joi, 1 iulie 2021

AZO - TARGU MURES ! AZO TARGUMURES VA SUFERI SCHIMBARI !

 

                                                     1 Iulie 2021,ora 6,11 !


                                  Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva despre cel mai mare producator de ingrasaminte chimice din Romania,si anume,despre AZO - TARGU MURES.


.

Glasul spunea asa:
"AZO -TARGU MURES ,a prins postul de centralizare a .....!"
Glasul a mai spus cel putin trei cuvinte,dar eu nu le-am inteles,nu le-am mai auizt clar.
Dragilor, cu siguranta vom auzi cat de curand vorbindu-se despre AZO TARGU MURES.
Ce anume se va intampla,eu nu stiu a va spune.
Dar vor fi shimbari majore!
Cu dragoste,Maria.
P.S.


Azomureș

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Azomureș SA este cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din România. Compania produce azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte lichide, îngrășăminte complexe și melamină. Compania a fost preluată de la statul român în anul 1998 de cel mai mare producător de îngrășăminte din Turcia, Transworld Fertilizers Holding[2]. În luna martie 2012 combinatul a fost preluat de către compania elvețiană Ameropa Holding AG, prin intermediul Pelican Fertilizers care deține 75,8 % din acțiunile Azomureș.[3] Valoarea tranzacției a fost de 54 de milioane de euro[4]. Azomureș are o capacitate de producție de peste 1,3 milioane tone îngrășăminte chimice pe an și exportă produse în Europa, Asia, Africa, America de Sud, China, Japonia și Statele Unite.[5] În iulie 2012 site-ul Wall-street.ro a poziționat Azomureș pe locul 9 în topul celor mai profitabile 50 de companii din România.

4 comentarii:

  1. Si mare poluator,de aceia aeroportul e de la distanta de oras ,e cel mai in ceata.
    Daca luati bilet de avion pe Tirgu Murea sa nu va mirati daca aterizati pe Cluj sau de obicei Sibiu,de aceia cei din Mures pentru a nu pierde la plecare legaturile internationale prefera sa urce la Sibiu cel mai insorit si sigur cu programul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Explozie cu incendiu puternic la Combinatul MidiaNavodari cu cel putin doua victime din care una cu arsuri,fum negru deasupra plajelor Mamaia si Corbu din jur,aveati un mesaj cu asa ceva-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum anunta pe TV o explozie la o instalatie de la combinatul Azo-Mures,iar s-a implinit mesajul doar ca nu era 'a prins' ci aprins intr-un singur cuvint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos dle Craciun!Nicidecum nu e o bucurie.Dimpotriva ! Dar asa lucreaza DUMNEZEU,prin oameni.Si din fericire pentru sufletul meu,eu sunt unul dintre acesti oameni. Tot ce veti gasi scris de mine aici pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA MARTURII,toate se vor implini in timp,deoarece,nu sunt de la mine ci de la DUHUL CEL PREA SFANT! Mai exista loc de indoiala???

      Ștergere