vineri, 30 iulie 2021

S -A ADEVERIT ! A NINS IN PLINA VARA !

                                           Dragii mei, 


Am scris in urma cu 10 zile un articol in care ,spuneam ca va ninge in plina vara.

Si chiar auzeam un glas care spunea asa:

      "Lapovita si un Soare puternic !"


Iata dragilor si articolul :

                 LAPOVITA SI UN SOARE PUTERNIC !

                                              20 Iulie 2021,ora 4,12 !


                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care -mi spune asa:

               "Lapovita si un Soare puternic !

Clipa in care ,vad la Nord -Est cum ninge,era atat lapovita cat si ninsoare,sub un Cer pe care straluceste un Soare puternic.                                      

.
Dragii mei,din pacate,vom auzi de un astfel de eveniment chiar daca suntem in mijlocul verii.
Clima s-a schimbat radical,asa precum si oamenii s-au schimbat din bine in rău,sau din rău in mai rău.
Dumnezeu ne dă fiecaruia dupa faptele noastre si după Credința noastra.
Asadar,sa avem mare grijă cum ne trăim viața,căci ,asa vom fi rasplatiti atat in viața aceasta, cât mai ales in viața cea vesnică,dupa felul cum ne-am cheltuit fiecare clipă a vietii noastre.
Cu dragoste,Maria.

Iata si Informatia  despre locul unde a nins:
                                                        

Localitatea unde a nins in plina vara VIDEO | Mobile - Ziare.com

acum 23 de ore — A nins timp de câteva minute în stațiunea Cervinia, din Italia. Ninsoarea la mijlocul lunii iulie este un fenomen neobișnuit chiar și pentru ...

Localitatea unde a nins în plină vară VIDEO

Joi, 15 Iulie 2021, ora 08:29

     

Localitatea unde a nins în plină vară VIDEOA nins timp de câteva minute în stațiunea Cervinia, din Italia
Ninsoarea la mijlocul lunii iulie este un fenomen neobișnuit chiar și pentru cei care locuiesc în stațiunile montane. Totuși, locuitorii unui orășel din nordul Italiei au avut parte de o mare surpriză in plina vară.


Fulgi mari de zăpadă au căzut din cer preț de câteva minute bune în după-amiaza zilei de marți, 13 iulie, în localitatea Breuil-Cervinia, o stațiune montană aflată la altitudinea de peste 2.000 m.



Ninsoarea din mijlocul verii a fost surprinsă cu telefonul mobil de mai multe persoane, iar imaginile s-au viralizat rapid.

În videoclipul filmat de Marco Malcangi și postat de aostasera.it se poate vedea cum ninge ca în plină iarnă.





Temperaturile în zonă vor continua să rămână scăzute și în aceste zile, cu doar câteva grade peste 0, astfel că cei care locuiesc în zonă se așteaptă deja să mai aibă parte de episoade cu ninsoare.
acum 1 zi — În Brazilia iarna și-a intrat în drepturi și temperaturile au scăzut până la minus 2 grade în sud, în statul Rio Grande do Sul, unde a nins ...
acum 3 ore — Ninsori istorice în Brazilia, unde oamenii au rămas șocați atunci când s-au trezit cu zăpadă pe străzi și pe mașini. Nimeni nu a mai văzut ...

BRAZILIA | A nins în statul Rio Grande do Sul, spre bucuria localnicilor. Mulți dintre ei văd zăpada pentru prima oară în viață

În Brazilia iarna și-a intrat în drepturi și temperaturile au scăzut până la minus 2 grade în sud, în statul Rio Grande do Sul, unde a nins chiar, spre bucuria localnicilor, care au ieșit afară să se bucure de zăpadă, pe care mulți dintre ei o văd pentru prima oară în viață.

Ninsoare în Brazilia, plantațiile de cafea și trestie de zahăr amenințate de temperaturile scăzute

Brazilia s-a confruntat cu ninsori și temperaturi scăzute, iar specialiști se așteaptă la scumpirea prețurilor cafelei și zahărului.

Ninsoare în Brazilia, plantațiile de cafea și trestie de zahăr amenințate de temperaturile scăzute
Ninsoare în sudul Brazilia[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Anastasia Rebeca
Dragilor, oare mai exista
 indoieli in toate cate eu
 scriu de la Duhul Cel
 Prea Sfant ?
Cu dragoste, Maria.




12 comentarii:

  1. In acele locuri, in Brazilia, nu a nins niciodata, cum scrie si in articol si ninge acum in plina vara. Total anormala vremea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E iarna in Brazilia că sunt în cealaltă emisfera,cea sudica.

      Ștergere
  2. Din nefericire au murit oameni si foarte multe animale arse de vii in incendiile din Turcia. Mare pacat! Bietele suflete sa arda de vii... cumplit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dezechilibrarea Pamintului prin efectul de sera este dubla ,cresterea temperaturilor cu topirea ghetarilor pe de o parte iar in ultimul secol nivelul oceanic planerar a crescut cu 20 cm dar mai accentuat la Ecuator Pamintul bombindu-se ca un titirez creste durata zilei scazind viteza lui de rotatie iar al treilea efect este dat de bombarea la ecuator care impreuna cu luna deregleaza inclinatia axei de Rotatie a Pamintului ,ambele in perioada verii duc la ctresterea temperaturilor de canicula dat de cresterea zilei si timpului de expunere la soare cu fenomene extreme si modificarea ciclului anotimpurilor.
    Rezultatul e destabilizarea modelului climatic al Pamintului care prin topirea mult mai rapida in viitor a ghetarilor fata de cum se estimase va marii si dezechilibrele climatice generind o APOCALIPSA Climatica cu secete ,incendii dar si inundatii pe alocuri cu migratii si razboaie pentru apa primele tensiuni vor fi intre India si China care vor lupta pentru apa dulce care vine tot mai putina spre India din Tibetul Chinei.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ninge și la noi. Vine valul patru de prosteală. Păi de ce a fost amanat PNRR că maimuțica slugarnică dusă cu zăhărelul va începe la comandă valul patru . Deja au început să pregătească terenul profețind mii de infectați pe zi bineinteles asta după încheierea sezonului estival asta ca să nu deranjeze încasările din turism. Cine fac aceste profeții ? Alde Mama Omida doctorii din Câțohanistan. Pregătiți tinichelele împărțite cu sârg din cotroceni pentru criminalii din sistemul sanitar seria doi valul patru Izoleta lui Mengele in grad de cavaler. Începe a treia doză de vaccin . De ce vă mai chinuiți ? Montați automate stradale cu vaccin ca să se vaccineze omul zilnic . Supărat căprarul Ghiță că nu are mușterii la taraba cu zeamă a început să înjure poporul numindu-l retard. Este adevărat măi Ghiță că întradevăr poporul este retard dacă era inteligent nu ocupai tu postul respectiv în uniformă asemeni unui general din dictaturile sud-americane. Nu că ar fi vreo diferență intre noi si respectivele dictaturii . Da ce te-ai supărat așa tare tov polcovnic Ghiță nu iese parandărătul la zeamă? Măi tov polcovnic Ghiță înainte de a face poporul român retard socotește in ultimul an câți români au murit din cauza infectării cu covid și câți au murit din cauza voastră a celor din conducerea statului pe șosele pe căi ferate in pericolul românia. Iar dacă pentru covid aveți vaccin pentru genocidul pe care îl păstoriți care este vaccinul ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimic anormal-totul este manipulat. Se stie demult ca se pot face aceste lucruri, inclusiv cutremure mari

    RăspundețiȘtergere
  6. "plantațiile de cafea și trestie de zahăr amenințate de temperaturile scăzute"
    Stiti ce ma distreaza pe mine? Chestia asta cu plantatiile ca uite ca sunt amenintate. Pentru ca cine pierde direct de pe urma lor? Eu? Alti parliti ca mine, matse goale, coate fripte?
    "Specialistii se asteapta la scumpirea preturilor." Da, este adevarat! Numai ca asta este o chestie colaterala pentru ca pierderea reala nu este ca platesc eu mai mult ci ca detinatorii de plantatii, aia care baga banii in buzunar de obicei si nu se mentioneaza nimic despre ei, marii latifundiari, sunt faliti si nu spun nimic sa nu rada nimeni de ei. Si ma unge la suflet sa-i vad ca le cad galoanele si rangurile. Poate m-am ticnit si eu dupa Bivolaru dar unele chestii merita spuse: inca nu am iesit din feudalism. Tine minte, nu te invarti degeaba in caldare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Grindina face ravagii in țara noastră. Autoritățile au stiut din timp!? In continuare vor fi vijelii cu grindina

    RăspundețiȘtergere
  8. Cutremur devastator in Peru. Am anunțat din timp. Urmează inca unul foarte puternic. Sa ne așteptăm la cel din Balcani. Autorităţile știu insa pana acum nu par interesante_

    RăspundețiȘtergere
  9. Furtuna apocaliptică la Dej. Furtunile și grindina vor face ravagii. Au fost anunțate din timp. Autoritățile ar trebui sa se pregătească_

    RăspundețiȘtergere
  10. Brazilienii spun că nu e nimic anormal cu ninsoarea. Se întâmplă anual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In plina vara? Se intampla anual vara sa ninga? Sa fim seriosi! Cum sa fie normal?

      Ștergere