marți, 15 ianuarie 2019

ROMANIA TRECE PRINTR-O CRIZĂ PUTERNICA ,ACUM !


                   15 Ianuarie 2019,ora 6,10 dimineata !

                                   Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit un glas puternic care spunea asa:

   "Hai,e Dictatorul!
    Dar el nu -si da seama ! 

Dar un alt glas, spune cu tristete oftand:

                 Este o Criză prin care ,trece Romania acum !"

Dragii mei, cine este Dictatorul si prin ce criză va trece Romania,va las pe voi ca sa trageti concluziile.
Cert este(din păcate)faptul că, toata aceasta situatie incordata ,cu cine e mai tare si mai mare,nu aduce nimic bun.
Toate vor duce pas cu pas ,spre ADEVARATA MARE REVOLUTIE !  



13 sept. 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste ...
                                    13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 

9 sept. 2016 - Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste ”O NOUĂREVOLUTIEREVOLUTIA MARE ”, iată că mai primesc un ...


   Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !

                                              Dragii mei, 

Am scris de curând ,un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

 Iata si linkul mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
 Image result for REVOLUTIE.
Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin, despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba :cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”

Dragii mei,să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI de tot necazul, si sa nu ingaduie a se împlini toate despre câte am scris.  
Căci de se vor implini toate, mult vom avea de suferit; cumplit de mult. 
Am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc.
Sa ne rugam fratilor ,cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului,ca sa nu ne piarda ,ci sa ne mai dea o sansa pentru a ne schimba in bine, si sa ne intoarcem la Credință, trup si suflet,inima si cuget. 
Cât despre întrebare, stiti si voi dragii mei: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT le stiu si le scriu pe toate.
                                           Cu dragoste,Maria.
                      

20 de comentarii:

  1. Dictatorul e Elefantul care parca singur in Piata Mare a Sibiului si ca si acum il intereseaza doar persoana lui si cum sa ''parcheze' pe doua mandate prezidentiale. HA-HA HA -HA

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i nici o criza mai mare decat a fost tot timpul in Romania. Fiecare guvern a venit si a invocat cate o criza ca sa-si ascunda neputinta de a gandi un plan de guvernare eficient pentru tara si apoi sa-l si aplice.

    RăspundețiȘtergere
  3. tv spune minciuni-au fost ani cu crize mai mari-problema este scumpirea alimentelor si facturilor la utilitati

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu se poate remedia situatii pe cale pasnica??? ...fara MAREA REOLUTIE fara VARSARE DE SANGE fara INSTIGARI LA MACEL fara tineret ranit-mort. Mai ganditi-va .

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania la limita cu stocurile de carbune si apa in baraje pentru productie curentului,Daca se opreste si vintul sintem in plop desi avem si record la pretul curentului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai avem o criza politica din cauza ca nici pe stinga nici pe dreapta nu avem un candidat credibil la alegerile prezidentiale pina la care mai sint doar 9 luni.
    Dar asta ar da conditia pentru a aparea o a treia solutie de care tot scriu,un candidat BUN CRESTIN care sa valorifice cele 4 milioane de voturi de la Referendumul pentru Familie si Identitate nationala Crestina si care sa fie desemnat din zona cea mai spiritualizata a Romaniei,Moldova care a fost si fruntasa la prezenta la Referendum.
    Cea ma saraca zona economica a Romaniei meita o asa onoare si sansa,urmind sa se mizeze pe votul crestinilor ortodoxi si greco-catolici din toata tara si de ce nu chiar din alte culte crestine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 20,05 Se poate prin REVOLUTIE prin VOT in luna noiembrie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 20:5 are dreptate! De ce varsare de sânge și alte minuni...Eu m am cam saturat de prostie ! De fapt ce se vrea? Poate cineva sa aduca niste informații plauzibile,cat de cat aproape de adevăr? As vrea sa stiu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se cearta hotii pe ciolannnnn,de parca ar lua ceva cu ei au distrus tot...Suferim noi oamenii de rând cinstiti,nu sunt rea dar va doresc o călcare în picioare ...România noastră frumoasa,e mototolita ca o foaie de hârtie ...și aruncată la gunoi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragnea pt noi este Ceausescu 2

    RăspundețiȘtergere
  11. Parlamentul Britanic a votat impotriva planului semnat de premierul Thereza May cu UE pentru iesire din uniune.
    Alta criza mai mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine va beneficia de urmatoarea Revoluție? Niciodata Romania nu a fost aşa dezmembrată:tineri contra batrini, elevi contra dascăli, bolnavi contra medicilor, judecatori contra judecatori, o lege este disputată de fiecare cum o ințelege, biserica este birfită, nu avem respect ptr nimeni şi nici frică de nimeni.A ajuns Veta şi nea Ion să ii discute pe toți,toți ştiu de toate de pe facebook de la televiziuni care manipuleaza.Şi doamne pe cine sa mai crezi, si pentru ce sa faci Revoluție? Ptr. Ce să mai moară oameni? Ca procurorii sa-si faca legile pentru ei, parlamentarii care sunt mulți şi de aceea se ceartă să ia pensie speciala ptr o tara dărimată de ei,etc....iar cei care muncesc efectiv să se tiriie ca viermii. O ruşine...Nu ştiu care este viitorul nostru...să fim slugile altora...Nu ştiu cum de ii mai rabda Dumnezeu. Dar am credinta că fiecare va primi ce merită. Doar speranța asta o mai avem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici o revolutie, romanii s-au saturat sa tot fie inselati si furati de orice regim politic. Cine mai iese in strada si pentru cine?.

      Ștergere
  13. Sa nu punem paie pe foc, pt ca atunci vor muri multi, sa nu fim de PARTEA lui IOHANIS care este un inginfat rautacios, pt ca nu a facut nimic pt popor, si nici Dragnea, sper ca daca va fi suspendat IOHANIS poporul sa il lase sa plece si sa puie in locul lui o persoana care sa fie de partea poporul si de partea tarii, IOHANIS nu e de partea nici uneia, ne avind copii, ne avind rudele in tara , nu il intereseaza ce se intimpla dupa ce va pleca, doar atit cit e la putere sa isi faca citi mai multi prieteni "AFARA". Democratica nu depinde de Dragnea si Nici de IOHANIS, depinde de POPOR , PUTEREA Este in mina poporul, dar nu acuma ci LA VOT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.21 naiv esti daca mai crezi ca dupa parlamentare vor mai fi alegeri libere!

      Ștergere
  14. Mara,stii de ce ii rabda Dumnezeu,fiindca orice fiinta este un aspect de-al Sau,care are dreptul sa-si creeze realitatea asa cum il duce mintea.Lumea noastra este creata dupa mintea noastra.

    Romania nu mai este tara romanilor fiindca acestia dorm in constiinta si habar nu au ca tara lor a fost vanduta "cuiva" care stie de ce a cumparat-o.
    Noi ne batem cu pumnul in piept pentru ceva ce nu ne mai apartine.Doar mintea noastra beata de ignoranta mai crede altceva,caci daca ne-am trezi, am vedea crunta realitate.Romania este o tara straina pentru noi,iar romani mai sunt cativa.Oamenii din aceasta tara sunt morti in spirit,merg pe drum doar cu mintea si trupul lor, ei, spiritele care ei sunt,sunt inchisi undeva in Constiinta Marii FRICI,IN IMPARATIA INTUNERCATA.
    Crestinii vorbesc despe Dumnezeu si Imparatia divina doar din amintirea ancestrala,dar habar nu au CINE SI CE ESTE DUMNEZEU

    CINE NU VEDE ACEASTA REALITATE,ESTE UNUL DINTRE CEI INCHISI LA SUBSOLUL ILUZIEI.

    RăspundețiȘtergere
  15. Este atâta circ si panarama la nivel politic de ati vine sa versi,oare lichelele alea care conduc nu se gândesc ca si rabdarea românului are si ea o limita?Eu daca merg la vot pe cine naiba sa votez ca toti sunt hoti si slugi la domnul stapân OCCIDENT.Daca România a ajuns stat mafiot de ce sa mai votez daca totul este aranjat de stapânul OCCIDENT.Nu este voie sa ne refacem fabricile si uzinele ca asa vrea stapânul OCCIDENT,justitia si asa era chioara, acum e oarba de-a binelea ca asa vrea stapânul OCCIDENT,multinationalele fac si desfac in orce domeniu mai ales cel al resurselor ca asa vrea stapânul OCCIDENT,invatamântul trebuie sa ,,educe,,copiii inca de la gradinita ca fata poate fi baiat iar baiatul poate fi fata iar istoria tarii trebuie sa dispara ca asa vrea stapânul OCCIDENT.Oameni buni când va veti trezi sa ne salvam pe noi si tara din mizeria in care au bagat-o trogolitii din parlament si senat ori presedentie?Ce lasam copiilor sclavia occidentala sau rusa?Când vom fi pe picioarele noastre sa punem mâna pe bici si sa mânam tara la liman?

    RăspundețiȘtergere
  16. Minerii de la minele de carbuni din Gorj sint in greva declarata de tribunal ilegala, pina acum ei duceau acasa circa 1700 lei.
    Stocul de carbune apreciat la o saptamina,noroc ca vremea e in incalzire si se asteapta topirea zapezii si cresterea stocului,mic deocamdata, de apa la hidrocentrale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Ca dovada de protest a romanilor fata de sustinerea prin vot a cuiva,este neprezentarea la vot.Ceci ei de nr de voturi au nevoie nu de ce anume s-a votat.Pe ei nu-i intereseaza cine are mai multe voturi ci voturi cat mai multe ca sa le poata manevra.
    Numai neprezentarea ii va pune in dificultate de a pune in functie pe cineva.

    Atata timp cat vom merge la vot vom avea conducatorii care le trebuie lor,acolitilor, nu noua,romanilor.

    Protestele din Franta sunt impotriva acestui Stat paralel care guverneaza din umbra numind presedintii care asculta ordinele lor servind interesele lor nu pe cele ale cetatenilor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. D ( e ), ma uimesti, cat de desteapta esti !

    RăspundețiȘtergere