miercuri, 2 ianuarie 2013

AGHIAZMA MARE, NU SE STRICA NICIODATA, DACA CREDEM CU ADEVARAT ,IN SFINTENIA Ei !

Dragii mei, am sa va spun o intamplare traita de mine. Cu ceva ani in urma, cand traia mama mea soacra, si care din pacate ,nu mergea deloc la SFANTA BISERICA, si nici PREOTUL nu-l primea in casa sub nicio forma, cand m-am mutat de la bloc in casa sotului meu, la un loc cu mama soacra, am hotarat ca din acel moment, PREOTUL sa ne intre in casa si sa ne binecuvinteze casa. Soacra mea nu a fost de acord , dar nu a avut incotro. Si era in AJUN DE BOBOTEAZA, la poarta ne bate PREOTUL cu SFANTA ICOANA in mana, in care era reprezentat  SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, SI IISUS care primea BOTEZUL in raul IORDAN. Cand soacra mea a vazut ca intra PREOTUL, desi avea 80 de ani, s-a ascuns in alta camera. PARINTELE, ne-a binecuvantat casa, si a lasat in camera soacrei mele, intr-un pahar pus de mine special, a lasat putina AGHIAZMA MARE si busuioc sfintit; apoi intra si in camera noastra, ne sfinteste camera si ne lasa si noua, SFANTA AGHIAZMA MARE si busuioc sfinţit. A doua zi, soacra mea vine in camera noastra, si spune cu furie: Ia-ti apa asta de-aici! Am incercat sa-i spun ca este SFANTA AGHIAZMA MARE, dar nu aveam cu cine vorbi. Am lasat paharul de la ea, langa canita mea cu AGHIAZMA MARE.  A treia zi, am vrut sa stropesc prin casa. Pun mana  pe paharul cu AGHIAZMA MARE, ce fusese la soacra mea, si vad ca este tulbure de parca ar avea mâl, si mirosea cumplit . Apoi  ma uit si in canita mea, si vad SFANTA AGHIAZMA ,LIMPEDE CA LACRIMA, SI ERA  RECE CA APA DE IZVOR! Deci, daca avem CREDINTA TARE SI NECLINTITA, AGHIAZMA MARE, AGHIAZMA IN GENERAL, NU SE STRICA NICIODATA ! Dragii mei , beţi  SFANTA AGHIAZMA MARE, acum de BOBOTEAZA, în fiecare dimineata pe nemancate  si apoi luati ANAFURA SFANTA, si tot la fel până  pe data de 15 ianuarie 2015 inclusiv. Sfintiti casele voastre, stropind cu SFANTA AGHIAZMA MARE, si astfel, va veti bucura,de sanatate toti cei din casa si de pace si liniste sufleteasca.

                                                                            Cu dragoste , MARIA

4 comentarii:

  1. esti nebun de legat. aghiasma e de fapt apa care in contact cu argintul de pe cruce si cu busuiocul, se purifica. du-te la psihiatru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu o s[ te trimit la psihiatru, ci la SFANTA BISERICĂ, CREŞTIN ORTODOXĂ, şi asistă LA SFÂNTA SLUJBĂ, A SFINŢIRII APEI, în ZIUA BOBOTEZEI, când PREOTUL , se roagă PREA SFÂNTULUI DUH, ca să coboare asupra APEI, şi să sfinţească APA, apoi, cu BUSUIOC si cu SFÂNTA CRUCE, lipită de busuioc, Parintele scufundă de trei ori la rând, SFANTA CRUCE cu BUSUIOCUL, si cu Rugaciunile specifice, ZILEI SFINTE, APA, nu mai este apa normala ci este AGHIAZMA SFINTITĂ, pe care o putem bea, numai 9 zile de la BOBOTEAZĂ, apoi ,o folosim când suntem bolnavi, sau ne merge rău în casă.....
      AGHIAZMA MICĂ, se face vinerea la SFANTA BISERICĂ CREŞTIN ORTODOXĂ, sau la SFANTUL MASLU, sau de fiecare dată, când avem nevoie, de exemplu, când vine PREOTUL să sfinţeasca casa, sau la orice necaz şi împrejurare neplăcută, rugăm pe PĂRINTELE, să ne facă AGHIAZMA, cu SFANTA SLUJBĂ specifica, SFINŢIRII APELOR.
      Aşadar, frate sau soră întru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS, eu, nu o să te trimit la nebuni, ci...mergi, la SFANTA BISERICĂ A LUI HRISTOS, CREŞTIN ORTODOXĂ, şi convinge-te, înainte să trimiţi pe cineva ,care crede în tot LUCRUL MÂINILOR LUI DUMNEZEU.,la spitalul de nebuni.
      DA ! SUNT ŞI EU "NEBUNĂ" după HRISTOS DOMNUL ŞI MÂNTUITORUL NOSTRU.
      Şi dacă , S-a îndurat de mine păcătoasa şi mi-a dat acest DAR, de a vedea si a auzi, cele nevăzute şi cele neauzite, şi mi-a dat PORUNCA, ca sa le fac cunoscute SEMENILOR nostri, iar eu ,asta fac. Împlinesc, PORUNCA DOMNULUI, cu toata dragostea si cu toata fiinţa.
      Indiferent, câte jigniri de genul tau, frate sau sora ÎNTRU HRISTOS, as primi, nu ma ating, absolut deloc.
      Eu am un singur STĂPÂN ! PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ! EL ESTE SI STAPANUL MEU, AL NOSTRU, SI DUMNEZEUL MEU SI AL NOSTRU, SI MANTUITORUL MEU SI AL NOSTRU.
      DUMNEZEU SA TE IERTE, PENTRU JIGNIRILE PE CARE LE ADUCI, SEMENILOR TAI, si sa-ti arate CALEA CEA DREAPTA SI BINEPLACUTA LUI. Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. CINE ESTE, ANONIM, ÎNSEAMNA CA NU EXISTA ! CA SE ASCUNDE, DUPA CUVINTELE PROPRII, JIGNITOARE SI SE SIMTE BINE ,ASA, IN COCHILIA LUI. IESI DIN COCHILIE, SI MERGI LA SFANTA BISERICA, SI AFLA, MAI MULT SI MAI MULTE DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ.
      Vei afla, ca, nu are nicio legatura cu argintul.....si cu alte scorneli. !Cu drag, Maria

      Ștergere
    3. La mine la biserica oamenii de boboteaza vin cu sticlele lor cu apa de la robinet si le aseaza pe mese in curtea bisericii. Preotul doar stropeste cu busuiocul cu apa sfintita peste mese si nici vorba sa bage argint in sticlele oamenilor. Si credeti-ma aghiasma chiar ramane ca de izvor dupa multi ani. Ganditi-va ca in 3 zile de canicula apa de robinet se impute in pahar si imaginati-va in 10 ani ca aghiasma ramane proaspata. Nu sunt povesti si nu exista explicatii stiintifice. Chiar e puterea lui Dumnezeu. Aici e pe crezute.. dincolo e pe vazute. Doamne ajuta.

      Ștergere