luni, 12 iulie 2021

UN CUTREMUR INTENS !

 

12 Iulie 2021,ora 6,33 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,treaza fiind, vad la un moment dat in fata ochilor inchisi,vad un gard din fier,si care gard,incepe a se cutremura foarte puternic.


.
Atat de puternic,precum ramurile un pom in bataia vantului puternic.
Dragii mei,vom auzi de un Cutremur intens care nu va trece deloc neobservat.
Sa nadajduim insa,ca nu va produce prea mari pagube materiale sau Doamne fereste, pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam dragilor,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi pacatosii.
Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. Nu mai vine niciun cutremur,vine direct sfârșitul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja vedem semnele sfârșitului lumii în luna și în stele,in cer și pe pământ cum scrie in Biblie,uragane,tornade,călduri extreme,violente,războaie,conflicte toate astea sunt semnele sfârșitului lumii,vin zilele in care va fi întuneric 3 zile și 3 nopți..și toate astea din cauza că omenirea e rea,lacoma și egoista,Dumnezeu ne da ultimile avertismente in canicule extreme,furtuni ,vesti de războaie,încălzirea globală etc..Oricum orice inceput are și un sfârșit așa și cu planetă și omenirea.Va fi un sfârșit al lumii in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa fie pentru că i- am spus astăzi fiicei mele că simt cum tremura pământul sub tălpi.Nu știu de ce mi se întâmplă să simt aceste lucruri înainte cu câteva zile.Demult am aceste simțuri extrasenzoriale sa speram sa nu fie unul mare care să producă pierderi de vieți omenești.Dumnezeu sa ne păzească oriunde ar fi acest cutremur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic extrasenzoriale, aveți presiunea sângelui msre, mai bine ați merge la medic, probabil consumați prea multa sare, nu-i de joaca.

      Ștergere
  4. Ultimul, și cel mai mare, Italia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot fi oriunde dar vor fi tot mai dese urmare a dezechilibrarii Pamintului de catre om prin Incalzirea globala si cresterii oceanului prin redistribuirea apei topite de la poli,iar un prim semnal e cresterea activitatii vulcanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Cimpul magnetic al Pamintului a slabit in ultimii doua sute de ani cu 10 procente si continua sa scada slabind protectia data Pamintului ,creste radiatia in aer deocamdata dar si undele UV date si de distrugerea stratului de ozon,care la o valoare peste 8,5 sint periculose si cancerigene trecind si prin hainele oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere