sâmbătă, 5 ianuarie 2019

GLAS DIN CER : ACOLO UNDE EŞTI TU, ACOLO ESTE ŞI LUMINA DUHULUI SFÂNT !


                                             Duhul-Sfant-in-Biblie.

                                                          5 Ianuarie 2016, ora 23 ,20 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam, aud dragii mei un glas din Cer, un glas rasunator si deosebit de plăcut, care îmi spune aşa :
                     "Acolo unde esti tu, acolo este si Duhul Sfânt.
             Acolo unde esti tu, acolo este si Lumina Duhului Sfant!"
   Clipă în care dragii mei, ceea ce văd ,m-a lăsat mută de uimire.
Vedeam  în faţa mea, deasupra măsutei cu multe Carticele de Rugaciuni, văd un Nor auriu, un Nor mare cât Soarele,dar care, stralucea precum Soarele. Iar in mijlocul acestui Nor rupt ca din Soare, eram eu. 
Sa nu credeti dragilor,că sunt lipsita de modestie! Ci pur si simplu va relatez si aceasta Minune MARE, asa cum fac de fiecare dată.
Mă vedeam pe mine, asa cum sunt acum, doar cu chip si cu umeri ma vedeam  în mijlocul Norului oval auriu, orbitor de stralucitor. 
Dragii mei, aceste CUVINTE  DUMNEZEIESTI, aceasta revelatie, mi-au dat si mai multa putere,ca sa pot face faţă, la toate câte mă asteapta, ca sa pot face faţă, tuturor răutatilor care vin de la oameni. 
Aceasta descoperire pe care mi-a facut-o Duhul Cel Prea Sfant, intareste pe vesnicie ,toate câte eu vad ,si toate cate eu aud si scriu aici, pentru voi semenii mei. 
Dragii mei, sa nu va indoiti nicicând de toate câte aflati pe acest Blog, deoarece, nu sunt de la mine, ci toate-s de la Dumnezeu Prea Bunul si Prea Milostivul.
Fiecare dintre noi, Îl putem vedea pe Dumnezeu, numai sa ne dorim aceasta si sa incercam ca sa implinim PORUNCILE SALE. 
     Să ne rugam dragii mei Maicii Lui Dumnezeu ,si Stăpânei noastre, sa ne invredniceasca pe toti, ca să traim asemenea Mari si uimitoare Minuni. 
                                                Cu dragoste, Maria. 

18 comentarii:

  1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/122/oamenii-nu-stiu-ce-este-de-fapt-sufletul-lor-raspunsul-este-simplu/

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria, vi s-a aratat asa cum sunteti ca spirit/suflet. Ganditi-va ca Duhul Sfant nu putea incredinta oricui darul pe care-l aveti si pe care altii l-ar fi folosit in altfel si in alte scopuri. Ati venit pe pamant cu aceasta misiune/taina pe care v-ati asumat-o si acceptat-o in fata Duhului Sfant. Insa sunt unii oameni care nu pot pricepe acest lucru si aduc hule Duhului Sfant si trimisului sau. E bine ca traim totusi intr-o alta lume, altfel era riscant sa aveti soarta Sf. Ioan Botezatorul si ati fi acceptat-o fara cracnire. Asa sunt oamenii lui Dumnezeu, din iubire de Dumnezeu isi dau si viata pentru credinta, fiindca ei cunosc adevarul si nu le este frica de cei ce pot omori trupul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne straduim din tot sufletul sa implinim toate poruncile Lui Dumnezeu cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei,date de la Geneza!De incercat incearca foarte multi si nu reusesc,dar ii numeri pe degete pe cei ce reusesc cu adevarat sa-L slujeasca pe Iisus din tot sufletul,intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va iubim si noi. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va iubim si noi. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dvs.Dna Maria sunteti cea mai curata dintre fiinte si cea mai sfânta persoana din Romania asta nu stiu majoritatea pentru ca ei nu au darul de a vedea prin om-dumnezeu pentru ca harul vazului spiritual nu o deține orisicine poate sa ma critice cine vrea nu-mi pasă, eu spun ceea ce vad si simt.Asta e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prea mult ! Multumesc din suflet,dar nu ma consider o sfanta ! Intotdeauna am spus ca sunt un om obisnuit care incearca sa faca VOIA DUHULUI SFANT !Cu iubire,Maria.

      Ștergere
  7. Nu ma indoiesc de aceasta draga Maria,caci in imima ta se afla Duhul Sfant ca in fiecare dintre noi,altfel nu am vietui pe acest Pamant.Nedumerirea mea este;de ce mesajele Duhului, sunt strict adresate individual si nu colectiv asa cum ii place Spiritului sa se exprime "Noi suntem.....?" Un pic ciudat mi se pare ca cineva vrea sa para cumva "altfel"decat restul oamenilor.Separarea vine din individualism-Ego spiritual, care are credinta ca-i mai sfintit.Spiritul sfant este doar UNUL care cuprinde Totul in marea Unitate.Cred ca ar fi frumos din partea noastra sa ne vedem toti intr-Unul intorcandu-ne in Unitatea din care am venit ca sa experimentam singularitatea.Mie asa imi place,sa ma vad in ceilalti,cu bune cu rele,sfinti si nesfinti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci ce faci si tare ti-ai dori sa fie "unime", numai sa fie neaparat in "stil" new age, asa cum propui tu.

      Ștergere
    2. Didona, dar cum de crezi tu in mesajele Mariei, care vin de la Dumnezeul religiei crestine, elohimul care se hraneste cu energia rugaciunilor adormitilor?

      Ștergere
    3. 20.57

      Tocmai asta-i problema , D ! fiecare e unic ,fiecare plateste pentru ceea ce face si isi asuma in acelasi timp . Eu nu sunt nici Udrea , nici Dragnea, nici Tariceanu , nici Costel de la Vel Pitar , cum sa te confunzi cu altii când fiecare se naste cu un scop si cu un Destin precis. ??????
      ,,Separarea,, unul de altul o fac mai multi factori- genetici, culturali, de evolutie, familiali, caracteriali , psihici si de constiinta . Nu am sa-i inteleg niciodata pe cei care fura, care omoara , care violeaza si tortureaza pe altii .
      Ceea ce predici tu este utopie pura . Eliberarea asta de TOT, care o proclami , contopirea insa in acel TOT este o lipsa de maturitate , o joaca de-a cum sa ne ascundem dupa altii când noi suntem de fapt , ALTII.
      E bine ca tu traiesti cu constiinta libera, nepatata, fara remuscari , fara dogme, fara limite , in acea acceptare personala care dupa tine, te impinge la ,,evolutie ,,.

      Concret - cum e viata ta ? Realizata, bogata , fara stres , implinita 100% ? Pentru ca asa ar trebui sa fie .

      Noi traim cu probleme, cu frustrari , cu lipsuri , cu boli . Tu le ai ?


      Da, noi avem ritualuri (asa e in ortodoxie) , dar cu ele convietuim si mergem mai departe , omul la necaz simte nevoia de comuniune nu cu soarele si luna , ci cu sfintii, cu Maica Domnului , cu Dumnezeu , cu Sfanta Treime .


      Unii au haruri , fie sunt oameni simpli, oameni ai lui Dumnezeu, fie sunt preoti, calugari etc. Slava lor si binecuvantat sa fie in veci numele lor , pentru ca multi ne sunt de ajutor prin rugaciune si fapte. Marii duhovnici ai tarii noastre ne ajuta si dincolo de mormant .

      Si nu in ultimul rand , as dori sa te intreb , prin ,,ceea ce faci si sustii,, ai vindecat vreodata pe cineva ? Cum ai ,,eliberat,, tu comunitatea din jurul tau când a fost in necaz , când doar despre marii sfinti s-a scris despre miracole ?


      Lumea azi nu are nevoie doar de cuvinte , astea sunt peste tot , lumea astazi este intr-un impas emotional, fizic, psihic, social . Parghia de sustinere nu exista la nivel declarativ ci este de ordin plurifactorial : familia si nucleul ei, plus componenta crestineasca personala a fiecaruia, plus latura echilibrului profesional , plus sistemul de stres continuativ , neajunsurile , adica diferenta intre ceea ce iti doresti si ceea ce nu ai .

      Draga mea, daca din manuirea cuvântului s-ar mantui lumea , .....cineva cu siguranta ar lua premiul Nobel. Pana atunci, in toate problemele vietii ne inchinam , ne rugam fierbinte, imploram ajutorul , pentru ca suntem prea mici pentru Lumea asta mare in care suntem , iar Regulile nu le fixam noi.
      Sa fii sanatoasa , o duminica senina ! s.

      Ștergere
    4. S,tu vezi doar coaja fructului,pe cand D.vede coaja,pulpa si Samburele fructului,ea vede copacul intreg si plin cu fructe!

      Ștergere
    5. 10.08 e bine ca nu te identifici cu dragnea si cu udrea, Maria se identifica! :))

      Ștergere
    6. Pentru Didona, o singura intrebare:
      Cum se face ca printre cei "adormiti" sunt oameni cu har (care vindeca, stiu gandurile fiecaruia, stiu viitorul, etc) pe cand voi cei "treziti" nu sunteti in stare decat sa repetati la nesfarsit aceleasi cuvinte?
      Daca ai avut revelatia extraordinara de a-ti da seama cine esti, ce stii sau poti face mai mult decat faceai inainte?

      Ștergere
  8. An.21.43 tu cum vrei sa fii? Separat de unime sau separat in unime?

    RăspundețiȘtergere
  9. 10.08, mi-aduci aminte de un prieten, mai cu stele...
    Spunea,noi santem mici, ce sa facem, ne dam si noi cu unu mare ca sa supravietuim; adica asa santem, noi, slabi si ne dam cu ortodoxia, ca-i mare, sa ne apere?!!!? ; Vezi tu, de asta poate o mai ia D un pic pe aratatura, ca profesionistii ( Biserica) nu o poate sprijini, ajuta cand si daca o ia un pic pe aratura...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nirvana este eternitatea, inexistența, adică antipodul lumii imediate a lucrurilor schimbătoare.
    Nirvana este în afara oricărei posibilități de reprezentare mentală.
    Nirvana este o stare de fericire realizată prin eliberarea de grijile vieții, de suferințe și prin contopirea sufletului individual cu esența divină, cu ajutorul contemplației și al ascezei.
    Data fiind natura limitata a creierului uman care fiind doar un instrument al naturii nu poate exprima in concepte ceea ce este mai presus de a fi exprimat in cuvinte (proprie naturii) nirvana poate fi definita doar prin negatii.

    RăspundețiȘtergere
  11. 21.50

    "chi lascia la strada vecchia per la nuova sa quello che perde ma non quello che trova".

    "who leaves the old road for the new one knows what is lost but not what he finds"

    „aki elhagyja az új utat az újnak, tudja, mi elveszett, de nem az, amit talál”









    RăspundețiȘtergere