UPDATE 22.00 Agresorul s-a împuşcat în cap la scurt timp după ce şi-a executat victimele. „La Spitalul Judeţean din Craiova au sosit în această seară trei victime, agresiune prin împuşcare. Una dintre victime a ajuns la spital în stop cardio-respirator şi prezenta multiple plăgi la nivelul capului, umerilor şi coapselor. S-au efectuat manevre de resucitare timp de 30 de minute, însă fără rezultat“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.
Poliţiştii doljeni au fost alertaţi în după-amiaza zilei de vineri, 2 decembrie. Un bărbat de 28 de ani din judeţul Timiş, venit în vizită la iubita sa din comuna doljeană Palilula, a intrat într-un conflict cu vecinii din localitatea tinerei.
Martorii relatează că vecinii, veniţi de la câmp cu tractorul, i-au cerut tânărului să-şi mute maşina din drum.
Disputa verbală a degenerat, iar tânărul a intrat în casa iubitei de unde s-a întors cu o armă artizanala - din primele informaţii - şi a tras în patru oameni după care a încercat să se sinucidă.
Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit. Tânărul agresor a decedat din cauza rănilor, iar ceilalţi doi răniţi au fost transportaţi la spital.
Vecinii agresorului susţin că tânărul fabrica arme artizanale în subsolul casei iubitei. De altfel, poliţiştii au găsit, după primele cercetări, trei astfel de dispozitive.
Agresorul trăia în concubinat împreună cu iubita sa. Ambii erau absolvenţi de Medicină.