miercuri, 28 iulie 2021

SEMNUL CORECT AL SFINTEI CRUCI,ESTE CEL AL CRESTINILOR ORTODOCSI !

                                        26 Iulie 2021,ora 22,18 ! 


                              Dragii mei,


În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas de barbat care spune asa:

              "Iisuse bland si drag,acest semn il primesc de la Tine!"

In aceasta clipa,vad un tanar ce ingenuncheaza si face semnul sfintei Cruci, in fata CRUCII SFINTE pe care era rastignit IISUS HRISTOS.

Numai ca, acest tanar,nu face semnul sfintei Cruci,cum o facem noi crestin ortodocsii,ci o face precum catolicii.

Noi cand facem semnul sfintei Cruci,ducem cele trei degete la frunte,adica,in numele TATALUI,apoi ,ducem la buric si rostim, si a Fiului,dupa care,ducem cele trei degete la umarul drept si spunem si-a Sfantului Duh, iar la umarul stang cand ducem cele trei degete unite,spunem Amin.

Iar acest tanar,a dus mana sa la frunte,la piept,la umarul stang si apoi la dreptul.

In clipa in care s-a inchinat asa, CRUCEA SFANTA cu IISUS rastignit pe ea, s-a invaluit intr-o ceata densa si a disparut in urmatoare clipa.

Am gasit aici dragilor,un mic video clip,in care ni se explica cum trebuie sa facem corect semnul sfintei Cruci si ce semnificatie are.

Iata:

.

Dar iata si ce se intampla in BISERICA Romano -Catolica:

În Biserica Romano-Catolică, direcția semnului crucii, care inițial era de la umărul drept la cel stâng (cum este până astăzi în Ortodoxie) a fost schimbată în secolul al XIII-lea de către Papa Inocent al III-lea (1198-1216), care a hotărât ca semnul crucii să fie făcut cu trei degete, de la frunte la piept și de la umărul stâng la cel drept. Această decizie a fost luată după Marea Schismă între Biserica din Răsărit și cea din Apus, ca urmare a ostilității dintre conducătorii celor două părți (Papa de la Roma și Patriarhul din Constantinopol se excomunicaseră reciproc).

În Rusia, până în secolul al XVII-lea, la reformele Patriarhului Nikon, semnul crucii se făcea cu două degete, simbolizând dubla natură a lui Hristos. Reforma operată de patriarh pentru a alinia practicile Bisericii ruse cu cele ale Bisericii din Constantinopol prevedea folosirea a trei degete în loc de două pentru semnul Crucii. Aplicarea acesteia a fost unul din motivele invocate pentru schisma Vechilor Credincioși, care fac în continuare semnul crucii cu două degete.

Asadar fratilor, sa facem corect semnul Sfintei Cruci,pentru ca sa nu se supere MANTUITORUL nostru bland si drag Iisus Hristos ,si sa-si intoarca Fața sa de la noi pacatosii.

                              Cu dragoste,Maria.

P.S.

Iata dragilor,un articol in care ni se spune clar de la SFANTUL DUH,care este BISERICA cea adevarata,Biserica lasata de IISUS HRISTOS.

miercuri, 29 noiembrie 2017

BISERICA CEA ADEVARATA , ESTE BISERICA CRESTIN ORTODOXĂ !


                                       
                                      Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, iata ca aud glas care spune tare si raspicat asa:

                "Biserica Crestin Ortodoxă ,este Biserica  cea adevărată !"


                     Image result for BISERICA IMAGINI.

Clipă în care dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,vad SFINTELE USI ale SFANTULUI ALTAR dintr-o Sfanta Biserică deschise larg,iar din ALTARUL SFANT izvora pur si simplu "un munte " de Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
În Sfanta Biserica era intuneric, nu era nimeni inafara de mine si totusi in SFANTUL ALTAR era Lumina aurie ca de la o mie de Sori nevazuti.
Aud din nou glas care, repeta:
                     
               "Biserica Crestin Ortodoxă, este Biserica cea adevarata!"
Dragii mei, ce alte Dovezi mai ne trebuie,cand GLASUL LUI DUMNEZEU ne spune atât de clar,ceea ce ne-a lasat FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru al tuturor ,atunci cand, S-a nascut din FECIOARA MARIA si a PROPOVADUIT CUVANTUL TATALUI CERESC ,CUVANTUL SĂU ca DUMNEZEU si OM ?
Aceasta nu inseamna dragilor ,că acei Semeni ai nostri care au o alta RELIGIE, o alta BISERICA cu o alta CREDINŢĂ nu se vor mantui.
Toti ne vom mantui daca vom respecta CREDINTA in care ne-am nascut,Credinta ce nu se abate de la Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Dar nimeni nu ne opreste fratilor, daca noi ne dorim cu ardoare ca sa trecem la BISERICA CRESTIN ORTODOXA ,care este BISERICA cea adevarata.
Deci,ne putem pastra CREDINTA in care ne-am nascut,sau, acum cand stim care este BISERICA cea adevarata, o putem schimba numai după voia noastra.
Glas din cer am auzit mai demult,care graia asa:
             Toti se vor mantui,daca vor implini CREDINTA in care s-au nascut ,intru PORUNCILE LUI HRISTOS!"
Sa nu aruncam cu piatra dragilor ,daca vreun frate de-al nostru are o alta Credinta si- o alta Biserica.
Sa-i respectam alegerea si Credinta si sa ne purtam cuviincios.
Atata timp cât si acesta implineste PORUNCILE LUI DUMNEZEU, si sufletul său se va mantui.
Sa iubim fratilor BISERICA CRESTIN ORTODOXA,sa venim cat mai des in SFANTA BISERICA,sa traim cu inima si cu sufletul nostru SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE macar in ziua Sfintei Duminici.

                  Image result for potirul sfant imagini
Sa nu amânam dragii mei a merge la PREOT ca sa ne spovedim păcatele,după care,sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Mda...
    De așa zisele "vaccinuri" nu ne spuneți nimic, nimic?
    Nu de alta, dar al 3 lea război mondial a cam început...
    Se cere obediență, fără întrebări,doar supunere față de sistemul politic satanic.
    Nu contează dacă vrei otrava,nu contează dacă ai contraindicații, dacă ești alergic, dacă nu vrei să te supui unui experiment necunoscut și plin de riscuri și implicații grave, dacă ești reacționar, ești dușmanul umanității și trebuie să fii închis, izolat și interzis!
    Nu mai ai dreptul să muncești,să călătorești și în curând nu o să mai ai dreptul nici să mănânci.
    Pentru mine, personal, e clar că a doua venire a Mântuitorului Iisus Hristos nu este departe, semnele vremurilor așa cum sunt scrise în Sfanta Scriptură sunt deja evidente! Vremea pentru pocăință se împuținează, prigoana va fi și mai grea.
    Omul obișnuit cu confortul și legat de cele pământești va fi luat de valul pierzaniei și va fi sclavul perfect.
    Mă uit cu uimire și întristare cum se vând oamenii pentru o vacanță, pentru un meci la stadion și chiar pentru un mic și o bere și aleg să-și bage în vene/mușchi substanțe despre care nu știu nimic dar care le oferă această ," libertate " de moment, dar și un confort din care nu vor să iasă sub nici o formă.
    Ce contează dacă sunt reacții adverse,ce contează dacă mor oameni din cauza acestor seruri otrăvitoare,ce mai contează dacă prin aceasta ne lepădăm de credință și de Hristos?
    Din păcate, creștinii noștrii au fost învățați și nărăviți să creadă că singura viață este asta vremelnică și nu prea vor să mai știe de nimic despre VEȘNICIE, doar să trăiască bine aici și acum, să mănânce bine, să meargă în vacanțe la 5 stele.
    Ziceți și d-voastră...
    Ce creștini suntem noi, oare, dna Ghiorghiu, dacă gândim așa?
    Este vremea cernerii, a marii cerneri, a alegerii între Dumnezeu și vrașmașii Lui..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi aleg sa se duca precum oile prostanace la cipare, vaccinare, termoscanare si iradiere din plin. Daca sunt spalati pe creier sau nu au cu ce sa gandeasca, ce sa le facem?! Se vor lovi singuri cu capul de pragul de sus. Vor sa vada pe propria piele cum e...
      Oamenii astia, pentru cele 5 stele sunt dispusi sa faca orice. Absolut orice! Daca e nevoie sa-si vanda si sufletul si stiu ca stau o vesnicie in iad, nu conteaza! Pentru o clipa de falsa bucurie vremelnica sunt in stare sa isi vanda si copiii, parintii, nu doar pe ei. Sau sa ii cipeze. Astia sunt, cu astia defilam si n-avem ce le face!
      Nici Iisus cand a venit pe pamant nu i-a fortat pe oameni sa creada, sa Ii faca voia Sa. Le-a lasat oamenilor liberul arbitru. Daca nu mai conteaza pentru aceasta categorie de persoane decat cele 3 zile la "5 stele", imbuibarea maxima, distractiile si alte lucruri lumesti, vor vedea pe lumea cealalta cat s-au inselat, cat au gresit.

      Ștergere
  2. semnul sfintei cruci se face DEASUPRA UMERILOR in prelungirea mainilor DOMNULUI asa fac monahii-unor crestini poti sa le repeti se insemneaza stramb cu sf cruce- n-au nici o treaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iarta-ne pe noi păcătoșii!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mana se duce intai la frunte, apoi in zona buricului, ulterior pe umarul drept si in cele din urma pe umarul stang.
    Daca sfanta cruce este facuta altfel si nu se duce mana pana la buric, va insemnati cu semnul crucii facut INVERS si nu va mai inchinati lui Dumnezeu, ci celui rau!

    RăspundețiȘtergere
  5. In plus, pomana electorala a fost data de 30 de ani incoace tot din banii contribuabililor. Nu dadea vreun partid un capat de ata din banii proprii. Tot din banii poporului se dadeau pomenile. Asa ca la ce bun or fi asa prostavani unii ca se vand fie la vot, fie se vaccineaza pentru un mic?!?!? Inimaginabil cata prostie in capatanile acelea fara creier, inutile!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    RăspundețiȘtergere