joi, 1 decembrie 2016

NOI CIVILIZATII DEASUPRA NOASTRA ! EXISTA VIAȚĂ SI PE ALTE PLANETE !

                                                             30 Noiembrie 2016 ,ora 14,21 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta ultimă zi din noiembrie,în timp ce ma odihneam puțin,fara ca sa dorm, aud o conversatie intre două glasuri distincte intre ele .
Citez:

                     „Sunt multe alte civilizații?
        Iar raspunsul a fost asa:
                        Da! Nu numai Pământul este locuit,mai sunt multe alte civilizații.
  Și iarasi intreaba:
                 Dar celelalte civilizații,sunt sus?
Și i se raspunde cu promptitudine:
                      Da ! Sunt sus ! 
               Celelalte civilizații sunt sus!”
În aceasta clipă dragii mei, vad spre Est, mai sus de cum eram eu pe Pământ, vad ca și dincolo de nori, vad un alt loc ce arata dumnezeiesc de frumos.
Acel Pământ de sus, era cu iarba verde deasă, cu păduri verzi fara nicio frunză uscată,cu flori viu colorate,care aveau in mijlocul lor flori albe, precum margaretele noastre,doar puțin mai mari, si care, erau rasadite si inflorite sub forma CRUCII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,era crescuta in mijlocul florilor vii colorate.
 
       Image result for camp cu flori

                              Image result for PADURI SI FLORI                   Image result for PADURI SI FLORI..
Pe aleele din paduricea mica ca inaltime, precum si pe cele din flori,se plimbau agale, părinti cu , copilasi de  mână.
Barbatii aveau peste 2,5 metri inaltime, iar femeile usor mai joase ca inaltime.
Un copilas la ei, care ar avea circa 2 -3 anisori la noi,era până sub genunchii părintilor lor. 
Prieteni dragi, sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa traim si acele zile în care să se descopere si aceste PLANETE locuite tot de ființe umane,dar si de omuleții gri,sau de orice culoare au ei.
Nu suntem singuri dragii mei, in acest UNIVERS mare ! Cine spune ca suntem buricul UNIVERSULUI, acela habar nu are ce vorbeste ;sau vorbeste doar ca sa nu adoarmă. 
Cu adevărat era RAIUL, in CIVILIZATIILE de pe alte Planete,altele decat cele cunoscute si explorate de noi.
PLANETA MARTE în timp va putea fi locuita, deoarece, eu am vazut izvorase de apă ce brăzdau praful roșu asemanator, fainei fine albe. 
               Sa ramânem optimisti dragilor, sa ne umplem sufletul si inima de CREDINȚĂ si de IUBIRE față de APROAPELE,si cu siguranță BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI,la cea de-a Doua Venire a FIULUI SĂU si MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, pe Pământ românesc , vom fi răpiți la Ceruri pe una din Planetele nedescoperite de oameni până în ziua de astăzi,si vom trai fericiți, fara sa ne temem ca ne vom îmbolnavi de la hrana pe care o consumăm ,sau de la aerul pe care il respiram.
                                    Cu dragoste,Maria. 

70 de comentarii:

  1. Na,acum ce mai spuneti dragi necredinciosi.Nici acum nu credeti ca exista extraterestrii si alte lumi?Maria v-a desconspirat si acest adevar ascuns de mii de ani.Asa doreste Dumnezeu sa ne descopere noua toate secretele lumii uitate,si sa nu mai stam asa in nepasare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 decembrie 2016, 14:00
      Na,acum ce mai spuneti dragi necredinciosi.Nici acum nu credeti ca exista extraterestrii si alte lumi?Maria v-a desconspirat si acest adevar ascuns de mii de ani.Asa doreste Dumnezeu sa ne descopere noua toate secretele lumii uitate,si sa nu mai stam asa in nepasare.

      raspuns :
      pentru inselati raspuns de la credinciosi ORTODOOCSI ai SINGURE DREPTE CREDINTE
      EXTRATERESTRII SUNT TOTI DEMONI ca scris este :
      11.Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12.Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

      extraterestrii = DEMONII DIN VAZDUH care sunt de mai multe feluri :
      începătoriilor,
      împotriva stăpâniilor,
      împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac,
      împotriva duhurilor răutăţii
      care sunt în văzduh.

      concluzia simpla DEMONII numiti extraterestrii TOTI indiferent de culoare , rasa si altele SUNT DIAVOLI intruchipati SI CIND SE VOR MANIFESTA va fi vai si amar pentru omenire ca scris este CA VIN CIND LEPADAREA DE CREDINTA SE VA FACE din ce in ce mai MULTTTTT ..... DUR ADEVAR STIU dar NU VA BUCURATI DE DEMONII = TOTI EXTRATERESTRII ca apara CA SE APROPIE TIPMURI FFFFFFFFFFFFF GRELE CA SCRIS ESTE :
      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      4.Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.

      DECI SATANA INSUSI isi trimite DEMONII = EXTRATERESTRII sa amageasca de e cu putina si PE CEI ALESI SI SA SE PUNA EL IN SCAUNUL LUI DUMNEZEU ca scris este :

      21.Şi atunci dacă vă va zice cineva: Iată, aci este Hristos, sau iată acolo, să nu credeţi.
      22.Se vor scula hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor face semne şi minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi.
      23.Dar voi luaţi seama. Iată dinainte v-am spus vouă toate.

      LUATI SEAMA CA EXTRATERESTRII TOTI DIN PAMINT SI UNIVERSUL TOT SUNT DEMONI si V-AM SPUS TOATE e scris IN SFINTA SCRIPTURA ..... dur adevar stiu DAR NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA CA VA PIERDETI SUFLETELE VOASTRE ... DUR ADEVAR STIU DAR DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS repet: TOTI EXTRATERESTRII DIN PAMINT ,DE PE PAMNT DIN APE , DIN VAZDUH SI TOT UNIVERSUL SUNT DEMONII SI slujesc pe SATANA care VREA SA VINA PE PAMINT si NUMAI DUPA CE SE VA LEPADA OMENIREA DE credinta ORTODOXA ca restul sunt deja ai lui SI PREGATESC VENIREA ANTIHRISTULUI ..... Evanghelia se va propovadui LA TOATE NEAMURILE si NIMENI nu VA PUTEA SPUNE CA NU A STIUT SI CA PIERE PE NEDREPT IN IAD ... deci NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ... DUR ADEVAR STIU ....NEAMUL ROMANESC SA STEA DREPT SI SA IA AMINTE sau va pieri CU NELEGIUITII .... CURATIREA VA FI DURA si pregatiti-va temeinic IN CREDINTA ORTODOXA CA sa REZISTATI IN ZIUA CEA REA de aratare a demonilor = extraterestrii CA SCRIS ESTE:
      13.Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
      14.Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul şi îmbrăcându-vă cu platoşa dreptăţii,
      15.Şi încălţaţi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
      16.În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului.
      17.Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.

      aviz amatorilor si amatoArelor

      crestin ortodox


      Ștergere
    2. De ce necredinciosi,ce inseamna la tine NECDEDINCIOS ,aaa,?raspunde.

      Ștergere
    3. Si niste dovezi ceva ?

      Ștergere
    4. Ce este cu toata aceasta ambalare?Am spus doar un adevar.Ateu este si necredincios,in persoana lui Toma Necredinciosul.Il vedea viu pe Iisus dar nu credea ca a inviat,in acest mod va manifestati si voi,asemeni lui TOMA.

      Ștergere
    5. D-na Maria a doua poza cu peisajul acela multicolor,cred că este dintr-un parc din Olanda.Mă întreb oare cind vom avea și noi aici parcuri curate pline de flori și de verdeață?În ultimul timp în România parcurile au fost distruse ca și pădurile și au răsărit peste noapte clădiri de birouri.Eu cred că nu trebuie să plecăm noi pe altă planetă să ne găsim liniștea și mai bine să plece cei care au distrus-o.Țara asta e una dintre cele mai frumoase și a fost înzestrată de Dumnezeu cu toate formele de refief,dar oamenii au distrus-o prin răutatea și calicia lor.DS

      Ștergere
    6. Asa este crestin ortodox!Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    7. La acel peisaj idilic,mai lipseau riiurile de lapte si miere, si poza era completa??

      Ștergere
  2. La noi tehnologia, stiinta a stricat pamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnologia, stiinta si restul toate etc sunt deosebit de binevenite. Oamenii le strica cu intentiile lor negative si pur demonice. Doar atunci va fi bine cand oamenii vor pune doar punctele bune in folosul comunitatiilor. Dar...dupa 2025, dupa ce vor trece urgiile si raul care va fi pana atunci; din pacate

      Ștergere
  3. Va multumesc din suflet doamna Maria ca ne mai informati si despre alte lumi nestiute de noi oamenii. Va doresc multa sanatate.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMESC MULT , FRUMOASE CUVINTE ! NU AM FOST SI NU VOM SINGURII IN ACEST UNIVERS ! SANATATE MULTA ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu exista un singur punct în univers în care sa lipsească o forma de viata poate uneori imposibil de înțeles pt noi. În realitate nu materia planetelor sau extraterestrii creează viata ci structurile informaționale subtile pur divine... evident ca sunt miliarde specii de creaturi humanoide diferite dar asta nu înseamnă că noi sa ne facum idoli din ei nu? Tocmai asta a fost prima porunca a lui Dumnezeu sau ignoram tot și ne dezicem de adevărata cale cu care tocmai ne place sa ne laudam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei,nu chiar miliarde,mai scade,mai scade ca exagerezi!

      Ștergere
  6. Doamne ajuta -ne la citi mai multi sa avem parte de o viata vesnica acolo unde Duhul Sfint a binevoit sa-i arete Mariei !Intoarce Doamne pe toti rataciti !Cu drag Elena .

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria ai descris ceva de vis mă intreb la noi pe terra va fi asa ceva vreodată? Atita necredintă si ură in totată lumea cum să fie asa frumuseti asa bunatate intre oameni?
    Citind si alte postări am văzut că pămintul se curătă,fată de ce ai descris Maria mi se pare pămintul nostru o mare mizerie tare mă doare sufletul de ce este sus si ce este la noi.Doamne ai milă de această mică bijuterie si făo frumoasă ca ce ai arătat din altă lume!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce paradis ati descris !!! Bine ca nu exista liste deschise cu cei care vor sa mearga acolo , ca ar curge spaga si ar distruge si lumea aia , alde toti primarii corupti si burtosi, toti parlamentarii analfabeti si loazele care sunt aici rebuturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de aia zice Dumnezeu ca acolo vor merge doar cei ce fac voia Lui si El va judeca pe drept orice suflet.
      Aici pe pamant sunt pile si se da spaga dar la Dumnezeu nu exista asa ceva.
      Acolo va fi dreptate ,aici tot ce este si tot ce vedem si auzim se invarte in jurul banului.
      Banii sunt ochiul dracului.,si chiar asa este

      Ștergere
    2. Pai după cum ai vazut,cei care nu au mai avut ce să facă cu banii si-au cumpărat pămînt pe lună.Poate nu degeaba un profet a spus că vom vedea oamenii zburînd prin vazduh.DS

      Ștergere
    3. DS sa isi cumpere si pamant pe luna si sub luna si in luna,unde vor muschii lor!
      Eu traiesc aici in Ro si nu vreau nimic mai mult.
      Sunt sigura ca vom vedea multe cu ochii nostri inainte de venirea lui Iisus Hristos .

      Ștergere
  9. Deci o parte vom fi rapiti pe planeta cu natura mirifica si oameni frumosi , o parte vom ramane in Romania care va fi gradina Maicii Domnului . Eu asa am inteles , sau am inteles gresit ? Sau acea planeta va fi Gradina Maicii Domnului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gradina este momentan suspendata, va tot spun iar voi nu intelegeti

      Ștergere
    2. He he nu orcine va fi rapit la cer, ganditi'va cine a fost rapit pana acum.si cata evlavie avea, Moise, Ilie, etc.....

      Ștergere
    3. Adica,cum suspendata,explica?!

      Ștergere
  10. As vrea sa va întreb ceva:știe cineva concret ca universul este infinit,l-a măsurat cineva,extraterestrii i-ati văzut,exista v-a spus ei ca vin de la Dumnezeu?nu stiu dar mi se pare ca va permiteți să filozofati foarte mult pe niște teme care sunt prea sensibile pentru noi muritorii de rând.Mi se pare prea mult să vorbim cu atâta încredere de lucruri atât de mari si doamna Maria va cred că sunteți credincioasă dar sa vorbiți de iad,rai si draci cu coada neagra cu atâta certitudine nu mi se pare corect,va amintiți cumva din vreo viața anterioara cum era on rai sau iad ,sau vorbiți pe seama a ce scriu cărțile bisericești și picturile de pe pereții bisericii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu exista vieti anterioare! asta e momeala satanei pentru naivi. iar referitor la viata de dupa moartea fizica, exista multe marturiile ale oamenilor cazuti in coma...

      Ștergere
    2. Totul e relativ implicit părerile fiecăruia dintre noi având legatura directă cu evoluția și educația noastră de la nastere

      Ștergere
  11. Chiar si Isus a spus ca tatal are si alte popoare. E scris in biblie. Este normal sa fie populate si alte planete, Dumnezeu construieste de toate. Problema e ca omul se crede unic si atotputernic si nu accepta concurenta. Asta o vedem si pe pamant.Am pus hotare, ne-am diviz intre noi dupa culoarea pielii, a religiei, etc. Unii se cred mai grozavi ca altii din cauza ca nu-l cunosc cu adevarat pe Dumnezeu, Chiar daca sunt botezati crestineste. Amen.

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Deci oamenii in rai,cresc in inaltime :)

      Ștergere
    2. Raiul arata altfel, cred !

      Ștergere
    3. Raiul este o stare interioara la care trebuie sa ajungi. Parinele Ilie Cleopa a spus ca Imparatia este inlauntru nostru:

      "Sfânta Scriptură ne arată luminat că «Împărăţia cerurilor» se mai numeşte şi «Împărăţia lui Dumnezeu» sau «Împărăţia lui Hristos», ea fiind vestită de către dumnezeiescul Ioan Botezătorul, precum şi de Însuşi Mântuitorul (Matei 3, 2; 4, 17; Luca 8, 1; Ef. 5, 5 ş.a.). Această împărăţie a lui Hristos va fi duhovnicească şi va stăpâni viaţa lăuntrică a omului, manifestându-se în afară prin dreptate şi pace şi bucurie în Duhul Sfânt (Rom. 14, 17). Această Împărăţie Însuşi Hristos a întemeiat-o (Ef. 5, 5; Col. 1, 13; II Tim. 4, 1; Apoc. 12, 10 ş.a.), şi Însuşi Mântuitorul a arătat în pildele Sale cum va creşte ea, pe cine va cuprinde şi ce putere va avea; iar durata acestei Împărăţii a lui Hristos nu va fi de o mie de ani, ci veşnică, fără de sfârşit (Luca 1, 33). Ea va cuprinde pe toţi oamenii credincioşi şi aleşi din toate neamurile şi popoarele lumii (Ps. 116, 1–2), va domni peste toate făpturile (Daniel 7, 13–14; Matei 28, 18; Fapte 10, 36; Rom. 10, 12; I Cor. 15, 27; Ef. 1, 20–23; Filip. 2, 9–11 ş.a.) şi va fi o împărăţie a dreptăţii (Ps. 44; Evrei 1, 8–9; Isaia 16, 5; 32, 1; Ier. 23, 5). Această împărăţie duhovnicească va fi o împărăţie a sufletelor şi în suflete (Luca 17, 21), şi numai aceia vor intra în ea, care o au deja în ei (Luca 18, 17)."

      Ștergere
    4. e IADUL si aici CONFIRMAREA pe linga multe altele ...
      nu tot ce straluceste este aur se zice in popor ... dur adevar stiu , dar ce usor va lasati inselati de demoni ...
      si dovada da iadului ´´ luminos ´´ aici si sa riceapa toti cei care MOR ca daca NU VAD JUDECATA se duc DIRECT IN IAD care le apare ca ´´ gradina mirifica ´´ CA SA II ADEMENEASCA.... NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ....

      DE LA MINUTUL 21.00 LA 23.30 ... deci ´´raiul luminos si frumos ´´ vazut E IADULLLL .... NU MAI CONFUNDATI CA VA PIERDETI SUFLETELE .... DUR ADEVAR STIU , DAR DUMNEZEU NU SE LA BATJOCORIT ....
      https://www.youtube.com/watch?v=a3KhUvgfntQ

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  13. Or fi mai multe programe care ruleaza simultan si care uneori pot interfera...
    Aveti dreptate, te crezi robot, devii robot.
    Sa ma apuc de electronica , atunci

    RăspundețiȘtergere

  14. "Crăciun la Castlebury Hall", o comedie romantica, in regia lui Michael Damiam , un film facut in Romania la Castelul Peles, Castelul Stirbei, Palatul Bragadiru și Studiourile Media Pro.

    Este un film de sărbătoare,în spiritul magic al Crăciunului care se apropie .

    Vizionare placuta iubitorilor de frumos !

    https://www.youtube.com/watch?v=titctu6Xyf8

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu inteleg de ce se ascund totusi...mai ales cu tehnologia lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt ca ei sunt inaintea noastra ani lumina... si ne privesc sa vada pana unde poate duce nemernicia noastra. Or sa intervina cand o sa fim la limita... adica autodistrugere totala.

      Ștergere
    2. De smecheri ce sunt,eeee mai glumesc si ei,se joaca cu noi dea vati-ascunselea!

      Ștergere
    3. Doamne Silvia,m-ai făcut să zâmbesc.

      Ștergere
    4. Asta am vrut,sa va fac sa zambiti !

      Ștergere
  16. 20.47

    Le e jena si rusine cu noi , noi imbracati, ei goi, noi cu case si vile , ei cu farfurii zburatoare , noi grasi si frumosi , ei ca Popey marinarul si urati de bubuie , cu capetele ca dovlecii . Cred ca ii doare undeva de noi, au planetele lor , viata lor . Pe cine ar mai interesa dintre noi sa-i cotropeasca pe aia din epoca primitiva , asa parem si noi pentru ei, niste inapoiati Noi lucram ca prostii , avem familie, chinuri, rate la banci , ei sunt zen , se plimba cu farfuria , dau cate un semnal , mai trag cu ochiul la altii , mai teleporteaza pe unul, altul . Ce sa faca daca ar veni aici , sa-i agate SRI-ul, DNA-ul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
    2. 😅😅😅😃.

      Ștergere
    3. Dar îti dai seama ce urați ne văd ei pe noi😁.Avem noi ceva în avantaj față de ei,din dată ce nu prea se arată oricui.Cred că totuși se tem şi ei de ceva.
      Primele reacți între noi şi extratereştrii:Ne speriem unii de ceilalți,apoi râdem pe înfundate unii de ceilalți.😁

      Ștergere
    4. Anonim 1 decembrie 2016, 22:35, daca ai sti cat de interesati sunt ei de noi; tocmai ca ii intereseaza foarte tare. In special ADN-ul nostru si ce pot face ei cu el. Poate pe unii ii mai hranim si cu energia noastra, asa ca de ce nu ne-ar tine in staul ca pe vite, sa producem pentru ei ceea ce lor le trebuieste? Exact cum facem noi cu animalele. Poate si de aici lipsa dorintei lor de a ni se arata, poate de aici lipsa dorintei lor ca noi sa-i vedem si sa-i cunoastem. Noi trebuie sa producem energie pentru ei si atat, nu trebuie sa stim atat de multe, ne tin in necunoastere. Bineinteles ca nu sunt toti asa, dat tind sa cred ca suntem sub influienta celor care vor sa ne tina in intunercul nestiintei cu voia.

      Ștergere
    5. Noi,putem face multe cu energia pe care o deținem în noi.Nu ştim s-o controlăm deocamdată.Mai avem multe de învățat.Da ei se folosesc de resursele noastre,dar asta e alceva.Noi,cei de rând ştim prea putine...

      Ștergere
  17. Acest sus, dna Maria nu ar putea exista decat daca pamantul este plat; altfel sus din acest moment peste 12 ore devine ..jos !
    Raspunde dara,Maria sa inteleg si eu !

    RăspundețiȘtergere
  18. Crestine ortodox, cand ( daca), vor apare straterestri razboinici ce ataca-vor pamantul, nimeni nu poate rezista !
    E curat va trai, e murdar va ramane ingrozit, una cu pamantul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. At.1 decembrie 2016, 23:34
      Crestine ortodox, cand ( daca), vor apare straterestri razboinici ce ataca-vor pamantul, nimeni nu poate rezista !
      E curat va trai, e murdar va ramane ingrozit, una cu pamantul!

      raspuns :
      NIMENI DIN NECREDINCIOSI NU POATE REZISTA SI SE VOR INCHINA DEMONILOR = EXTRATERESTRII dar putinii CARE SE PREGATESC VOR STA IMPOTRIVA LOR cu PUTERI INIMAGINABILE DATE DE DUMNEZEU TATAL ....

      cind poporul evreu ERA CREDINCIOS , TOTI DUSMANII lUI ERAU PUSI LA PAMINT de catre INSUSI DUMNEZEUL TATAL si NIMENI NU REZISTA .... exemple : AVRAAM , ai MOISE , AI ISUS NAVI , AI REGELE DAVID , SOLOMON ETC ETC ETC ... deci EXTRATERESTRII = DEMONII stiu bine CA PRIND DOAR PE CEI CARE NU SE PREGATESC ASA ca e scris :

      CREDINTA IN TOATE
      COIFUL MANTUIRII
      SABIA DUHULUI = CUVINTUL LUI DUMNEZEU

      ADICA ORTODOXIA TOATA = DREAPTA CREDINTA = SABIA DUHULUI SFINT ... credinta DREAPTA E BAZA luptei cu demonii = extraterestrii din vazduh ALTFEL PIERITI TOTI cind se vor arata LA ALEGEREA VOASTRA ( SI SUNTETI MULTI SI MULTE CARE VA LASATI INSELATI DE EI ).... DUR ADEVAR STIU dar NEAMUL ROMANESC CREDINCIOS ORTODOX a varsat TONE DE SANGE PENTRU HRISTOS si O SA APERE ACeST PAMINT SFINT .... deci repet versetele ortodoxiei SINGURA CARE MANTUIESTE =pavăza credinţei..

      ORTODOXIA = PAVAZA CREDINTEI = CREDINTA DREAPTA


      16.În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului.
      17.Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.

      dur adevar stiu DAR PE TIMP DE PACE omul se pregateste de razboi ,NU CIND VINE RAZBOIUL ca atunci e FFFF GREU sa o mai faca ...dur adevar stiu DAR NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA CA SCRIS ESTE :
      IISUS HRISTOS :
      31.Căutaţi mai întâi împărăţia Lui. Şi toate acestea se vor adăuga vouă.
      32.Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia.

      ORTODOXIA ESTE TURMA MICA SI VA FI SI MAI MICA DAR DE O FORTA INIMAGINABILA .... ( SFINTII INCHISORILOR DE LA AIUD au rezistat SI DIN OASELE LOR IZVORASTE MIRRRRRRR ) chiar OMORITI FIIND sunt VII CU MOASTE SI MIR DIN ELE .... deci moartea CORPULUI este ZERO cind sufletul E FOC ce arde CA SCRIS ESTE :
      49.Foc am venit să arunc pe pământ şi cât aş vrea să fie acum aprins!
      50.Şi cu botez am a Mă boteza, şi câtă nerăbdare am până ce se va îndeplini!
      51.Vi se pare că am venit să dau pace pe pământ? Vă spun că nu, ci dezbinare.
      52.Căci de acum înainte cinci dintr-o casă vor fi dezbinaţi: trei împotriva a doi şi doi împotriva a trei.
      53. Dezbinaţi vor fi: tatăl împotriva fiului şi fiul împotriva tatălui, mama împotriva fiicei şi fiica împotriva mamei, soacra împotriva nurorii sale şi nora împotriva soacrei.

      ASADAR SE VA FACE DESPARTIREA IN FUNCTIE DE DREAPTA CREDINTA = ORTODOXA si TOTI SUNT CHEMATI LA ORTODOXIE dar PUTINI ALESI ca SE LEAPADA MULTI DE ORTODOXIE CU TOT FELUL DE PAGINSIE si VOR FI varsati AFARA DIN GURA LUI DUMNEZEU ca scris este :
      16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

      dur adevar stiu dar CREDINTA ortodoxa NU SE NEGOCIAZA CA DE EA DEPINDE SA AJUNGI IN RAI sau IADDDD si multi ati ales IADUL inca de pe pamint si sunteti ANTIHRISTI ca scris este :
      lepadarea de credinta ADUCE POTRIVNICUL ADICA PE DIAVOLUL SI EXTRATERESTRII LUI= demonii sa se manifeste :
      22.Se vor scula hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor face semne şi minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  19. 18.16

    Asa este , o parte vor fi rapiti pe planeta aceea , o parte vor ramane in Romania care va deveni Gradina Maicii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  20. daca ne uitam pe vechice desene si picturi din antihitate se poate vesea ca extraterestrii sant aici demult si se dadeau drept zeii ! trebuie sa fie un motiv sa nu stim acuma nimica ci sa dam cu presupusul . in mod sigur sant si buni sant si raii dar fara informatii ce putem face ?

    RăspundețiȘtergere
  21. ,,Crestinul ortodox stie ca pentru persoana umana nu exista nici un fel de ''evolutie'' spre forme ''superioare'',si el nu are motive sa creada ca exista ''fiinte evoluate'' pe alte planete;el in schimb stie ca exista intr-adevar in univers si alte,,inteligente avansate''in afara de el.Acestea sunt de doua feluri:ingeri si diavoli.Efortul sau este acela de a fi in comuniune cu ''ingerii'',care ii slujesc lui Dumnezeu si de a REFUZA orice contact cu ''duhurile rele''care l-au respins pe Dumnezeu(adica diavolii)iar acum se lupta,din invidie si rautate,sa-l duca si pe om la pierzare''.

    RăspundețiȘtergere
  22. Poate ca sora Marioara a intrat in legatura cu Agatarsii ce traiesc sub pamantul tarii noastre.Si acestia sunt foarte inalti,pentru ca traiesc in a5-a dimensiune.Au o populatie de 26 de milioane.Am aflat de pe blogul 'Calea Aurie',al Mihaelei Tristar-/Trei-Stele/.Ea a intrat in legatura cu multe civilizatii ce traiesc in a 5-a dimensiune.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Ghiorghiu este la nivelul cel mai sus ,este la nivel 7,acolo ajung numai cei plini de duh sfant si Sfintii.Dar si multa munca sa ajungi pana acolo,nu oricine ajunge,majoritatea stau in dimensiunea 3-4 cel mult.
      Noi toti suntem acum in 4, dar curand planeta va intra in dimensiunea a 5-a si vom fii si noi treziti si eliberati.

      Ștergere
  23. Homo Aliens...vin sa ne pescuiasca...poaate pentru ei suntem doar o.balta cu peste...ca doar ne sunt superiori...nu???ori de ce le-ar fi frica???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ...mine ??!!!
      sau de cei pregatiti de mine ???

      Ștergere
  24. Adevarul care vine de la Duhul Sfant,l-au primit foarte putini Oameni,unii dintre ei sunt Sfintii pustnici si asta dupa o viata foarte stricta,dusa in credinta in DUMNEZEU post si rugaciune.Aceste mesaje care vin de la extraterestri,sunt de la cei intunecati.Aveti mare grija,nu va jucati cu focul ca nu stiti ce planuri malefice are satana pentru a ne distruge sufletele;acesta fiind unul dintre ele,pe langa ecumenism,ciparea populatiei,vaccinuri cu nanocipuri,etc.Acceptarea extraterestrilor ca salvatori,ne face sa ne indepartam de mantuirea pe care numai Domnul IISUS HRISTOS ne-o poate da.Cuvantul Lui ne spune foarte clar:"Eu sunt Calea,Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."(Ioan 14:6).Frica pe care Oamenii o au,inclusiv de cutremur,e de la slaba credinta in DUMNEZEU,asta insemnand ca sunt caldicei si asteapta salvarea (trupului si nu a sufletului)de la altcineva."Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea."(Ioan 3:16).Asa ca nu asteptati salvarea de la nimeni altcineva,ca va inselati.Domnul sa ne Lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca Pamantul e plat...inseamna ca suntem pesti intr-un lac iar cerul e luciul apei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CERUL este marea de cristal,,este o intindere de apa.

      Ștergere
  26. Anonim 2 decembrie 2016, 10:28 adevarat si eu sunt adeptul acestei teorii ca zeii din egipt cei asteci etc sunt de fapt extraterestri care au ajutat oamenii sa construiasca piramidele egiptene,myase etc.
    Hey daca tear interesa sa vorbesti cu mine pe facebook despre aceste fenomene am multe teorii,facebook-ul meu este Gaby Alex si am o poza cu simbolul de la Asus Republic of Gamers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,MI-A PERMIS SORA MARIOARA SA PUBLIC DIN CARTEA 'PASII LUI IISUS',SA VEZI TU PIRAMIDA DIN RETEZAT,PIRAMIDA NORDICA/ROSIE/EGIPTENII DIN CAPATUL SUDIC AL CRUCII TERESRE AU TRECUT,ROMANII DIN VEST S-AU DUS CU IMPERIUL LOR CU TOT,OTOMANII DIN CAPUL ESTIC S-AU DUS,A MAI RAMAS MANIFESTAREA NORDICA SA SE EXPRIME PLENAR,ESTE TIMPUL NOSTRU,AL ROMANILOR,CEI CARE MAI AVEM UN DRAM DE CREDINTA ADEVARATA,NU ACEEA TRAMBITATA LA TOATE CULTELE.VIZIONATI PE YOU TUBE,FILMUL DESPRE VORTEXUL SACRU.

      Ștergere
  27. Cu tot respectul vorbind...daca sunt si alte forme de viata in universul acesta,din punctul meu de vedere, putin ar trebui sa ne intereseze.adica nu asta ne ajuta sa ne salvam sufletul.si va zic de ce...Domnul nostru Iisus din Nazaret,cand a venit pe planeta noastra,si-a luat chip de om si nu de extraterestru cu capul mare,de culoare verde,cu cinci ochi.Asta pt ca avea de desfasurat un program pentru salvarea OMULUI si nu al extraterestrilor.de la ce? De la MOATREA ETERNA si nu de la razboie,de la vreo boala sau mai stiu eu ce,lucruri pe care toti azi le dorim,e normal pt ca suntem in corpurile astea de carne si nu reusim sa vedem dincolo de materie!dar cine cunoaste Biblia stie ca toate astea nu mai au importanta.Domnul ne-a invatat cum sa iesim di aceasta vale de lacrimi in care traim,din imparatia mortii.pt ca stiti ca noi aici pe pamant suntem in iad,nu?Este ultimul nivel al creatiei,locul unde a fost trimis Lucifer.pt ca este adevarat ca oamenii mor oricum, dar putini stiu ca va fi o a doua moarte, ETERNA!deci haideti sa nu ne mai plangem ca suntem rai,ca viata e grea si sa incetam sa mai speram in ceva bun pe pamantul asta pt ca NU SUNTEM DIN LUMEA ASTA!va trebui sa ne intoarcem acasa,acolo unde Domnul nostru Iisus ne pregateste un post, cum Insusi El ne-a zis.in concluzie eu cred ca ar trebui sa vorbim mai mult lumii despre acel program de salvare asa cum au facut Sfintii Apostoli si toti sfintii.eu nu cred ca ei nu stiau despre alte vieti in univers,dar au dat lumii intregi pe Dumnezeu in cuvinte si fapte,nu pe extraterestrii.la ce ne foloseau? Unul singur este Dumnezeu,Iisus Hristos!tot ce ne inconjoara este doar creatie,atata tot.VA veni ziua cand vor fi ceruri noi si pamant nou iar tot ce vedem azi se va transforma.mi-ar ajuta mie sa cunosc toate persoanele de pe fata planetei personal?nu!imi ajunge sa-l cunosc pe Dumnezeu si am tot! Toata creatia este in El pt ca nimic nu ar exista daca El nu ar fi creat!numai bine, lumina si intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamna Georgeta Florea a spus că Iisus este conducătorul planetei Sill , cred că doamna Maria Gheorghiu a văzut locuitorii de pe planeta Sill , că aceia de acolo cam tot așa de înalți sunt.

    RăspundețiȘtergere