marți, 1 ianuarie 2019

ROMANIA SFINTESTE POPOARELE LUMII INTREGI !


                 31 Decembrie 2018,ora 5,13 dimineata !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata a ultimei zi din anul 2018,ma trezeste o lumina alba si foarte stralucitoare,lumină ce-mi lumineaza dumnezeiesc de frumos,HARTA ROMANIEI SFINTE.
Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Vedeam cu ochii inchisi fiind, vedeam HARTA ROMANIEI cu inscrisurile  firesti pe ea,dar peste care inscrisuri veneau alte nume de Tari si Orase, alte nume care acopereau inscrisurile HARTII noastre.
Dragii mei, precum ninge cu fulgi mari din toate partile,tot asa din toate partile pamantului veaneau alte inscrisuri peste HARTA ROMANIEI,si-n jurul HARTII ROMANIEI atunci cand acestea erau prea multe si nu mai incapeau.
ROMANIA fratilor,atragea TARILE LUMII intregi,precum atrage un magnet orice metal.
Prieteni dragi, sa nu uitam ca SFANTA noastra ROMANIE, va fi al DOILEA NOU IERUSALIM.
Romania este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU !
Din toate colturile Pămantului fratilor,Omenirea va veni in ROMANIA DUHULUI SFANT,ca sa-L vada pe IISUS HRISTOS MANTUITORUL LUMII intregi.
Sa ne amintim de acest articol:


24 feb. 2016 - ”Poporul care sfințește. România , Poporul care sfințeste! Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca ...
                       24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  

 P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            



              

26 de comentarii:

  1. Cum poate Romania sa sfinteasca alte popoare ? Doamna Maria cum vedeti dumneavoastra aceasta transformare. Mesajul primit de SUS este prea concentrat. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum si IERUSALIMUL SFINTESTE ALTE POPOARE,prin PELERINAJUL la MORMANTUL SFANT. La noi ,ROMANIA SFINTESTE alte popoare prin VENIREA DUHULUII SFANT si prin cea de-a DOUA VENIRE a MANTUITORULUI HRISTOS in NOUL SAU IERUSALIM.

      Ștergere
    2. In "Cartea Trezirii Neamului" scrie: Crucea care s-a aratat pe cer zi si noapte timp de 15 ani si pe Pr. Arsenie Boca a vazut-o tot timpul pe cer, e semnul că oamenii trebuie
      să înţeleagă unde va fi Sfârşitul, e semnul înaintevenirii Lui Iisus. Şi unde e Crucea, acolo va fi şi Venirea. Sunt taine pregătite de Dumnezeu pe care eu le spun acum şi Cuvântul Lui Dumnezeu nu se schimbă. Cum a arătat prin proroci Naşterea, aşa a arătat acum Venirea Cea De-a Doua. Crucea e ca Steaua de la Nasterea lui Iisus. Acum, rămâne ca fiecare să îşi dea seama. Crucea a fost 15 ani pe cer, zi şi noapte. Şi e pregătită, e gata, pentru Ziua Judecăţii, aşa cum a fost pregătită Venirea Mântuitorului. Iar oamenii care ţin de ale lumii, nu pot înţelege.

      Ștergere
  2. Ma intreb daca ai citit biblia? Scrie clar ca sfarsitul v-a fi de foc si nimeni n-o sa supravetuiasca inafara de 144000 de persoane care vor fi luati de ingeri... si v-a fi un pamant nou si-o lume noua. Am impresia ca extraterrstri te mint asa cum au facut si cu alegerile in America.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma intreb daca citesti biblia dupa niste referinte ceva Anonim 1 ianuarie

      Ștergere
    2. Pentru a reface omenirea,e nevoie de minim 144000 de indivizi(ADN pentru diversitate genetica). Cine sint ingerii care vor alege pe cei 144000( cei putini alesi din multi care au trait pe Pamint)? Acei ingeri care au facut copii cu fiicele omului-ET elohim. Deci, exista reincarnare(in acelasi trup-acelasi ADN)doar pentru citiva. Restul sint morti pentru vecie(asta inseamna:"lasa mortii sa-si ingroape mortii")

      Ștergere
    3. " un cer nou si un pamant nou,si marea nu mai este"...Asa scrie in Cartea Sfanta!

      Ștergere
    4. Extraterestrii nu mint,ei au spus adevarul, in biblie,care e de la ei.

      Ștergere
  3. Eu cred ca aceste vedenii "Romania sfinteste lumea", cred ca are legatura cu Catedrala Nemului, acea biserica uriasa. Si vedenia cu al doilea Ierusalim, cred ca are tot aceeas legatura. Adica legatura materiala, nicidecum legatura spirituala. Legatura materiala este acea legatura care este facuta printr-o cladire si o religie. Nu cred ca are legatura cu venirea Hristosului cel Viu. Venirea lui Hristos va fii pe planeta asta dar nu se stie locul si data. Nu se stie unde si cand. Deci, Al 2-lea Ierusalim va fi in Romania pt ca va fi cea mai mare Catedrala din lume ci nu pt ca acolo va venii Hristos. Romania noastra este plina de hoti, banditi, escroci si homo-sexuali. Ce sa caute Hristos intr-o tara asa de spurcata si jegoasa. Am dreptate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU ! CATEGORIC NU AI DREPTATE !
      ROMANIA este TARA DUHULUI SFANT ! IISUS HRISTOS VA VENI IN ROMANIA SA,IN ROMANIA SFANTA ! Asadar,abtine/te si nu ne mai face jegosi !!! Cativa indivizi certati cu LEGEA si fara niciun DUMNEZEU ,nu reprezinta ROMANIA ! CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI este de mult timp oranduita ca sa fie pentru SFINTIREA POPOARELOR ! Deci,te inseli si nu ai deloc DREPTATE !!!

      Ștergere
    2. Sunt de accord cu tine Cicerone,romanii intrec in pacatosenie foarte multe tari,si orbii povatuiesc orbii spre pierzare,ei se cred alesi,sfinti,si nu-si vad mizeriile din sufletele lor proprii!Maria e una din marii orbi spirituali,ea vede sfintenie in spurcaciuni,desfranari,avorturi,hotii,crime,avaritii,betii,fumat,imbuibari,si in toate inselatoriile si mizeriile ce se petrec in tara asta,ii intrecem pe toti la toate pacatele,si VA SPUN EU LA CE SUNTEM ALESI,LA A FI PRINTRE PRIMII ARUNCATI IN CELE MAI MARI CHINURI ALE IADULUI LA REVENIREA LUI IISUS IN SLAVA!Iisus Revine La Armaghedon la Vechiul Ierusalim si sa faca judecata in Valea lui Iosofat!Deci Marie,te inseli amarnic profeto mincinoasa,nu-l contrazice tu pe marele sfant Ioan Evanghelistul care a spus ca Noul Ierusalim se pogoara din Cer de la Dumnezeu,si de nicaieri din lumea asta plina de pacate oribile!

      Ștergere
    3. 12:00, adevarat!

      Ștergere
    4. Maria are dreptate!
      Romania este Tara Aleasa. Binecuvantata este aceasta tara si binecuvantat este acest popor care poarta in el esenta refacerii umanitatii.
      Romania va aduce restaurarea ordinii dumnezeiesti pentru om si pe Terra.

      Ștergere
    5. CARTEA TREZIRII NEAMULUI
      Părintele Pantelimon împreună cu Părintele Arsenie Boca și Moș Ilie au început Lucrarea pentru pregătirea Celei De-a Doua Veniri a lui Iisus. Conform mărturisirii Părintelui Pantelimon, România este Noul Ierusalim iar Cea De-a Doua Venire a lui Iisus va fi în România. Mănăstirea „Pacea Lumii” de la Bucium (județ Brașov) este locul ales de Dumnezeu pentru Ziua Judecății. Timp de 15 ani deasupra Făgărașului, pe cer s-a arătat Crucea pe care doar Părintele Arsenie Boca a putut să o vadă și să înțeleagă faptele de credință care au fost cerute din partea poporului român pentru a pregăti Venirea. Timp de aproape 60 de ani s-a lucrat pentru ca acest har care a fost dat poporului român să nu fie luat și dat altui popor.

      Prin curățenia și faptele de credință ale Părintelui Arsenie Boca, ale Părintelui Pantelimon și ale lui Moș Ilie, prin Post, Rugaciune, Liturghii și Sf. Maslu ținute cu sfințenie timp de 33 de ani a fost posibilă realizarea faptelor de credință ca mulțumire pentru suferințele îndurate de Mântuitor: Clopotul pentru jertfa celor 14 000 de prunci uciși de Irod, Racla pentru jertfa tăierii capului Sf. Ioan Botezătorul (al cărui trup se află în România) și Crucea pentru răstignirea pe Cruce a Mântuitorului. Cu aceste trei fapte de credință a început Lucrarea.

      Faptele de credinţă ale celor trei pot fi văzute: Racla, la Hurez, Clopotul, care are 350 de kilograme, se află tot la Hurez, iar Crucea făcută după modelul celei arătate pe cerul nostru, zi şi noapte, timp de 15 ani, deasupra Făgăraşului, se află în chilia Părintelui Pantelimon. Primul a fost construit Clopotul, în 1962, apoi Racla şi Crucea, tot în acelaşi an.

      Când a fost sfinţită Racla, la sfârşitul anului 1962, s-au deschis închisorile din România, iar la sfinţirea Crucii s-au deschis toate graniţele şi a căzut Zidul Berlinului.

      Toate demersurile Părintelui Pantelimon pentru continuarea Lucrării cerute de Iisus poporului nostru şi descoperite lui Moş Ilie şi Părintelui Arsenie Boca, au rămas fără răspuns. Părintele Pantelimon îşi doreşte ca această carte să limpezească şi să aşeze în ordine priorităţile comune ale Bisericii cu ale Statului pentru neamul nostru întru mântuire, întru aşezarea într-un singur duh.

      Această carte este pentru toți cei care cred în puterea cuvântului Părintelui Arsenie Boca și este distribuită cu încuvințarea Părintelui Pantelimon care îndeamnă la distribuire. Cartea trebuie să ajungă la cât mai mulți credincioși care să se alăture Lucrării prin faptele lor.

      O carte interviu realizată de Daniela Georgescu. Această carte este disponibilă cu încuvințarea Părintelui Pantelimon

      Părintele Pantelimon este singura persoană în viaţă care poate mărturisi despre această Lucrare şi despre rostul ei, descoperite lui Moş Ilie şi Părintelui Arsenie Boca, Lucrare la care Sfinţia Sa a fost parte şi martor. Lucrarea a prins contur în anul 1952 şi a continuat pe toată perioada de exil a Părintelui Arsenie Boca, cu toate că Securitatea îl ţinea sub observaţie pe Părintele Arsenie Boca şi pe toţi cei care lucrau cu el. Pentru a comunica, cei trei, Părintele Arsenie Boca, Moş Ilie şi Părintele Pantelimon, erau nevoiţi să facă tot felul de artificii pentru a lucra. „De vorbit prea mult nu era nevoie, pentru că Părintele Arsenie Boca vedea în duh. Ştia când să plece la drum şi când nu, ştia ce să accepte şi ce să nu accepte. Vedea dinainte urmarea”, mărturisește Părintele Pantelimon.
      P.S. Anul trecut a murit si Parintele Pantelimon
      https://evolutioncoaching.leadpages.co/cartea-trezirii-neamului/?fbclid=IwAR0HKZgvVTiH2hhPhZFVnSn5fVq9T8EnOxicw5SY3EO-QqWl-1yfKVfwMnw
      https://www.youtube.com/watch?v=WpHTA6WRcXs

      Ștergere
    6. Multumim frumos pentru aceasta postare. Reportajul l-am vazut sorbind informatiile tainice din continutul acestuia. Despre carte n-am stiut si-ti multumesc inca o data bunule crestin roman pentru informatia data. Dumnezeu sa te rasplateasca ca nimic nu este intamplator. Sa raspandim cu totii aceasta carte in format PDF.

      Ștergere
    7. Multumesc pentru urare/rugacine. Si pe dvs. sa va rasplateasca Dumnezeu ca doriti raspandirea acestei carti. Eu am postat de multe ori in ultimii 3 ani pe contul meu de fb dar nimeni nu a redistribuit-o. Bine ar fi ca macar sa fi fost citita sau frunzarita si sa se fi vorbit despre ea cunostintelor, rudelor, prietenilor.
      Imi pare rau ca nu am indraznit sa vorbesc niciunui preot despre aceasta carte, mai ales ca in ea sunt niste acatiste speciale pe care preotii ar trebui sa le citeasca la anumite slujbe.
      Mentionez ca am vazut Clopotul pentru jertfa celor 14.000 de prunci uciși de Irod cand am fost la Manastirea Hurezu in 2010 sau 2011. Probabil am vazut si Racla Sf. Ioan Botezatorul, dar nestiind la vremea aceea despre lucrarea minunata a celor trei alesi... nu am retinut.
      Iisus Hristos sa ne mantuiasca pe toti!

      Ștergere
    8. 21:06, este o carte cu multa intelepciune in ea, cu multe taine atat de necesare oricarui crestin dar si multor, multor preoti care sunt formatori de constiinte crestine. Ar trebui sa-i cerem doamnei Maria Ghiorghiu sa recomande si sa promoveze si aceasta carte care este un dar de la Dumnezeu pentru noi romanii. Cate taine s-au petrecut si se petrec in tara noastra si noi nu le stim (probabil ca nici capii bisericii ortodoxe) si cati sfinti am avut aici si noi nu i-am stiut.
      Doamna Maria Ghiorghiu, va rugam sa va spuneti parerea despre "Cartea Trezirii Neamului" si daca considerati ca merita, faceti-o publica pentru toti crestinii din aceasta tara: https://evolutioncoaching.leadpages.co/cartea-trezirii-neamului/?fbclid=IwAR0HKZgvVTiH2hhPhZFVnSn5fVq9T8EnOxicw5SY3EO-QqWl-1yfKVfwMnw
      https://www.youtube.com/watch?v=WpHTA6WRcXs
      Cartea este in format PDF si se distribuie gratuit prin e-mail.

      Ștergere
  4. mai dureaza---- pana ROMANIA va conduce la schimbarea mentalitatii popoarelor-asa cum a facut-o IISUS HRISTOS-noi nu apucam decat dezastrele naturale pe care omenirea le-a generat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate sunt la Dumnezeu si cu ingaduinta Sa se intampla toate, ca nu le pricepem noi e altceva, nu suntem vrednici.

      Ștergere
  5. Va cred. DNA.MARIA VA UREZ UN AN CU RRALIZARI SUFLETESTI.si faceti un bine celor amagiti de georgeta florea .sa fugă lumea de blogul ei

    RăspundețiȘtergere
  6. In timp ce in unele tari din Europa de vest (Olanda de exemplu) bisericile se desfiinteaza si se fac din ele cluburi pentru tineri, iar in Romania bisericile devin neincapatoare. In toate sarbatorile inclusiv in noaptea de revelion, catedrala din Baia Mare (de exemplu) a fost arhiplina la slujba de la miezul noptii (mezonoptica). Nu cred ca sunt multe tari in Europa in care bisericile sunt asa de pline ca cele din Romania. Credinta inca este vie in sufletul romanilor. Pana cand?. Vom vedea daca cei plecati nu se vor instraina de biserica. Doar credinta si biserica mai tine unit acest popor, caci politica si faptele politicienilor il invrajbeste si-l instraineaza de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimeni nu se sfinteste facand pelerinaj la ierusalim .Acolo merg oameni credinciosi si atei doar ca sa viziteze. Doar Dumnezeu sfinteste omul sau locul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apocalipsa Sf. Ioan Evanghelistul este incifrata. Au fost părinți cu viata îmbunătățită care au talcuit dar daca Dumnezeu nu a îngăduit sa fie pe înțelesul deplin al tuturor, cu siguranta are o ratiune divina. Cred ca purtarea de grija a lui Dumnezeu are grija de fiecare suflet si ne descopera personal prin lecturarea Sf Scripturi ori a scrierilor unor părinți îmbunătățiți sau, comunitar, prin mesaje precum cele de la Medjugorie, Fatima, a parintelui Arsenie Boca... si, de ce nu, a unor credinciosi evlaviosi precum Petrache Lupu sau a doamnei Maria, anumite lucruri voite de bunul Dumnezeu. Si chiar daca nu am crede, ca si crestini trebuie sa nu dispretuim stiinta nimănui ci sa le punem la încercare cu răbdare, bunătate si îmbogățirea in rugăciuni, credința şi dragoste,lăsând pe Dumnezeu, sa lucreze in înțelegerea si împlinirea vieții noastre. Acesta e de fapt scopul: schimbarea vieții personale ca oameni cu noblețea credintei, cu bucuria comuniunii in armonie si iubire. Punând piedică aproapelui prin certuri de tot felul, ne punem piedică noua însine. Sa lăsăm harul lui Dumnezeu prin străduința personală si credinta, sa lucreze voia Domnului in noi. La momentul potrivit vom primi ceea ce ne este de folos. Asa cred eu chiar daca sunt umbre si nori, ceata si multa gheață in căile pe care le vad in fata societatii noastre. Sfarsitul lumii pt fiecare este când trece la Domnul. Cu siguranta va fi o înnoire prin foc a acestei lumi care se autodistruge cu iresponsabilitate din nedesavarsire. Dar Dumnezeu e cu noi permanent. Doar trebuie sa-L cautam cu sârguință iar un pas catre El va aduce o sută de pasi ai Lui catre noi. Si ne va ocroti de răul de pe acest pământ chiar încercați fiind, spre slava biruintei Lui. Vom vedea minunile Lui astfel in vietile noastre si in cele ale semenilor spre bucuria noastra precum a unor copii iubiți de părinții lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria asa este pentru ca Romania in primul rand este ortodoxa in al doi-lea este prin crefinta care o are.
    Ca sunt contradictii intre cei care ne conduc asta este, daca ne uitam la cei care merg la sf. biserica sunt f.f multi.
    Poporul este un popor rabdator si face haz de necaz si se veseleste pe aceasta tema.
    Multi straini se intreaba cum de nu se revolta? Asa este nu se revolta fac bancuri si se veselesc.
    Dar sa fereasca Dumnezeu sa se revolte ca se unesc sunt anii dreptatii si vor iesi toate la suprafata,deja se vad nu mai poate nimeni sa ne pacaleasca.
    Referitor la sfarsitul omenirii o sa supravetuiasca anonim 23-31 144000 din toate semintiile de la Adam si Eva.
    144000 din semintia lui Abel 144000 din semintia lui Iuda si asa mai departe.
    Nu intimplator vin in tara noastra mai multi oameni din afara,fiind al doilea Ierusalim Dumnezeu va ingadui sa vina atati cit va voi el.
    Poporul roman este un popor cu mila si primitor.MILOSTENIA SCOATE OMUL DIN IAD ORI CATE PACATE ARE MILOSTENIA ESTE CEA MAI BUNA SI PLAVUTA FAPTA IN FATA LUI DUMNEZEU.HAIDETI SA NE AJUTAM APROAPELE S-A FIM MAI BUNI SI MAI MILOSTIVI.
    DOAMNE CAND FACI UN BINE CUIVA CE BINE TE SIMTI VA SPUN CU TOATA DRAGOSTEA.
    DOAMNE AJUTA POPORULUI ROMAN SA INVINGA TOATE CATE OR VENI DE LA TINE.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sfântul Ioan Iacob Hozevitul

    În murmurul vesel de apă,
    „Cetatea cu stânci de granit”
    Primește pe cei care „scapă”
    Zicându-le „bine-ați venit!”.

    Cu veacuri de vremuri în spate
    Așteptă bătrânul Lăcaș
    Pe cei care vin la „Cetate”
    Și-i cer cu dorire sălaș.

    Din negura vremii el are
    Menirea cea sfântă din cer
    Să fie „azil de scăpare”
    La toți cei cu „suflet stingher”.

    Evreii cu chivotul legii
    Când trec peste Sfântul Iordan
    Pe-aici au războaie cu regii
    Din vechiul pământ Hanaan.

    La dreapta mai sus Gavaonul
    Dă soarelui loc de popas,
    Iar Luna văzând Ealonul
    Nu face atunci niciun pas.

    Că schimbă hotarul cel veșnic
    Vestitul Iisus Ben-Navi
    Pe soare oprindu-l ca sfeșnic
    În marginea vremii de zi.

    Aici Proorocul Ilie
    În peștera veche de sus,
    (Fugind de cumplita mânie)
    Se află o vreme ascuns.

    Pe urmă, tradiția spune,
    Că Sfântul Strămoș Ioachim,
    Când scârba pe el îl răpune
    Pogoară aici din „Salim”.

    El vine să-și verse amarul
    În lacrimi fierbinți și postiri
    De unde se întoarce cu darul
    Celei mai alese „vestiri”.

    Apoi la a „vremii plinire”
    Fiind Iisus pe pământ
    Aici cea din urmă lucire
    S-arată din „Sfeșnicul Sfânt”:

    Ioan Proorocul cel mare
    Luceafăr de ziuă cinstit
    Al Soarelui care răsare
    În lumea din veacuri vestit.

    Aici el botează norodul
    La apele reci din „Enon”,
    Gătindu-i în taină „vohodul”
    „Celui ce răsare-n Sion”.

    Când Domnul se-nalță în slavă
    Atunci al apelor vad
    Din valea aceasta grozavă
    Se lasă în jos pân’ la iad.

    Iar stânca de multă sfială
    Se dă la o parte atunci
    Păstrând până azi dogoreală
    Din focul cu veșnice munci!

    Apoi după vremuri s-așază
    Monahilor sfânt adăpost
    În care mereu se-narmează
    Cu rugi, priveghere și post.

    Cu miile vin de departe
    Pe toate din lume lăsând
    Ei trupul smeresc pân’ la moarte
    Și pierd pe vrășmașii de gând.

    Un veac înflorește pustia
    Și faptele bune rodesc
    Că Sfinții prefac sihăstria
    În rai minunat sufletesc.

    Dar curgerea vremii cea oarbă
    Nu cruță nimic pe pământ
    Ea schimbă a Lavrei podoabă
    Cu jalnicul morții veșmânt.

    Că valuri de nații păgâne
    Și vânturi de multe sminteli
    Îi strică cetății bătrâne
    Frumoasele ei rânduieli.

    O parte din „Fiii Pustiei”
    Iau drumul prin chinuri la cer
    Iar alții de frica robiei
    Își lasă lăcașul stingher.

    Nemernici [străini] pe urma sfințită
    A unui trecut strălucit
    Noi azi cei cu firea slăbită
    Strigăm doar cu glas răgușit.

    O! vremuri cu unghii tirane
    Și tu prea sălbatic popor [al arabilor]!
    De ce v-ați făcut voi organe
    A duhului rău stricător?

    O, ziduri cu peșteri profunde
    Ce lucruri străvechi tăinuiți?
    O, ape cu murmur de unde,
    Ce taine adânci povestiți?

    Dar cine mai poate pătrunde
    Al graiului vostru adânc?
    Că iată acum huhurezii
    În locul sihaștrilor plâng!

    Dar azi pe țărâna cea sfântă
    S-arată din vechi rădăcini
    O mică verdeață plăpândă
    Ieșind la iveală din spini!

    O, Doamne, să nu se strecoare
    În „sadul” acesta uitat
    Vreo capră de răufăcătoare
    Că iarăși rămâne uscat!

    Iar hoții gândiți din pădure
    Aflându-l cumva fără gard
    Ei iarăși aleargă să fure
    Și iarăși pe toate le ard!

    „Vrășmașii de gând” și „hoții gândiți” îi desemnează pe demoni…

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce bine ar fi Doamna Maria !ca toti ne vorbesc de rau peste tot daca le spunem ca avem ceva mai bun decat ei in Tara noastra ei se supara.

    RăspundețiȘtergere