sâmbătă, 6 aprilie 2013

IISUS HRISTOS, VORBIND CU MAICA SA, PURUREA FECIOARA MARIA !

Dimineata de aprilie, 2005, cand, in timp ce dormeam, aud GLAS, dumnezeiesc, care spune cu dragoste, nesfarsita, asa:

                                "MAICA ,PURUREA STAPANA !
                                 EU, TI LE-AM PREGATIT "!

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, un pat, si pe pat, MANTUITORUL nostru ,IISUS HRISTOS, viu, in carne si oase, cu vesminte, albastre violet, plutind la cativa centimetri, de suparfata patului, intr-o LUMINA alba ,stralucitoare. IISUS, era tare trist si suferind. Din ochii LUI, sfinti, curgeau lacrimi, iar CHIPUL SAU, suferind si cu putina barba castanie, arata,cat de mult, a patimit , pentru pacatele noastre.I
IISUS, clipea mereu, si privea spre mine, ca pentru, a ma face sa inteleg, cat a suferit si sufera ,pentru ale noastre pacate.
Putin mai tarziu, dupa circa 20 min, aud GLAS:
                            "VRETI, SA STAU PE SCAUN ? LE INTIND, PANA AICI !"
Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER SENIN,  de ziua, si din CER,coboara ,   O LUMINA ALBA, orbitor de stralucitoare, care ,se intinde, sub forma de RAZE ,ce  formeaza un con, de RAZE, cu fata in jos, spre Pamant,(cu deschizatura in jos), exact ca in SFANTA ICOANA cu PREA SFANTA TREIME, de unde DUHUL SFANT, sub forma de Porumbel, sufla in jos RAZE DE LUMINA ALBA.
Aceste RAZE, erau trimise, in mod anume, unui grup de circa 8 maicute, care asteptau ca, RAZELE din CER,sa ajunga la ele.,fapt ce s-a si intamplat, dupa ce GLASUL, a spus...LE INTIND, PANA AICI"
Aceste RAZE DIN CER, se intindeau cat doreau, si se strangeau, intr-o clipa,ca la comanda.
Dragii mei, frati si surori, INTRU DOMNUL, sa nu va indoiti, si sa CREDETI, in CUVANTUL LUI DUMNEZEU si in AJUTORUL si MILA MAICII DOMNULUI.!

PS. Chiar in aceste clipe, cand scriam aici, ochii mi s-au inchis, si ma aflu, in SFANTA BISERICA, unde are loc, SLUJBA TAINEI SFANTULUI MASLU,de obste, iar PREOTUL, a miruit pe credinciosi, cu MIR, si pe mine, la fel, apoi, aud GLAS, care canta asa:
                       "ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA !
(si PREOTUL, in vesminte aurii cu rosu, terminase de miruit si spune);
                        "FITI, BINECUVANTATI ".
Dupa cum vedeti, fratilor, nu conteaza ca dorm, sau sunt treaza; ca stau in pat, sau la bucatarie, sau scriu, cum este acum, atunci cand, trebuie sa vad, sau sa aud ceva, DUMNEZEU, este ATOTPUTERNIC, si -mi ajuta, oriunde si oricand, ca sa pot face, VOIA SA !
                                 Cu dragoste,
                                                     Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu