vineri, 11 ianuarie 2019

URA SI DEZBINAREA DINTRE CELE DOUA PALATE,VA FI SI MAI APRIGA !


                                             11 Ianuarie 2019,ora 4,22 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care ţipa la cei care erau de faţă.
Era un glas al unui om mare in Stat,un glas care striga raspicat multe cuvinte, dintre care am retinut doar atât:

               "La ce ai venit ? 
              Ai venit sa distrugi Europa ?

Clipă în care,vad pe acest om la un pupitru,era extrem de nervos si batea cu pumnul in masa,deoarece, nu-i placea de cei care il contraziceau,asa cum nu-i place nici acum.
Nu trebuie sa mai dau nume, deoarece,stim cu totii cine se pune de-a curmezisul in toate câte se voieste a face bine in Romania.
Prieteni dragi, chiar daca detinem Presedintia UE, dezbinarea si ura in Romania va lua mare amploare, si-n mod special dinspre PALATUL COTROCENI spre PALATUL VICTORIA.
Din păcate,in loc sa mergem inainte,noi facem multi pasi inapoi,prin aceste grave neintelegeri.
Suntem cu totii romani,suntem parte din inima Romaniei sfinte,si toata lumea ar trebui sa se inteleaga cu toata lumea.
Ura si dezbinarea vine de la diavol, iar diavolul isi face loc acolo unde ,CREDINTA este slaba (caldicica)sau lipseste in totalitate.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne daruiasca noua fiilor Săi si conducatorilor nostri, Credinta,Nadejde si Dragoste,iar ura si dezbinarea, sa fie doar o amintire urâta despre care nu vrem sa mai auzim.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            
         

40 de comentarii:

  1. Iohanis e singur contra unei grupari mafiote f. bine înfiptă la putere. Ii doresc sănătate si putere să lupte cu mafia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca poate sa lupte , dar ma tem ca nu prea poate pentru ca l-au cam ingradit mafiotii si i-au cam luat din atributii. Apoi, el este mult mai slab ca Basescu care s-a luptat cu o mafie dar si-a facut mafia lui cu care a cam facut prapad in Romania prin minciuna si furturi cum rar s-a mai vazut.

      Ștergere
    2. Cred ca este invers..guvernul ales in mod democratic de catre romani si iohanis omu baiului sustinut de #rezis, soros care da jos guverne peste tot, aduce migranti in Europa, plus multinazionale le si bancile care exploateaza tara si PE romani,plus hastagii,pnl-ul cu orban.Ce au facut Toti acestia pentru tara si pentru romani?dezbinare si ura doar atat!"lucru bine facut"

      Ștergere
    3. 08:30, zici tu ceva ...

      Ștergere
    4. 8:30 , Iohannis e ales democratic , PSD Dragnea și-a dat guvernele jos prin moțiune de cenzura deci las-o baltă ...valabi v și pentru doamna maria.

      Ștergere
    5. Nu va este rusine, dna Maria, sa atacati presedintele? Singurul care se mai opune legilor aberate care au eliberat infractori?
      Cum puteti sa mai dormiti linistita cand azi noapte a fost injunghiat un baiat de 25 de ani de catre criminali eliberati de curand de catre dragnea? Aveti baiat! Putea fi el in locul celui ucis! Cum puteti minti in halul asta ca presedintele indeamna la ura si dezbinare cand dragnea a umplut tara de infractori de iti este frica sa mai vii noaptea pe strada de la seviciu???? Dumnezeu sa va pedepseasca pentru raul imens pe care l-ati facut cu psdul vostru blestemat! Va ganditi ce simt parintii baiatului care a fost injunghiat? Iata ce efect au legile lui dragnea! Va amintiti de fata atacata in fata liftului de un infractor eliberat de legea lui dragnea? Si pe ea o aveti pe constiinta! Aveti grija ca aveti copii!

      Ștergere
    6. Anonim13 ianuarie 2019, 21:17
      Tie sa-ti fie rusine de cuvintele veninoase pe care le spui la adresa mea si a cititorilor !
      DUMNEZEU sa te ierte !

      Ștergere
  2. Miine simbata la 20,30 pe Antena 3 la emisiunea Voi cu Voicu inerviu cu o ziarista bulgara care a cunoscut-o personal pe Baba Vanga-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la Iohanis'Naravul din fire nu are lecuire.'

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai o rautate in tine! Femeie indiavolita scrii minciuni ca sa invrajbesti romanii intre ei dar Dumnezeu o sa te arunce in focul iadului. Esti mereu de partea :penalilor, a celor care isi schimba femeile ca Parja caii, a incultilor si mincinosilor dar cica propovaduiesti in numele domnului... rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @18.25 Cata rusine si nesimtire ai in tine sa pui problema asa. Dar de recidivele in incalcarea legilor drepturilor si libertatilor omului a constitutiei a procurorilor si judecatorilor de astea ce zici? In cate tari s-au dat gratieri masive in ultimii ani? In multe. Tu crezi ca daca o persoana iese cu 3 luni mai devreme face vreo diferenta la recidiva?nu. In tarile europene media de pedeapsa este de 7-9 ori mai mica ca in Rumenia iar acolo nu se face justitie pe şpăgi, pe incalcarea legii( protocoale ilegale, legi interpretabile), pe pile, in mod discriminatoriu. Acolo legea e egala pt toti nu ca in Rumenia. Justitia a ruinat Ro. Taiate salariile astora la nivelul salariului minim pe economie si fara sporuri. Pt ce sporuri? Sa incalce legea?! Hotilor mincinosi. Tradatori de neam si tara. Astia ca tine au ruinat tara asta. Securisti tradatori de neam. Ati saracit populatia, le-ati ingradit drepturile si libertatile cetatenilor sa faceti voi vraiste. Dar padurile taiate ilegal? Klaus cu 50 de dosare albite de justitie!!!? Pai daca tot suntem in UE sa fie si la noi acelasi sistem de justitie, aceleasi drepturi pt cetateni. Nu in Ro pt o fapta sa iei 7 ani iar in alte tari europene pe aceeasi fapta sa iei 9 luni plus ca in tara lui papura numita Rumenia iei condamnare si pe ce nu poate fi dovedit pe cand in tarile europene daca faptele nu au dovezi suficiente pt a fi dovedite se claseaza dosarul. @18.25 esti un mincinos pe deasupra nici nu esti informat, başca mai si dezinformezi. Huoooo

      Ștergere
    2. An.18.25 sa ti FIE tie rusine postac platit de forte antiromanesti!!!!

      Ștergere
    3. 18.25 Bravooooo!Nu te speria de comentariile negative. Sunt pusi de Maria sa scrie, doar fac parte din acelasi partid! De aia ti-a publicat comentariul ca sa poata publica si mizeriille scrise de catelusii ei!Numai prostii nu vad realitatea, restul au doar interese sa-si pastre ce-au furat fara sa intre la puscarie!

      Ștergere
    4. 18.25 , 17.34 Comparam noi tu Ro cu Mare britanie si Tara Galilor?! E diferenta de la cer la pamant in privinta nivelului de trai si a mentalitatii. Ro este foarte jos tocmai din cauza acestei false justitii. Ro nu are spitale si autostrazi pt ca toti banii sunt tocati pe servicii, procurori,judecatori puscarii. In tarile vestice pt absolut orice fapte comise fara violenta nu primesti mai mult de 6 luni cu executare, desi rata infractionalitatii este cu foarte mult mai mare ca in Ro. Dar compari tu justitia legala si dreapta vestica cu justitia ilegala din Ro?! Totusi de ce tineti voi securistii asa de mult sa fie puscariile pline si ani cat mai multi cu executare? Ca un om nu asa se reeduca,ba mai rau se prosteste si inraieste?! Apoi de ce sa nu economisim acei bani care se cheltuie cu detinutii si sa-i cheltuim pe spitale? E vreo afacere superprofitabila pt mafia din justitie p-aci?! Intreb si eu ca prea bate la ochi de tineti voi asa mult la puscarii.
      Tu crezi ca in aceste tari se judeca pe protocoale ilegale, pe complete ilegale, mafioteste, doar sa fie puscariile pline?! Nu. Acolo nici nu exista interceptari. Acolo interceptarile nici nu sunt probe la dosar. Nu exista asa ceva. Acolo drepturile omului sunt sfinte iar tarile sunt bogate prospere drepturile si libertatile omului sunt sfinte. Judecatorii sunt judecatori, nu panaramele de la noi care judeca mafioteste si da sentinte exact ce cere procurorul nici nu studiaza dosarele. Nesimtitule care esti.Justitia romaneasca este mafie pura. Tradatori de neam si tara. Uite in ce hal ati adus Ro. Mai rau ca in cele mai proaste tari africane.
      https://www.cotidianul.ro/gratierea-si-amnistia-la-altii/

      Ștergere
  5. Spuneti ca ura si dezbinarea vin de la diavol. Este adevarat. Dar proliferarea coruptiei si a nepotismului, de unde vin?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cele doua palate au scopuri politice diferite , respectiv, unul sa ramana la Cotroceni iar celalalt sa mearga la Cotroceni. Asa ca nu este de mirare ca actioneaza in acest fel. Cu ei ori fara ei, Romania a ramas doar in grija Domnului din cer.

    RăspundețiȘtergere
  7. 18,25 Donald Task a cerut romanilor sa apere STATUL de DREPT -nu ca sectia DNA de la Ploesti care e acuzata de Parchetul General de GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT,si CONSTITUTIA nu ca presedintele Iohanis care o incalca MEREU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca-si vor mai permite sa incalce Constitutia Romaniei, indiferent cine si de unde sunt acestia.

      Ștergere
    2. Craciun, habar nu ai. Scrii doar pentru a avea ocupatie. Faci un ghiveci in expresii, sensuri etc. Singura ta obsesie e Presedintele Romanie.

      Ștergere
    3. nu va mai osteniti sa-i dati replica personajului craciun, cu un individ care nu are toate tiglele pe casa nici nu merita sa intri in contradictoriu!

      Ștergere
  8. Multumesc din suflet Florica ! Te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria,spuneti exact adevarul,cei care vad numai penali si numai in PSD sunt spalati pe creier si nu avem ce sa le facem,decat sa-i ignoram si sa votam data viitoare ce trebuie !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Au incercat si aseara cu acel miting de 100 persoane sa strige afara s-a vada cei de la UE.
    Cum sa nu fie mai mste ura doamna Maria cand cei de la comisia Europeana au lauda-o pe doamna Dancila
    Moare de ciuda avum si se inraeste si mai tare va dati seama.
    Doamne Doamne doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a le dea mintea de pe urma.
    Nici laudele nu-i fac bine lui Dancila doamna Maria pot fi cu dus si intors daca ma intelegeti ce vreau sa spun.
    Politica este ca o c,,,,,a .
    Va rog sa ma iertati dar asa merg lucrurile din pacate la noi.
    Domina ura,invidia,si necredinta.
    Cu mult drag doamna Maria si numai bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta este, d-na Ghiorgiu, unii am devenit Iohanisti, altii vor national-socialismul traditionalist.
    "Intr-un razboi nu nu exista castigator, ci numai invinsi"

    RăspundețiȘtergere
  12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/543/va-chem-pe-toti-sa-infiintati-comunitati-prin-care-sa-asigurati-raspandirea-mesajelor-mele/

    RăspundețiȘtergere
  13. 21:11, vise maica, vise! Asa te simti tu fericita? Te imbeti cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
  14. pana ce parlamentul si presedintele nu vor fi schimbati din temelie -nimic bun nu se va intampla-SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMAII DE LA FATA LUI-ura si dezbinarea o fac partidele cu promisiuni false

    RăspundețiȘtergere
  15. Vad ca va tiganiti ca la usa cortului,iar asa zisul razboi al palatelor nu este pt tara sau pt noi talpa tarii.Toti in frunte cu Iohanis,indiferent de coloratura politica au acelasi scop,IMBOGATIREA lor.Nu va mai balacariti si nu va mai jigniti unul pe altul ca nici unul dintre voi nu cistigati nimic.Arma voastra este VOTUL ce se apropie,mergeti la vot si votati fiecare dupa cum il duce capul,nu mai refuzati votul ca uitati unde sa ajuns.Multi imbecili fara studii universitare conduc azi destinele tarii.Din punctul meu de vedere toti sunt o apa si un pamânt, de aceasta eu am hotarât sa distrug votul meu sa nu se poata folosi de el nici unul din banditii aia din senat si parlament.Am votat din 1990 pe toti la rând si schimbarea si PNL si PSD si toti mi-au distrus viata mea si a voastra,au reusit sa bage ura si dispretul intre noi astia multi,când o sa intelegi dragilor ca noi suntem papusile lor si; ei, UE, si SUA ne trag sforile.Cearta lor a coborât intre noi sa nu fim atenti cum ne vând toate bogatiile pe nimic sau date de pomana.Când o sa intelegeti ca suntem luati de prosti,ia gânditi-va câti presedinti si deputati ,senatori sau gândit si la noi.De ce nu au ,,luptat,,sa se faca salariile si pensiile la acelasi nivel cu UE au adus preturile la nivel de EUROPA iar salariile si pensiile nivel de AFRICA.Lasati ura si dezbinarea intre voi si vedeti cui ar trebui sa le indreptam cocoasele pline de grasime,iar parul nu poate fi altul decât VOTUL. DESTEAPTA-TE ROMÂNE nu mai dormi pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  16. 16,17 De aceia ceream eu o schimbare de atitudine si abordare .
    La alegerie prezidentiale de anul asta crestinii moldoveni sa aleaga un BUN CRESTIN Moldovean pe care sa-l voteze cei 4 milioane de alegatori de la Referendumul de anul trecut pentru Familie si Identitate Crestina Nationala astfel incit sa avem oameni Noi cu Atitudini NOI.
    Pina atunci nu uitati la 20,30 pe antena 3 la VOI CU VOICU cu o ziarista bulgara cunoscatoare duirecta a Babei Vanga-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciune, cum dezchizi gura cum spui versi numai prostii!

      „Bun crestin”, cine e bun crestin,Dragnea care elibereaza infractori?

      Ștergere
  17. Anti romani santeti toti, chiar daca va da dati sau nu seama de asta; n.r. anti romani ma refer anti umanitate
    ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Voi chiar nu intelegeti cine este STATUL DE DREPT pentru care statele lumi sufera si trebuie sa fie aparat!

    Mareata inconstienta inca i la puttere

    RăspundețiȘtergere
  19. 21,24 Am mai spus-o Moldovenii carea au fost fruntasi la Referendum sa-si aleaga un cadidat MOLDOVEAN care sa beneficieze de cele 4 de votanti de la Referendumul pentru identitate nationala crestina dar si al basarabenilor.
    Din cite stiu eu Dragnea si Viorica de care vorbesti ,nu intra in aceasta categorie ei nefiind nici Moldoveni,nici din regiunea fruntasa la REFERENDUM.
    Dar mi se pare ca vrei sa spui ca ''strugurii sint acri'pentru ca...-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:11Sunteti" vertical"d-le Craciun,stati pe pozitie!Putini sunt capabili,din pacate ,sa discearna intre doua situatii ,alegand-o pe cea mai putin periculoasa.Sa zicem ;pleaca Dragnea ,pierde psd,ce -i ce vor schimbarea "baga mana in foc"ca romanilor le va fi mai bine?Ei nu inteleg ca marile puteri vor sa acapareze prin vanzatorii intereselor nationale,toate bogatiile tarii si sa aduca poporul in stare de robie.In cine sa avem incredere in cei care ne-au tradat si jefuit de-a lungul istoriei?Trebuie sa ramanem tari pe pozitie, cu demnitatea de crestini ,sa iubim si sa ajutam Romania(ma refer mai ales la cei bogati si puternici), tara unde se odihnesc
      stramosii nostrii si vom birui fortele intunericului.PS.Rugati-va si cereti de la Dumnezeu ce aveti nevoie si veti primi!

      si vom birui.

      Ștergere
  20. La CSM se asteapta cererea de arestare pentru procurorii DNA de la Ploiesti cu dosare aranjate IN FRUNTE CU RENUMITUL PORTOCALA.
    Urmeaza cei audiati de la Oradea pentru aceleasi obiceiuri,se va curata mizeria ''pestelui''?
    V-om vedea ca este doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cine vrea sa faca bine, PSD care a eliberat puscariasii si acum fac tot felul de nenorociri?! ca sa dau doar un exemplu...

    RăspundețiȘtergere
  22. 12.12 - stai sa vezi ce urmeaza! Posibil sa dea OUG pentru Codul Penal si CPP si in acest caz vor iesi multi din puscarii. As explica cum si de ce vor iesi, care ar fi temeiul legal, dar fie dna Maria Gheorghiu imi va cenzura comentariul( cum are obiceiul sa faca in ceea ce ma priveste ), fie multi cititori nu vor intelege si "imi vor sari in cap". Atat spun: daca se da OUG pe cele 2 coduri, va fi jale pentru siguranta noastra!

    RăspundețiȘtergere
  23. Elefantul spune ca va refuza pentru a treia oara numirea celor doi ministri la Transporturi si Dezvoltare pentru ''chestiuni juridice''.
    Dar ca de obicei nici un cuvint despre procurorii acuzati la CSM de abuzuri si grup infractional organizat de la Ploesti.

    RăspundețiȘtergere