joi, 1 decembrie 2016

31 ! O ZI DE 31 , SI INSTITUTUL DE FIZICĂ A PĂMÂNTULUI !


                                        1 Decembrie 2016,ora 7,05 dimineața!

                                                 Dragii mei,

În aceasta dimineață dragilor, treaza fiind, aud un glas care spune ceva, în legatura cu INSTITUTUL  DE  FIZICĂ A  PĂMÂNTULUI.
Citez dragilor:
                           ”Toate câte le veți vede ,în zi de 31 de la INSTITUTUL DE FIZICĂ A PĂMÂNTULUI....!”  
Dragii mei, cu siguranță primul gand al vostru ar fi că ,am gresit si am scris ”veți vede”; dar nu am gresit, ci asa a grait glasul ,iar eu nu am voie sa schimb sensul sau literele din cuvintele pe care le primesc.
Iar acum doresc sa va spun că, s-ar putea ca intr-o zi de 31 a unei luni,INSTITUTUL DE FIZICĂ A PĂMÂNTULUI să vină cu un anunț cutremurator.
Dar noi , nu trebuie sa le luam in seamă, ci sa credem in MESAJUL DIVIN,si anume:

CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA ...

https://plus.google.com/.../posts/SJ9P3K9wqz...
Sep 17, 2016 - CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND ! CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND !

Sunt sigura dragii mei, că vom fi anunțați atunci când acest CUTREMUR DEVASTATOR, ar fi posibil sa vina peste ROMÂNIA SFÂNTĂ.
Dar de ne vom căi, de ne vom intoarce trup si suflet la Credință,inimă si suflet,DUMNEZEU ne va ierta, si nu va trimite acest CUTREMUR peste a Sa ROMÂNIE SFÂNTĂ.
                                    Cu dragoste,Maria 

32 de comentarii:

  1. Da ......va dati seama câta teama (energie ) se va strânge în aceste luni de zile , asteptând cu înfrigurare si multa teama , venirea zilelor de 31 ale lunii.
    ET-ii au nevoie de cat mai multa energie , si noi nu ne dăm seama ca le-o oferim prin stările noastre.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare Pacatos,cu cine te lupti?

      Ștergere
    2. Cutremurul cel mare va veni fara doar si poate,mai devreme sau mai tarziu,dar...va veni,sa nu subestimam profetiile Parintelui Arsenie Boca.

      Ștergere
  2. Stai ca pana la 31, este data de 10 decembrie despre care doamna a precizat ca va fi ceva .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu toate cutremurele care sunt in fiecare zi pe planeta, din ce in ce mai dese e clar ca ceva o sa se-ntample. O sa explodeze vulcani, scoarta terestra sufera modificari serioase in ultimi timp si se vor schimba polii magnetici. Deja s-au schimbat curentii atmosferici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai sclavi sub conducătorii noștri,sclavi sub iluminării planetei,mai suntem sclavi si sub minunății extratereștri,vorba aia până la Dumnezeu te mănâncă"sfinții".mă bucur foarte mult să constat că pe acest blog sunt si oameni foarte intetesanti

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania anului 2017 - abordare astrologica
    Revenind la final de an 2014 am atras atentia asupra pericolului de la granitele Romaniei si atat am mai mentionat despre raporturile si relatiile internationale, ca vor fi in deriva si organele abilitate vor trebui sa fie vigilenti, de parca lucram intr-un sistem national de siguranta si nu la o televiziune.
    Si ca in fiecare an, finalul de an 2015 ne-au adus din nou in platou pe mine si pe colegul meu care imi pomenea de retrospectiva anului 2015, despre faptul ca a ramas uimit cum de am spus ca va cadea Guvernul Ponta (pai daca asa era scris in astrograma). Insa eu eram rezervat si am completat la un moement dat:
    “Daca va fi liniste si pace spre finalul anului 2016 daca vom realiza emisiunea, o vom face de undeva de unde deja vom discuta despre firul evenimentelor mai mult negative, pentru ca tot ma intreba de al treilea razboi mondial, la ceea ce comenteaza analistii. Si eu am raspuns sec, fara sa gandesc prea mult:
    “Dar al treile razboi mondial este inceput!.....” Iar cateva secunde nu s-a mai auzit nimic in studio. Era liniste!
    Aici vreau sa ajung si sa mentionez ca dupa opt ani de zile, nu am crezut in previziunile mele. Mai concret traducerea pe care am facut-o in primavara lui 2008 si ma vad acum, in punctul in care imi vine sa discut deschis ca si abordare astrologica despre anul 2017 si evenimentele principale, care se vor pune in miscare din a doua parte a lunii octombrie 2016, imediat dupa praznuirea Cuvioase Macii Parascheva!

    Inceputurile anului 2017 vor fi resmitite ca de fiecare data din toamna anului 2016, cand la orizontul granitelor noastre se vor intensifica conflictele. Interesant este ca toate actiunile vor lua prin surprindere tara noastra si toate mutarile de trupe, actiuni si aspecte care vin sa intareasca protectia, pentru ca va fi protejata Romania, insa nu de armatele americane sau altele, ci de Bunul Dumnezeu. Jupiter si prezenta sa pe Ascendentul Romaniei, ne vor aduce aminte vorbele generalului Talpes: “La barza chioara, Dumnezeu ii face cuib!” Acest aspect foarte important va mai media starile conflictuale in care tara noastra, independent de vointa ei si a noastra, va fi implicata. Adevaratele turnuri si aspecte, care prin intensitatea lor vin si ne ingrijoreaza, vor fi coordonate si gestionate de insusi Destinul si Credinta acestui popor! Organele abilitate de mentinere a relatiilor de prietenie cu alte state, ambasadorii si sistemele care se ocupa strict cu raporturile diplomatice si internationale vor trebui sa fie si sa aiba acuratete in luarea deciziilor. Pentru ca prin incarcatura sa, intervalul astrologic 20 octombrie 2016 – 21 octombrie 2017, nu ne va scuti de incidente la granitele tarii, de amenintari cum au fost si pana la acest moment, insa mult mai crescute in intensitate. Va trebui sa stim ca vor fi intensificate declaratiile de razboi si amenintare la adresa poporului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania anului 2017 - abordare astrologica
    Vor fi evenimente care prin natura lor pot aduce prejudicii si prejudicierea imaginii statului roman in fata celorlalte natiuni. Ruperea de Uniunea Europeana va fi un subiect important si Romania ori va fi exclusa ori I se vor imputa anumite sanctiuni. Asdar, raporturile si relatiile internationale, nu au mai fost de mult atat de incorsetate cum vor veni din toamna acestui an si vor trebui consolidate raporturile de prietenie cu alte tari, spre care, vrem nu vream Romania va face primii pasi importanti de altfel!
    Si totusi ce vor viza marile puteri?!?! Daca stau si privesc in casa a patra a tarii noastre, din punct de vedere astrologic, aceasta aduce in prim plan o noua formula de regionalizare in interiorul tarii sau punerea in vedere fortata catre acest aspect. Mai mult, poate parea o poveste SF, insa vor fi cele mai crunte lupte, pentru ca tara noastra sa fie impratita de puterile internationale in trei. Astrologic, Destinul Romaniei se va afla la rascruci de drumuri in acest sector de activitati. In orice caz, chiar daca nu vor sa reuseasca planurile, toate acestea vor fi protejate datorita protectiei Divine pe care Romania in acest interval de timp o are! Pentru o confirmare, starea vremii si factorii meteorologigici se vor inrautati in continuare. Aceste fenomene care au loc acum si sunt vizibile cu ochiul liber, vor avea continuitatea lor si in tot cursul evenimentelor din anul 2017 mult mai intensificate. Intradevar spre final de an, in luna noiembrie, asa cum se asteapta specialistii in geofizica a scoartei terestre, ar putea fi un seism mai mare in Romania, insa nimeni nu poate sti de cate grade si cat de devastator va fi. Cer este un singur lucru, daca va fi, cele mai predispuse luni vor fi noiembrie 2016 si evident primavara anului 2017. Semne pe cer si din punct de vedere meteorologic, inaintea producerii evenimentului vor fi cu siguranta. Astfel incat nu va trebui sa ne panicam. Va trebui sa ne acceptam Destinul acestei tari, la care noi ca entitati sutem partasi pentru arderea acestei karme negative pe care poporul roman o are de cateva decenii si care astrologic vorbind, sunt normalitati!
    Latura financiara va avea mult de suferit de la finalul anului si pe intreg parcursul anului 2017. Practiv, tara noastra va trece prin incercari si parca va fi “jefuita” de comorile ei si de resursele naturale. Va fi anul in care putem asista la exploatarea resurselor proprii de corporatiile internationale! Agricultura va fi uunul dintre sectoarele care vor avea mult de suferit! Aici Destinul va veni si va da peste cap proiectele si aspiratiile oamenilor, a fermierilor si agricultorilor. Mai mult culturile pot avea de suferit si anul 2017 va fi unul delicat in planul echilibrului. Practic acest echilibru nu va fi vizibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Burculet???

      Ștergere
    2. DA,ANONIM 07:21
      http://constelatiadestinului.blogspot.ro/?spref=fb

      Ștergere
    3. Omule ce scrii tot cersaful,devii plictisitor si nici nu citeste multa lume balivernele tale.val

      Ștergere
  7. Romania anului 2017 - abordare astrologica
    In plan politic, Destinul va dicta de aceasta data, asa cum a fost si in anul 2014. Nu este exclusa retragerea de la conducerea Romaniei al actualului presedinte (Klaus Iohannis) si inlaturarea lui sau retregerea, va aduce o noua forma de conducere catre toamna acestui an! Insa lucrurile si aspectele din planul politicului pentru prima data dupa atatia ani se va linisti. Destinul vine si dicteaza, iar politicienii independent de vointa lor nu vor mai avea nici un cuvant de spus in fata Destinului! Va fi un an de regrupare si de recanalizare din punct de vedere politic, dar pana si politicienii vor fi interesati de alte aspecte vizibile la nivel national sau vor fi afectati de ceea ce se va intampla in jurul lor. Fara sa poata interveni sau decide.
    Din octombrie 2016 si pana la finalul anului 2017 va fi o etapa de finalitate si se va incepe contruirea unui nou inceput in parteneriat cu cineva. Pentru ca, dupa atat timp, tara noastra va fi partenera cu un alt stat puternic. Insa chiar daca este o etepa de sfarsit si un nou inceput prin forma sa de manifestare, anul 2017 va contribui la o mai buna unitate intre romani. Este anul in care mitul pasarii Phenonix va fi in plina desfasurare. Aspectele importante ale acestui an astrologic vor avea directa legatura cu pamantul, teritoriul, fenomenele meteorologice, agricultura, exploatarile resurselor naturale, cutremurele intensificate, un important act de reorganizare teritoriala va fi emis sau dezbatut.
    Cu certitudine va trebui sa vedem partea buna a lucrurilor si evenimentelor acestui an astrologic care isi va incepe manifestarea din a doua jumatate a lunii octombrie 2016 si pana al 21 octombrie 2017, protectia venita de la Providenta. Ni se vor arata multe lucruri ca ulterior sa ne intarim intru credinta si sa construim ceva nou. Va fi o etapa in care unii se vor curata pentru a le putea lasa loc altora. Si aici nu vorbim despre moarte. In orice caz, va fi un an al luptelor pentru transformare in care tara noastra va fi ocrotita, pazita si dirijata parca de undeva!
    Aceasta abordare astrologica, nu are menirea sa vina sa sperie lumea! Insa ea face parte din Destinul Romaniei si tinand cont de evenimentele care se intampla in jurul nostru acuma, as defini astrologic anul 2017 cel care va aduce Soarele dupa furtuna!
    Spre finalul materialului, ca sa pot concluziona, aspectele principale se vor petrece in urmatoarele sectoare de activitati:
    1. raporturile si relatiile internationale;
    2. scoarta terestra, regionalizarea si deficitul din agricultura, nu in ultim rand exploatarile pamanturilor Romaniei de catre straini si faptul ca cineva va dori ca tara noastra sa fie impartita in trei;
    3. nu in ultimul rand schimbarile politice care vor avea loc si caderea actualului presedinte Klaus Iohannis sau problemele acestuia care vor fi vizibile;
    4. Romania ca tara in contextul actual international, va ramane o tara izolata si careia i se va imputa sanctiuni si va fi amenintata;
    5. cu toate acestea va fi un an al transformarilor si protectia pe care Romania o are ca tara pe tot parcursul intervalului octombrie 2016 - final de luna octombrie 2017;

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacatos mare, E-tii nu au nevoie de nici un fel de energie; Daca ar fi reusit sa ajunga de pe planetele lor pe pamant, unde noi nici cu telescoape de ultra mare putere nu am reusit sa aruncam o privire da-ti seama ca energia lor ar trebui sa fie de mii de ori mai tare decat a noastra;
    Ce noi nici macar nu putem privi ei strabat!
    Imi pare rau daca iti schimb orizontul...
    Tehnologia lor ar trebui sa se bazeze pe o energie inimaginabila,asa ca nu ar avea nevoie de energie de la noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestri isi iau energia din soare.

      Ștergere
    2. Da, unii chiar asa procedeaza!
      Uitativa in dreapta imaginii jos...
      https://www.youtube.com/watch?v=8ulqsAgrlYI

      Ștergere
    3. Inca...
      https://www.youtube.com/watch?v=PyHzv-QpRls

      https://www.youtube.com/watch?v=aZUGuex5XYY

      Ștergere
    4. E mai bine sa nu fim naivi,Ei sunt aici (ET)de mii de ani nu e nevoie de nici o calatorie spatiala,dealtfel călătoriile pe distante galactice nu se pot realiza asa cum știm noi din filmele SF. Sa ne informam corect căci tocmai de aceea Dumnezeu a separat lumile la distante astronomice. ET,sunt de fapt aceeași care au generat in trecut pagube uriașe planetare și apoi au fost izolați la porunca lui Dumnezeu,fraților iar uitam una dintre cele mai importante porunci -SA NU NE FACEM IDOLI, Acești ET datorita naivității umane și a tratării superficiala a adevărului istoric științific și biblic vor domni groaznic! din nou pe Terra 3,5 ani înaintea intoarcerea Lui Hristos.Oricine ÎL iubește pe Dumnezeu afla adevarul înainte sa fie prea tarziu.Apropo de energie,v-ați întrebat din ce este creata,,energia''? Sau poate credeti ca este doar produsul activitatii subatomice al materiei?

      Ștergere
    5. Bine ai revenit, Lupule Alb.

      Ștergere
  9. Au fost doua cutremure de mică intensitate,in doua zile,in data de 30 noiembrie si 1decembrie,in Vrancea.Poate pe astea o fi încercat extraterestrii sa le oprească din intensitate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oameni buni nu vă mai sperati atît,credinta in Dumnezeu dă putere.Cutremure au fost si vor mai fi pînă ce pămîntul se va reaseza.Stiți proverbul că ,,DE CE ȚIE FRICĂ DE AIA NU SCAPI,,.Dumnezeu nu iubește fricoșii nu mai încărcati pămîntul cu negativitate are el destulă mizerie de curătat.Bucurestenii săracii in cazul unui cutremur mare vor fi loviti mai rău.Epicentrul din Vrancea este sub București,multe clădiri nu au fost reabilitate,iar pe dedesubt numai goluri din cauza metroului si tot felul de buncăre.Si dacă ție scris să mori la un cutremur așa vei muri nu poți să faci nimic.Maria a spus clar că un cutremur major in Romania acum nu va fi de ce uitati asta o parte din voi?Orice mesaj despre un cutremur, gata îl legati de Romania nu mai fiti asa prăpăstioși.Vedeti că aproape zilnic sunt cutremure in Vrancea si ieri de 1 decembrie a fost unul de 3 grade, asa tensiunea din scoartă se mai diminuează.Mai bine să ne rugăm Domnului pt tara noastră decît să tremurăm atît de frică.

    RăspundețiȘtergere
  11. Descoperiri socante in continuare la Malaxa . Nimeni nu gaseste delicventul, priviti casa care si-a facut-o din banii spitalului :

    http://www.tolo.ro/2016/12/02/casa-lui-secureanu-facuta-cu-banii-spitalului-este-pustie-deconta-pina-si-facturile-de-la-leroy-merlin-si-bricostore-unde-a-disparut/

    RăspundețiȘtergere
  12. Din cate am apucat eu sa va cunosc,de-a lungul anilor,aici,nu sunteti o persoana care sa suferiti de duhul mandriei.Slava lui Dumnezeu pt asta!Coreland ce am spus ,cu afirmatia dvs.ca veti fi anuntata de fiecare decizie pe care o ia Dumnezeu,referitoare la Vrancea noastra...se naste o contradictie.Darul Duhului Sfant se pierde intr-o clipa de greseala,au patit-o marii pusnici si sfinti parinti,dupa o viata exemplara.Cu siguranta stiti asta,doar ati studiat Teologia,nu vorbim cu profani.Deci...eu trag concluzia ca dvs.stiti cu exactitate data cutremurului,de pe acum,dar nu va este permis sa o spuneti.Ca de mandrie,nu va suspectez,Doamne-fereste!Asta e logica mea!Poate ca nu va va fi ingaduit sa o spuneti niciodata.Porunca Duhului Sfant nu se incalca vreodata.Poate ca vi se va porunci sa va alegi 10 oameni credinciosi, alesi de Domnul si alora sa le transmiteti.Nu aveti de unde sti asta.Eu ma supun vointei Domnului si Dumnezeului meu si nu judec pe nimeni.A fost doar un exercitiu de logica.Ca daca nu o luam asa,picam in duhul mandriei.Dumnezeu nu e dator sa raporteze nimanui ce face pe Mosia Sa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca cine detine o taina o impartaseste doar pe jumatate . Exclus ! Altfel de ce ar spune-o , il obliga cineva ? Misterul e indicat in cu totul alte situatii , dar cand e vorba de vieti omenesti, destine , nu merge cu ocaua mica .
      Cat despre caderea din har , auzisem la un moment dat ca preoti inchisi pe vremea lui Ceausescu la canal , dobandisera mari haruri divine , prin suferinta, infometare , rugaciuni si umilinte indurate . O parte din ei au recunoscut ca dupa ce au iesit , pierdusera acele haruri .

      Ștergere
  13. la inceput a fost GANDUL LUI DUMEZEU.Cu energia GINDULUI IN SINERGIE CU GANDIREA INALTA A LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate se va simti in Romania cutremurul care va avea loc in Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  15. pamantul se scufunda zilnic si ei tac probabil atuncia vor incepe sa traga alarma !

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna maria vreau sa vb cu dv ce este cu aceea data de 10?

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate va fi un cutremur politic !?!?

    RăspundețiȘtergere