miercuri, 21 iulie 2021

UN INCENDIU URIAS CU MULT FUM NEGRU INSPRE SUD -EST ,PE O SUPRAFATA FOARTE MARE !

 

                                                       20 Iulie 2021,ora 15,17 !


                                Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad inspre Sud - Est o suprafata mare ce avea constructie pe ea, si care, ardea extrem de violent si cu mult fum negru.

Nu vedeam ce constructie era acolo,deoarece,totul ardea si scotea coloane de fum negru si dens,catre Cer.

Am cautat o imagine, ca sa va puteti da seama dragilor, de ceea ce vedeam eu.

Era ca un zid de fum negru.


Dragilor, din pacate,vom auzi de acest INCENDIU urias,un INCENDIU devastator care va polua si aerul. Ceea ce ardea acolo,cred ca era de natura extrem de inflamabil.

Ce anume va lua foc si va forma coloane de fum negru sau cand se va intampla,eu nu stiu a va spune.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca macar sa nu fie si pierderi de vieti omenesti.

                            Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Deocamdata Din cauza ploilor 35 localitati de munte au fost afectate de viituri.O fi lipsa padurilor taiate?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre lipsa pădurilor ca despre orice de la nasterea prin cezariană până la nanoroboți vă rog să il consultați pe ayatollahul nației Val Vâlcu. Mai este ceva in țara asta pe care să nu îl analizele Val Vâlcu ? Pe bani este Mugur pe covizi Musta si Marinescu pe bla bla bla securistoid Valcu si CTP și pe manele Guță, băi, Doamne ferește să crape vreunu dintre ăștia că ne dizolvăm ca țară. Țară...da mă rog !

      Ștergere
    2. La chestii ce tin de noroc si fericire, consultați pe Lidia Fecioru si Voropchievici. De aceea si suntem atat de fericiti! Au dat noroacele pe capul nostru!
      Ce nevoie mai avem de Dumnezeu?! Cad din cer sfătuitorii, cu noroace cu tot!
      Când vrei sa separi un popor de Dumnezeu, este f simplu: pui cohorte de măscărici sa-i spele pe creier cu detergentul din reclamele TV si trage poporul un pui de somn, de zici ca-i dormitor comun.

      Ștergere
    3. 08.13, isi bat joc de banii vostri si se imbogatesc pe spinarea celor care se incred in prostioare din astea. La fel si cu Cerasela Roegen sau cei care vin pe la emisiunile de acest gen. Povestea acea Cerasela Roegen ca are o singura canapea care a costat-o 15.000 lei cu reducere. Daca va place sa ii imbogatiti, n-aveti decat! Iar voi veti saraci...

      Ștergere
  2. Cristian Diaconescu critica pe Iohannis pentru ''Lipsa de EMPATIE pentru sinistratii din Apuseni'' iar PNL [Evreiesc] pentru ''Lupta lor pentru Putere... in dauna intereselor romanilor''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu, craciune, ca ai vrea ca toate farfuriile sa se sparga in capul evreilor, dar nu cred ca toti hotii din Romania sunt evrei. De la primarul simplu de la tara, pana la politist sau preotul care nu-si face bine treaba lui de Apostol, sunt toti evrei? Uite, eu m-am nascut intr-un spirit al dreptății si cinstei. Asa sunt eu din nastere, nu pot sa urmez modele fara Dumnezeu si am ales sa merg in sens invers decat multi dintre semenii mei, chiar si din familie. Nu am evrei in neam si in zona mea nu sunt evrei. Dar cunosc multi hoti de păduri, multi primari care nu fac nimic si preoti care joaca jocuri de noroc si au afaceri necurate.
      Dumnezeu nu va Judeca neamurile cum crezi tu, adica: evrei-răi, romani-ingerasi. Va Judeca drept. Asa ca...ce-ar fi sa-si vada si poporul roman mustele de pe caciula? O țară nu se reconstruieste dând vina pe ceilalti pentru ce nu facem noi. Asta cu evreii este deja fumată. Ne-am saturat sa va tot auzim " jidani in sus, jidani in jos", in timp ce chiar romanii isi fura o mare parte din păduri si ucid maidanezi in chinuri.

      Ștergere
    2. Acum au mai dat o lege numa' "buna" pentru printisori, vanatori sau pofticiosi de trufandale ca ursii sa fie omorati oricand doreste vreun specimen (non)uman. Dar oamenii chiar nu observa ca mania lui Dumnezeu s-a abatut asupra lor si asta tot din cauza oamenilor care fac rau? Inundatiile, alunecarile de teren, cutremurele, incendiile, molimele, razboaiele si altele chiar nu ii potolesc pe oamenii rai?????
      Nu le-a ajuns oamenilor ca omoara caini nevinovati? Acum trec si la ursi, caprioare, mistreti, orice vanat. Nu le mai ajunge. Se va abate mania lui Dumnezeu asupra ucigasilor necuvantatoarelor care trebuie sa traiasca si ele alaturi de oameni din moment ce au fost lasate de Dumnezeu!
      Planeta nu este doar a omului, ci a tuturor vietuitoarelor. Nu intamplator au fost create si lasate de Dumnezeu pe Pamant. Trebuie sa existe un echilibru in natura, dar omul nu face altceva decat sa-si bage coada si sa dezechilibreze, sa distruga tot, ceea ce va duce si la autoextinctia sa ca specie. Dezechilibrele meteo sunt datorate tot omului care pretinde ca este inteligent, superior altor fiinte, dar nu este deloc asa. Omul rau ramane asa si pana nu distruge tot si nu se autodistruge, nu se lasa!

      Ștergere
  3. Romanii platesc prin statul Roman daune pentru inchisoarea facuta de Dan Rosianu in baza dosarului fabricat de DNA,a avut noroc pentru ca unii au murit in inchisoare pentru dosarele fabricate,la Comanda, de DNA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cică vine valul 4 de coronavirus. Se pare că venirea valului 4 demonstrează fără tăgadă că riscurile vaccinării depășesc beneficiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se stie din vreme ca vine valul 4, 5, 100, 1000...

      Ștergere
  5. Cred ca incendiul s-a implinit azi la un restaurant Ateneum intr-o piata cu blocuri din Bucuresti careia nu-i stiu numele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incendiul de la restaurantul Atenium era in Piata Delfinul din Bucuresti,a ars 3 ore pe suprafata mare cu degajare de mult fum de la textile si aparatura,a explodat si o butelie de oxigen ,a fost nevoie de interventia a mai multe masini de pompieri -craciun.

    RăspundețiȘtergere