miercuri, 28 iulie 2021

POPORUL ROMÂN DE PRETUTINDENI , ESTE CU MINERIA !

                                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                         27 Iulie 2021,ora 23,56 !


                             Dragii mei, 


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cu certitudine asa:

            "Cu Mineria, intregul popor român de pretutindeni!

Intregul popor român de pretutindenea ,este cu Mineria!"

Dragii mei, cu siguranta acest Mesaj doreste sa ne spuna ca, Poporul roman de pe acest pamant, este alaturi de cei care muncesc din greu in Mină,alaturi de mineri si de mineria. 

Din pacate,nu va fi deloc liniste in acest domeniu si nu numai. Acesti oameni,chiar merita sa fie platiti asa cum trebuie ,pentru munca lor extrem de grea si de periculoasa.

Ce va fi, vom vedea cu totii si vom fi cu totii alaturi de mineri si de mineria.

                            Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Posibile proteste care sa porneasca chiar de la Rosia Montana sau mai probabil de la minele de carbuni si centrala Mintia inchisa care-i ustura rau la buzunare pe romani cu curentul importat de la tari care il produc tot din carbuni dar care i-si apara mai bine interesele in fata Bruxellului ca Polonia,Ungaria etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Este cu mineria adică cu minerii care ne-au omorât românii și oamenii simpli la mineriade,fara motiv și unii doar pentru că treceau prin zona cum a fost cazul unei doctorite care se ducea la munca au a fost bătută de minerii lui Iliescu.Iliescu merita împușcat,pentru ce a făcut,a chemat minerii au minerii au omorat și rănit oamenii.Jos Iliescu,jos PSD!

    RăspundețiȘtergere
  3. Consilierul Murariu al evreului Citu critica Academia Romana pentru ca in data de 21 Iunie l-au omagiat pe romanul Paulescu Necolae cu ocazia centenarului descoperirii Insulinei, care spue el ar fi fost anti-semit.
    Anti-Romanii astia s-au exprimat si ca vor demolarea statuii lui Paulescu precum voia Frtz sa o demoleze pe cea a lui Eminescu de la Timisoara,pina atunci ei se multumes doar cu DEMOLAREA Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cistigatorii medaliilor olimpice de la Tokyo atit echipa de baieti cit si cea de fete, sint bucovineni din nordul Moldovei.
    Tot Moldova-i fruncea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema Romaniei e ca pentru aurul , energia electrica si legumele produse in tara ASASINII Economici ai Romaniei nu pot sa incaseze comisioane in conturile Offshore ca pentru marfurile si miliardele imprumutate in contul Romaniei si al romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iohannis a medaliat astazi doctorii docili de la spitalele cu Genocidul medical unde la ATI mureau 9 din 10 romani bolnavi de Covid fata de 1 din 10 in restul Europei.
    Bineintele ca pe doctorita curajoasa Grosan de la Oradea care a salvat mii de bolnavi fara a mai ajunge la spitale ,nu a vrut sa o Medalieze pentru ca ea nu a fost Docila sa accepte Dictatura tratamentelor idioate din spitale si nici falsificarea numarului decedatilor pentru ANTICIPATELE lui,motiv pentru care ministrul Sanatatii de atunci Costache, si-a si dat DEMISIA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sigur ca nu a fost medaliata doctorita Flavia Grosan, ci amarata a fost si plimbata prin consiliul si comisiile medicale ca a VINDECAT pacientii si a fost terorizata.
      Un alt amarat handicapat care a fugit din spital de frica sa nu ia TBC sau alti microbi, a fost condamnat la inchisoare cu executare. Pai cu amaratul asta s-a gasit justitia romana sa il ofere drept exemplu????!!?!?!? Dar criminalii care sunt in libertate, traficantii, talharii, violatorii, adica cei care merita cu adevarat sa fie judecati si bagati la inchisoare, aia sunt bine mersi. S-au gasit sa bage la inchisoare si sa-l dea drept "exemplu" pe un om cu handicap caruia i-a fost frica sa nu se imbolnaveasca mai rau in mizeriile de spitale infecte si care au infectii nozocomiale din plin.

      Ștergere
    2. Amaratul acela cu handicap a primit 1 an de inchisoare cu executare pentru simplul motiv ca el avea TBC (un virus si asa foarte periculos), au transformat spitalul respectiv al TBC-istilor in spital suport covid si acelei persoane i-a fost frica sa nu ia si covid, sa se suprapuna peste ce avea el (TBC) pentru ca i-ar fi fost fatal. Pentru simplul fapt ca a vrut sa se protejeze si sa plece acasa sa se trateze, a fost condamnat si a primit o asemenea pedeapsa. Iar criminalii betivi si drogati analfabeti, dar cu permis auto, care omoara oameni pe trecerea de pietoni, aceia si toti ceilalti criminali, violatori si traficanti scapa basma curata, cum ati spus si dvs.!

      Ștergere
  7. Doctorita Monica Pop din Bucuresti spune ca doctorii sint lasi iar Guvernul trebuie sa publice contraindicatiile la vacinul anti-COVID pentru ca cei cu colesterolul mare sau cu ciroze pot face tromboze mortale.
    Ea mai spune ce rost a avut ca Romania in care doar 25 procente au vrut sa se vaccineze si oricum cei vaccinati transmit virusul fara sa stie iar Guvenul in loc sa importe zeci de milioane de vaccinuri in loc ca o parte din acesti bani sa fi cumparat teste prin care ar fi putut ca celelalte tari din UE sa evite multe imbolnaviri de COVID -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. 13,02 Sa sti ca in 'mineriada' din 13 iunie 1990 nu a fost nici un miner in Bucuresti ci doar securisti si militari la ordin care apoi i-au adus in 14 si 15 iunie pe minerii dezinformati pentru a-si ascunde urmele si ai dezinforma prin TV pe toti romanii.
    Iar situatia actuala din Minerit e generata de Asasinii economici ai Romaniei printre care si evreul geolog Constantinescu si evreul Isarescu imbogatit prin saracirea minerilor si a romanilor etc.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. O furtuna a dus in Bucuresti la caderea de copaci si a unei antele de telefonie.
    Un sondaj ISOMAR arata o cadere in sondajl a lui Iohannis et company si asta nu din cauza furtunii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Continua procesul la New York intre Rosia Montana Gould Corporation care cere daune de 5 miliarde de dolari statului Roman intr-o afacere parsiva pentru cea mai mare mina de Aur si alte metale pretioase initial doar din steril cumparata cu pretul unui apartament de 250 ooo dolari mai mic decit al eprubetelor, de coruptie in care sint implicati ca sau dedulcit multi inalti functionari ai Romaniei prin incalcarea legilor si tradare de secrete nationale .
    Cercetatarile procurorilor si DNA-ului fiind oprite de evreul-tigan premier al Romaniei ADRIAN NASTASE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi e ziua Imnului national al Romaniei compus de Anton Pan pe versurile lui Andrei Muresanu.
    Tot azi este ziua de nasterelui Nicolae Stenhart un preot de origine evreu din Romania trecut la crestinism care a facut 12 ani de puscarie pentru ca nu a vrut sa fie martor al acuzarii in procesu lui Constantin Noica -cel cunoscut ca filozoful de la Paltinis.
    Steinhart a scris Jurnalul fericirii-Cartea de la Rohia,o pledoarie pentru credinta in Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Plingere penala la DNA contra premierului Citu pentru folosirea aparatului guvernamental intr-un inscris cu antetul Guvernului pentru campania electorala din PNL Evreiesc.
    Pe de alta parte In presa din Germania este criticata puterea de la Bucuresti, Iohannis-Citu, pentru incapacitatea de a depune un plan credibil pentru cele 29 miliarde de Euro din PNRR pentru care UE ne-au aminat pina acum de doua ori pina in septembrie 2021 considerat ultimul termen de depunere.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. unde este mesajul despre sf Duh si expresii corecte in romana?! vedeti ca stergeti mesajele care nu va convin -de ce? astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  14. 21.18 E chiar mult mai Grav pe baza unor teste cu procent mare fals Pozitive, multi romani au fost internati Fortat ca la Awschsvitz in camere cu cei multi bolnavi de COVID si pur si simplu ASASINATI prin imbolnavire in spital cu tratamente incorecte sau cu nozocomiale generate de biocide diluate si falsificate zeci de ani de se stiu ei cine prin incalcarea Constitutiei,legilor ca Stari de Alerta ilegale.
    Iar pe cei cu GENOCIDUL acum i-au premiat in loc sa clarifice lucrurile pentru ca toate pornesc de la cei cu Anticipatelesi care acum ascund crimele si gunoiul sub domnul Pres......-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Refuzul firmelor de producere a Vaccinurilor antiCOVID de a prezenta substantele continute ar putea ascunde Furtul metodei lor de la doctorul Burzynski cel venit in SUA la Huston-Texas din Lublin de loc.
    El a dezvoltat terapia de tratare a cancerelor cu ANTINEOPLASTONI-peptide si aminoacizi descoperite de acesta ca lipsind din singele celor bolnavi de CANCER,pe care tot ele marile firme Pharma, l-au impiedicat aruncindu-l in peste 30 de ani de procese cu interese vadite mai mult de concurenta financiare decit medicale pentru ca acesta sa nu ceara in SUA brevetarea tratamentului sau revolutionar. In timp ce concurenta marilor firme PHARMA ii copiaza produsele si rezultatele bazate pe o Noua linie de Aparare Imunitara a ADN-ului uman la nivel Celular, care inhiba si reduce celulele canceroase pe multe tipuri de CANCER pe care acesta il face la clinica sa din Texas-Huston cu preturi cuprinse intr 7 -9 mii de Dolari lunar si care in 28 procente de cancere incurabile prin radiatii si chimioterapie ,a dovedit ca obtine remisia totala si definitiva a Tumorilor,cea ce este un procent URIAS in aceasta boala si care a pus in functiune aparatura de producere a acestor aminoacizi pe baza de
    Fenilacetilglutamina si un acid Fenilacetic puternic dar neutralizat produse din versiunea initiala A-10 in alte 5 tipuri injectabil ca si vaccinurile Anti COVID care se pare ca i-au Furat ideile din tratamentele AntiCANCER si pe care il contesta in ciuda rezultatelor de salvare de la MOARTE a multor oameni cu aceasta boala a secolului.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poatee o Venire zisa Duhul Sfint Savaot ..cu tenul ca de miner intunecat asa cum sint si colorile despre Cineva din Apoc.
    Brun negru si rosu.

    RăspundețiȘtergere