miercuri, 23 ianuarie 2019

SFANTA EVANGHELIE CEREASCA , SE INCHIDE !



                                    22  Ianuarie 2019,ora 5,23 ! 

                                                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare ,lumina ce-mi arata un Cer de noapte spre Rasarit,un Cer instelat .
Toate stelele aurii straluceau divin de frumos.
In mijlocul acestui Cer divin, pe o suprafata enorm de mare, asa precum ar fi vreo 20 de Sori la un loc, apare conturul auriu al SFINTEI EVANGHELII Divine.
                            Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini
                                   Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini.

Vedeam Cerul de noapte cu stele aurii divine, iar foarte aproape de pămant,tot in Cer,se vedeau doua maini ce tineau  o Sfanta Evanghelie ca din aur.
Nu vedeam coperta intreaga, ci vedeam linia aurie a marginilor copertilor Sfintei Evanghelii.
Copertile Sfintei Evanghelii, erau intr-un negru total,chiar daca Cerul era de un albastru catifelat plin de stele aurii.
Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini.

Aud un glas care spune asa:

              "Stai un pic , asteapta un pic!"

Şi vad cum acele doua maini, care tineau Sfanta Evanghelie Cereasca , fac o miscare de inchidere a Sfintei Evanghelii.
SFANTA EVANGHELIE cereasca s-a inchis in Cerul Lui Dumnezeu.
Dragii mei, suntem in al doisprezecelea ceas al vietii noastre pe pămant.
Sa ne intoarcem cu toata inima si cu tot sufletul nostru, la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului. 
Sa cerem iertare pentru gresalele noastre,si sa nu mai facem rău Aproapelui nostru,nici cu fapta si nici cu vorba.
Sa avem Credinta neclintita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,si cu siguranta vom fi ocrotiti,iar la JUDECATA IMPARATULUI Ceresc,vom fi bucurosi sa stam drepti in Faţa Sa si sa primim un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
                               Cu dragoste,Maria.
                 

39 de comentarii:

  1. DOAMNA MARIA CE PUTEM SPUNE DE CAT CA NE APROPIEM DE VENIREA MANTUITORULUI NOSTRU SCUP SI DRAG SUFLETULUI MEU.
    ASA CUM ZICETI DV.S-A NE RUGAM MAI MULT CA NICIODATA SI S-A FACEM BINE MAI MULT SI IUBIRE DE APROAPELE NOSTRU.
    S-A STITI CA MA INTRISTEZ LA FAPTUL CA NU ESTE UNIRE LA NOI IN TARA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria s-a inchis in ceruri pt a se putea vesti pe Pamant Evanghelia cea adevarata zic asta pt ca ieri cand am deschis Sfanta Biblie am deschis la Apocalipsa si-am citit un text am vrut sa pozez textul dar telefonul s-a descarcat brusc, am ajuns acasa sa regasesc textul dar nu l-am regasit chiar daca am rasfoit Apocalipsa de 3x In proportie de 80% asa cum il tin minte va redau urmatoatele.

    Si fiecaruia i s-a dat o carte de invatatura. Se va lua din mana lui si se va citi invatatura care a raspandit-o. Si se va chema sa se marturiseasca despre ea. Si de nu se va gasi cineva care sa marturiseasca ca invatatura lui a fost buna va fi aruncat in focul cel viu.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Vă vorbeşte acum Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră. Ei vă iau şi apoi vă consumă energia – pe care voi o numiţi bani – şi apoi o utilizează în scopuri malefice, oferindu-vă în schimb doar mizerii fără valoare. Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simţ şi intuiţia, Sinele vostru divin, profund vă va apăra cu uşurinţă de toate acestea. Învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă astfel să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna. Învăţaţi să ascultaţi această voce divină, care se află în fiecare dintre voi şi îndreptaţi-vă pe calea evoluţiei spirituale fiind totodată perseverenţi. Să ştiţi că de mai mulţi ani, noi am urmărit toate progresele pe care le-aţi făcut, aşa cum şi voi aţi urmărit luminile (vehiculelor) noastre ce apăreau pe cerul vostru. Acum aţi aflat că noi suntem aici şi să ştiţi că există, pe Pămănt şi în jurul lui, mai multe fiinţe decât savanţii voştri vor să admită.
    Suntem profund îngrijoraţi pentru voi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină. Nu vă temeţi şi daţi-vă seama că tot ceea ce aveţi de făcut implică doar să căutaţi să vă cunoaşteţi şi să vă înţelegeţi cu adevărat pe voi înşivă, pentru a trăi în armonie şi iubire cu legile Pământului. Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar vă mulţumim pentru atenţia acordată. Vom părăsi acum planul existenţei voastre pământeşti. Fiţi binecuvântaţi în numele iubirii supreme şi al adevărului cosmic."

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă oferim în cele ce urmează textul integral al mesajului ce a fost transmis în 26 noiembrie 1977: „Acum vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă Pământ. Vrem să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi fiinţele din lumile noastre care se află în preajma voastră. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră a Vărsătorului. Această nouă eră de profunde transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evolutie, cu condiţia ca aceia care vă conduc să devină conştienţi de forţele malefice care le pot întuneca în întregime judecata.
    Ascultaţi acum în linişte şi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. De mulţi ani de zile, savanţii voştri, guvernele şi comandanţii militari nu au ţinut seama de atenţionările noastre. Ei au continuat să realizeze experimente cu forţa malefică a ceea ce voi numiţi energie nucleară. Bombele atomice pot distruge Pământul şi chiar fiinţele din lumile voastre surori într-o singură clipă. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otrăvi planeta voastră pentru mii de ani de acum înainte. Noi, care am urmat calea evoluţiei de o perioadă mult mai lungă de timp decât voi, am realizat demult că aceasta, energia atomică, este întotdeauna direcţionată împotriva vieţii. Nu are aplicaţii paşnice. Cercetarea şi folosirea ei trebuie să înceteze neîntârziat, altfel riscaţi să vă autodistrugeţi. Toate armele voastre nimicitoare şi nefaste trebuie să fie de îndată eliminate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre cele mai înalte niveluri ale evoluţiei, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă.
    Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare

    RăspundețiȘtergere
  5. Atât femeile cât și bărbații au fost induși în eroare de către societate prin tradițiile și prin procesele sale educaționale, astfel încât imaginile păcatului, rușinii și vinovăției continuă să se agațe și să trăiască în voi toți. Viața este înfățișată ca o luptă pentru a vă afirma și o luptă pentru supraviețuire. În această tradiție, o formă foarte limitată a energiei masculine este considerată ca fiind necesară în viață, iar această poziție se bazează în esență pe o fundație instabilă a fricii și a nevoii de control. Această formă a energiei masculine a dominat timp de secole și spiritualitatea. Spiritualitatea creștină a devenit masculin dominată prin biserică, și astfel și-a pierdut legătura cu originea sa. Voi sunteți aici pentru a reconecta energia Christică cu originea sa, pentru a reînvia inima vie a acesteia în voi înșivă, pentru a o aduce și a o transmite și altora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simțiți-vă bineveniți pe Pământ și bucurați-vă de cine sunteți. Nu vă fie rușine și nu vă simțiți vinovați. Dați drumul vechilor imagini ale păcatului. Ele nu servesc nimănui, nici vouă și nici lumii. Lăsați focul să ardă și lăsați Lumina să strălucească! Aceasta este cea mai profundă dorință a mea, iar cea mai profundă dorință a mea pentru voi este ca voi să vă ridicați în propria voastră putere, pe propriile voastre picioare. Lăsați ca sămânța energiei Christice să înflorească în voi și să nu depindeți de nimeni altcineva. Vă salut pe toți, în egalitate și cu profundă bucurie.

    Jeshua

    RăspundețiȘtergere
  7. Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

    Oameni dragi, eu sunt Jeshua, prietenul vostru. Sunt împreună cu voi în acest moment ca un frate. Acceptați compania mea, prezența mea, pentru că nu sunt departe. Vreau să vă mângâi inima cu mâna mea pentru a vă aminti cine sunteți și unitatea care ne leagă. Salutați-mă ca răspuns; deschideți-vă inima mie. Eu sunt un mesager al Unimii și îngenunchez în fața voastră pentru că voi sunteți fratele sau sora mea și eu văd în voi un egal al meu, un suflet pereche.

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria se pare ca s-a ajuns sa se sperie necuratii din oameni si o i-au razna sau o fi mintea zbuciumata a lor care citesc carti sf. Sortati fara frica mesajele defaimatoare, fara frica, dv intretineti acest blog, insuti dv vedeti adevarul, adevarul nu trebuie alterat cu nebuniile unor oameni bajocoritori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, citim fel și fel de comentarii de nu mai știi pe cine să mai crezi.:( Eu țin cont doar de ce spune dna Maria și atât

      Ștergere
  9. Alooo 10.51, 11.50 , 14.40, 15.11

    nu mai veni pe acest site, cu texte copiate , ati copiat de aici paragrafele de mai sus :

    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2017/06/cine-sau-ce-este-sufletul.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:38, poate chiar ea posteaza!

      Vrei sa-i faci reclama? Sunt o sumedenie de mesaje de acel tip, pe majoritatea blogurilor new age si toate posteaza asa ca si cum ar fi mesajele lor, doar schimband cate ceva, pe ici pe colo.Toti au acelasi stil si sunt "channeleri", cum zicea cineva.

      Ștergere
  10. Ffff. Bine sa vina judecata.amin.se va deschide Cartea vieții a Mielului.si se va citi.de către ISUS.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sunt cu mesajele astea Maria????? Ceva ce noi nu stim?

    RăspundețiȘtergere
  12. Si aici a-ti intrat spurcaților .Aici e blogul lui Dzeu.Mergeți in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se scrie: ati intrat. A-ti aduce aminte de gramatica,e greu!

      Ștergere
    2. Sunt cei cu trezirea si iluminarea , cu comandamentul lui Asthar - alde ,,Eu sunt D''.

      Ștergere
  13. Doamne dumnezeule dă-mi răbdare că mă lasă nervii. Cine ești măi jeshua ? Ești femeie bărbat sau extraterestru? Nu te supăra pe mine dar nu înțeleg nimic din ce scrieți unii dintre voi aici pe blog. Fiți m-ai explicit in vorbe că și eu pot să scriu că vin de pe altă planetă. Ești neam cu vrillon ăla de mai sus un reprezentant al comandamentului galactic ashtar ? Doamne dumnezeule dă-mi răbdare. Din ce galaxie veniți? Aratativa la oameni nu vorbiți in mesaje. 😜🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:38,m-ai făcut să râd,dar sunt in asentimentul tau,a înnebunit lupul!😂

      Ștergere
  14. Răspunsuri
    1. Scumpa mea,da este vorba de sectanti dar si de indivizi care se cred HRISTOS intruchipat ! Te pup cu drag !

      Ștergere
  15. Deci,astfel de mesaje care vin sa imbratiseze omul,va sperie!Mintea este satisfacuta doar de cele care va coboara si va ingenuncheaza,va judeca si va trimit in Iad.
    EU SUNT D,si multumesc celor care pun astfel de mesaje,si multumesc Dnei Maria ca le posteaza chiar daca crede ca sunt sectante.Asta inseamna ca nu-i este frica de ce este diferit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8.57 Sunt hilare , nu sperie pe nimeni, problema e ca sunteti si tu si ceilalti ,,treziti", incredibil de insistenti in aberatiile voastre . Nu stiti cum sa varati pe gat altora cu forta , nu cu frica , ideile voastre . Ar fi bine sa va reuniti pe site-uri care va apartin , nu mai dati buzna pe proprietatea altuia pe motiv ca va lasa !!!!
      Va lasa azi, va lasa maine, dar ce ar fi sa va manifestati pe blogul vostru, vorbiti cat vreti de Ligurda si astar si de comandamentul stelelor .

      Eu fiul ploii.

      Ștergere
    2. 14:29, ai pus punctul pe "i"!

      Ștergere
    3. Fiul ploii, „proprietatea altuia”? Pai parca era „blogul lui Dumnezeu”, sau nu??? Toti „fii ploii” au dreptul sa se afle aici pentru ca si ei tot de Dumnezeu sunt creati. Ce va mai place sa puneti etichete celor care au alte opinii!Ala e prost, alalat e platit de soros, altul e new eage si tot asa! Numai voi sunteti cei buni, restul sunt prosti! Supercrestini ce sunteti voi!Asa v-a invatat Iisus? „Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”, iti amintesti?

      Ștergere
  16. Eu sunt D daca spui ca acele mesaje ne trimit pe noi in iad atunci fii smerita si multumeste-i lui Dzeu ca tu ai garantat inca de pe acum un loc in rai.Mulțumită????

    RăspundețiȘtergere
  17. An.11.32,imi asum ce scriu,ce intelegi tu, e asumarea ta!
    Eu nu vad oameni in Iad si oameni in Rai fiindca pentru mine nu exista decat O SINGURA PUTERE AICI si ACUM, care a creat UN UNIVERS CU REALITATE FIZICA RELATIVA,in care noi astia care suntem pe aici i aceasta realitate, sa experimentam fiecare lucru relativ, strict individual,astfel incat sa-l intelegem . Noi nu putem intelege ceva decat daca comparam cu altceva.Cum am stii ca suntem grasi daca nu am fi intalnit si opusul conceptului gras, ,acela de a fi slab!

    Nu stiu, ar trebui sa fiu multumita?!Nu inteleg de ce?
    EU SUNT D

    Trimiterea in Iad este doar o conditie a mintii.
    Daca in tine se afla Dumnezeu,care decide ce si unde vrea sa experimenteaza,cine ar putea sa decida in locul tau ce vei experimenta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:17, stai bine la invatarea pe de rost a "transmisiilor prin channeling", care-s doar pentru mintea ta si a celor care se lasa manipulati de "vrajeala vorbelor". Nu-i asa cum spui si chiar daca s-a reusit o manipulare in masa a acestor "transmisii" si 'mesaje de sus"(cum le spui tu), lumea nu va ajunge sa "cada in ispita vorbelor"...

      Ștergere
    2. 16.17 Eu sunt D,
      Exista Rai , exista IAD, daca tot esti pe blogul Mariei, citeste ce scrie doamna despre asa ceva . Nu ne intereseaza parerile tale !

      Ștergere
    3. EU SUNT D, pentru a intelege, a constientiza cine suntem, de unde venim, ce cautam aici, pe planeta asta frumoasa, avem nevoie, in primul rand, de vindecarea sufletului...Stii cat de greu e acest lucru, atunci cand esti supus stresului zilnic ? Lumea actuala este de asa natura alcatuita, sa nu ai timp de tine, sa nu mai ai timp de introspectie, de liniste...Fara vindecarea sufletului, mintea ''isi face de cap'' si ne joaca feste. Multe...Cum va arata viitorul ? Nu stiu, sunt sceptica...Nu cred intr-o trezire a constiintei ''in masa'', cred ca fiecare e pe cont propriu...si asta e cam trist...Ne-am dezvoltat intr-un ritm rapid, din punct de vedere tehnologic, dar ca evolutie spirituala, am regresat.

      Ștergere
    4. Ar trebui sa ii multumiti lui EU SUNT D. Mesajele ei va pun mintea in miscare. Va determina sa cercetati si sa nu credeti tot ce va vine pe tava imbracat in staniol colorat.
      Niciodata nu am citit in nesajele lui EU SUNT D raspunsuri jignitoare sau pline de rautate la adresa celor care o contrazic si jignesc. De fapt, cand citesti mesajele lui EU SUNT D, nu vezi rautatea in ele! EU SUNT D a primit cel mai mare dar de la Dumnezeu: smerenia!!!
      Voi nu stiti ce este acest dar, indiferent cat de crestini va dati.

      Ștergere
  18. Ce bine An 17.38,ca ne dai pontul unde sa mai citim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti printre cei putini care mai citesc cite ceva, cauta pe net: Profetia de pe Thiaoouba si: Design inteligent.

      Ștergere
  19. 16.22 blogul lui Tristar Mihaela acolo unde scrie si D si Maria Aurelia care posta si ea pe aici pentru ca acolo au blocat-o . E plin de idei cu ,,saltul , iluminarea si trezirea" !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. An 18.38,si daca, "saltul,iluminarea si trezirea" este adevarata cale a omenirii in aceste vremuri,iar oamenii ignora aceasta...!
    Eu nu impun nimanui sa creada aceasta,doar aduc informatia si fiecare este liber sa faca ce vrea cu ea,fiindca va exista un moment cand oamenii ar putea spune"noi nu am stiut toate acestea,noi nu am fost informati"! Cui credeti voi, ca s-ar adresa?

    Dumnezeu ne aduce totul, dar nu ne pune in traista,ne lasa sa alegem ce ne foloseste.Ne este pus totul pe tava,ca acelor copii carora li se taie motul,si lasati sa alegem.
    Dumnezeu este informatie, si fiecare om o decodifica si o foloseste asa cum doreste,asta-i liberul arbitru.

    CINE SE ASEAMANA SE ADUNA,nu inteleg de ce vreti voi sa ne despartim,trimitandu-ne la... Eu cred ca ne ajunge separarea pe care o traim de mii de ani?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. An.20.51,"vindecarea sufletului" se poate doar devenind constienti de ce face mintea.Trebuie o autoobservare a gandurilor, caci acestea sunt uneltele de creatie impreuna cu cuvantintele rostite si actiunile pe care le facem.Noi tot gandim c "NU vrem aia,nu vrem ailalta" dar in inconstienta noastra tocmai acele pe acelea le aducem in realitatea noastra.

    Este impropriu spus o vindecare a sufletului,fiindca nu acesta este bolnav,realitatea este ca sufletul nu se poate imbolnavi,acesta-i energie pura,partre din Dumnezeu,ci mintea este cea bolnava din cauza prin acele ganduri negative atragem si mai multa energie negativa cu care ne cream o realitate care nu ne convine.Dar nu-i nimeni de vina ca suntem saraci,bolnavi,neputinciosi si numai stiu cum,este viata noastra compusa din suma alegerilor noastre.Dumnezeu ne serveste cu tot ce dorim dar nu-i vina lui ca facem alegeri fara sa fim constienti de ele.

    In momentul in care devenim constienti de viata noastra schimbam alegerile,totul este la-ndemana.Nu exista oameni alesi si oameni uitati de Dumnezeu,ci doar oameni care au uitat de Dumnezeu,uitand cine sunt ei, datorat alegerilor conforme cu aceasta uitare, care ii tin departe de Iubirea care se afla in ei insisi.

    Viitorul tau va arata asa cum il vezi azi.Trebuie inceputa schimbarea cu tine insuti si apoi si cei din jurul tau te vor percepe pe tine si ovor face si ei,chiar daca mintea refuza sa vada aceasta.

    Este foarte adevarat ca dezvoltarea tehnologica ne-a amortizat dezvoltarea spirituala, dar asta este si interesul.Nu multi constientizeaza aceasta.Uita-te la copii nostrii care sunt niste spirite inalte venite sa schimbe aceasta lume dar acaparate de tehnologie si transformate in zombii.Constiinta lor este anihilata de aceasta.

    VINDECAREA VINE ODATA CU CONSTIENTIZAREA.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere