joi, 8 iulie 2021

UN CURCUBEU APARUT PE INSERAT, IN TIMPUL RUGACIUNII MELE!

 

.

6 iulie 2021,ora 21,17 !

Dragii mei,in acesata seara,stand la balcon cu carticica de Rugaciuni in mainile mele,ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,cu toata fiinta mea.
La un moment dat,in fata mea inspre Rasarit pe Cerul senin de noapte,apare o treime a unui Curcubeu divin.
A aparut asa precum in imaginea de mai sus,si a disparut in 3 secunde.
In acest moment ,am simtit fiorul divin,fiorul rece care ma cutremura,si pot sa va spun dragilor ca,si de data aceasta am cunoscut cu inima si cu sufletul ,ca Rugaciunea mea a fost auzita si ascultata de Duhul Cel Prea Sfant.
Nici nu va puteti inchipui, cata bucurie si cat fericire simteam in inima si-n sufletul meu.
Daca ne rugam fratilor cu toata fiinta,fiecare dintre noi,am putea trai asemenea Minuni si sa dobandim un loc pentru vesnicie,in Imparatia Lui Dumnezeu,Amin.
Cu dragoste,Maria.



9 comentarii:

  1. Cred doamna Maria
    Ce minune frumoasă ați trăit!
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți
    Cu mult drag si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Printre altele LGBT Q au adoptat culorile curcubeului.
    Astazi in Ungaria a intrat in vigoare o lege votata 157 contra 1 prin care interzic activismul=propaganda LGBT Q in scoli si gradinte motiv pentru care Ursula de la Bruxel critica in numele UE pe VICTOR Orban si Ungaria-careia putin le pasa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În Rusia au votat o lege in care o sută de ani LGBT să nu fie promovat nici la radio tv , ziare sau demonstrație pe străzi. Ăștia da popor creștin noi suntem niște naivi în care tolerăm toate prostiile și acceptăm orice :(

      Ștergere
    2. Toti cei care tolereaza anormalitatea sunt de nimic, sunt de nici un fel. Nu Il au pe Dumnezeu, ei fac voia raului!

      Ștergere
    3. Curcubeul vine din cer, e lasat de Dumnezeu. Nu aveau de ce acesti anormali sa ia un simbol care nici nu le apartine. Astia erau aruncati pe vremuri in prapastie de la nastere sau de cand erau descoperiti ca erau anormali. De aceea multi se si fereau sa nu fie descoperiti ca altfel mureau. Acum nu zice nimeni sa fie omorati, dar sa stea ascunsi scarbosii si dizgratiosii astia anormali in vizuinele lor, sa nu mai se expuna cu ceva atat de rusinos.

      Ștergere
  3. Se intampla atatea nenorociri in America si Bruxelle de unde a pornit anormalitatea. Acum vor si romanii sa adopte asa ceva pentru a se abate tot felul de nenorociri asupra noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa se explica faptul ca in Bucuresti pe domeniul public inca nu exista o statuie a lui Alexandru Ioan Cuza- primul unificator al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa ce Citu a recunoscut in comferinta de presa ca are conturi externe Offsore,Monica Tatoiu il acuza pe TV ca ar colecta in aceste conturi comisioanele bancilor private care au intermediat miliardele imprumutate ingropind ROMANIA si ca ar intentiona numirea la ministerul Finantelor a unuia mai ascultator decit Nazare cel demis si anume pe Vilceanu cel cu doctorat la Timisoara.
    Cit despre Iohannis ca ar astepta el jucind la comanda celor ce vor cistiga alegerile in Germania.
    Dar pentru interesele romanilor nu mai joaca nimeni???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan Barna care are azi ziua de nastere, regreta ca nu a reusit aprobarea solicitata de Bruxel pentru sprijinirea LGBTQ in dezacord cu alte tari independente ca Polonia,Ungaria Cipru care le-a dat cu flit.
    Daca era legea mai de mult poate nu era chiar rau poate daca Cozile astea de Topor nu se mai nasteau-craciun.

    RăspundețiȘtergere