marți, 28 iulie 2015

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ! MORMÂNTUL ESTE SFÂNT, IAR LOCUL DEASEMENEA ! SFÂNTUL POPORULUI ROMÂN !


                                     Noapte de 26 -27 Iulie 2015 ,ora 0,55 !

                                                   Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam , aud un glas de bărbat care intreabă insistent aşa :

                  "Locul acesta este sfânt !
              Este sfânt locul acesta, nu-i aşa ? 
             Da ! Locul acesta este sfânt !" 

                                                              

Clipă în care dragii mei, văd un tânăr care se urcase ca pe un  deal, iar jos la baza dealului ,( a muntelui),precum în această poză, era multime de oameni, care stateau la rând ,pentru a ajunge la Mormântul Sfântului PĂRINTE ARSENIE BOCA.
Tânărul avea în mâna sa dreapta ,un pahar cu apă de izvor, ce-l bea până la ultima picătură.
Iar in acest moment, aud un glas divin, un glas plin de dragoste, care spune aşa :
                      " Locul acesta , nu este sfânt numai pentru Ardeal; ci este sfânt, pentru toata România şi pentru fiecare suflet credincios!" 

                       

                             .

Iar tânărul bea cu sete mare,paharul până la fund,în faţa Mulţimii de oameni.
Asa este fratilor ! SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA, este Sfant in Ceata Lui Hristos, iar locul in care în care ete înmormântat, este tot sfânt prin viaţa sa sfanta pe care a dus-o.
SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA, nu este numai SFANTUL  ARDEALULUI, ci este Sfantul României întregi, a tuturor celor care -l iubesc sincer si care-l preţuiesc.
Sa ne rugam si noi dragilor, să ne rugăm SFANTULUI  ARDEALULUI, ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale la IISUS  HRISTOS,precum si cu mila si dragostea sa, faţă de poporul român, faţă de fiecare suflet credincios, smerit si plin de Iubire.

 .

                                             Cu dragoste, MARIA.

10 comentarii:

  1. Ne-au inebunit efectiv securistii de pe Romania TV si Antena 3 cu sfantul sfintilor ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti! Aici nu este vorba despre securisti ! PĂRINTELE ARSENIE BOCA, este SFÂNT în CEATA LUI HRISTOS, chiar daca BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ,nu-l recunoaste si nu-l canonizează !
      SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, este SFÂNTUL nostru , Sfantul zilelor noastre. Mai bine ai fi mai atent, la tot ce se spune frumos, despre SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ! Iti va fi de mare folos sufletului.

      Ștergere
    2. Mass media are o afacere proprie,au facut un pact cu biserica pentru a castiga sume colosale de bani de pe urma Sfantului parinte ARSENIE, dar nici unul nu doresc sa il canonizeze deoarece toti aservesc elitelor masonice si ei conduc Romania Sfanta. Maria deschide ochii ,securitatea SRI ne conduc sub o guvernare strict secreta.

      Ștergere
    3. Raspunde-i Maria,lui Mo si noua tuturor,totodata,ca mare adevar graieste!

      Ștergere
    4. Luati aici linkul si mai pupatii pe oameni ,eu cred ca e de plans si nu un motiv de bucurie. Arsenie Boca a devenit o afacere banoasa http://adevarul.ro/news/societate/sondaj-cred-romanii-fost-arsenie-boca-mitul-duhovnicului-produce-25-milioane-euro-an-1_55b7a45ff5eaafab2c075925/index.html

      Ștergere
  2. Parintele arsenie boca este sfant si se roaga lui dumnezeu pentru oricine ajunge la mormantul sau dupa cum bine a spus ca ne va ajuta mai mult de dincolo numai sa ne rugam si sai cerem ajutorul el nea invatat si nea dat un alt sens de a intelege suferinta noastra necazurile care ne vin in viata doamne ajuta. Ilie

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul se invarte in jurul banilor. Bani, bani, bani. Nu stiu la cati dintre voi sau dintre cei care merg la mormant a cerut parintele Arsenie bani. Eu cand am fost nu mi a cerut nimeni nimic, am fost cu familia m am rugat am pus o lumanare si am plecat. Credeti ce vreti fiecare pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parintele Arsenie ne a fost dat pentru Brancovineni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare facce ce vrea...daca singurul vostru gand despre Parinte e despre baani....mai cititi

    RăspundețiȘtergere
  6. Da'ti bani ca vreti nu ca vi se cere de cineva anume, o maicuta de la Prislop mia zis da'ti bani la saraci nu pe flori si acatiste noi oricum avem de toate au turme de oi si stupine de albine. De dau si la orfelinate, spitale si azile de batrani.

    RăspundețiȘtergere