joi, 31 ianuarie 2019

xxxx DUMNEZEU NU NE DĂ MURĂ ÎN GURĂ ! DUMNEZEU NE GRAIESTE IN PILDE !


               30  Ianuarie 2019,ora 22,22 !

                                 Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva ce spun si unii cititori la adresa mea,atunci cand citesc pe Blog.
Glasul se intreba retoric ,asa:

                 "Astea sunt Mesaje ?
                Dumnezeu îţi dă, numai mură în gură !

Dar un alt glas intervine si spune:

             Nu ! Dumnezeu nu-ti dă mură în gură !"

Stiu ca multi dintre cititori vor ca MESAJELE de la DUHUL CEL PREA SFANT ,sa fie clare din toate punctele de vedere. Daca se poate, la zi ,ora ,minut si secunda. 
Dar oare,meritam noi toate acestea de la DUMNEZEU?
Noi ce-i dam LUI DUMNEZEU ? Îi multumim macar o data-n zi, pentru faptul ca ne-a dat viata si traim? Cu siguranta ,nu toata lumea.
Îi multumim ca avem acel colt de pâine pe masă si un pahar cu apă ?
Categoric ,nu !
Si-atunci ,cum sa-I cerem noi LUI DUMNEZEU ca sa ne dea de toate,iar noi nu suntem in stare sa spunem o Rugaciune simpla,(DOAMNE IISUSE HRISTOASE,milostiv fii mie păcatosul (a)),dar stim sa cerem socoteala Lui Dumnezeu,atunci cand ne mai si cearta, ne mai da si incercari mai grele sau mai usoare.
Cine vrea sa creada in aceste MESAJE fratilor, poate fi sigur,absolut sigur, ca nu va gresi Calea spre IISUS HRISTOS IMPARATUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,care ne va aseza de-a dreapta Sa,la JUDECATA cea dreapta.
Cine nu vrea sa creada, este problema sa, doar ca, am rugamintea ca sa nu arunce cu noroi si cu venin in GRAIUL SFANTULUI DUH,deoarece,singuri isi vor pregati calea spre focul cel vesnic al iadului.
Mai bine le este lor ca sa se indeparteze de acest Blog in care,  DUHUL CEL PREA  SFANT si-a facut Locas ,si-i ajuta pe toti cei ce cred in EL si asculta de Graiul Său.
Nu in mine loviti fratilor, ci in CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS, si-n LACRIMILE MAICII DOMNULUI. Iar cei care vor continua sa faca acest lucru de neacceptat, isi vor primi de la Dumnezeu ,fara nicio indoiala, rasplata după faptele lor.
Asadar dragii mei, mai bine va ganditi de o mie de ori,pana sa deschideti gura voastra,pana sa va ganditi ca sa va judecati Aproapele si sa intinati CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS ,Împaratul si Dumnezeul nostru al tuturor,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
               Imagini pentru duhul sfant imagini
Iata cum ne graieste DUMNEZEU in pilde,si nicidecum nu ne da mura in gură,cum cred unii frati de-ai nostri :

Ev. Luca VIII, 5-15 -
Pilda Semanatorului
; Ioan XVII, 1-13 -
Rugaciunea lui Iisus
Luca VIII, 5-15

Capitolul VIII

5. Ieşit-a semănătorul să semene sămânţa sa. Şi semănând el, una a căzut lângă drum şi a fost călcată cu picioarele şi păsările cerului au mâncat-o.
6. Şi alta a căzut pe piatră, şi, răsărind, s-a uscat, pentru că nu avea umezeală.
7. Şi alta a căzut între spini şi spinii, crescând cu ea, au înăbuşit-o.
8. Şi alta a căzut pe pământul cel bun şi, crescând, a făcut rod însutit. Acestea zicând, striga: Cine are urechi de auzit să audă.
9. Şi ucenicii Lui Îl întrebau: Ce înseamnă pilda aceasta?
10. El a zis: Vouă vă este dat să cunoaşteţi tainele împărăţiei lui Dumnezeu, iar celorlalţi în pilde, ca, văzând, să nu vadă şi, auzind, să nu înţeleagă.
11. Iar pilda aceasta înseamnă: Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu.
12. Iar cea de lângă drum sunt cei care aud, apoi vine diavolul şi ia cuvântul din inima lor, ca nu cumva, crezând, să se mântuiască.
13. Iar cea de pe piatră sunt aceia care, auzind cuvântul îl primesc cu bucurie, dar aceştia nu au rădăcină; ei cred până la o vreme, iar la vreme de încercare se leapădă.
14. Cea căzută între spini sunt cei ce aud cuvântul, dar umblând cu grijile şi cu bogăţia şi cu plăcerile vieţii, se înăbuşă şi nu rodesc.
15. Iar cea de pe pământ bun sunt cei ce, cu inimă curată şi bună, aud cuvântul, îl păstrează şi rodesc întru răbdare. 

Ioan XVII, 1-13

Capitolul XVII
1. Acestea a vorbit Iisus şi, ridicând ochii Săi la cer, a zis: Părinte, a venit ceasul! Preaslăveşte pe Fiul Tău, ca şi Fiul să Te preaslăvească.
2. Precum I-ai dat stăpânire peste tot trupul, ca să dea viaţă veşnică tuturor acelora pe care  Tu i-ai dat Lui.
3. Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.
4. Eu Te-am preaslăvit pe Tine pe pământ; lucrul pe care Mi l-ai dat să-l fac, l-am săvârşit.
5. Şi acum, preaslăveşte-Mă Tu, Părinte, la Tine Însuţi, cu slava pe care am avut-o la Tine, mai înainte de a fi lumea.
6. Arătat-am numele Tău oamenilor pe care Mi i-ai dat Mie din lume. Ai Tăi erau şi Mie Mi i-ai dat şi cuvântul Tău l-au păzit.
7. Acum au cunoscut că toate câte Mi-ai dat sunt de la Tine;
8. Pentru că cuvintele pe care Mi le-ai dat le-am dat lor, iar ei le-au primit şi au cunoscut cu adevărat că de la Tine am ieşit, şi au crezut că Tu M-ai trimis.
9. Eu pentru aceştia Mă rog; nu pentru lume Mă rog, ci pentru cei pe care Mi i-ai dat, că ai Tăi sunt.
10. Şi toate ale Mele sunt ale Tale, şi ale Tale sunt ale Mele şi M-am preaslăvit întru ei.
11. Şi Eu nu mai sunt în lume, iar ei în lume sunt şi Eu vin la Tine. Părinte Sfinte, păzeşte-i în numele Tău, în care Mi i-ai dat, ca să fie una precum suntem şi Noi.
12. Când eram cu ei în lume, Eu îi păzeam în numele Tău, pe cei ce Mi i-ai dat; şi i-am păzit şi n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura.
13. Iar acum, vin la Tine şi acestea le grăiesc în lume, ca să fie deplină bucuria Mea în ei. 
Cautare:

Evanghelia Duminicii a 21-a dupa Rusalii - Pilda Semanatorului - Rugaciunea lui Iisus


Textele biblice rostite la slujbele din Sfânta și Marea Marți se referă la întunericul care este în cei ce nu-l au pe Dumnezeu în suflet. Pericopa evanghelică centrală a zilei este Pilda celor zece fecioare.

Evanghelia care se citește la Denia acestei zile (Matei 22: 15-46; 23: 1-39) arată cât întuneric este în cei ce nu primesc în suflet Cuvântul lui Dumnezeu și urăsc pe Iisus. Se mai vede cum Iisus mustră pe cărturarii și fariseii care au devenit călăuze oarbe, datorită împietririi sufletului lor în răutate și în fățărnicie.
Pentru a alunga un astfel de întuneric din suflet, Evanghelia care se citește la Liturghia Darurilor înainte sfințite cuprinde cuvintele lui Iisus privind sfârșitul lumii, Pilda celor zece fecioare, Pilda talanților și Judecata de Apoi. Slujbele din Sfânta și Marea Marți se referă la toate acestea, însă se face pomenire mai ales de Pilda celor zece fecioare.

Pilda celor zece fecioare

Pilda celor zece fecioare este un îndemn la priveghere, la trezvie, care e o vedere duhovnicească a lucrurilor dincolo de fața lor fizică. Privegherea este o vedere prin și dincolo de ceea ce se vede cu ochii fizici, este o vedere duhovnicească a sensurilor ultime ale existenței.
Evanghelia aceasta, prin Pilda celor zece fecioare, ne dăruiește o învățătură foarte profundă și semnificativă pentru viața creștină și pentru unitatea Bisericii. Două lucruri ne rețin atenția în mod deosebit: primul este candela, iar al doilea uleiul.
Cinci fecioare au avut doar candelă fără ulei, iar cinci fecioare au avut candelă cu ulei. Primele sunt cele ce aveau credință, dar fără fapte bune, celelalte cinci aveau deodată atât credință, cât și fapte bune. Ce semnificație are uleiul din candelă? Candela este fecioria, iar untdelemnul este milostenia.
Aceste două tipuri de fecioare, unele cu candelă fără ulei și celelalte cu candelă și ulei, semnifică două atitudini religioase. Candela cu ulei reprezintă evlavia însoțită de milostenie. Candela fără ulei reprezintă evlavia fără milostenie, spune Sfântul Ioan Gură de Aur și Sinaxarul din Triod.
Există o mulțime de oameni foarte evlavioși, dar foarte zgârciți, adică nemilostivi. Aceștia sunt candele fără ulei, fără untdelemn.
Candela fără ulei poate simboliza multa știință teoretică, dar puține fapte bune. Candela fără ulei poate fi realizarea de sine, individualistă, narcisistă și egoistă, în totală nesupunere fașă de nevoile celor din comunitate.
Candela fără ulei mai poate însemna și doctrina clară, dar fără iubire frățească. Adevărul teoretic, dar fără iubire frățească devine candelă fără ulei. Adevărul intelectual, fără iubire smerită, poate deveni ideologie de putere, după cum iubirea, fără lumina dreptei credințe poate deveni rătăcire. De aceea, Evanghelia ne îndeamnă să avem deodată atât candela dreptei credințe, cât și undelemnul curăției și al faptelor bune.
În cele din urmă, uleiul curat din candelă nu reprezintă simpla noastră iubire posesivă și trufașă, ci el este iubire din iubirea lui Hristos, dar al Duhului Sfânt, adesea simbolizat prin untdelemnul sfințit.
Iar untdelemnul pentru candelă sau iubirea smerită și milostivă se dobândește prin rugăciune și post, prin priveghere și luptă cu păcatul, prin împărtășirea cu Sfintele Taine.

Meditație în Sfânta și Marea Marți: Pilda celor zece fecioare

Arhim. Clement Haralam, 03 Aprilie 2018
Sinaxarul zilei de marți din Săptămâna Sfintelor Pătimiri menționează faptul că în Sfânta și Marea Marți se face pomenire de cele zece fecioare. De aceea, pericopa evanghelică care se citește în această zi la Sfânta Liturghie a Darurilor înainte-sfințite este Pilda celor zece fecioare (Matei 25, 1-13). Sfinții Părinți ai Bisericii, voind să scoată în evidență importanța pastorală a Parabolei/ Pildei celor zece fecioare, au rânduit ca ea să fie citită în biserică și la alte sărbători în cadrul Sfintei Liturghii. Astfel, Evanghelia despre cele zece fecioare marchează slujba Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași și a Sfintelor Mucenițe Filoteia de la Argeș, Tatiana de la Craiova și Tecla. De asemenea, această pildă se mai citește la Taina Sfântului Maslu și la Tunderea în călugărie.
Fiind cuprinși de atmosfera de trăire duhovnicească a Săptămânii Sfintelor Pătimiri, semnificația acestei pericope evanghelice, citită mai ales în această mare zi, ne îndeamnă la o pregătire sufletească mai atentă pentru a întâmpina Marele Praznic al Învierii Domnului.
Parabola îndeamnă la aștep­tare, dar nu una pasivă, ci o așteptare activă, prin veghe. Privegherea celor zece fecioare dinaintea întâlnirii cu Mirele presupune atenție sporită, rugăciune intensă și candela aprinsă.
Iată, așadar, pe cele zece fecioare luând fiecare candela sa. Înțelegem că și ele erau împodobite, frumos îmbrăcate, pentru a nu contracara cu o ținută nepotrivită frumusețea candelei pe care o ținea fiecare în mâini, iar starea sufletească, mai ales, se reflectă în ținuta trupească.
La auzul vestirii: Iată Mirele vine!, toate și-au împodobit candelele. Acum ele își îndreaptă mintea prin gânduri bune și curate către Cel așteptat, Mirele, iar toată grija cea lumească nu le mai interesează, căci au ceva mai important de făcut. De fapt, dacă întâlnirea cu Mirele presupune participarea la nuntă într-un spațiu rezervat pentru multă vreme ­înseamnă că alte preocupări ele nu mai pot avea.
Dar, vai! cinci fecioare din cele zece au observat că untdelemnul din candelele lor este pe sfârșite și o rezervă de untdelemn pentru o vreme îndelungată nu au. Ca orice pământean aflat în dificultate, au cerut și ele ajutorul cuiva cunoscut, care, după mărturia Evangheliei, au fost celelalte cinci fecioare, numite înțelepte: dați-ne din untdelemnul vostru, că se sting candelele noastre. Răspunsul fecioarelor înțelepte a fost unul de refuz: nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă; mai bine mergeți la cei ce vând și vă cumpărați pentru voi. Untdelemnul, folosit ca aliment, iar în vechime și ca medicament sau combustibil pentru lămpi, felinare etc., simbolizează milostivirea lui Dumnezeu, lumina, bunătatea sufletească. De aceea, ca prietene ale Miresei la casa ei, cele zece fecioare așteptau venirea Mirelui cu candelele pregătite ca să lumineze casa nunții, lumina fiind semnul bucuriei și al fericirii. Cu toate acestea, cele cinci fecioare numite înțelepte au refuzat să le dea din rezerva lor de untdelemn și celorlalte împreună nevoitoare cu ele în așteptarea Mirelui, nu pentru că nu erau milostive, ci pentru că toate urmau să intre împreună cu Mirele la nuntă, iar ele știau că acolo nu mai aveau posibilitatea de a cumpăra alte cantități de untdelemn. De aceea, pentru ca nu cumva untdelemnul să li se termine pe neașteptate, fecioarele înțelepte le-au îndemnat pe celelalte cinci fecioare aflate în impas să-și cumpere. Atunci fecioarele neînțe­lepte, neavând o altă posibilitate, s-au grăbit să-și îndeplinească dorința și au plecat să cumpere untdelemn de la cei care vindeau. Între timp, Mirele a venit și fecioarele înțelepte au intrat la nuntă împreună cu El. Din relatarea Evanghelistului nu se înțelege cât timp a durat pentru ca fecioarele neînțelepte să-și completeze rezervele cu untdelemn, dar, din dialogul care a urmat după ce au sosit și ele la nuntă, aflăm că ușa nu s-a mai deschis, pentru că Mirele nu le-a mai cunoscut/ recunoscut: Adevărat vă spun, nu vă cunosc pe voi. Pilda se încheie cu îndemnul la priveghere, deoarece nu putem ști ziua sau ceasul în care Fiul Omului va veni.
În afară de faptul că ne îndeamnă la priveghere, Pilda celor zece fecioare ne sugerează și îndemnul de a lucra faptele bune cât avem vreme, astfel încât ele să prisosească, fără a avea impresia că am făcut suficient pentru mântuirea noastră.
Scopul așezării acestei pilde în rânduiala liturgică la sfârșitul postului este lesne de înțeles. În perioada postului, bine-credinciosul creștin este mai atent la ostenelile trupești: post, nevoințe, metanii etc., care, făcute cu regularitate și cumpătare, duc la subțierea trupului, la potolirea patimilor, la curăție sufletească și trupească. Fecioria (curăția) oglindește chipul cel din afară, forma virtuții; milostenia, însă, ca dragoste de Dumnezeu și de aproapele, oglindește mai ales fața lăuntrică a virtuții. Adevărata virtute trebuie să îndeplinească două condiții: ostenelile trupești și virtuțile sufletești; deci fecioria trebuie să se împodobească cu milostenia, altfel nu este mântuitoare.
Fecioarele care au fost numite nebune sau neînțelepte sunt chipul acestor nevoințe care nu mântuiesc, osteneli care se fac doar pentru ele însele, nu pentru Dumnezeu. De aceea, ele sunt numite nebune, pentru că este o nebunie să duci o viață de osteneală și nevoință și la urmă să rămâi afară de cămara cea de nuntă pentru că ușa s-a închis, iar Domnul răspunde dinăuntru: nu te cunosc. Aflăm, așadar, din pilda aceasta, că mântuirea nu se dobândește numai prin nevoințe personale, prin asceză; acestea sunt necesare, dar în completare la acestea ceea ce împlinește și desăvârșește osteneala noastră de o viață reprezintă mila creștină sau faptele dragostei de aproapele în care Se regăsește Hristos: ceea ce ați făcut unuia din acești mici ai Mei, Mie Mi-ați făcut (Matei 25, 40).


P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




45 de comentarii:

  1. nu este nevoie de data ,ora, minut cu exactitate ci de coerenta in mesaje dar mai ales stabilirea locului geografic care nu corespunde cu mesajul-Dumnezeu nu ne da mura in gura -desi uneori o face-omul lenes tot asteapta binele fara sa se intrebe, fara sa actioneze intr-un fel-blestemul lui Adam a fost sa-si manance painea cu sudoarea fruntii-valabil si azi desi pacatul neascultarii l-a indepartat de vointa Divina-tocmai credinta si pazirea legilor-greu ii este omului care azi este supus mai mult legilor strambe omenesti

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU ESTE DARUIREA TOTALA SI NECONDITIONATA,problema este la noi ca nu vedem, nu auzim,sa ne luam ce ne trebuie.
    Dumnezeu vorbeste cu toate fiintele,dar cate dintre ele asculta!
    Dumnezeu ne trimite ajutor, dar cati intelegem ca-i raspunsul la cerintele noastre!Noi cerem verzi si uscate si in clipa urmatoare nici nu mai stim ce am cerut,ba chiar bombanim cand vine ceva/cineva spre noi care ne aduce ce am cerut.Doar fiindca nu intelegem cum functioneaza Universul-Dumnezeu care detine niste legi.Noi cerem ceva si apoi fixam si asteptarile,ori daca nu-i conform cu acestea le consideram pedepse sau orice, numai ajutorul, nu-l percepem.

    Tot ce avem in viata este o creatie conforma cerintelor,dorintelor,alegerilor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  3. peste 3 sau maxim 10 ani, va începe să se răspândească prezența de DispozitiveDigitale microscopice grefate în corpurile noastre, impuse (dar, de asemenea, acceptate de noi) datorită lucrărilor treptate în curs de desfășurare în acești ani, de depersonalizare a FiințeiUmane. BigBrother, TVdeGunoi, RecunoaștereaDigitală și apoi RecunoaștereaFacială pentru a debloca un simplu Smartphone , Vaccinurile, DâreleChimice, rețele Wi-Fi și ChirurgiaPlastica din ce in ce mai frecventa în rândul femeilor și bărbaților, SocialNetwork, etc. Acestea sunt doar câteva exemple. Dacă vom vrea să bem apă, va trebui să acceptăm MicrocipSubcutanat. Dacă vom vrea să primim tratament medical, va trebui să acceptăm MicrocipSubcutanat. Dacă vom vrea să avem un cont bancar, va trebui să acceptăm MicrocipSubcutanat. Toate acestea se vor întâmpla mai întâi în Germania și NordulEuropei (primul caz din lume cu puțin timp în urmă în Suedia lobotomizată), apoi Franta și doar mai târziu, în Italia, într-o manieră pe scară largă, Tarăfrumoasă rebela și geniala numai în parte pana acum. Aceasta va conduce la artificializarea completă a omului pana în 2135, cel puțin în unele dintre cele 6 LiniiTemporale care vor fi create pana atunci. De fapt, fiecare dintre cele 3 actuale va fi dublata, deoarece acest lucru "este necesar"!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ceva rau in asta?

      Ștergere
    2. Pai, faceti fapte bune si nu o sa ramaneti pe liniile temporale controlate de rasa draco. De ce credeti ca a fost "implementat" in Romania curentul new age care mimeaza crestinismul, dar este un fals grosolan ce indeamna la neimplicare, pe motiv ca este karma copilului, sau karma batranului abuzat sau lipsit de drepturile lui, in țara lui? Ca sa ramana naivii atrasi in grupurile new age pe liniile temporale joase. Sa nu poata iesi in Lumina. Curentul new age a fost introdus in Romania de un mason supranumit Comandorul. Curentul new age este abil raspandit pe internet in diverse grupuri ce blasfemiaza pe Iisus. Remer ra pretinde ca are comunicare astrala cu Zamolxis si cu Iisus, dar nu sufla nicio vorba despre copiii abuzati inclusiv sexual, ucisi, infometati, rapiti din bratele parintilor si dati spre adoptie unor cupluri dubioase!
      Dacilor li s-a indus de catre masonii din lojile nationaliste ideea ca suntem popor ales. Si nimeni nu mai face nimic in plan fizic! Se cred gata alesi si posteaza cu nemiluita pe net tot felul de informatii. La Dumnezeu nu culegem decat atat cat semanam, iar trufia de a te crede ales fara a face nimic este opusul smereniei, adica diavolism. Cei mai multi dintre cei ce au ales circul new age si circul dacic, cu tot felul de invocari de spirite si ritualuri pagane sunt captivi acum pe liniile temporale jose. Ati trecut vreodata prin grupurile new age de pe net? Toata lumea sforaie somn indus, asteptand sa vina Dumnezeu sa le munceasca pamanturile si sa le ingrijeasca batranii si copiii. Masoneria nu se dezminte nici acum. Este aceeasi ca in toata istoria. Minte si tine oamenii in stare de sclavie.Masoneria este anticrist.Jefuieste, minte, controleaza toate structurile statului si ne incalca liberul arbitru. Crist inseamna Iubire si liber arbitru. Suntem liberi sa ne inchinam Lui Dumnezeu sau sa alegem lumea acesta, paradisul fiscal, vitelul de aur, banii la banca, avantaje materiale. Dumnezeu nu ne obliga sa urcam in Lumina. Cine vrea Sus, trebuie sa-si invinga egoismul

      Ștergere
    3. 21:48, numai prostii debitezi.
      Iar ai treaba cu toata lumea, numai pe tine nu vrei sa te corectezi! Te crezi foarte sus, dar tu esti in fundul iadului.

      Ștergere
    4. Si vrei sa zici ca tu, cea care te semnezi Maria-Aurelia, faci "fapte bune" si ca ti-ai invins "egoismul! Tu, care ai un fix cu "masoneria" si cu poporul si cu crestinii si cu necrestinii..., biata de tine, se stie cat esti de "culta" si "trezita"!

      Ștergere
  4. Asa este doamna Maria Dumnezeu ne da de toate.
    Mai presus de toate nea dat viata,sanatate,si tot,tot.
    S-ai multumim.
    Cu mult drag doamna Maria si numai bine s-a ne dea Dumnezeu la toti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu o experienta de a forta mâna lui Dumnezeu.Cu 6 ani in urma fiica mea cea mica a terminat facultatea si nu gasea un loc de munca pe specialitatea ei sub nici o forma.Trecând vara am intrat în disperare,si am început cu: Doamne da un loc de munca copilului meu!Asta o faceam zilnic iar locul de munca nu venea.Într-o zi mergând la sevici m-am oprit în fata catedralei disperata fiind si am zis asa:,,Doamne te rog sa ai mila de copilul meu,daca nu vrei sa munceasca o tin eu cu umilul meu salar si când nu oi mai avea bani vom muri si gata! Eu nu te mai bodoganesc toata ziua daca vrei dai, daca nu asta e ne-om descurca noi cumva!,,Si am multumit pt toate binefacerile primite,încetând sa mai cer cu disperare.La o saptamâna de tacere ma suna fata la sevici ca un patron de cabinet psihologic o angajeaza si îi face si initierea ce pe mine m-ar fi costat 20 mil.Cabinetul era foarte aglomerat si nu aveau psihologi suficienti patronul ca sa atraga a renuntat sa mai ceara bani pt initiere.Multumesc Doamne si acum!Asa lucreaza Dumnezeu sa le lasam in grija Lui ca el stie vremea cînd îi trebuie omului ceia ce cere.Asa trebuie sa ne rugam si pt tara ,,Doamne miluiete România dupa cum îti este voia!,,

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria am o intrebare nustiu daca puteti raspunde dar intrebarea mea este ca chinurile din iad se pot usura chinurile sa scada adica se poate asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, nu exista iad!

      Ștergere
    2. Anonim31 ianuarie 2019, 14:38
      Categoric ,DA ! Prin Rugaciune multa catre MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU si catre MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,si prin pomenirea la SFANTA BISERICA la SFANTUL ALTAR ! Bunica mea după mama, a iesit din beciurile IADULUI ,din frig si din negru intuneric ,după ce m-am rugat mai mult de 2 ani PREA SFANTA TREIME SI MAICA DOMNULUI. Mi s-a aratat cum centimetru cu centimetru se lumina de la picioare in sus.

      Ștergere
    3. E complet irational sa existe ceva numit iad.

      Ștergere
    4. 18:35, ba da exista dar sunt holograme iar acolo, intr-una din ele, merge partea mentala care ramane dupa moarte. Egoul format inseamna parte mentala.
      Cel mai bine este sa dizolvam acest ego in aceasta viata.

      Ștergere
    5. Dati un pomelnic cu vii si adormiti la o manastire pentru 40 de zile (40 de liturghii).

      Ștergere
  7. Astăzi stăteam de vorba cu mai multe cunostinte despre impozite si taxe din toata lumea (nu numai Romania) si ca undeva multe sunt furaciune legală. Recunosc ca pana acum nu am gandit la intrebarea (afirmatia) facuta de interlocutor: de ce statul trebuie sa iti ia impozit pe teren si casa ca na, doar tu le cumperi si sunt ALE TALE! Si de fapt iti apartine precum nădragii de pe tine. Si a 2 a intrebare a fost cand se va pune impozit pe aer? Scuze dna Maria ca nu am scris despre subiectul afisat de dvs. Dar sunt curioasă altii ce parere au? Avem creierul spălat si nu mai vedem nimic?

    RăspundețiȘtergere
  8. Exista si beci si frig in iad?Doamna Maria spuneti-ne si noua care suflete ajung in acel loc.Va mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai,trebuie platiti oamenii din primarie care ingrijesc spatiile verzi si pe cei fara adapost,de-aia sint impozite. Cine are o casa si nu munceste sa plateasca impozit,sa i se ia casa si sa primeasca o locuinta sociala,mai mica

    RăspundețiȘtergere
  10. An 15;48 , daca continui sa sustii ca nu exista iad , te ASIGUR ca atunci cand vei murii vor venii sa-ti intampine sufletul , diavolii , care te vor duce in IAD , care este FIZIC si NU metaforic.

    RăspundețiȘtergere
  11. 18:44 nu ai priceput ideea .. era o discutie amicală si nimeni dintre noi nu ne sustrăgem impozitului, era vorba de cate impozite se plătesc la stat: începând cu impozitul pe salariu, accize, tva deci sa inteleg ca ar treb sa fie impozitat si aerul e parerea ta? Ca treb platiti spatiile verzi si primăriile?

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca e nevoie de bani,orice motiv e bun. Am glumit,ar trebui un impozit progresiv,modelul suedez

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, Dumnezeu ne arată, ne dă indicii, numai noi să fim capabili să le vedem și înțelege.
    Un exemplu(din multe altele) din viața mea. În urmă cu 8 luni, am fost diagnosticată cu probleme cardiace. La scurt timp, într-o noapte am văzut două mâini (cum nu am văzut pe lumea aceasta) care ieșeau dintr-un fum, abur, ceva de genul acesta, nu știu ale cui erau. Acele mâini sfinte,ţineau o inimă care l-a început era neclară ,apoi totul s-a limpezit, iar pe acea inimă au apărut 2 tăieturi. Una de sus până aproape de vârf, cea de-a doua, trei sferturi din prima.
    Primul gând a fost ca mai am de trăit 2 săptămâni,luni,ani. I-am spus fiului meu. M-a luat mai mult pe sus, m-a dus la un spital privat la Iași. Surpriza a fost fost că aveam 2 artere înfundate la inimă. Una, aproape în totalitate, cea de-a doua, peste 70/%. Mi s-au montat 2 stenturi și acum îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine.
    Deci.... Dumnezeu mi-a arătat ce problemă am. Eu, a trebuit doar să merg pe calea indicată.
    Ăsta a fost doar un exemplu.
    Vă cer iertare ,dacă v-am plictisit, dar, am simțit nevoia să spun și să dau exemplu că Dumnezeu ,ne arată, numai noi să avem credință să vedem.
    Multă sănătate, la toți cititorii blogului,iar pe dumneavoastră Doamnă Maria,Dumnezeu să vă ocrotească de tot ce-i rău pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  14. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim Cuvântul Lui Dumnezeu cerut României și nu ne întoarcem la El, de nu ne pocăim. Judecata e aproape, e pe drum!” Părintele Pantelimon


    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  15. Dna Paula N. Multa sanatate. Dar de ce Dumnezeu doar ne arata problemele si nu ne si vindeca cu puterea Sa fara interventia medicilor? Ati vorbit despre acest lucru cu El? Eu cred ca stau pe picioare datorita Celui de Sus. De doctori sa nu prea aud..mi-au dat antibiotice tari de am ramas tampita cand am vazut cate reactii adverse are asa ca tot ca o tampita m-am apucat sa stau de vorba asa cum ma pricep eu cu Doamne -Doamne si Maica Domnului si Isus. Le-am spus ca eu arunc medicamentele si sa ma faca bine. Si uite cum eu sunt bine sanatoasa si singurul medicament pe care il iau este ibuprofen pt dureri de cap si asta fff rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu riscul de a fi considerată nebună de anumite persoane, vă spun că, Da,am vorbit. Tot în felul meu,i-am spus tot, i-am cerut ajutorul, sau, i-am mulțumit pentru tot ce mi-a dat. Semne, am primit foarte multe. Pe unele ,am știut să le deslușesc, pe altele, nu.
      Fiecare cu credință și gândirea lui. Mie n-o să-mi schimbe nimeni, niciodată, credința în Dumnezeu. Rugându-ne, o facem pentru noi. Sănătate multă,vă doresc!

      Ștergere
    2. Draga mea, este nebun cel care nu crede !
      Nu poti sa fii sanatos la cap si sa spui ca DUMNNEZEU si MAICA DOMNULUI nu exista ,sau nu raspunde la Rugaciunile noastre.Nebuni sunt cei care neaga DIVINITATEA !!!

      Ștergere
    3. Nimeni nu stie daca exista.

      Ștergere
  16. Iadul ca spatiu este dimensiunea a treia,adica locul unde s-a aflat Pamantul mult,mult timp,adica dimensiunea intunecata,unde sufletele vin sa experimenteze mintea intunecata pentru a intelege starea luminata.Ca sa intelegi O STARE DE A FI trebuie sa experimentezi O STAREA DE A NU FI.

    Sufletele,sau Scanteile de Dumnezeire,adica noi,am ales sa evoluam in Spirit pornind in calatoria de scolire prin diferite scoli sau dimensiuni care ne oferea lectii prin nenumarate experimentari a multor situatii care implica multe emotii,sentimente cu suparari,jale,vinovatie,rusine neincredere,etc.Noi terminam cu acestea,dar vine randul altora,asa ca ma consider privilegiata ACUM si AICI.Mi-am desavarsit educatia, la cel mai inalt nivel,experimentand si intelegand ADEVARATA INTUNECIMII A MINTII.Asa ar trebui sa simtiti si voi,dar fiecare la randul lui!

    In starea de Spirit Inalt de Lumina nu poti stii ce inseamna frica pana nu o experimentezi sa vezi ce-ti aduce ca manifestare.Trebuie s-o simti ca s-o intelegi.
    Un copil mic, habar nu are ce inseamna cand ii dspunem "nu e
    bine cutare..."pana nu experimenteaza.Degeaba ii spui sa nu puna mana pe plita incinsa,el intelege ca nu ii dam noi voie si cum nu suntem atenti el tot o va face, fiindca vrea sa stie ce se intampla.Ba din contra, cand ii atragem atentia,atunci vrea mai intens s-o faca,fiindca devine o provocare.Iar Spiritul asta vrea provocari la cel mai inalt grad.

    Asta ne-am dorit cand am plecat din inalt din starea de a fi,provovocari in starea de uitare ca sa putem experimenta ceea ce noi nu eram.
    Cum stim ce inseamna sa fim tembeli daca nu experimentam starea,si aducandu-ne cineva constientizarea a starii de a fi tembeli!

    Nu va mai speriati atata de Iad caci il traiti aici intensiv si inca de cateva mii de ani,de cand va tot incarnati ca sa-i descoperiti toate cotloanele.Stiu,nu credeti fiindca inca nu constientizati faptul ca va amintiti! Chiar stiti asta fiindca tot timpul va vin amintiri dar nu le luati in seama.Credeti ca-i doar un vis sau il etichetati cum va vine.Cand noi vom constientiza ca de fapt ne aflam in Iad, vom stii si cum sa plecam si unde,pana atunci il tot experimentam.

    STATI FARA GRIJI,MAI JOS DECAT AM FOST PANA ACUM NU SE POATE!

    Ceea ce noi numim draci sau diavoli, sunt fiintele care ne sperie prin felul in care arata,fiindca nu arata ca noi, dar care se afla intr-o dimensiune superioara noua,adica in dim.a 4-a.Noi suntem in dim a 3-a,9IAR CAND MURIM MERGEM IN DIM a 4-a,acolo unde se afla dumnealor dracaneii).Faptul ca noi suntem in dim a 3-a ii face pe acestia din dim. a 4-a, sa ne considere specie inferioara,dar totodata,vad in noi scanteia divina pe care ei au pierdut-o prin alegerea lor de a se detasa de Creator.Dumealor au nevoie de noi, cei, care avem Suflet pentru ca ei sa supravietuiasca si sa detina oarece putere,dar fara sustreagerea enegiei sufletelor noastre ei nu ar detine nici-o putere.EI NU AU PUTERE ASUPRA NOASTRA.

    Oamenilor le este frica de draci fiindca au uitat cine sunt ei si puterea pe care o detim.
    NU ESTE CAZUL!!!!NOI PUTEM SA-I DEZINTEGRAM DAR N-O VOM FACE NIVIODATA,SI VA ASIGUR CA LE ESTE FOARTE FRICA DE NOI,FIINDCA EI CHIAR STIU CINE SUNTEM,MAI PUTIN NOI,de aceea ne tin in frica, sa nu cumva sa se trezeasca SPIRITUL in noi.

    Oameni iubiti de Dumnezeu,si cu puterea LUI DUMNEZEU,nu va mai temeti de nimic,caci VOI DETINETI PUTEREA! DEVENITI CONSTIENTI DE EA!!!! NOI SUNTEM IN INFERN ACUM si AICI.NOI SUNTEM INGERII CARE AM VENIT SA ADUCEM LUMINA CELOR CARE AU PIERDUT-O9acestor draci,care sunt tot copii lui Dumnezeu) Dumnezeu ne-a trimis dupa ei.

    Atentie la mintile voastre, caci nu le va conveni astfel de mesaj este ESTE NECESAR! Asa cum mi-a fost si mie la momentul meu.
    Ma adresez Spiritelor, nu lasati mintea sa-l respinga!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Film", din ce in ce mai clar...

      Ștergere
    2. 19:42, nu-i "film", este un adevar ca cei din dimensiunea 4 sunt demoni.
      Nu va fie teama si nu va lasati subjugati de frica. Nu le permiteti sa va invadeze prin poarta numita minte. Tineti mintea linistita.

      Ștergere
    3. Didona, ti-ai umplut capul de pe net cu elohimi, arhoni, cabala, oculta si ti se pare ca te-ai iluminat si ai gasit adevarul.
      Mai cauta.

      Ștergere
    4. 21:12, iluminarea... pana sa afli tu ce este aceasta, cale lunga... deocamdata.

      Ștergere
  17. Dna Maria,neafisand linkul cu regresia lui colagero grifasi,mi-ati raspuns la intrebarea care mi-am tot pus-o,"cine sunt cei care va aduc mesajele?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A11:26
      Dna Maria,neafisand linkul cu regresia lui colagero grifasi,mi-ati raspuns la intrebarea care mi-am tot pus-o,"cine sunt cei care va aduc mesajele?"

      Răspundeți

      A fost publicat linkul,dar nimeni nu citeste pe aici. Poti face un rezumat,cum se manifesta divinitatea,conform celor relevate prin hipnoza?

      Ștergere
  18. 31 an 18:35-sunt ANONIM 5 si va zic ce spunea monahul meu de suflet despre Iad:sa stiti ca exista Iad dar este un loc izolat ca o camera fara ferestre si usa unde omul dupa moartea trupeasca gandeste la trecutul lui cu pacate si prin minte deruleaza ca pe un ecran totul -in functie de cele bune si rele va merge la locul luminat sau va sta tot acolo sa cugete la faptele gandurile si vorbele lui- sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 5,foarte interesant ce spui...Eu nu sunt o persoana religioasa, dar imi amintesc perfect ( desi au trecut destui ani de atunci ) de un vis de cand eram foarte tanara, care seamana cumva cu ceea ce ai scris. Se facea ca ''cineva'' m-a dus intr-un loc extrem de intunecat, cumva dens, si mi-a aratat niste suflete care sufereau cumplit. Dar suferinta lor consta in faptul ca simteau tot raul pe care l-au provocat in viata, doreau cu ardoare sa-si repare greselile si nedreptatile facute, dar nu puteau...Apoi, tot acel ''cineva'' m-a dus intr-un loc superb, insorit ( dar nu vedeam soarele ca la noi pe Terra ),parca era o zi de primavara minunata, erau multe flori peste tot, pomi infloriti, iarba matasoasa, dar totul in culori incredibile, stralucitoare, nepamantene. Ma simteam fericita ca un copil, in acel loc simteai multa pace, seninatate, bucurie, o stare de bine extraordinara. Oamenii ( adultii ) pareau majoritatea in jurul varstei de 30 de ani ( cei mai ''varstnici'' ),erau copii de toate varstele, adolescenti, tineri... Toti aveau chipuri foarte frumoase, pareau fericiti...A fost un vis deosebit, nu-l pot uita...

      Ștergere
  19. Ghiorghiu Maria?!? Nu vrei să vezi deoarece tu ești tot un prooroc sau mai GARV, un hristos ... MINCINOS!!! 100% TE pedepsesc!!!

    https://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/hristosii-mincinosi-135412.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. IO FIUL OMULUI4 februarie 2019, 03:12
      Tu esti MARIUS ADRIAN CRETU ! Tu nu esti FIUL OMULUI,adica HRISTOS ! Esti fiu al unui om obisnuit ,si sa/ti iese din cap ca esti IISUS HRISTOS ,si ca tu vei judeca Lumea. Acesta este si motivul pentru care te/am blocat la telefon,precum si Comentariile tale pline de infatuare (ingamfare)pe care ti le sterg fara ca sa le mai citesc. Mi-ai promis ca nu ma vei mai jigni si ca nu te vei mai crede HRISTOS ! Dar am gresit deblocandu-te de pe facebook si acceptand sa comentezi pe blog.
      Si totusi.voi fi ingaduitoare cu tine,iar Comentariile decente ti le voi publica.DOAMNE AJUTA ! Si nu uita: ESTI UN OM OBISNUIT ! Nu esti IISUS HRISTOS !!!

      Ștergere
  20. „Mă înfior de cele văzute. Mânia lui Dumnezeu ne va lovi în curând, pe neaşteptate. Scriu şi-mi tremură mâinile”

    http://www.ganduridinierusalim.com/mainfior-de-cele-vazute-mania-lui-dumnezeu-ne-va-lovi-in-curand-pe-neasteptate-scriu-si-mi-tremura-mainile/?fbclid=IwAR0bwIXJPPSXlcdYSmliST0iDUXOYX5EUGmg_ihK1ru-kc0al7H4pGK3P4c

    RăspundețiȘtergere
  21. "Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la El, de nu ne Pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!” Părintele Pantelimon de la Mănăstirea Turnu(Prahova)


    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  22. PROFEȚIA LUI AGATANGHEL DE LA… 1272!

    Preîntîmpinare duhovnicească “Agatanghel sau Sfârşitul omului. Proorocie pentru şapte sute de ani despre politiceştile treburi din Europa”, una din sutele de cărţi “profetice” ce circulau la începutul secolului XX, prin România (care, încă nu era Mare, dar îşi dorea). Era o traducere a domnului Ion Popescul, “primar de Ploieşci”, spunea că a tradus-o la 1903 după o ediţie franceză, tradusă la rândul ei în secolele XV – XVI după originalul grecesc. Lucrarea era scrisă de un monah care trăise în insula Rhodos, pe nume Agatanghel, şi avuse descoperirea în anul 1272 –1273. V. Maxim ne informează ca părintele Arsenie Papacioc ar fi avut această lucrare scrisă cu litere chirilice, această afirmaţie ne pune în situaţia de a face presupunerea că a existat o anterioară traducere în limba română, dar scrisă în alfabet chirilic (se ştie că până la începutul sec. XX majoritatea cărţilor româneşti de cult ortodox erau scrise cu alfabet chirilic). Iată ce cuprindea această carte. Unele descoperiri erau mai incifrate şi se refereau la perioda renaşterii, prezentată ca un început de Apocalips, timp în care oamenii se vor întoarce la slujirea antropocentristă, care avea să ducă la înalţarea raţiunii omeneşti ca obiect de adoraţie. Virgil Maxim ne mai spune că în această carte se vorbea şi despre stadiul de decădere, ce începea cu anul 1789, despre revoluţiile din 1830 si 1848, arătând descompunerea unor împărăţii, despre constituirea statelor naţionale în 1920. Atenţia ne este atrasă de un anumit text din această “profeţie” , este vorba despre “ţara Lupului”, “ţară aşezată pe Carpaţi până la Dunăre”.[1] “În vremea aceasta în ţara aşezată pe Carpaţi până la Dunăre, ţara de la Gurile Dunării, numită şi ţara Lupului, va apărea Fiului Omului încins cu sabie de Arhanghel, care va face o organizaţie numită Legheon (Legiunea Arhanghelului Mihail, Miscarea Legionară, Nota F.N.). Membrii acestei organizaţii vor fi prigoniti de capul statului, vor fi închişi şi ucişi la răspântii de drumuri, şi mulţi vor fugi peste hotare, prigoniţi de poporul duşman lui Dumnezeu (Cum de altfel s-a si intamplat cu membrii Mişcării Legionare, Nota.F.N.). În timpul acesta ţara Vulturului (Germania, Nota F.N.) va face război cu ţara Ursului ( Rusia, Nota F.N.) şi în prima parte a războiului Vulturul va fi biruitor. Dar când va fi aproape de inima Ursului, acesta va primi ajutor de la “fiara de peste ape” şi Vulturul va fi înfrânt. Şi inima lui va fi împărţită în patru. Şi în timp ce Ursul va înainta spre inima Vulturului, toate cetăţile Ursului vor striga: “pace!, pace!, pace!”. Şi tot poporul acesta din ţara de pe Carpaţi va cădea în grea robie şi mulţi vor pieri (Comunismul si victimele facute de acesta, Nota F.N.). Dar Maica Domnului şi Sfântul Ioan vor aduna în potire sângele lor şi se vor înfăţişa cu el înaintea Tronului Fiului. Şi nu pentru vrednicia lor, ci pentru rugăciunile Ei, cei care vor mai fi rămas vii vor fi scoşi afară din temniţe. Şi după o vreme rana Vulturului se va vindeca.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dar ultima bătălie împotriva “lupilor îmbrăcaţi în piei de oaie” se va da în ţara Sciţilor. Şi atunci aceştia vor fi infrânţi şi va fi vai de tine “om roşu”. Şi după aceea va porni de pe crestele acestei ţări de pe Carpaţi o acţiune de reîncreştinare a tuturor neamurilor.” De reţinut e că C.Z. Codreanu nu cunoştea acest text la înfiinţarea Mişcării Legionare. Dar prin toate actele de gândire, de mărturisire şi de realizare, el se găseşte în această viziune împreună cu Legiunea pusă sub patronajul Arhanghelului Mihail. Orice judecată, ne mai spune V. Maxim, în afara acestei viziuni este pândită de greşeala de a se fi împotrivit lucrării dumnezeieşti. “Dacă lucrarea aceasta este de la oameni ea se va risipi, dar dacă este de la Dumnezeu luaţi aminte ca nu cumva să vă aflaţi că sunteţi şi luptători împotriva lui Dumnezeu” (zicerea lui Gamaliil către membrii Sinedriului ce voiau să-i osândească pe Sfinţii Apostoli)[2]

    Citeşte mai mult pe aparatorul.md: PROFETIA LUI AGATANGHEL de la… 1272! https://www.aparatorul.md/profetia-lui-agatanghel-de-la-1272/

    RăspundețiȘtergere
  24. Vizionare plăcută copiii !!!


    https://www.filme-online.bz/eyes-wide-shut-1999-online-subtitrat.html?fbclid=IwAR0lf3gt3sPYERRc4hfeKnEYvd0AbH0wDnMOhHi982CUwC_x30DAydmCEkA

    RăspundețiȘtergere

  25. DA și NU! NU și DA!

    https://lumina-pentru-suflet.blogspot.com/2019/01/dupa-papa-benedict-veti-fi-condusi-de.html?m=1&fbclid=IwAR1Lgq2HOkPrY1w7uGdbgVzPbcunXkgCQihiLSBC2Y8RAMqAIf8DlC0fEdo

    RăspundețiȘtergere