joi, 15 iulie 2021

ROMANIA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! CINE VREA SA DISTRUGA ORTODOXIA DIN ROMANIA???

                                                14 Iulie 2021,ora 4,11 !


                                      Dragii mei,


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas tare nervos,un glas infricosator care striga asa:

                 "Sa schimbam totul in Romania !

              Sa schimbam regulile Religiei,sa schimbam oranduirea Religiei!"

.
Dupa care,glasul se opreste la fel de poruncitor precum a inceput.


.
Prieteni dragi, sa mergem la Sfanta Biserica,atat cat mai este timp inca. Vor veni vremuri in care, ne vor interzice sa ne mai rugam asa cum am facut-o pana acum ,in Sfanta Biserica.
.
Sa nu ne indepartam de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,nici daca am muri pentru Hristos.Sa nu abandonam Sfanta Biserica dragilor!
.
Sa ne facem timp, ca macar in Sfanta Duminica sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic,dupa care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu prea scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea !Amin?
Cu dragoste,Maria.




26 de comentarii:

  1. Faceti exact asa! Nu va lasati prinsi in orbirea sectelor si sectantilor manipulatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până la secte, sectanți şi proroci falşi...etc.
      Se pare că lumea nici nu prea ştie să citească sau dacą ştie NU ŞTIE să priceapă realitatea...
      ATENȚIE FOARTE MARE! Asta e MAI MULT DECÂT IMPORTANT

      *În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis (încă din 13 iunie 2013) că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate,
      Prin vaccinare ADN sau ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GENETIC.pt. că nu mai sunt „umani”  ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului. Da, AȚI CITIT BINE! TOȚI VACCINAȚII ANRm pierd calitatea de om natural și TOATE drepturile aferente.( adică toate drepturile...printre care şi dreptul la viață...la proprietate... la sănătate... etc.
      Acest lucru se aplică la nivel MONDIAL deoarece toate brevetele sunt supuse la nivel internațional -legislației SUA.
       Deja, Din 2013, TOATE persoanele vaccinate cu ARNm şi-au pierdut TOATE DREPTURILEne în mod legal fiindcă sunt trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat!
      DECIZIA OFICIALĂ! a CURȚII SUPREME SUA
      https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

      Ștergere
    2. Infricosator-nici o reprezentare a iadului nu atinge aceasta ticalosie. Este dincolo de uman si inuman deopotriva

      Ștergere
    3. 13.15 pune aici citatul in engleza ca sa nu credem ca minti. In acel document scrie cu totul altceva.

      Ștergere
  2. Marionetele executante ale ordinelor de afara,sexo-marxisti si sexo-progresisti ,Eunucii; Barna ,repetentul Citu-Mitu si bineinteles seful lor Iohannis-sase case daca nu or fi mai multe, a carui voce se pare a fi in mesaj,dar sa nu uitam nici pe Ciolos-paznicul Doamnei Cornea;spionul Germaniei Fritz interfata serviciilor 'romanesti' si straine.
    Deja conflictul lor cu biserica si cam cu tot ce e national inclusiv Istoria Romaniei e deschis asa cum 'le sta bine 'Alogenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi singuri o distrugeti cand va prefaceti ca iubiti. Ateii doar profita de lipsa voastra de iubire. Diavolul nu obliga oamenii la nimic. Profita doar de lipsa lor de credinta si iubire.
    Dușmanii va testeaza. Daca asistati nepăsători la suferinta copiilor furati sau violati in toate comunitatile voastre ortodoxe, inseamna ca sunteti numai buni de
    " insemnat". Si ca veti accepta NOM fara sa spuneti nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea nu se masoara in numarul si mărimea bisericilor sau catedralelor, ci in capacitatea unui popor de a se uni ca sa apere Biserica Vie, toata Creatia, din care si copiii fac parte. Si padurile, si animalele. Romanul ucide maidanezul cu otrava, uitand ca pamantul este si al animalelor.
    Asa ca...nimeni nu distruge ortodoxia. Romanii singuri se autodistrug. Diavolii doar profita de decaderea omului.
    Invierea in Hristos nu este doar un ritual de Pasti, cu oua rosii si miel. Invierea in iubire se face reparand moral omul decazut in lăcomie si răutate. E un act sacru la care ar trebui sa participe tot poporul care inca mai are iubire in inima. Nu doar preotii. Mamele ar trebui sa-si creasca pruncii in iubire fata de Creatie. Tatii ar trebui sa-i invete curajul de a se opune demonilor. Preotii ar trebui sa faca din biserici scoli de educat enoriasii. Unii chiar o fac. Altii, nu. Politicienii sunt hoți ce apartin unui sistem lumesc. In politica nu exista sacru. Ei nu vor face niciodata ce trebuie, pentru ca au nevoie de votanti hoti, prosti si corupti ca ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. E vorba de Ciolos, Barna, Citu, Iohannis, dar si de patriarh care a promovat vaccinul si a tradat in Creta

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă dau o veste proastă.indiferent de câte legi veți schimba și cate veți permite, căsătorii gay ,,familii,, formate din gay sau lesbiene, religia creștin ortodoxă nu o veti putea distruge. Religia creștin ortodoxă este in fibra acestui popor este fundamentul ,piatra de temelie a acestei țări. Răcnesc diavolii de furie și ciudă că nu pot distruge religia crestin ortodoxă a românilor. Au incercat mai rău si diavolii comuniști, arestau si schingiuiau preoti, demolau biserici nu lăsau oamenii să zică Hristos a inviat, pe Sfantul Nicolae îl făcuse Moș Gerilă si tot nu au reusit să distrugă religia crestin ortodoxă și credinta românilor. Nu veți reuși nici acum diavolilor ! Hristos este învingător, Hristos este biruitor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta sa se întoarcă comunismul in Romania,numai așa scăpăm de clica politica profitoare de acum și scăpăm și de mafie,corupție și șmecherie..Lumea a fost proastă că nu l-a votat pe Vadim Tudor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.07 mai, cap sec, de ce nu te duci tu sa traiesti in China sau in Coreea de Nord? Acolo mananci comunism pe paine! Cu Vadim Tudor al tau cu tot! Nu mai semnaliza cat esti de prost!

      Ștergere
    2. 21.07, esti nostalgic dupa vremurile cand se statea la cozi? Sau dupa vremuri proaste? Eu inteleg ca omenirea vrea sa evolueze, dar tu vrei sa involuezi.

      Ștergere
  8. Urmează o noua explozie!? Oare si aceasta este planificată?

    RăspundețiȘtergere
  9. Inca un INCIDENT aviatic!? Urmează un ACCIDENT AVIATIC CATASTROFAL-craciunita

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu glumesc deloc. Sunt care in Romania si nu doar unul/una au iesit din credinta ortodoxa ca sa se duca sa prea-mareasca credinta tiganeasca de India, hinduismul cu zei si zeite.
    Dumnezeu Insusi spune sa nu ai alti dumnezei in afara Sa.
    Domnul Iisus insusi cere sa nu te abati de la cele 10 porunci.
    Da sunt pro America, dar tineti cont ca multi apostati inapoi in credinta nu se vor intoarce si va vor turna in fata mereu textele cu care au fost indoctrinati pana la ingretosare pentru ca sunt plini de mizerii si lipsiti de sfintenie.
    Atunci cand moartea este vazuta ca sfanta, cand bacteria/mizeria de orice fel troneaza peste tot si toate, nu mai este curatenie, ci mizerie. Este degradare si coruptie. Este multa mizerie. Tineti-va biserica in curatenie, si sufletul sa nu se abata pe altfel de cai care pic cu pic taie din curatie pentru necuratie si alienare.
    Romania depinde de credinta sa crestina.
    Daca se duce credinta, nu veti mai fi.
    Fiinta voastra nu va mai avea filon curat din care sa bea apa curata a vietii.
    Apa murdara si neagra a mortii va fi peste tot. Murdariile vor umple peste tot toate si tot.
    Pastrati curat chiar daca doare sa faceti curatenia! Nu puteti lasa copiilor vostri o mizerie drept mostenire.
    Tineti-va de acordul de la Paris ca sa reduceti toxicitatea!
    Acum intelepti sunt cei care isi fac curatenie in casa lor, planeta Pamant.
    Lasa barfele ca nu mai e timp de barfe! Maine eu pot sa nu mai vin sa postez, tu in schimb ce ai facut daca doar ai adunat barfe? Fa ceva si porneste capul sa-ti mearga!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi cam ca pe vremea lui Iisus cind a apsrut Crestinismul fara sa de adtepte
    . Fanaticii si orbii din Biserici religii se vor trezi cu o noua religie mai buna chemind din.Sion in.Mare Zi biblica dar desi Marele Sinod va vota alipirea nu va fi urmat ci apostrofat crezut tradator.
    Asa incit vor zice sa schimbe orabduila voii lui Dumnezeu prin scindare alegere de noi Episcopi asa fara har la retragerea harului devla nesmuri.
    Si o dogma contrara Sionului si Scripturii existind chiar doua curente intre cei hilitori din care unul va crde ca urgia ar aduce dictatura si.nu imparstia sfintilor . vor crede o alt dare in vileag falsa .
    Majiritatea superficiala va prigoni ca intotdesuna la marile rascruci.

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie va fi un cutremur puternic in zona Balcanica!!? Sa fie si la noi? Mult așteptatul cutremur cand va fi?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine vrea sa ne distrugă de cât UE?
    Nu trebuie sa cautam in alta parte.
    Soros si satanisti lui.
    Urla Antihrist ca Romania inca nu a depus armele in cea ce privește credința.
    Orice ar face poporul roman este si va ramane un popor cu credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Singurul lucru care ne salvează de la pieire.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere