joi, 29 iulie 2021

PAMANTUL ROMANESC ! PAMANTUL CEL MAI SFANT !

                                                     

                                          29 Iulie 2021,ora 8,14 !


                                      Dragii mei,


In aceasta dimineata ,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,aud un glas care spune asa:

             "Uite ,ti-am adus !

Clipa in care, vad un barbat inalt,un barbat tanar imbracat in uniforma albastra si cu multe stele(grade)pe ea, era un albastru precum seninun Cerului.

Cineva îi da acestui tanra in uniforma albastra,îi da ceva in căușul palmei drepte.

Tanarul in uniforma de militar cu grade, priveste in palma sa si intreaba:

                 Pământ românesc ?

Si i se raspunde: 

             Da! Pământ românesc !"

In aceasta clipa,tanarul ofiter cu tricolorul romanesc pe gradele de pe piept si umar,duce mana sa cu pamantul romanesc,la inima sa.

Acolo strangea cu mare bucurie si infinita fericire, DARUL divin pe care tocmai il primise,si anume,pamant romanesc!

Prieteni dragi, sa strangem si noi la pieptul nostru pamantul romanesc,sa ingenunchem pe pamantul romanesc ,căci sfant este .

Să ne inchinam Domnului si Maicii Domnului ,si sa-I multumim vesnic ca ne-am nascut pe pământ românesc si ca ne vom putea bucura de cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru Iisus Hristos,in Romania Duhului Sfant.

                       Cu dragoste,Maria.







8 comentarii:

  1. Daca e sa comparam cu Iadul de foc care se intimpla acum in Turcia,atunci pamintul romanesc e chiar 'Boboc' ,daca mi se perimite jargonul.
    Cit priveste curatenia de pe acest pamint romanesc ,atunci chiar mai avem multe de facut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-a iesit un porumbel din gura, craciune...Si nu uitati ca numarul romanilor a scăzut uimitor, ca sunt f multe accidente si boli de toate felurile. Zic sa nu va conparati cu nimeni, ci sa va uitati in ograda voastra, la numarul urias de demonizati. Turcii au karma lor. Romanii o au pe a lor, iar trufia este una din pietrele de moară agatate de picioarele romanilor. Refuzul de a se schimba al romanilor este o bariera de netrecut spre Mantuire. Nu mai merge cu ascunsul mizeriei sub aparente...

      Ștergere
  2. Am înțeles că in București poți să mergi cu metroul gratis dacă duci cinci pet-uri sau doze goale . Dacă duci cinci sobolani poți primi o călătorie gratis? Vânați cu arcul desigur. Ăștia de la bug mafia aveau dreptate noi suntem romani noi nu vânăm șobolani cu arcul noi trăim cu ei. Mutați capitala în vestul țării că numai capitală nu este bucurestiul. Știri din Câțohanistan , dezastrul continua si romania se prăbușește ,,pas cu pas,, sub bocancii usr. Mai nou după exploziile săptămânale de prin spitale si fabrici au inceput si trenurile să devină un pericol pentru oameni, se tamponează sau deraiază. Din Câțohanistan scapă cine poate. Partea bună este că odată cu acest festival de dezastre, usr îngroapă definitiv si pnl-ul. Mă gandesc ce va invoca pnl-ul la divorț ca au fost ținuți cu forța de soție ,sotie care ii bătea și viola de câte două ori pe zi în ciuda voinței lor ? Ar fi în stare . Mai ales când ești premier doar peste o parte dintre miniștri iar ceilalți miniștri îți scuipă coji de semințe în cap este normal să te dai viteaz pe la colțuri cum că ce le făceai tu daca. Asta până când te pun la punct băieții și îți spun să continui să dansezi pe masă că dacă rup ei coalitia vei mai fi premier doar la tine pe scara blocului . Asa că omul continuă să braveze în continuare și sa-și umfle mușchii de premier cu puteri depline crezând că toți în țara asta sunt proști. Până la următorul dezastru săptămânal eu vă spun să aveți grijă de voi că traim intr-o țară un adevărat pericol. Nici nu mai trebuie să se deplaseze isis sau alte formațiuni teroriste la noi ci doar să apară înregistrați și să își asume dezastrele din romania. E mană cerească pentru ei și nu mai cheltuie bani și resursă umană că toată treaba o fac tembelii din fruntea țării. Oricum este groasă pentru păpușarii lor, au cam pierdut hățurile dacă au început sa-și scoată de la naftalină si să bântuie televiziunile cu tot felul de cadavre îmbogățite pe filiera securistă sperand că astfel vor mai putea manipula masele. Uitați de isis că a aparut pnl-usr supranumiți și teroarea din Carpați , ăștia-s bomba nucleară distrug tot ce-i înconjoară!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pamintul merge cu 'Mineria' pentru ca de la Dunare pina in Maramures si Suceava e plin de metale rare unele mai scumpe decit AURUL-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania condusa de Eunucii fara copii Iohannis ,Barna,Citu e precum trenul cu copii care a stat in caldura in Baragan si apoi in Mehedinti si a ajuns dupa 30 de ore Timisoara de la Constanta cu o intirziere de o jumatate de zi.
    Daca Eunucii astia aveau in tren copii lor ,precis nu ar fi stat o zi in canicula.
    Cam in aceiasi situatie sint romanii la ei in tara,de aceia emigreaza in cele patru zari ,unii mai ales femeile au de grija de batrinii strainilor si nu de a parintilor lor din tara.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. doar daca vrea DUMNEZEU sa sfinteasca acest pamant nu si oamenii- suntem diferiti de la nastere si tot DOMNUL este cel care poate schimba si omul intr-o clipita dar exista liberul arbitru-nu poti schimba lupul in oaie

    RăspundețiȘtergere
  6. Avem o tara unica prin frumusete si bogatie atat de ravnita de straini, mai bine zis de oculta, de toti intunecatii. Popor nepotrivit zic eu pt acest minunat pamant. Am permis la o mana de retardati sa ne vanda tara dar vine si randul nostru sa vad atunci cum o sa fie. Ne iau casele, banii sunt virtuali si ii iau f usor, sclavie scrie. Ce folos ca ni s a dat asa un dar minunat daca nu dorim sa l aparam, doar sa ne laudam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au scumpit nejustificat de mult transportul in comun! Atat stb-ul, cat si metrorexul cer 3 lei / calatorie. Daca cineva schimba 3-4 mijloace de transport pentru ca multe sunt deviate de la traseul normal si 2 autobuze inlocuiesc unul singur pentru a va lua dublu pret, faceti un simplu calcul si vedeti cat de mult s-a scumpit. Iar conditiile sunt identice ca inainte de scumpirea nejustificata. Vine stb-ul din ora in ora, cel mai des la jumatate de ora in anumite zone, fara aer conditionat, se sta in traficul infernal enorm, locurile nu au mai fost curatate si dezinfectate de la darea in folosinta a troleibuzelor din anii 1990-2000, geamurile sunt spalate natural de ploaia inexistenta pe exterior, iar in interior nu au mai fost sterse de un secol. Dar ei au pretentii. Cer si tot cer majorari si iau si pielea de pe omul sarac platit execrabil pentru munca depusa din greu cu un salariu de mizerie. Scumpiri peste scumpiri. Dar nu vezi o crestere a salariilor, a pensiilor din Romania. Dar vor sa alinieze preturile sau sa fie peste cele din strainatate. Nu se poate asa ceva! In strainatate au salarii decente si raportat la puterea de cumparare, totul este rezonabil. Aici, in Romanica noastra, nimic nu este corelat. Salarii mici, preturi imense la orice. Anormal!

      Ștergere