vineri, 2 decembrie 2016

ROMÂNIA , ROMÂNII ȘI IISUS HRISTOS CARE NE GRĂIEȘTE : ROMÂNIA SĂ SE CĂIASCĂ , PENTRU CĂ ESTE SFÂNTĂ !

                                 29 Noiembrie 2016,ora 6,22 dimineața !

                                     Dragii mei ,

              ”România să se căiască,
                      pentru că este Sfântă !”
                                             


                           Image result for IISUS HRISTOS..
                                      Image result for HARTA ROMANIEI..
Așa graia IISUS HRISTOS, referitor la România!
Prieteni dragi , iata ce spunea un glas despre Pâinea noastra cea spre ființă:
                   Noi și  miezul pâinii ,care este IISUS HRISTOS !
Clipă în care , se aude glas din CERUL SFÂNT,era glasul LUI IISUS HRISTOS care ne grăia așa:

                    România să se căiască,pentru că este Sfântă !”
Dragii mei, cu adevărat România este Sfântă! 
Nu avem de ce să ne temem de Cutremure ,de tot felul de Dezastre ,de absolut nimic; ci numai de BUNUL DUMNEZEU sa ne fie teamă,ca nu cumva sa-L mâniem cu necredința noastra, cu păcatele noastre ,cele facute cu voie sau fara voie.
La doar 2 minute dragilor ,vedeam in fața ochilor închiși  O HORĂ:Image result for hora romanilor imagini
                
 La această HORĂ, oamenii strigau asa: 

                    Hei,hei,hei !
              Dumnezeu, este peste tot la fel !
              Dumnezeul și Tatăl nostru! 
Iar un alt glas puternic strigă:
              Fericiți pentru români !”
Din aceasta clipă totul  a disparut,iar eu încă mai auzeam cuvintele : fericiti pentru români.
Prieteni dragi, să fim fericiți pentru că suntem poporul ales al viitorului al Doilea Ierusalim,si pentru că Țara noastra Sfântă,România, este în Mâna cea atotputernică a Tatălui Ceresc si sub ocrotirea Maicii Domnului. 
Să mulțumim Domnului si Prea Curatei Fecioare Maria, pentru toate câte ne-a daruit si ne daruieste, în fiecare clipă a vietii noastre. Amin!
                                             Cu dragoste,Maria. 
   
 
  

                   

93 de comentarii:

  1. Îți mulțumesc Doamne pt.ca ai ales tara mea .Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim,doamna Maria,pentru acest minunat mesaj! Fie ca noi toti sa ne revenim ,pana nu prea tarziu! Doamne-ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2dec 08:43 nu crezi că ai intrecut măsura cu acest mesaj obscen?Nu uita că te afli pe blogul unei persoane credincioase. Dacă d-nei Maria i-a scăpat acest mesaj aici,cu siguranță il va șterge,după ce il va citi pentru că nu face bine nimănui.DS

      Ștergere
    2. Multumesc lui Dumnezeu ca tu esti perfect din toate punctele de vedere.Maria,nu te supara,dar nu stiu cum de ai dat drumul la acest coment,nu ma vizeaza personal dar,e vulgar.

      Ștergere
  4. Poză cu port popular unguresc!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Atat doar ca in poza cu hora nu sunt romani ci maghiari ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat graiesti ... ala este port unguresc ...

      Halal ... cultura de cartofi aveti doamna Maria ...

      Am zis.

      Ștergere
    2. Cât de iubiți suntem noi de unguri:))
      Dacă tot nu schimbați poza.spuneți din ce zonă a țării e ?

      http://www.stiripesurse.ro/scandal-diplomatic-de-ziua-nationala-viktor-orban-jigne-te-grav-romania_1166641.html

      Ștergere
    3. SUFLETE DRAGI,IO-S ARDELEAN,DA MAI JUCAM SI-O INVARTITA DE-A LOR CU O UNGUROAICA SI-I PLACEA SI EI SI MIE.HAIDATI ACUMA,CA OAMENI FAINI IS SI DINTRE EI,CE DOAMNE IARTA-NE,CA AM SI PRIETENI UNGURI DE LA NOI DIN TARA.AM AVUT SI-UNUL IN ARMATA.COPIL FAIN LORANT FRANCISC IL CHEMA.DUMNEZEU SA-I AIVA IN PAZA,CA-S TOT DE-AI NOSTRI FRATI.NUMAI CA-I MAI TULBURA CATEODATA AI LOR DE DINCOLO,CA-S RACOSI CA O PIEDUT TRANSILVANIA,O 'VACA' TARE BUNA DE MULS.

      Ștergere
    4. Nu destul ca rade Iohannis de noi mai râdeți și dvs de noi cu poza ungurească ? Sa va fie rușine d na !

      Ștergere
    5. Îmi cer iertare, daca v-a deranjat poza cu unguriii in hora.Eu îi iubesc ,chiar daca unii dintre ei,ne urasc. Eu îi iubesc pe toti,neconditionat. Asa este crestinesc si bineplacut LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI.
      Dar ca sa va fac pe plac,am schimbat-o cu una romaneasca. Nu este o rusine sa-ti iubesti Aproapele,chiar si pe dusmanul tau. FERICE de cei care isi iubesc dusmanii,căci vor dobandi un loc in IMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    6. Bravo,Maria aici le-ai dat peste nas,asa e cand se cred crestini si nu citesc biblia cuvant cu cuvant,ar fii stiut aceleasi lucru ca si tine.I-ar fii iubit si pe dusmani nu numai pe neamurile lor si copii lor.Vedeti,aici este greseala omenirii ca oamenii se urasc unii pe alti,din nefericire.

      Ștergere
    7. Mulțumesc frumos ! Nu trebuie sa ne uităm istoria, datinile și obiceiurile românești. Blogul este citit și de cei tineri și avem datoria să îi informăm corect.
      Nu am sentimente de ură față de ei,dar nici istoria nu mi o pot uita.Romanul e tolerant dar nu și prost. Nu intamplator D zeu alege acestă Țară mult încercată ca fiind al doilea Ierusalim. Dacă romanul ar fi fost mai informat despre Iohannis,poate acum nu era președinte. Sa fii primar 14 ani și sa participi doar de două ori la Ziua Națională !? :((
      Ați devenit persoană publică și trebuie să fiți atentă la ce publicați...
      https://www.google.ro/amp/s/cersipamantromanesc.wordpress.com/2014/08/04/transilvania-si-ocupatia-maghiara-2/amp/?client=ms-android-hms-vf-ro

      Ștergere
    8. Uitati-va bine ca braul copiilor este Tricolor. Iar portul este romanesc 100%.
      Priviti bine si apoi acuzati!
      Doamna Maria de ce nu mi-ati publicat toate mesajele decente scrise de mine? Ati publicat doar ce v-a convenit. Va bateti joc de timpul meu!
      Ati fost la Bucuresti,stiu asta. Va comportati deja ca o vedeta! Ati uitat de unde ati plecat! Nu Mai meritati atentia mea. Publicati!

      Ștergere
  6. ,,FERICITI PENTRU ROMANI,,.Citind acest mesaj imediat m-am gîndit la mulțimile de oameni din pelerinajele de la Iași,Prislop,Necula,București.În aceste pelerinaje se varsă multe lacrimi, din cauza frămîntărilor din suflet, el sufletul simnte că este in locul bine plăcut lui.De acolo vin si acele stări deosebite si multi nu pot exprima in cuvinte ce li se intîmplă.Nu vă luați după cei ce vă zic că sunteti înapoiati că vă tineti de credintă,ei sunt perdanții de suflet nu noi ce avem credintă.Mesajul este înbucurător poate sau înmultit credincioșii și rugăciunea, înmulțește Doamne și mai mult că multă rugăciune mai trebuie pt acest pămînt!

    Ție Maică-ți cer
    Nu mă lăsa să pier
    Du-mă sus la Fiul tău
    Sus la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. DIN CARTEA 'PASII LUI IISUS;;'Proorocirea ce a fost facuta de Tanarul Iisus,ce era FIUL LUI DUMNEZEU,la plecare Luidupa pamantul Daciei,unde a fost 777 de zile,asupra Poporului Roman,a fost;'ACEST NEAM DE OAMENI SA NU FIE UN NEAM DE OAMENI TRUFASI,SA NU PRIVEASCA SPRE MINE SI TATAL MEU,CU OCHII ALE CAROR PLEOAPE SA FIE DESCHISE.CINE VA PRIVI CU PLEOAPELE IN SUS,SA NU AIBA BINECUVANTAREA TATALUI MEU CERESC.'Poporul Dac si Poporul Roman,au privit in jos si nu cu mandrie in sus.El numai s-a aparat,dar nu a pornit cu sabia in mana sa-si mareasca granitele,fapt ce a atras Mila Tatalui Ceresc si va aduce 'NOUL IERUSALIM 'IN ACEASTA TARA.Este foarte adevarat ca in tara ta numita Romania ,acum sunt multi,chiar foarte multi pacatosi si multi hoti,care au mers peste granita si au furat,dar acestia sunt cei mai multi din rasa Romilor.Dumnezeu nu sta in drum de cateva milioane de oameni,ca sa curete raul dintr-o tara si aceea sa ajunga la locul care i-a fost acordat,din cauza neamurilor care au suferit,au fost drepti si au muncit sa plateasca tributul de razboi,ani si ani in sir.'

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeul meu,Dumnezeul milostivirii mele,stapanirea Ta este sus in cer si pe pamant.Imparatia Ta este Atotputernica si vesnica inaintea fiilor tai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania trebue sa se caiasca tare mult de cind a ales eunuci fara copii ca Iohanis si Iliescu,primul mare nesimtit si prost iar celalalt mic si ticalos care si-a omorit protectorul pe Ceausescu ca sa-i ia scaunulca nu s-a mai multumit doar cu mingile de tenis.Amindoi au un singur vis sa-i fure vilele lui Ceausescu ca de alceva nu au fost in stare in viata lor desarta.Gunoaie de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratilor ati uitat repede ce rau a facut si Ceausescu ii vedeti doar binele care era iluzie.

      Ștergere
    2. Indiferent cat bine sau cat rau a facut Ceausescu nu trebuia omorat,hai judecam drept,daca tot judecam,binele nu era chiar o iluzie.Eu locuiesc si acum in ap.pe care l-am primit de la vechiul regim.

      Ștergere
    3. De ce nu mergi in Coreea saui in alta parte,mai sunt destule tari comuniste

      Ștergere
  10. 'TATAL CERESC CATRE ROMANI;-cu haina alba Te-am imbracat La grad inalt Te-am ridicat Tu veacuri si milenii ai suferit Eu pe Tine tot timpul Te-am privit aI RABDAT SI NU tE-AI MANIAT lA JUGUL GREU tE-AI INHAMAT cU LIPSURI tE-AI HRANIT cU DUREREA Te-ai invelit Ai oftat si-ai suspinat Tu in seama nu ai fost luat EU,TATAL CERESC Te-am urmarit Si intr-una Te-am privit Pentru suferinta si rabdarea Ta Vei primi rasplata 'LUMINA MEA'. iNGERII mei de veacuri au pregatit LUMINATORUL ce a stat invelit Maica Pamanteasca l-a vegheat Ingerul Pamantului l-a aparat Cei ce pamantul au scormonit Ei Luminatorul nu l-au gasit PE ALTARUL CEL SFANT,VA LUMINA LUMINATORUL DIVIN,LA ROMANI SE VA MONTA eL FALNIC VA INCALZI SI VA LUMINA pE TOTI CREDINCIOSII VA PROTEJA. Cei rai cand LUMINATORUL vor privi Ei ,de lumina LUI se vor topi CRISTALUL stralucitor se va invarti FIII CRISTALULUI,cu drag il vor privi Cele patru trepte le vor urca Si FIII CRISTALULUI se vor ruga Cu Lumina Divina se vor hrani Ca Ingerii ei vor trai. Necredinciosule,nu incerca Cele patru trepte a le urca Lumina Divina,nu te va insoti Lumina Divina ,nu te va hrani, Corpul tau la Maica Pamanteasca va veni De tine nimeni nu-si va mai aminti Sufletul taui la Iad se va incalzi De focul ce in viata l-ai iubit. Neamuri,Neamuri,veniti sa va inchinati La LUMINATORUL ROMANILOR ,sa va inchinati La LUMINATORUL ROMANILOR,sa va rugati.EL milenii a asteptat Ca la ROMANI ,sa fie montat.' Despre acest Luminator v-am scris azi la calatoria Tanarului Iisus in Grecia.Va multumesc frumos,suflete dragi.

    RăspundețiȘtergere
  11. 'Tanarul Iisus,de la Constanta au pornit pe Marea Neagra inapoi.A fost scris ca la plecarea pe mare au lasat caii la marginea marii fara stapan si liberi,fara sa-i vanda.Calul ce a transportat pe Tanarul Iisus,cand au pornit navele pe apa,a nechezat de 3 ori,foarte puternic si a pornit prin apa,dupa Tanarul Iisus.Calul a mers o zi si o noapte,prin apa.Afost anuntat Tanarul Iisus si Acestuia i s-a facut mila de el,au luat calul in ultima corabie si au venit inapoi la cONSTANTA,UNDE AU GASIT CEILALTI DOI CAI LA LOCUL UNDE I-A LASAT,SE UITAU SPRE CORABII.cEI DOI CAI ,PRIVEAU SPRE LOCUL UNDE mergeau cei doi razboinici,ce au fost tovarasii de calatorie.Cand au venit inapoi corabiile,caii s-au ridicat in doua picioare si au nechezat.Tanarul Iisus a coborat din nou pe pamantul romanesc,si atunci langa cei doi cai care nechezau,erau acolo langa ei un copil si un tanar.Tanarul era in jur de 20 de ani,iar copilul de6 ani.Cel mare avea o traista la umar,in care avea o azima si doi pesti si o tigva cu apa.'

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,iarta-ne,miluieste-ne si ne mantuieste pe noi pacatosii!
    Doamne Dumnezeule binecuvanteaza-ne,binecuvanteaza Romania!

    RăspundețiȘtergere
  13. 'Copilul cel mic,cand s-a apropiat Tanarul Iisus de cai,i-a cuprins picioarele,spunandu-i;'Ia-ma cu Tine,nu am mama,nu am tata.Tu esti mama si tatal meu.Numa lasa pe acest pamant,fara Tine.CU Tine,sunt noaptea in vis de cand ma stiu.Is-a facut mila de cei doi frati si ei au fost urcati in ultima corabie,impreuna cu cei 3 cai.La ajungerea in Egipt,nava in care au calatorit cei doi frati,a fost facuta cadou lor de catre Imparateasa Iudita a Esenienilort,sa aiba loc unde sa traiasca,de adapost si cu ea sa-si castige painea cea de toate zilele.CEI DOI FRATI AU FOST SIMON SI ANDREI,CE AU FOST APOSTOLII FIULUI LUI DUMNEZEU,MAI TARZIU.Cele 7 nave ce au fost conduse de Imparateasa Iudita,aveau pe catarge steagul alb,al Pacii si alaturi de steagul alb,simbolul Esenienilor cu UN SOARE INTR-UN TRIUNGHI GALBEN.

    RăspundețiȘtergere
  14. Timpul ce l-a folosit pentru deplasare,dintr-o localitate in alta,pe pamantul TARII ROMANESTI,a fost de 338 de zile.In total,Tanarul Iisus,a sta pe pamantul Romaniei de azi,777 de zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus nu a fost niciodata in Romania...de ce scrii asa fara rost?Cauta cartile scrise de misticul german Jacob Lorber daca doresti sa stii adevarul despre Isus

      Ștergere
    2. prietene, tu delirezi sau cine vorbesti, cu cine te certi ?

      Ștergere
    3. CEEA CE A SCRIS IACOB LORBER,A FOST SCRIS MAI DEMULT DE IOAN,MANUSCRISUL ESTE ASCUNS LA VATICAN,CEEA CE A SCRIS IMPARATEASA ESENIENILOR IUDITA,IARASI ESTE ASCUNS LA VATICAN.ACEASTA A FOST CU TANARUL IISUS DE CIAND AVEA 12 ANI SI PINA LA 30 DE ANI.ACUM A VENIT TIPUL SA FIE DEZVALUITE.MAI REPEDE CREZI IN CE SCRIE UN STRAIN,DECAT CE SCRIE UNA DIN TARA TA.NICI DOMNUL IISUS NU A FOST RECUNOSCUT DE CARTURARI SI NICI DE FRATII SAI.CAT DESPRE IACOB LORBER,I-AM CITIT TOATE CARTILE,SI ALE BERTHEI DUDE SI ALE LUI GODFRIED MEIERHOFER SI ALE LUI EUGEN NICOLAE GASCA,CEL ANUNTAT DE BABA VANGA.ADICA IISUS A FOST IN INDIA,IN TIBET,IN ITALIA,GRECIA SI TURCIA SI EGIPT SI NUMAI IN TARA SFANTA ROMANEASCA,NU.PESTE TOT SUNT LOCURI SFINTE SI NUMAIA LA NOI NU,CA NU VREM NOI,PARCA MERGE DUPA NOI,NU DUPA PLANUL DIVIN.

      Ștergere
    4. Draga anonim 13.14, Isus intre 12 si 30 ani, a ramas acasa cu părinții Lui, asteptând timpul potrivit ptr.începerea misiunii sale.Nu a mai facut minuni ca in timpul copilariei sale, ptr ca oamenii nu meritau asta.In cartile scrise de Lorber, Isus asta ne-a transmis. Nu cred in teoriile care spun ca Isus a fost in India, in Tibet..ca sa se desavarseasca si sa ia nu stiu ce inițieri...ptr ca El nu avea nevoie de asa ceva.

      O alta carte minunata ptr.cine are timp sa citească e 'Copilăria lui Isus', J.Lorber.

      Ștergere
    5. Cine nu merge mai departe,sta pe locsi statul pe loc,confortabil,nu este in acceptarea divina,daca Tanarul Iisus ar fi stat pe loc,dupa ce a aflat ce urmeaza sa Ise imtample,noi nu am m-ai fi existat.Incrancenarea vine din partea intunericului.

      Ștergere
    6. ADEVARUL e mai important decat filosofii de genul 'cine nu merge mai departe sta pe loc'.
      Doamna Maria, de ce nu lăsați toate comentariile daca in acestea se foloseste un limbaj decent?

      Ștergere
  15. Dumnezeu a facut in Cer pe Fiul Sau Hristos,Heruvimii,Serafimii si Ingerii.Si in Cer a dat la fiecare locul sa traiasca si sa slujeasca in Cer si pe Pamant.In timp ce Dumnezeu era pe Pamant,in Cer s-a dat prima lupta intre slujitorii Cerului.Fiul Hristos a strigat la Tatal Ceresc si Dumnezeu a privit spre Cer si l-a vazut pe conducatorul Ingerilor numit Lucifer ca acesta statea pe tronul lui.Atunci s-a maniat si a trantit pe Pamant pe Lucifer cu ingerii sai.Otreime din Ingerii Cerului au fost coborati pe Pamant.Acesti Ingeri,aveau inaltimea mai mare decat a lui Adam,de 3 ori.Ingerilor lui Lucifer le-a luat Lumina Divina,dar ei au ramas cu toate darurile,ca ei sa-si indeplineasca sarcinile.Astfel s-a format pe Pamant binele si raul.De atunci,Lucifer cel luminos s-a numit Sata-n,adica cel intunecat.Dumnezeu a spus;'Voi da conducerea Pamantului si a celor 3 Ceruri Fiului Meu Hristos si EL va fi Mana Mea Cea Dreapta,De EL vor asculta cele 3 Ceruri,Pamantul si Toata Imparatia Cerurilor..Fiul Meu Hristos va avea locul de domnie acolo unde va vedea totul in CER,pe Pamantsi in toate planetele.Tronul Lui de domnie,va fi cu o treapta mai jos ca al Meu.Fiul Meu va lua orice decizie va dori in Cer,pe Pamant si in tot Universul,dar nu va trece peste Cuvantul Meu si peste Mine.'

    RăspundețiȘtergere
  16. 'Si DUMNEZEU A SPUS;'Fiul MEU hRISTOS ISI VA FACE UN fIU CE VA CONDUCE cERUL SI pAMANTUL,DIN CELE TREI CICLURI DE VIATA.iNTRUPAREA fIULUI mEU Hristos se va numi 'IISUS' si Acesta va fi Conducatorul Cerului si al Pamantului,al tuturor celor vazute si nevazute din Primul Cer,al doilea Cer si al treilea Cer.El se va naste pe Pamant si va trai o vreme ce va fi masurata ca timp de 33 de ani,perioada in care va vedea raul si binele pe Pamant.Perioada Lui de viata pe Pamant va fi vremae prin care vor trece pamantenii din acel timp,ca sa poata judeca vii si mortii dupa Cuvantul Meu cu Lumina si Dreptate.Fiul Meu Hristos,in perioada cat Fiul Sau IISUS va fi pe Pamant,va fi 'UNA' HRISTOS din CER,VA TRECE PRIN CE VA TRECE fIUL sAU PE pAMANT,iisus.Fiul Sau IISUS,va sti totul din Cer si totul dupa Pamant.Voi face ca Fiul Meu Hristos sa traiasca prin Fiul Meu si al Lui,IISUS.iN FINAL,Fiul MeuHristos,se va numiIISUS HRISTOS,ce va uni Cerul cu Pamantul,pe Tatal Ceresc cu Maixca Pamanteasca,prin Lumina,Viata si Credinta.'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie mai opreste-te cu postarile , citeste tu ce vrei , nu mai intoxica si pe altii . Fiecare are adevarul lui , nu e nevoie sa ne bage altcineva ce vrea in cap .

      Ștergere
    2. Maica Georgeta Florea ne intoxica la greu cu minciuni.

      Ștergere
    3. G.Florea nu e maica,ar vrea ea,mai de mult o mai invita DD-direct da numai aiureli debita

      Ștergere
  17. Am visat niste cifre tainice si era legat de un cutremur cifrele erau 2 2 6 6 , si 2 1 7.Si un 3 facea referire la luna martie.In vis mi se spunea ca va fii ceva in 2016.cred tot la cutremur facea referire.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria in cateva zile am avut 2 vise despre un cutremur lung si putin intens dar fara daramaturi,era la noi in tara.Si ma rugam sa se opreasca,ca era lung si nu se oprea.

    RăspundețiȘtergere
  19. În inimile noastre, domneste Tu, Hristos! Domneste-ne Tu, Hristos! Imparateste în patria noastră si în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.”

    RăspundețiȘtergere
  20. În inimile noastre, domneste Tu, Hristos! Domneste-ne Tu, Hristos! Imparateste în patria noastră si în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.”

    RăspundețiȘtergere
  21. Vesnic Imparat al Veacurilor Domnul Isus Hristos,”

    RăspundețiȘtergere
  22. 'SFINXUL DIN BUCEGI. De milenii va privesc Pietrele din mine vorbesc Noi cei 3 Sincsi ne unim Si in Triunghiul Sacru,va vorbim. Romane,frate ma priveste Egiptene,frate tu vorbeste Grecule,tu frate instruieste.Viata,credinta,lumina infloreste Noi veghetorii timpurilor pierdute Graim catre pamanteni sa ne asculte; Nu va opriti,mergeti,inaintati Langa Lumina Divina va asezati.'Am apucat vremea sa ne vorbeasca pietrele,exact asa cum ne invata Domnul Iisus Hristosul,precum ca pietrele vor vorbi.'Pentru prima data Tanarul Iisus cu cei doi razboinici au facut tabara si au ramas pentru mai mult timp in preajma satului Sinaia,de unde au mers catre Babele in Bucegi.Muntii Bucegi au vf.Omul cu inaltimea de 2505 m. Aici au poposit 30 de zile,timp in care noptile,Tanarul Iisus a privit Cerul.S-a rugat Tatalui Ceresc si a comunicat cu Entitati Divine din interiorul pamantuli si din vazduh.Sub Bucegi si vf.Omul,sunt doua edificii imense,nevazute,create de Tatal Ceresc si insemnate cu Mana lui Dumnezeu,cu forma muntelui ca un om.In interior este padurea din cristalul de Cuart,de o frumusete fara margini,aratata de mine in cartea 'Cheia adevarului'.Acesti copaci sunt de doua feluri,unii ce au ramurile si frunzele in forma rotunda si altii ce le au informa taiata in forma de triunghiuri unele peste altele,de ai impresia ca sunt taiate in sute si mii de fatete. Aici este si CRUCEA MICA a diamantelor,exact sub vf. Omul.Acesti 2505m.,reprezinta locul unde va fi propovaduita credinta celor12 apostoli..Daca adunam cifrele2,5,0,5=12.,ce reprezinta si cele 12 luni.Apostolii sunt nascuti in fiecare luna a anului crestin,fiecare guvernand o luna,adica o zodie.La SINX este locul de inchinare al tuturor Ingerilor dupa pamant.Primii Ingeri dupa pamant au fost cei din Atlantida ce au primit prima reintrupare in Tara Romaneasca.Dupa prima reintrupare,au avut posibilitatea sa vina in fiul sau fiica unui pamantean,sau sa fie mai departe Ingericu diferite functii in Lumea de Lumina.Ei au ajutat la constructia celor 3 SFINCSI.pE PAMANT MAI SUNT AMPLASATE 4 pIRAMIDE in forma de Cruce.In aceste Edificii Sfinte,Ingerii au ajutat la stocarea informatiilor de mare pret ale Atlantilor.Ingerii dinAtlantida au adus stiinta lor in Tara Romaneasca.Invataturile lor le-au stocat si au cultivat mentalullocuitorilor in timpuri stravechi.Ei au construit si pADUREA DIN cRISTALUL ALB IMACULAT DINcuart.Aceasta taina si stiinta a ajuns din generatie in generatie la regele dac DECEBAL si pana azi,prin cei ce au avut Scanteia de Lumina Divina in corpul lor.Tot sub SFINX,a ajuns CRUCEA DIAMANTELOR,care a fost pana in anul 2000 sub muntele GolgotaCrucea Fiului Lui Dumnezeu va fi in locul unde va fi CREDINTA CRESTINA.'

    RăspundețiȘtergere
  23. 'CRUCEA DIAMANTELOR va fi scoasa de 33 de barbati ce au in ei Scanteia Divinasi Particula Cristalului.IISUS a fost in Sinaia,Rasnov,Azuga si Brasov.IISUS se ridica din prapastii pe cevaalb,ca un abur mai des ce nu-i trecea de genunchi si avea fata stralucitoare si era un sOARE PUTERNIC DEASUPRA CAPULUI sAU.Privind acest soare,tanarul Isaac,ce-Linsotea impreuna cu Ioan,a spus urmatoarele versuri;'Soare tu ce stralucesti Tu Pamantul incalzesti Cu lumina ta divina Pacea din suflet imi alina Cu lumina ta fierbinte Nupot trece mai inainte Soare bland ce luminezi Tu pamantul inverzesti Raza ta cea calduroasa Afacut iarba sa creasca Tinere bland ce stralucesti Tu cu Soarele te sfatuiesti Cu a ta raza pornesti Si lumina o infratesti Oimparti la mari si mici Tu incalzesti si pe voinici Soare bland si lucitor Ce ne stergi al nostru DOR.'

    RăspundețiȘtergere
  24. 'Dupa 75 de zile petrecute acolo,au pornit in Moldova.Au facut tabara 30 de zile la Campulung Moldovenesc,la Muntele Rarau,inalt de 1651m.Muntele Rarau sete punct de comunicare si energizare.Aici o unda de lumina uneste Cerul,Soarele,cu Raraul.Adunandcifrele 1,6,5,1=13.Acesta este varful de lumina al Triunghiului Tatalui Ceresc dinTara Romaneasca.13 este format din 12,Apostoli,Zodiile,plus 1,divinul,lumina Tatalui Ceresc,ce a poruncit ca pe teritoriul Romaniei sa fie Triunghiul de Lumina,Triunghiul Credintei Crestinesi Pamantul Sfant,Centrul de Credinta al Pamantului,'NOUL IERUSALIM'.

    RăspundețiȘtergere
  25. 'Muntele Rodnei cu vf.INEU ARE 2280M SI PANA LA RARAU este un culoar energetic la 25m.de nivelul marii.Daca adunam 2,2,8,0=i2,cei 12 apostoli,ce si-au jerfit viata pentru IISUS.Mtii Rodnei au acelasi camp de vibratie energetic de lumina.DUPA 30 DE ZILE DE STUDIU SI RUGA,IISUS a patruns cu corpul de lumina 7 zile sub pamant.De la Rodna s-au oprit 13 zile la Bistrita.Abinecuvantat apa raului si a mancat mere.Acolo au facut tabara si a sfintit locul.Acolo se poate face o biserica si o manastire.DE acolo au pornit spre Cluj,a stat 3 zile la Someseni,unde a binecuvantat apa termala.Au mers in padurea HOIA,unde au stat7 zile.AICI ESTE UN CULOAR DE ABSORBTIE ,CU NAVA BARCA CURCUBEU.ABSORBTIA SETE FACUTA DE INGERII CE SUNT PE NAVA BARCA CURCUBEU SI VIN FOARTE DES IN ACEST LOC CU NAVELE IN FORMA DE H.Aici este un canal la 27m.si acesta are legatura cu BUCEGII,RARAUL SI MUNTII RETEZAT,UNDE ESTE CEL MAI MARE EDIFICIU AL TARII ROMANESTI.DE AICI MAI PORNESTE UN CULOAR DE LUMINA SPRE MUNTELE GAINA.'

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu scapam de Ciolos, doamna Maria !

    Dacian Cioloș: Sunt pregătit și hotărât să îmi asum funcția de premier :

    http://www.puterea.ro/politica/dacian-ciolos-sunt-pregatit-si-hotarat-sa-imi-asum-functia-de-premier-148830.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai oameni buni lasati pe Ciolos sa-si exercite functia de premier pana la capat,caci va implini planul lui Dumnezeu cu UNIREA ROMANIEI MARI.EL VA FACE UNIREA este in planul divin.Dumnezeu iubeste pe toti si prin conducatorii actuali se va face o reforma.

      Ștergere
    2. CHIAR SI LA REGATUL UNIT VOM AJUNGE..mai e putin .Doamne Ajuta!

      Ștergere
    3. DACIAN CIOLOȘ VA DEMISIONA,chiar daca sa spunem ar avea un nou mandat. Dar sunt slabe sanse ,sa mai aiba un alt mandat,ca sa nu spun nule.

      Ștergere
    4. Bine graiti , doamna Maria ! Sa aveti gura aurita !

      Ștergere
    5. Da, Maria 22:06, va demisiona. Deasemenea va demisiona si Iohannis si vor fi trasi la raspundere pentru raul facut poporului si tarii.

      Ștergere
    6. Ce tare va inselati,tot sperati sa demisioneze dar nu se va intampla asta.Ciolos va ramane premier.Si nu pentru ca vrea oamenii...asa trebuie sa fie.

      Ștergere
    7. Asa este , sub ochii lor , ai presedintelui si al primului ministru se rad la sol paduri intregi . Pana si strainii ne atentioneaza , toti sunt scandalizati , la noi este tacere, toti sunt autisti .
      De nu i-ar mai rabda D-zeu de borfasi in piei de oi , toti fara copiii pentru care sa lase aceasta tara . Deviza lor este ,, dupa noi , potopul''! Si mai au si tupeul sa spuna ca vor sa ramana in continuare dupa alegeri .

      Ștergere
    8. 10.34

      Pai cum sa lase ciolanul ?! Ce sunt prosti , invartelile ce le fac aici nu le pot face la Bruxelles . Iar Iohannis , n-a crezut neam de neamul lui ca da norocul peste el . La scoala a fost un anonim si obscur profesor de fizica , genul de dascal insuficient , fara chemare .

      Ștergere
    9. Anonim3 decembrie 2016, 10:34

      DACIAN CIOLOȘ ,chiar daca va fi reinvestit in functie,desi sunt extrem de slabe sanse,acesta va DEMISONA, categoric !
      DACIAN CIOLOS VA DEMISIONA, CATEGORIC!
      Iata: 2 Martie 2016,ora 16,10 !


      Dragii mei,


      În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva ,ce nimeni nu se asteaptă.

      Glasul spunea asa dragilor:


      ”Cioloș !

      Dacian Cioloș, si-a anunțat Demisia pentru că , românii nu-și au talent ! ”


      Image result for POZE DACIAN CIOLOS.

      Asadar dragii mei, să ne asteptăm ca actualul Premier, sa-si dea DEMISIA,deoarece românii, au un altfel de Talent, si anume: acela de a nu se lăsa dusi de nas;acela de a nu se lăsa păcăliți de promisiuni desarte.

      DACIAN CIOLOȘ ,va fi forțat de împrejurări ca să demisioneze !

      Glasul spunea ceva de: (o zi de luni ,sau mâini,nu am inteles bine,aceste amănunte).

      Esența este însă, că CIOLOS va Demisiona !

      In ce conditii ,in ce împrejurări vom vedea cu totii.

      În sfârsit, Românii se vor trezi din amortire!

      Doamne Ajuta!

      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    10. Doamne ajuta , doamna Maria !

      Ștergere
    11. Cu ce ne ajuta daca demisioneaza si vine alt lup in pieie de oaie???Tot aia ,poate si mai rau va veni dupa el..astia sunt trimisi special si pusi pe distrugere caci asa trebuie sa fie soarta Romaniei,rupta in bucati,parca aveti previziuni si mesaje legat de dezmembrare.Deci daca pleaca Ciolos vine altul care sa rupa Romania si nu am facut nimic..

      Ștergere
    12. Nu demisionează pt ca nu e las ca cel de dinaintea lui.

      Ștergere
    13. Anonim 3 decembrie 2016, 22:20, Ciolos este cel mai slab premier. Zero realizari.

      Ștergere
    14. Si ce il vreti pe STEFAN CEL MARE la conducerea Romaniei?Faceti-ii o cerere sa revina...haha

      Ștergere
    15. Il vrem pe VLAD TEPES la conducere. Si va fi! Hahaha... spre neplacerea hotilor si tradatorilor de neam si tara!

      Ștergere
  27. 'Acest fapt este expus mai pe larg in cartea ditata de Mine,INGER DE CREDINTA ,LUMINA SI COROANA,'CHEIA ADEVARULUI',Culoarul energetic de Lumina este legat de CRUCEA DIAMANTELOR,A FIULUI lUI dUMNEZEU IISUS.De la Hoia,au mers si au facut tabara pe Muntele Gaina,unde au stat7 zile.IISUS,aINTRAT IN CORPUL DE lUMINA PE CULOARUL ENERGETIC DE lUMINASI INSEMNAND LOCURILE DE SUB PAMANT CU POMII DE LUMINA,CE SUNT CA NISTE GENERATOARE CARE AU LEGATURA CU RAZELE SOARELUI CE PATRUND IN INTERIORUL PAMANTULUI.Aici au fost facute legaturile cu Maica Pamanteana ce transforma corpirile fizice la moartea acestora.Muntele Gaina are 1467m.Adunand 1,4,6,7=18.18 este din 11si 7.Cifra 7 sunt zilele saptamaniisi numarul cheie al lumii cu 3 dimensiuni.Drumul interior de aici duce la CRUCEA ENERGETICA A TERREI.Cifra ii reprezinta Lumina Credintei Crestine.Aici se poate constata propagarea raului,lipsind cifra 1,care sa duca la cifra 12,anul crestin,lunile anului,cei 12 apostoli ce guverneaza zodiile.Intre cele doua creste ale muntelui Gaina,sete culoarul intunericului,al tarii tale.In acest culoar se ajunge cu sufletele ce sunt judecate si pornesc la foc.In acest loc este intrarea la Iad a sufletelor ce au fost judecate si gasite cu pacate,ce nu au putut fi iertate.Deasupra acestui munte 3 zile pe an se vad noaptea intre 12-3,flacari jucand deasupra muntelui Aceste flacari sunt oprite de ropote de ploaie.DE acolo au merspe apa Crisului Alb.IISUS a luat in mana Sa din nisipul Crisului Alb cu apa si a binecuvantat aceasta albie.Pe aceasta apa,la sfarsitul Razboiului Crestin Cernerea,vor curge pietre pretioase.'

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc, asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu ! Va doresc multa sanatate din Italia.

    RăspundețiȘtergere
  29. 'Romanii tai,nu ar trebui sa plece din locurile acestea,sa vanda pamantul la straini,ca vor avea multe poticniri in viata de sanatate,vor avea boli ale organelor interioare.Acest loc a fost binecuvantat de Tanarul Iisus,iar cei ce se vor aseza pe malulCrisului Alb si vor bea apa din izvor se vor vindeca.Pe malul apei era un sat,Lasa.Tanarul IISUS a aflat de o femeie de acolo,de la Tatal Ceresc,ce-l tot visa.A spus;'Ne vom odihni si vom manca azima cu lapte si branza la o femeie,care este singura in curte,'La ea au mancat turta coapta,cu branza,urdasi lapte..AU RAMAS PESTE NOAPTE,tANARUL iisus era descult,era toamna si frig.Femeia RADA,le-a dat ciorapi de bumbac si de lana,si lui IISUS,o pereche de opinci.Intrebata ce doreste in schimb,ea a spus;'Numai sa va rugati si eu un copil care sa nu-mi moara ,ca mi-au murit 5 pana acum.'Intrebata cati vrea,ea a spus;'Cati o da Dumnezeu,numai sa-mi traiasca.''Tanarul IISUS I-A SPUS SA MEARGA DIMINEATA,INAINTE DE RASARIT,SA IA APA DIN RAU,ca va vedea un nuc si doi meri si sa-i aduca acasa si sa-i ude in toata ziua.Le-a dat azima,branza si ceapa,sa aiba la drum,Rada,a nascut in primul an un baiat si in anul urmator doi gemeni.Baiatul a ajuns preot si fratii lui cantareti.Satului ai spune in ziua de azi LA TREI POPI.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua! Recomand tuturor de pe acest blog cartea: "Profetia de pe Thiaoobua", scrisa de un australian rapit de extraterestrii buni, care i-au dezvaluit evenimentele majore privind popularea planetei noastre si au dat un mesaj politic neconvenabil celor ce ne conduc. Cartea se poate descarca gratuit de pe net. Poate Doamna Maria primeste un mesaj referitor la autenticitatea acestei carti, ar fi frumos sa fie adevarata

    RăspundețiȘtergere
  31. 'PIRAMIDA NORDICA SAU ROSIE.-Piramida Nordica din tara ta Va arata lumii adevarul din ea Comoara ce de milenii a pastrat Se va ridica pamantul curat Intinde mana surorii din sud Si sprijina oamenii sa nu mearga spre fund Cu bratu de la apus Ridica credinciosii in sus Aduna pe cei din Rasarit Raul sa nu fie la infinit CRUCE SFANTA CE INFLORESTI CREDINTA,LUMINA SA FAURESTI ROMANILOR PUTERE SA LE DAI SA AJUNGA CU TOTII LA RAI. In Muntele Retezat,IISUS a stat 90 de zile.Aici este punctul ce uneste RETEZATUL CUBUCEGIUL SI CU RARAUL.ESTE TRIUNGHIUL LUMINOS AL TATALUI CERESC din tara ta.Retezatul are vf.Palanga de 2509m.Adunand 2,5,0,9=16.16 este din 12 plus 4.12 sunt apostolii,zodiile,oamenii inventivi,cinstiti,credinciosi,Cifra 4,este un patrat,cele 4 puncte cardinale,cele 4 vanturi,cele 4 tari.Pe cifra 4 este construita PIRAMIDA NORDICA.cfra 4 este compusa din3 plus 1.3,reprezinta trinitatea,TATAL,FIUL SI SFANTUL DUH,1,REPREZINTA INGERII CE AU CAZUT DIN CER.Ei au cerut iertare lui Dumnezeu si au dorit sa se reantrupeze si din ei vor iesi ori pamanteni foarte credinciosi,ori foarte necredinciosi,ce vor ajunge din nou la Satana.Acesti Ingeri sunt urmasi ai Atlantidei.Atlantida s-a scufundat din dorinta lui Dumnezeu,care a fost de acord cu dorinta atlantilor.Acest fapt ti l-am dictat in cartea'ZODIILE SI JUDECATA PREOTILOR'.Ingerii din Atlantida au venit in Tara Romaneasca si au construit PIRAMIDA NORDICA.Cei trei Ingeri cazuti si reantrupati prima data au fost ZAMOLXE,,MENTHONEP SI OMNOGHEN,sunt cei ce au cerut lui Dumnezeu sa scufunde Atlantida,desi mai intai a cazut foc si pucioasa din Cer,apoi a ridicat apele si a scufundat aceasta insula foarte mare.PIRAMIDA NORDICA va grabi timpul reenergizarii in plan fizic si in plan spiritual.Tatal Ceresc se face cunoscut prin CALEA,ADEVARUL SI VIATA.Atlantii erau ajutati de Ingerii din NAVA BARCA CURCUBEU.Acestia au purificat locul mai intai,cu daruirea lor totala pentru realizarea Piramidei,ENTITATI SUPERIOARE DE LUMINA,in legatura cu Entitati Superioare ce-si au locul in TIBET.Piramida Nordica are la nivelul3,vibratii emise prin Ordinul Divinsi manifestarea este echivalenta cu vibratiile emise de Entitatile din Planul Fizic.'

    RăspundețiȘtergere
  32. 'ATLANTII,fiind descendenti din INGERII DE LUMINA,au avut stiintele de baza;Cunoasterea Pamantului,Apelor,Constructiilor si Spirituala.Au fost primii care au facut constructii etajate pe Pamantsi in interiorul Pamantului,unde iluminarea se face cu ajutorul Cristalului de Cuart,care sunt un fel de petromaxe care se pot incarca cu PUTEREA GANDULUI.Stiinta secreta de folosire a gandului,pentru utilizarea Cristalului,a avut cele mai mari realizari la Atlanti .Cu ajutorul lor puteau vedea si conduce la distanta.Tot cu ajutorul lor puteau face vindecari si interventii chirurgicale.Aceasta stiinta a fost folosita si ca arma pentru razboi.Ei tineau legatura cu Tatal Ceresc cu puterea gandului. Acestia se rugau si cereau ajutorul IN TOT CE FACEAU.TATAL CERESC ESTE SINGURUL CARE CONDUCE TOATE LUMILE VAZUTE SI NEVAZUTE SI TOTUSI EXISTENTE,ATLANTII AU FOLOSIT FORTA-GAND.'

    RăspundețiȘtergere
  33. Romanilor le-a ramas doar crestinismul-spunea ieri-DAN PURIC

    RăspundețiȘtergere
  34. Așa poate o să intelegeti ca poza e jignire pt noi romanii :(


    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Masacrul_din_Ip

    Masacrul din Ip
    Masacrul din Ip se înscrie în seria masacrelor antiromânești desfășurate pe teritoriul Transilvaniei de Nord în toamna anului 1940. În noaptea de 13 spre 14 septembrie 1940 trupe maghiare ce făceau parte din armata de ocupație cantonată în orașul Șimleul Silvaniei,[1] împreună cu localnici maghiari și cu membri ai organizației Straja națiunii ("Nemzetőrség") au ucis 157 de localnici români și un copil înaintea nașterii sale.

    Premisele atrocităților maghiare Modificare

    După Dictatul de la Viena din 30 august 1940, un rezultat al arbitrajului politic germano-italian, nord-vestul Transilvaniei intră sub ocupație maghiară. Teritoriul ocupat de horthyști în timpul celui de-al doilea război mondial a rămas în istorie sub numele de Transilvania de Nord și cuprindea nord-vestul regiunii cu același nume precum și ținuturile secuiești. Un număr de 8 județe din totalul de 23 câte număra Transilvania în perioada interbelică au fost înstrăinate în întregime, iar alte 3 au fost spintecate în două. Astfel, județul Sălaj este și el alipit Ungariei, iar la data de 8 septembrie 1940 Armata a II-a intră în orașul Zalău.[2] Imediat după ocuparea teritoriul transilvănean, a început seria masacrelor împotriva populației civile românești. Cel mai afectat de teroarea horthystă a fost Sălajul, unde au fost masacrați 477 de români.[3]

    Crimele din Ip Modificare

    Cea mai mare și mai îngrozitoare atrocitate comisă de armata ungară în complicitate cu etnicii maghiari locali, unde au căzut cele mai numeroase victime nevinovate -157 de morți[3]- cu ocazia ocupării Ardealului, este cea de la Ip, localitate din județul Sălaj, aflată la 45 km de orașul Zalău. Modul în care s-a desfășurat acest masacru a fost stabilit de către instanța Tribunalului Poporului din Cluj la 13 martie 1946.

    Desfășurarea masacrului

    Mărturia unui supraviețuitor

    RăspundețiȘtergere
  35. TARA TA,ESTE SINGURA TARA DUPA GLOB CARE ESTE ANCORATA CU TREI CRUCI SFINTE.Prima Cuce,este CRUCEA SFANTA TELURICA A TERREI,ce uneste cele 4 Piramide,ce s-au construit dupa Piramida Nordica din Romania.PE ACEASTA CRUCE ESTE ASEZAT PAMANTUL,ARE NORDUL IN RETEZAT,SUDUL IN EGIPT,CEA DIN VEST ESTE IN SARDINIA SI CEA DE EST LANGA ANKARA.TARA TA MAI ARE CRUCEA SFANTULUI ANDREI,CE UNESTE BAIA-MARE CU SUCEAVA,CU CRAIOVA SI SLOBOZIA.Aceasta cruce face legatura cu drumurile pamantene si subpamantene,cu TRIUNGHIUL DE LUMINA AERIAN SI SUBPAMANTEAN.A TREIA CRUCE ,ESTE CRUCEA NOII CREDINTE SI UNESTE;BUCURESTI,GALATI,MIERCUREA CIUC SI HUNEDOARA.'

    RăspundețiȘtergere
  36. 'SOARELE DE LA SARMISEGETUSA ARE ZECE RAZE,CELE ZECE PUTERI DATE DE DUMNEZEU PENTRU PAMANT;LUMINA,CALDURA,VIATA,CRESTEREA,STRALUCIREA,VESNICIA,MATURITATEA,FERTILITATEA,INALTAREA SI REGENERAREA.Prin regenerare se ajunge la reantrupare/NU REANCARNARE/,prin care se constata ca nu exista moarte,ci numai o trecere in mai bine sau in mai rau,dupa cum ti-ai trait viata pe pamant.'

    RăspundețiȘtergere
  37. EU,Inger de Luimina Credinta si Coroana,Conducatorul Cetelor de Ingeri din Semintia Neamului 25,din Rai si Imparatia Cerurilor,iti ofer informatii care vor fi crezute in totalitate peste 200-300 de ani,dar tu nu vei mai fi pe pamant sa te bucuri de increderea acordata,asa cum n-au fost nici inaintasii tai.Vei privi de sus si vei avea bucuria in Corpul de Lumina,dar vei fi trista ca lumea de azi NU VREA SA ACCEPTE NOUL.NU VREA SA ACCEPTE LUMINA CARE VINE DE LA TATAL CERESC si incearca sa se infiltreze pana la pamant.TOTI CARE VOR SPUNE ADEVARUL DIVIN VOR FI DENIGRATI SI DISCREDITATI.Multi au platit cu viata de-a lungul timpurilor adevarurile spuse de ei.Multi au fost arsi pe rug.Acum oamenii dupa pamant au mai facut un pas inainte,iar cei ce sunt ingusti la minte,nu mai ard pe rug pe cei ce vad mai mult decatei,pe cei ce pot mai mult decat ei,acum EI DENIGREAZA CU AJUTORUL MIJLOACELOR LA CARE AU ACCES.Cand pamantenii vor fi capabili sa creada tot ce ai vazut tu,tot ce ti-am dictat eu si tu si eu vom privi de sus si vom fi bucurosi ca pamantenii au mai facut un pas inainte,Dar timpul este aproape fata mea si TOTI CE CRED IN MINUNILE TATALUI CERESC,LE OFER LUMINA DIN LUMINA MEA,CASA IN CASA TATALUI CERESC SI BINECUVANTAREA INGERULUI CE AI CONDUCE.AMIN.'

    RăspundețiȘtergere
  38. Pamantenii se vor lovi de panza de paianjen de lumina energetica.Pilotii avioanelor nu pot sa o vada,pentru ca ei nu sunt pregatiti pentru aceasta si ei sunt gasiti vinovati pentru caderea multor avioane,elicoptere,rachete.Sunt si vor fi multe accidente.In avioane sunt multi pamanteni cu multe pacate,care au un camp energetic foarte negru si nu mai au voie sa plece dupa pamant sa polueze aerul Divin al Tatalui Ceresc.Acestia polueaza atmosfera in spatii inalte mai mult decat o polueaza pe pamantcele mai proaste masini cu gazele de esapament.Accidentele vor fi de acum inainte mult mai multe,pentru ca cei ce calatoresc cu avionul au multe pacate si poarta in ei o incarcatura nagativa,o vibratie joasa si Tatal Ceresc nu mai da voie sa fie poluat Spatiul Ceresc.AL DOILEA MOTIV ESTE CA TREBUIE SA SE IMPUTINEZE POPULATIA PAMANTEANA,SI CEI RAI SA PIARA....'EXACT CA IN IMNUL NOSTRU,NU.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  39. Este posibil ca în perioada următoare să asistăm la anumite evenimente importante.Ce pot să spun că de vreo 3-4 săptămâni în bisericuța de țară unde particip la Sfânta liturghie se întâmplă un lucru pe care îl pot numi minunat dar și înfricoșător.Astfel după ce se rostește Crezul cele două candele din stânga și din dreapta ușilor împărătești se mișcă singure până când se spune Tatăl nostru.Sper să nu fie anticiparea unor evenimente dramatice care se vor produce în perioada următoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ce localitate sunteți?

      Ștergere
    2. Undeva pe lângă Râmnicu Sărat.Mâine o să să fiu atent dacă se mai întâmplă.Din motive pe care le bănuiți nu pot da numele exact al comunei.Dar o să vă țin la curent.Dumnezeu să ne ferească de nenorociri.

      Ștergere
    3. Așa cum am promis vă țin la curent cu acest lucru care este deopotrivă minunat dar și înfricoșător.S-a întâmplat și azi este drept pe o perioadă mai mică .Cele două candele s-au mișcat singure 15-20 minute .

      Ștergere
    4. Preotul de acolo ce spune? Sau ca de obicei evita raspunsurile ?!

      Ștergere
  40. 'In tara ta,sunt organizatii,grupari de oameni,careisi zic spirituale,iar aceste organizatii manipuleaza mental mii si mii de oameni,care ai urmeaza orbeste si cred in ei.Va fi perioada cand multi vor incerca prin diverse metode de 'spiritualizare',sa conduca poporul din care faci parte tu,sa-l duca acolo unde doresc ei.Multi vor fi aceia care vor face spiritism,cursuri,scoli de initiere spirituala satanica,ei nu stiu si nu vor stii ca CEI ALESI DE AZI DE IERI,CI EI VIN DIN TIMPI SI VREMI,DIN PORUNCA TATALUI CERESC,UNICUL CREATOR ,LA REANTRUPARE/NU REANCARNARE/,CU SCOPURI PRECISE.POT PRECIZA CA,CEI CE NU SUNT ALESI,MAI SLABI DE INGER,CUM SE SPUNE LA ROMANI,VOR FI CREDULI DATORITA NAIVITATII LOR.PE TERITORIUL ROMANIEI,ESTE TRIUNGHIUL TRINITATII,ESTE CRUCEA TELURICA A TERREI SI CELE DOUA CRUCI ENERGETICE.Cel satanic,va intinde pe deasupra pamantului,PLASE URIASE CA UN PAIANJEN URIAS/VEDETI IUBITILOR TEHNOLOGIA HAARP/,IAR CEI CE AU IN CORPUL LOR SPIRITUL RAU,VOR INCERCA SA IASA CU GREU DIN PANZA DE PAIANJEN URIASA./L-AM SUNAT ACUM PATRU ANI PE SEFUL DE LA ISU DIN SIBIU SI L-AM INTREBAT CA PRAFURILE ARUNCATE DIN AVIOANE PESTE NOI ,NU SUNT UN CAZ DE URGENTA NATIONALA/MI-A RASPUNS SA STAU IN BANCA MEA,CA ALTFEL ISI TRIMITE GEALATII SA MA SALTE.CEI DE LA TRIBUNA SIBIULUI MI-AU SPUS SA ADUN 5000 DE SEMNATURI SI SA LE DAU PARLAMENTARULUI PE CARE L-AM ALES.OAMENII DIN ITALIA AU DEMONSTRAT CU ZECILE DE MII,DE I-AU BATUT SI ARESTAT PE MULTI,CA AU MANIFESTAT CONTRA CHEMTRAILESURILOR,CA DE ACOLO NE VIN IONI DE STRONTIU,BARIU SI ALUMINIU RADIOACTIVE SI CA BONUS VIRUSI DE TOT FELUL,DE NU SE MAI FACE OMUL SANATOS,DECAT CEL DIN AFARA DE CREDINCIOS./

    RăspundețiȘtergere
  41. 'Acesti satanisti vor veni cu masini sofisticate si aparate si cristale si vor dori sa castige prin necinste si sa invete poporul roman 'spiritualitate'.Ei nu pot intelege ca poporul roman,URMAS AL DACILOR,ESTE UN POPOR CREDINCIOS,UN POPOR IUBIT DE TATAL CERESC,CARE A ADMIS CA PE TERITORIUL PAMANTULUI ROMANESC SA FIE AMPLASATA PRIMA PIRAMIDA DIN LUME,NUMITA PIRAMIDA NORDICA,SFINXUL DIN BUCEGI,TRIUNGHIUL TRINITATII SI CA BUNUL DUMNEZEU A ADMIS CA CENTRUL DE CREDINTA SA FIE 'NOUL IERUSALIM IN ROMANIA,IN TARA NOASTRA SFANTA.ACESTIA VOR INCERCA CU BANII LOR,SA CUMPERE TERITORIUL,PAMANTUL POPORULUI ROMAN,ASA CUM A VENIT SI TRAIAN,imparatul roman,care a cucerit DACIA si si-a asezat tabara militara la SARMISEGETUZA SI A intemeiat colonia Ulpia Traiana,apoi Hadrian i-a dat numele de 'Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmisegetuza' si prin aceasta denumire s-a aratat ca aceasta asezare continua CAPITALA REGILOR DACI DE LA GRADISTEA DE MUNTE.Dureros este fata mea,ca in IMNUL TARII TALE,ESTE CANTAT traian,IN LOCUL REGELUI DAC DECEBAL CEL SFANT,CARE A PRAEFERAT SA MOARA DECAT SA DIVULGE SECRETELE TATALUI CERESC.DUREROS ESTE PENTRU MINE CA IN TARA TA NU SUNT POLITICIENI CARE SA SIMTA SA JUDECE,SA CITEASCA,SA CANTE,POPORUL DAC PE REGELE LOR SI NU PE imparatul cotropitor al romanilor.Pentru aceste fapte rele,va incepe in curand lupta cea mare,lupta ce va fi data intre FIUL IISUS CU INGERII SAI,CU PAMANTENII SI luciferienii cu ingerii sai cazuti si pamantenii luciferieni,ce sunt IN NUMAR MULT MAI MARE PE PAMANT,SUNT 80 LA SUTA.Invingator din aceasta lupta,VA IESI FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU,IISUS,CU CEI CREDINCIOSI AI LUI.Pacea va fi pe pamant,pentru un numar de ani,ce vor fi numarati in calendarul crestin cu 900 de ani.'

    RăspundețiȘtergere
  42. 'In aceasta perioada pamantul va avea o noua forma,se vor sterge tari dupa fata pamantului,din care prima va fi Italia,Germania de nord,jumatate din America de Nord,unde sunt amplasate conducerile lumii,Dupa aceasta Israelul va avea forma unei limbi de foc.Se vor sterge si alte locatii si pamantulva fi la fel cum a fost in prima perioada de viata,din Ciclul Intai.Simbolul religios al noii Epoci,vor fi;PESTII,FECIOARA SI LEUL CARE VA FACE DREPTATE PE PAMANT.Domnul Iisus cu 2 pesti si 5 paini,a predat Invatatura Crestina la 5000 de persoane si s-au strans 12 cosuri de paine,adica 12 semne zodiacale,adica omenirea va trece prin CELE 12 PERIOADE DE INCERCARE.DE ATUNCI FIUL A SPUS;'FOAMEA SI SETEA TE RETIN LA DRUMUL CATRE DUMNEZEU.'TOT ATUNCI,DOMNUL IISUS A SPUS;'CEATA DEASA ITI ACOPERA OCHII,NU PE MINE.',APOI A CONTINUAT'TOTUL TRECE,AFARA DE PACEA IUBIRII AUTENTICE.CEI CE IUBESC,SE AFLA INTR-UN DUMNEZEU SI IUBIREA LUI I-A FACUT SA REVINA PE PAMANT.'AMIN.VA MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  43. Au mers la Caracal si la Romula,drum ce l-a facut de 7 ori.Tabara a fost facuta la Romula/Rosca/,si austat 30 de zile .Au plecat la BUCURESTI SIPE-AICI au stat 90 de zile.Locul unde este acum Patriarhia,a fost locul taberei lor. Unde este clopotnita ,era un stejar mare si noduros.La un moment dat,caii au nechezat si au sarit.Tanarul IISUS,S-A RIDICAT SI CU MANA sA,A PRINS O SERPOAICA mare ce venea cu trei pui pe langa ea.A invartit serpoaica ,ca un bici si a lipit-o de copac.Puii i-a strivit calul sau.Cei doi razboinici au mutit ca ei nu au putut sa se trezeasca.Amandoi puteau prinde animale periculoase,iar acum nu s-au putut trezi..Mai departe,au poposit la Slobozia,7 zile.De acolo au mers la Galati,unde au sta 20 de zile.13 nopti a privit cERUL SI A INCONJURAT LOCATIA.dE AICI AU PORNIT INAPOI LA mAREA nEAGRA,LA cONSTANTA,UNDE AU RAMAS CELE 7 CORABII PE MARE.Imparateasa Iudita,cat au lipsit,ingrijorata fiind,tot timpul s-a rugat lui Dumnezeu,care ai facea viziuni,si-Lvedea uhde este,si numai asa putea dormi.and L-a vazut venind.a dat Slava lui Dumnezeu,prin aprinderea unor torte luminoase,cu rugaciune si zgomot prin foc,dupa care au pornit pe mare in aceeasi formatie in forma de CRUCE ca atunci cand au venit.'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ce varzaraie postezi , omule ! E a ta , din stiinta ta sau a cui este ? Slobozia, Caracal, Galati , de unde tot scoti ca Iozefini povestile astea ?
      Mai omule, mai crestine , nu iei si tu o pauza , poate pleci in concediu, undeva , la munte , la relax , ai mila de noi mai frumosule ! Punem mana de la mana si-ti luam bilet , parol .

      Ștergere
    2. TE-AI INTREBAT VREODATA IN VIATA TA,CE A FACUT IISUS INTRE 12 SI 30 DE ANI/AICI AI RASPUNSUL.DACA NU TE INTERESEAZA,LASA-I PE CEILALTI IN PACE SI CITESTE CEVA MAI DE CONSUM DE TOATE ZILELE.

      Ștergere
  44. Măi suflete ai incărcat toată pagina cu aberatiile tale,de unde ăi fi apărut că tare ne obosești.Cred că esti hotărît să copiezi toate cărtile Georgetei Florea,si să faci publicitate acestei femei.Nu te mai obosi că nu citește nimeni,nu ne mai ocupa spatiul pt scris.

    RăspundețiȘtergere
  45. Cititi : MEDJIGORJE MESSAGGIO DELLA REGINA DELLA PACE DATA LA MIRIJANA 2 dec. 2016 ! Se refera la lumea intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu stiu ce zice in acel mesaj, de la Medjigorje, insa va spun care-i talcul Profetiei de la Fatima. Mesajul divin a fost asa: Divina Mama se va (re)intrupa pe planeta, incepand cu anul 1960(atunci se va naste, deoarece va trebui sa treaca prin toate etapele de "crestere" pentru a se putea intelege exact situatia in care a ajuns planeta si omul). Apare destul de clar, in toata situatia aceea creata, interpretarea corecta este ca se va numi lucia. Nu s-a vrut interpretarea corecta sa fie dezvaluita, deorece, profetia spune ca, odata cu anul nasterii sale, cei care au denaturat lucrurile pe planeta si care vor sa tina lumea in "intunericul mintii", in necunoastere si in transformare a lumii in slugi care "nici nu stiu ca nu stiu ceea ce se intampla", asa cum spune multa lume, acesti "stapani ai lumii" vor fi retrogradati si dezastrul, pe care l-au provocat, se va intoarce impotriva lor, adica vor cadea in propriile capcane. De-asta au dat publicitatii doar faptul ca ei nu pot sa creada ca Dumnezeui isi va distruge, in acest fel, Creatia. De fapt nu Dumnezeu le distruge creatia mintii lor pervertite, ci ei insisi, Dumnezeu doar nemaipermitand ca acestia sa-si continue strategia catastrofala...

    RăspundețiȘtergere
  47. Doare te rugam ai grija de toți !

    RăspundețiȘtergere