luni, 19 iulie 2021

RĂZBOI ? ÎNCEPE RĂZBOIUL ? SE DESCHIDE CALEA DE RAZBOI ?

                                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                        .

                                                                 19 Iulie 2021,ora 5,18 !


                                                                                        Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea foarte hotărât așa:

          "Adevarat iti spun tie,este calea de Razboi!"

Clipa in care,vad un barbat tanar pe un camp si pune benzina intr-u bidon metalic.

Dragii mei, daca asa mi-a spus acest glas, din nefericire , cu siguranta asa va fi. Cand anume sau de unde va veni scanteia razboiului,eu nu stiu a va spune.

Ne certam o viata intreaga cu cei de langa noi,cu strainii, ne certam de la o palma de pamant,de la case,bani si averi, ne urâm unii pe altii,purtam mânie până la moarte si dincolo de moarte,si pentru ce? Ca iata,intr-o secunda se poate schimba viata  noastra a tuturor.

Ce anume se va intampla,in ce context se va intampla,eu nu stiu a va spune.

Stiu doar ,ca numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne mai pot salva ,ne pot ocroti de orice durere si de orice suferinta.

Haideti ca sa ne intoarcem la Dumnezeu si la Maicuta Domnului,trup si suflet,inima si cuget,iar in acel moment,nu vom mai avea de ce sa ne temem.

                                                          Cu dragoste,Maria.                                       

9 comentarii:

  1. Nicolae Manolescu fost parlamentar si profesor universitar critica intr-un articolde alaltaieri proiectul Romania Educata al lui Iohannis si ''razboiul'' cu Limba Romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai conteaza,Ai ''nostri conducatori' oricum sint in razboi cu Romania si romanii dupa modul cum conduc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este crăciun ai dreptate.
    Vai de tarisoara noastră a ajuns pe mâinile unor oameni fără Dumnezeu.
    Dacă l-ar avea pe Dumnezeu nu ar face atatea răutăți,asuprirea,ura fata de popor.
    Numai credința în BUNUL Dumnezeu ne mai salvează.
    O zi binecuvântată tuturor
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa vina, adevarat, dar precum Alois I. a prezis cu zeci de ani in urma, intai va fi omorat cineva important la o conferinta de pace in balcani, iar apoi peste noapte, fara avertizari va incepe razboiul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Profețiile Bibliei se împlinesc sub ochii noștri... !!!
    Nu mai putem face deosebire între anotimpuri, ne trezim dimineata într-o zi de primavară, apoi parcă adie toamna, ziua razele soarelui ne amintesc de caldura verii, iar seara ne înclinăm capetele spre un vis de iarnă pe perna noastră aspră.
    Războaie furioase, incendii,dezastre natural care amenință și ′′ moartea ′′ ne lovește lumea, țara, oamenii și casa. Suntem disperați, suntem la cumpărături, ne e frică. De multe ori punem întrebarea, surprinși și șocați de ce Pământul și omenirea se destramă în fața ochilor noștri
    Pentru că: nimic nu este sacru pentru ziua de azi, s-a pierdut valoarea iubirii, oamenii fură, înșeală, mint, exploatează, urăsc, invidiază, disprețuiesc. Ei construiesc, cresc, poluează, sunt nemulțumiți și vor să se ridice mai sus. Valoarea banilor a pus stăpânire pe oameni și a preluat controlul. Am pus deoparte lucrurile cu adevărat importante,familie, fericire, minute împreună, râsete, timp de relaxare, zâmbete uitate de sine.
    Timpul zboară neobservat, minute, ore, zile și ani trec repede. Nu există timp să ne oprim, să ne relaxăm, să rămânem uniți, să iubim și să fim împreună. Trăim într-un mod inuman. Nu putem avea încredere în nimeni și nimeni nu poate avea încredere în noi. Am creat o lume sălbatică, bolnavă, distrusă: ne-am infectat, otrăvit, ne-am distrus Pământul.
    Toate astea ne vor fascina intr-o zi si apoi vom lasa totul aici. Și mergem pe partea cealaltă după propriul nostru merit, dar nu contează când vine acel moment și nu contează cum?! Împotriva voinței noastre, avem ocazia să ne oprim o clipă și să ne gândim la tot ce este,la tot ce se adeverește în fața ochilor noștri. Petrece acest timp atent și valoros. Iubiți,iertați,aduceți mângâiere celor ce sunt în nevoi,întinde-ți mâna celor căzuți,nu treceți nepăsători pe lângă cei triști și apăsați de griji...
    Relaxează-te, citește și vorbește mult. Sună-i pe cei dragi din depărtare. Faceți-vă unii pe alții să simțiți că sunteți importanți. Îmbrățișați-vă, înțelegeți-vă și încurajați-vă.Nu vă spălați doar mâinile , ci și sufletele. Rugați-vă unii pentru alții ,pentru Pământul nostru, pentru viețile noastre și pentru iertare... Să îndrăznim să ne plecăm genunchii și să-l rugăm pe Dumnezeu să ne ierte pentru că am distrus această lume....
    Însănătoșire grabnică lume! 😕😥😫

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca omul NEcivilizat al zilelor noastre nu constientizeaza ca in ce s-a afundat si ce face, face rau atat pentru planeta, cat si pentru sine, va pieri. Super-civilizatia asta va ucide. Atlantii ajunsesera intr-un punct extrem al civilizatiei, iar acest lucru i-a distrus.
      Daca omul contemporan crede ca e fericit ca a reusit sa mearga pe alte planete cu "minunea" de capsula, nu e deloc asa. Cauta fericirea si tot cauta si cauta si de gasit tot nu o gaseste.
      Fericirea este sa lasi ceva in urma, nu sa distrugem planeta. Asta nu se poate numi fericire.

      Ștergere
  6. Doi piromani au fost identificati care au incendiat doua masini ale unui concurenti in afaceri la Bailesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. d-na MARIA cate glasuri auziti- ca de fiecare data sunt mai multe sper ca raspundeti

    RăspundețiȘtergere