miercuri, 3 aprilie 2013

EVANGHELIA ! EVANGHELIA ,DIN EPOCA, EPOCII DE PIATRA !

Noapte de 26 septembrie, 2011 !  Fireste, dormeam; si dupa miezul noptii ma trezeste UN GLAS , puternic, care spunea, o multime de lucruri, pe care abia reuseam, sa mi le notez , citez:

                          "DACA AR FI, DIN APROPIERILE...IN TARMURILE, DIN DUMNEZEIASCA PROBLEMA A TA..."(si glasul se opreste o clipa si aud din nou):
                          "TE VEI INTOARCE ! NU VEI AVEA ,MAI MULTA , JUDECATORULE , MAI MULTA , DECAT AM EU, IN CER "!(si iarasi, glasul se opreste, o clipa si incepe iar ):
                          "EVANGHELIA !  EVANGHELIA, DIN EPOCA, EPOCII DE PIATRA "!
                           "NE PREGATIM, PENTRU ALEGERI ! PENTRU  MOTIVUL ALES , PENTRU PARJOL "!

In dimineata de 30 ian.2006, ma trezeste UN GLAS, care spune mirat asa:
                              
                          "O INTERVENTIE ?"
Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER ,senin, pe care se afla, UN SOARE, mare si stralucitor. Numai ca, sub SOARE, perpendicular ,cu SOARELE de pe CER,  se aflau, unul deasupra celuilalt, DOUA DISCURI, (ca doi SORI, mai mici).,de culoare, galben pal, (precum nisipul uscat, la culoare). Primul DISC, din imediata apropiere, de sub SOARE, era cam, cat a treia parte din SOARE, ca marime. Al doilea DISC, se afla, sub primul DISC, dar era mai mic, ca acesta. Astfel incat, vedeam pe CER, SOARELE si sub SOARE, unul sub altul, DOUA DISCURI, de marimi diferite. UN GLAS, spune mirat foarte :

                                "O INTERVENTIE ?"
In clipa urmatoare, totul dispare, precum a aparut.
Dragii mei, eu ,nu dispar, ci, cu mare dragoste, scriu aici si impart cu voi toti, tot ce traiesc, pentru, ca si voi, sa va bucurati de CUVANTUL lui DUMNEZEU, si sa gustati din PAHARUL IUBIRII NESFARSITE, AL LUI DUMNEZEU, pentru noi, oamenii, fiii SAI.
                                    Cu dragoste,
                                                         Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu