sâmbătă, 5 ianuarie 2019

DUHUL CEL PREA SFÂNT , MĂ VEGHEAZĂ ZI ŞI NOAPTE !

   11  Ianuarie 2017,ora 6,40 dimineata !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă dragilor, m-am trezit si văd sub plafonul camerei mele,deasupra patului meu,o umbra densa care se misca pe loc.
Deoarece, eu cu ochii închisi vad toate MINUNILE CERESTI,am închis ochii si priveam la acea umbra densă care, se transformase acum,în ceva uimitor.
Era prezent în camera mea,deasupra patului meu, la nici 2 metri distanta,Însuşi DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
Vedeam dragii mei, vedeam un Cer de noapte albastra fara de stele,fara de Lună, dar cu un PORUMBEL alb,ce avea aripile -I întinse,iar deasupra capului,sau chiar pe cap, avea un Soare mic, alb si orbitor de stralucitor.
Asa precum este acest Soare alb,în mijlocul acestor trei porumbei albi.


Related image...
Prieteni dragi, PORUMBELUL alb, DUHUL  CEL PREA SFANT, zbura pe loc, dadea din Aripile SALE, în timp ce Soarele alb si orbitor de stralucitor,statea lipit de crestetul Său,trimitind raze spre mine roaba Sa.

Related image...

Dragii mei, din Cerul albastru de noapte,în jurul DUHULUI SFANT totul se transformase în Lumina galben - aurie orbitor de stralucitoare.
Simţeam căldura catifelată a DUHULUI SFANT; simţeam ca nu mai sunt pe Pământ, ci acolo Sus în CER. 
Îmi doream ca sa nu se mai termine, aceasta MINUNE MARE.
Si vad dragii mei, cum din ciocul Porumbelului alb,al Duhului Sfant,curg spre mine RAZE aurii, toate intrau in trupul meu, si care,ma faceau ca sa tresalt ca la un şoc electric.


Related image..

Da,Prieteni dragi sufletului meu, DUMNEZEU a voit ca sa mai adauge în mine roaba Sa,din Puterea Sa cea Atottiitoare,din Dragostea Sa ,  pentru ca si eu la rândul meu sa vă pot dărui vouă tuturor,cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca din DARUL  SĂU care nu are sfârşit.
DUMNEZEU are mari planuri cu mine roaba SA, iar eu I-am promis că,nu-L voi dezamagi nicioiodata.
Trebuie sa fiu demnă de Cuvintele venite de Sus:
 MARIA  de jos, în timp ce  MARIA de Sus, este MAICUTA DOMNULUI, si tot demnă de a le merita trebuie sa rămân,pentru Cuvintele iesite din gura Sfanta a LUI IISUS HRISTOS care,desi avea Coroana de spini pe frunte si sangera,El mi-a spus asa:

                  "Tu esti Imaginea MEA!"

Iata PRIETENI dragi, cum BUNUL  DUMNEZEU si MAICA PREA CURATA  FECIOARA MARIA,au binevoit ca eu roaba Sa, sa va aduc aici voua tuturor CUVANTUL SĂU.
Sa ne rugam fratilor, Duhului Celui Prea Sfant, Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, cu inima si cu sufletul ,si sa daruim dragoste Aproapelui nostru, si asa, vom dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu.
                                               Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Păi știm asta! Hai spune oamenilor adevărul că tu ești adevărata Fecioara Maria mama lui Iisus și de asta te veghează Duhul Sfânt. Dacă ești dusă cu capul de ce nu te internezi la ospiciu femeie? Ai ajuns să te crezi sfântă, Dumnezeu pe pământ vai de capul tău !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai de aceea nu trebuie sa va fie frica de nimic si de nimeni. Aveti protectie divina, venita de la Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  3. 16.31,Maria este sfanta prin scanteia divina care este,asa cum si tu esti parte sfanta din Divinitate,doar mintea noastra limitata de sinele inferior-ego
    nu intelege aceasta considerandu se el cel mai tare din parcare si restul niste neica-nimeni.Nu trebuie sa te superi pe Maria fiindca ne spune exact ceea ce interpteaza mintea sa conform cu programele invatate in scoala.Informatia este aceeasi pentru toata lumea dar fiecare o decodifica cu mintea pe care o are sustinuta de un nivel de constiinta.
    Eu vad oamenii ca fiind parti de Dumnezeu experimentand individual tot ce sinele lor nu a stiut despre sine tocmai pentru a si descoperi potentialul.
    Noi ne cunoastem pe noi insine prin experimentarea a ceea ce noi NU SUNTEM
    Vom face aceasta pana cand vom considera ca i de ajuns SA FIM CEEA CE NU SUNTEM.Totul este Ok totul este doar un joc in care ne am autoprovocat sa vedem cat de departe vom ajunge si mai ales cum ne vom intoarce.
    Ego ul nostru este profund implicat in a ne face sa credem in lucruri care nu sunt reale fiindca am ales sa esperimentam lumea lui lumea iluziei.Problema e ca am uitat definitiv de noi si ne am identificat cu acest sine NU ESTE si nu mai stim cine suntem ce i real si ce i iluzie.
    Deci nu ne suparam pe nimeni caci suntem toti la fel.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. pt an 5 ian 16;45- sunt ANONIM 5-si eu am fost catalogat nebun de insusi fratele meu spunandu-i minunile petrecute fam mele si mie-de aceea monahul meu de suflet spunea-niciodata sa nu spuneti celor fara credinta si fara duhovnic prin ce treceti si ce vi se arata-valabil si D-NEI MARIA-dar eu nu ma amestec in viziunile nimanui pt ca fiecare om este diferit de la DUMNEZEU-va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  5. 18.57 Asa este , fiecare om este diferit .

    D, 00.11 inexact, nu suntem toti la fel . Lumea e frumoasa pentru ca e diversa .Deşi au multe asemănări sau aspecte comune, oamenii sunt, totuşi, diferiţi. Nu există doi oameni identici. Nici măcar gemenii monozigoţi nu sunt total identici.

    RăspundețiȘtergere
  6. 99,999999999 la suta, santem fixexactcompletabsolut la fel si 100 la 100 vom fi la fel !
    Toti care credeti altfel, departe de credinta santeti, lung drumul vostru fii-va.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca fiinte individuale suntem unicati tocmai prin alegerile experimentarii,si unicitatea trairilor sentimentelor si emotiilor, crearea vietii, dar ca esenta suntem "fixexactcompetabsolutlafel",acelasi aluat.Aceasta individualitate ne permite cresterea,stagnarea sau regresia evolutiei Spiritului.De aceea Divinitatea s-a individualizat,pentru a trai,simti unicat si diferit fiecare moment experimentat fizic, prin fiecare particica in care salasluieste.Bucuria,tristetea,extazul sunt traite cu aceeasi intensitate de Dumnezeu odata cu fiecare faptura care a fost creata.
    Va vine sa credeti ca Dumnezeu stie ce este si cum se simte depresia?Pai cum ar fi stiut ca exista asa ceva daca nu ar fi experimentat-o prin intermediul mintii umane!Iar omul prin mintea pe care a perimit-o in dar odata cu trupul si implicit fiinta divina care este si care a uitat de sine,nu ar fi stiut cum sa decodeze o astfel de informatie decat experimentand-o.
    Dumnezeu plange si se bucura odata cu fiecare om,indiferent de rasa de culoarede religie .Suntem extrem de aroganti si ignoranti noi crestinii, crezand ca suntem cumva privilegiati.El nu are si nu ne-a impus nici-o religie si nici-o regula,isi doreste doar ca toti copii sai sa-si aminteasca cine sunt ei,cei din spatele mintilor si trupurilor lor, fiindca doar asa isi vor aminti cine este EL, DUMNEZEU.Toti spunem ca il iubim dar in realitate habar nu avem cine este,fiindca am uitat de mult timp.Exista doar cunoasterea subliminala a Creatorului nostru,dar ni s-au indus special anumite invataturi prin programare mentala, tocmai pentru a nu ne descoperi originea noastra.Fiindca amintindu-ne aceastea,cei care ne stapanesc ne vor pierde,mantuindu-ne(eliberandu-ne).
    Un sfat;Stapaniti-va Ego-ul crestin! Nu acesta sunteti voi! Sunteti mai mult decat atat.Voi sunteti iubirea pentru orice om indiferent de religia sa indiferent de actiunile sale.Da,voi iubiti criminalul,politicianul si musulmanul.DAR INCA NU O STITI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. D are dreptate, fiecare om are in el o scanteie din Dumnezeu pentru ca Insusi Dumnezeu-Tatal a spus ca ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa! Ca fiecare face ce vrea el cu acea scanteie, e problema lui! Unii evolueaza, altii involueaza! Tot ce discutam aici, inclusiv afirmatiile Mariei, sunt simple speculatii si interpretari personale in functie de ceea ce am experimentat pe Pamant si de propriile credinte si convingeri! Nimeni nu detine adevarul absolut, doar Dumnezeu pentru ca El a creat lumea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.41 daca nimeni nu detine adevarul absolut, atunci ,,cum are D. dreptate ?'' Pai parca spui ca e blog de speculatii .

      Ștergere
  9. 18.42,pe mine nu ma intereseaza dreptatea, caci asta ar insemna ca cineva sa nu aiba aceasta dreptate,ori toti avem dreptate fiindca fiecare vede realitatea in felul lui.
    Daca eu o vad din perspetiva mea,pot doar sa nu fiu de acord cu ceilalti dar respect realitatea lor privita prin ochii lor.Nu sunt de acord cu multe persoane care scriu aici,asa cum nici ele nu sunt in acord cu mine,dar asta nu inseamna ca unii detin adevaruri iar altii minciuni, ci fiecare are adevarul sau,conform credintelor sale, iar eu ii respect punctul de vedere.Ceea ce detin astazi ca adevar ,maine poate sa nu mai insemnemare lucru.Suntem intr-o permanenta ascensiune in care realitatea se schimba.

    Evolutia unui om se vede din respectul si acceptiunea acordata fiecarei opinii oricat ar parea de ridicola pentru unii.Trebuie recunoscuta scanteia divina care se manifesta prin acel aspect,caci noi nu avem de unde stii ce anume vrea acel suflet sa experimenteze.Poate chiar aspectul de "ridicol" este cel experimentat,ori noi nu avem dreptul sa judecam.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere