marți, 29 ianuarie 2019

TRUPUL ELODIEI VA FI GASIT !


                               29 Ianuarie 2019,ora 15,45 !

                             Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timo ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva uluitor.
Glasul spunea ceva , despre Trupul Elodiei Ghinescu.
Prieteni dragi,am scris adeseori despre moartea si trupul Elodiei Ghinescu.
Rugamintea mea este,ca toate publicatiile care vor prelua articolul,sa nu mai modifice continutul articolului ,cum au facut-o in vara anului 2018,ci sa fie exact originalul scris de  mine si grait de Duhul Cel Prea Sfant.
2 ian. 2014 - Astăzi am scris la un articol pe Blog, şi simţindu-mă obosită, m-am întins puţin în pat, şi numai cât am ... m-au făcut să mă ruşinez ,că nu am făcut public până acum ,totul despre dispariţiaELODIEI. ....
Asa cum am mai spus si scris,ramasitele din trupul Elodiei Ghinescu se afla zidite in peretele dinspre strada, in casa de la Tara,o casa alba sub forma de vinclu.
Deci,astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,auzeam glas care graia asa:

                 "La un Topolog ,a fost gasit Trupul Elodiei !
Clipă în care,aud glas de barbat care striga plangand asa:
              "Elodia,Elodia,Elodia !
Si vad un barbat in camasa alba, un barbat mai inalt ,nu-i vedeam chipul deoarece, era cu spatele la mine; acest barbat s-a aplecat la pămant si lua in mainile sale ceva de jos, posibil,osemintele care vor fi gasite la un moment dat.
Dragii mei, asa cum am scris adeseori, Autoritatile romane vor gasi Trupul Elodiei.
Am cautat o explicatie a cuvantului "Topolog" inclus in acest context ,si iata ce am gasit:
Dicționar dexonline. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru Topolog din dicționarele: Șăineanu, ed. VI.. vale prin jud. Argeș; 2. afluent principal de-a stânga Oltului; 
Si cred dragilor, că acest lucru spune totul.
Putem intui foarte usor,cum se va ajunge la descoperirea a ceea ce a mai ramas din Trupul Elodiei Ghinescu,care a fost si este zidit in acea casa de la tara,varuita cu alb ,la momentul disparitiei Elodiei.
Fie ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sa ajute Sufletelul Elodiei Ghinescu ca sa-si gaseasca in sfarsit odihna vesnica, iar mama Elodiei si fratele ei, si toti cei care au cunoscut-o si iubit-o, sa aiba unde sa-i aprinda o lumanare.
                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




              

27 de comentarii:

  1. Dupa atatia ani,..... si totusi ar fi bine macar pentru dovedirea crimei si a criminalului ca si altii sa stie ca de oameni poti sa-ti ascunzi faptele dar de Dumnezeu nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Familia Elodiei a transformat in pensiune casa in care avocata disparuta a trait pana la 18 ani! UIte cum arata astazi camerele in care a locuit sotia lui Cioaca si in care te poti caza pentru 70 de lei!

    Avocata Elodia Ghinescu a crescut pana la 18 ani in casa bunicilor sai din satul Candesti, locuinta transformata azi intr-o pensiune.


    Elodia Ghinescu, care a disparut fara urma in august 2007, fiind declarata moarta, iar sotul Cristian Cioaca condamnat pentru crima, si-a trait copilaria si adolescenta in satul Candesti, aproape de Campulung, intr-o zona inconjurata de dealuri si munti.
    Familia Elodiei a transformat casa parinteasca a avocatei in pensiuneEa a stat in casa bunicilor sai din partea mamei, o locuinta situata pe un platou, aproape de padure.
    “Elodia a trait aici pana a facut 18 ani, o stiu de cand era mica”, a declarat pentru WOWbiz.ro o vecina.
    “Casa a fost renovata si transformata in pensiune de Robert, fratele Elodiei”, ne mai spune vecina.Robert Ghinescu, fratele Elodiei
    Pensiunea are astazi sase camere, toate mobilate auster, ca la tara, inclusiv camera in care a trait Elodia pana la 18 ani fiind introdusa in circuitul turistic, dupa imbunatatirile de rigoare. “Aici a facut scoala generala, iar apoi, la Campulung, a facut Liceul Pedagogic.
    Mai tarziu, dupa ce s-a maritat cu Cioaca, venea pe aici cu el.
    Pareau fericiti, stateau uneori si cate o saptamana”, a mai dezvaluit vecina Elodiei. Pretul mediu pentru o camera este de 70 de lei.

    https://www.wowbiz.ro/foto-exclusiv-familia-elodiei-a-transformat-in-pensiune-casa-in-care-avocata-disparuta-a-trait-pana-la-18-ani-uite-cum-arata-astazi-camerele-in-care-a-locuit-sotia-lui-cioaca-si-in-care-te-poti-caza-pentru-70-de-lei-16315693

    RăspundețiȘtergere
  3. Raul Topolog trece la 15 km de acea comuna Uda, unde este casa batraneasca.Trece prin comuna Moraresti, judetul Arges ,comuna vecina cu Uda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioan.5:39: Cercetați Scripturile ...
    & Atunci când cercetăm Scriptura și o credem, ne confruntăm cu învățătura ei, și ne determină să renunțăm la învățăturile noastre greșite .
    Îți aduce o reformă în inimă, în viață, care nu va fi pe placul celor mai mulți din biserică, în primul rând a conducerii bisericii. Vei fi marginalizat, ,, dat afară din sinagogă", persecutat, prigonit sau chiar omorât !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care este legatura a cee ce spui tu aici cu Elodia?. A vrut sa se pocaiasca Elodia si de aceea omorat-o Cioaca?. A fost data afara din sinagoga Elodia, sau tu bati campii pe aici cu d-ale pocaitilor, pardon, protestantilor idei?.

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
  5. Daca exista suflet(sau spirit),de ce acei oameni care pretind ca vorbesc cu spiritele nu pot da date certe privind o crima? Stiu ca exista paranormali care pot da indicii bune,dar asta nu se datoreaza existentei sufletului,ci telepatiei( captarea de informatii emise in spatiu atunci cind creierul uman functioneaza)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toti pot accesa asemenea informatii. Cei care au capacitati mediumice, traiesc momentele cand a fost omorata persoana in cauza si este foarte traumatizant pentru persoana medium. Apoi, nu orice informatie este posibil de accesat din lumea nevazuta. Nu e chiar atat de simplu pe cat pare.

      Ștergere
    2. 21.41
      Doar nu crezi ca vrea careva sa renunte la propria libertate !!!!!
      Calugarii, monahii cu har mereu s-auascuns in munti . Oare de ce ?

      Ștergere
  6. Doamne doamna Maria s-a dea Dumnezeu s-a va auda cine trebuie si s-a faca tot ce trebuie.
    Doamne Fereste si Maicuta Domnului de asa nenorocire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista Dumnezeu! Si el nu doarme....
    ....De asemenea, SC Antena 3 SA şi Mihai Gâdea sunt obligaţi de instanţă să formuleze scuze publice faţă de Kovesi, precum şi să redea, în mod public şi în integralitate, dispozitivul hotărârii Curţii în termen de maxim cinci zile de la data rămânerii definitive a acesteia, după cum urmează: Antena 3 SA în cadrul fiecărui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum şi pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gâdea în cadrul emisiunii realizate de acesta – „Sinteza Zilei", potrivit agerpres.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit o judecata dreapta pentru derbedeii de la Antena3. Deja au devenit penibili. Va ajunge si Gadea ca Huidu pentru ca Dumnezeu nu rabda la infinit ca unii oamenii sa arunce cu noroi in altii la comanda celui ce-i plateste regeste pentru asta.

      Ștergere
    2. "Huiduma" de 150 de kile care a fost in fruntea DNA n-are absolut nici-o legatura cu Dumnezeu!Cu Satana da,sigur!!!

      Ștergere
  8. https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Topolog,_Tulcea

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca in Topolog-Arges ca acolo a copilarit.

    RăspundețiȘtergere
  10. e mult prea tarziu sa fie descoperita Elodia -bietul ei copil a crescut fara grija ei de mama-iar tatal stie el ceva-povestea lor este cusuta cu ata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, itr-adevar Cioaca stie ca a omorat-o si nu sta pe degeaba in puscarie. Nu tine minciuna ca a fugit in strainatate. O mama (mai ales avocata fiind), nu-si paraseste copilul cand are mai mare nevoie de ea. Cum o sa-l priveasca copilul pe Cioaca stiind ca este criminalul mamei lui .Degeaba va nega Cioaca acest lucru ca tot sa stie copilul ce s-a intamplat. Dumnezeu intotdeauna scoate adevarul la iveala, numai ca Cioaca neumbland la biserica nu stia acest lucru.

      Ștergere
    2. Nu ai fost la curent cu cazul? Au existat probe ce l-au incriminat pe Cioaca. Clare!

      Ștergere
  11. Sau poate,fi gasita in viata,caci eu nu cred ca-i moarta.Cred ca-i ascunsa cumva,undeva, prin afara, de cineva care proteja niste informatii.Asa cum l-au "ucis" si pe Coldea.

    CEEA CE NI SE PREZINTA IN MASS-MEDIA CA STIRI SUNT DOAR LATURI CARE SA SUSTINA CONTROLUL MENTAL.Mai sunt si stiri bune, dar prea putine.Putin adevar amestecat cu multa minciuna ca sa nu putem face diferenta.Mesajele care trebuie sa ajunga la noi sunt transmise pe nivel subliminal-subconstient,pe care mintea constienta nici nu le percepe.
    Toata sarada cu moartea Elodiei,ca multe astfel de emisiuni sunt facute pentru a se distrage atentia de la evenimentele importante care se petrec in tara dar si in lume.Dovada,doar constientizati in ce hal de viata suntem,ce viata avem,suntem saraci,bolnavi,prost platiti.
    Si totul se intampla cu vointa noastra, chiar daca nu suntem constienti de cedarea vointei,caci va spuneam, cum am donat-o, pe nivelul inconstient al mintii care trebuia sa fie constienta.Dar daca dormim.....!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt D, D-na Maria a transmis unde va fi gasita și a asa va fi.

      Ștergere
    2. Ce le stii tu pe toate, poate de aceea esti D.

      Ștergere
  12. In functie de modul in care va fi gasit, e posibil sa fie redeschis procesul lui Cioaca ( daca ramasitele vor fi gasite dezmembrate, va fi schimbata incadrarea lui Cioaca ) ...
    Oricum va fi nasol cu el !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pot gasi urme de violenta pe oasele ei ... poate cadavrul a fost sectionat si asta se poate observa dupa modul in care ii vor fi gasite ramasitele ...

    RăspundețiȘtergere