonim 06.31

      Ștergere
  4. Felicitări, țineți aproape de Dumnezeu și Duhul Sfânt, să fiți sănătoasă !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa se tripleze numărul! Este singurul blog unde oamenii pot găsi alinare și înălțare spirituală. Prin tot ceea ce scrieți și transmiteți reușiți să schimbați in bine mentalitatea oamenilor. Eu personal, când mă trezesc intru pe blogul dv. și înainte de culcare la fel. Va mulțumesc pentru tot binele pe care l-ați adus în viața mea! Vă îmbrățișez cu mare drag! 💓

    RăspundețiȘtergere
  6. am sentimentul ca asta se intampla pentru ca oamenii au inceput sa vada clar minciuna in care traim, in toate aspectele vietii si societatii, si ca sunt insetati de ADEVAR ! Doamna Maria, sa va tina Dumnezeu ca Model pentru noi, de traire crestineasca autentica ! si noua sa ne dea Putere si Har de Sus ca sa urmam Adevarului Hristos si nu Lumii acesteia al carei sfarsit se apropie. Doamne al Puterilor Fii cu noi! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Maria, ceva ,,informatii,, despre accidentul lui Gales aveti, puteti avea? Cine era , ce fel era acela care a intrat cu masina atat de sigur , si cu o viteza adeccvata pentru a nu rata..se pare. Va amintiti de mesajul legat de virusi? ,,..cum se face ca cea numita #ur#a a murit, in asa chinuri...iar cealalta numita frumoasa, (,,ce seamana cu sotia mea,,,citat) a ajuns sefa pe la politie? Va amititi? Oare vom descoperi vreodata fizic(nu doar cu ochii mintii) in ce tara traim? Ce dementi smucesc haturile de care ne sunt legate firisoarele de vlaga? Cred ca nu. Poae ca le-ar fi permis accesul la bunuri materiale dar la viata noastra, acesti rahati impanati n-ar trebui sa aiba acces nici cu gandul. Aici nu vb.de sfinti, nici de-o parte, nici de cealalta...dar viata este sacra, in niciun caz nu trebuie sa depinda de niste mizerii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu ma bucur pentru dv.doamna Maria
    Doamne Ajuta la cat mai multi semeni ai noștri,ca este un lucru bun pentru sufletele noastre.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  9. Meritati cu prisosinta!Nimic nu e intamplator!Felicitari!!!Nimic fara Dumnezeu !Maria H

    RăspundețiȘtergere
  10. 06.31, sant interesati fix de comentariile mele si de ce scrie Maria, in anumite privinte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Meritati cu prisosinta!Nimic nu e intamplator!Felicitari!!!Nimic fara Dumnezeu !Maria H

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari doamna Maria,ce sa facem,oamenii au nevoie de cuvintul lui Dumnezeu,din pacate putini oameni...multi isi dau seama,ca fara cuvintul Lui,sintem pierduti pe aceasta lume!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Da calculatorul meu arata eronat,pare-se un virus intentionat din server,de fapt romanii pe primul loc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 14.26- am onoarea !

    RăspundețiȘtergere
  15. toti abonatii sunt in vizorul companiilor de internet-iti stiu toate datele si locatia-PT EI NOI SUNTEM DOAR NUMERE-SA-I VADA SI DUMNEZEU PE EI -ce va ramane din om dupa iesirea sufletului?!-dar unii sunt inconstienti

    RăspundețiȘtergere