miercuri, 10 aprilie 2013

MAICA DOMNULUI, IESE DIN SFANTA ICOANA, COBORAND CIRCA 1 METRU, PANA LA PAMANT!

                                       ZORI DE ZI, 29 AUGUST ,2004 !

              Dormeam, si brusc, ma trezeste O LUMINA, ca un fulger, ce-mi intra prin crestetul capului, si iese prin degetele de la picioare.
Ma trezesc, dar ,nu deschid ochii, si astfel vad, cum SFANTA ICOANA, A MAICII LUI DUMNEZEU, straluceste ca UN SOARE, in semi-intunericul din SFANTA BISERICA.
MAICA DOMNULUI, cu vesminte rosii, catifelate, tine pe bratul Ei, stang, pe PRUNCUL IISUS, care arata, ca la 5 -6 anisori.
PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, din SFANTA ICOANA, deschide bratele SALE, si pur si simplu, iese din SFANTA ICOANA, care era inalta, de circa 1 m, si coboara, pe Pamant.
MAICA DOMNULUI, vie, in carne si oase, este inconjurata, imediat, de O LUMINA  alba-aurie, orbitor de stralucitoare, cu vesmintele rosii, catifelate, sta in picioare, si are in bratele SALE, pe, PREA SCUMP SI PREA SFANT ,FIUL SAU, IISUS HRISTOS, cam, ca la 5 - 6 anisori.
MAICUTA, IL tine, pe ambele brate, caci, era mai marisor,IISUS, .COPILASUL PREA SFANT, avea perisorul,castaniu ,ondulat si lungut, pana pe umeri, ochisorii albastri ,de seninul CERULUI, neasemuit de frumosi si plini de blandete, cu CHIPUL luminat si frumos, cu FATA ovala si buzele rosii, carnoase. Era imbracat, cu O CAMASA alba, stralucitoare de LUMINA, si lunga.
COPILASUL SFANT, tinea manutele si piciorusele ridicate, de parca, I-ar fi fost teama, ca MAICA SA, sa nu-L scape jos, din bratele SALE.
MAICA DOMNULUI, cu PREA SFANT COPILASUL IISUS, in brate, era cuprinsa, intr-O RAZA CONICA,  aurie, RAZA , ce venea de SUS, din CERUL SFANT, a trecut prin BOLTA SFINTEI BISERICI, ca si cum nu ar fi existat, si astfel, vad CERUL SFANT, deschis, si din CER, TRIUNGHIUL (conul )de LUMINA AURIE, care a cuprins, in RAZELE sale, pe MAICA DOMNULUI SI pe COPILASUL IISUS HRISTOS, in bratele SALE.
PREA SFANTA NASCATOARE, DE DUMNEZEU, era tare fericita si cu CHIP orbitor de stralucitor.
Dragii mei, bucurati-va si voi, de MINUNEA DUMNEZEIASCA, si aduceti, din toata inima voastra, si din tot sufletul vostru, RUGACIUNE, LAUDA SI SLAVA, MAICUTEI DOMNULUI si PRUNCULUI IISUS.
                                       Ca intotdeauna,
                                                                 cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu